Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καλή χρονιά !

Εγώ ταλαιπωρούμαι εδώ κι αρκετές μέρες με μια ίωση σαν αυτή που γράφετε (5 μέρες συνεχώς πυρετό,τρελλό βήχα , εξάντληση κλπ) και ενώ έπαιρνα ήδη αντιβίωση μόλις σήμερα έμεινα απύρετη. Τεσπα!

Πολύ Τρίλοφος βλέπω έπεσε και χαίρομαι! Και όλες κοντά στον Τοξότη???

Μπράβο σύμπτωση!

Ειρήνη να χαίρεσαι το Θανασάκη σου!Πως πέρασες στο Λονδίνο?

Ελένη το κέρδισες τελικά το φλουρί? Με την παιδίατρο καταστάλαξες? Όσο για το άλλο φλέγον ζήτημα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν ενωθούν όλες οι πεθερόπληκτες του κόσμου??? χαχαχα!Υπομονή κοπέλα μου!

πολλά φιλιά σε όλες!

Καλημέρα!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Καλή χρονιά !

Εγώ ταλαιπωρούμαι εδώ κι αρκετές μέρες με μια ίωση σαν αυτή που γράφετε (5 μέρες συνεχώς πυρετό,τρελλό βήχα , εξάντληση κλπ) και ενώ έπαιρνα ήδη αντιβίωση μόλις σήμερα έμεινα απύρετη. Τεσπα!

Ελένη το κέρδισες τελικά το φλουρί? Με την παιδίατρο καταστάλαξες? Όσο για το άλλο φλέγον ζήτημα φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν ενωθούν όλες οι πεθερόπληκτες του κόσμου??? χαχαχα!Υπομονή κοπέλα μου!

πολλά φιλιά σε όλες!

Βρε καλώς την!!!!! Καλή χρονιά!!

Που χάθηκες εσύ; Γύρισες Γερμανία και μας ξέχασες;

Περαστικούλια! Κι εγώ με αντιβίωση είμαι.. Πως τα πάτε;

Το φλουρί εννοείται πως δεν το πέτυχα... Άσε που δεν ήθελα κιόλας, γιατί όποιος το τυχαίνει τον στραβοκοιτάζουν οι υπόλοιποι!!!:mrgreen::mrgreen:

Με παιδίατρο καταστάλαξα σ'αυτην που πάει και η Ειρήνη.Είναι κοντά μου και όλες οι συστάσεις αψογες!!

Αχ, κοριτσάκι μου που να την βρω την υπομονή;;;

Μ'έχει τρελάνει αυτή η γυναίκα!! Το μόνο σίγουρο έιναι πως θα γίνω "πρόεδρος πεθερόπληκτων" με τόσα που περνάω!!:wink:

φιλια σε ολες απο τη γεματη ομιχλη Μπρατισλαβα!

Γεια σου Αγγελικούλα!!!

Πάλι ομίχλη έχετε; Αμαν πια! Αυτοι δηλαδή μας έχουν ξεπεράσει!!!:rolleyes:

Πως πάει το διάβασμα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα!!!!

Βρε καλώς την!!!!! Καλή χρονιά!!

Που χάθηκες εσύ; Γύρισες Γερμανία και μας ξέχασες;

Περαστικούλια! Κι εγώ με αντιβίωση είμαι.. Πως τα πάτε;

Το φλουρί εννοείται πως δεν το πέτυχα... Άσε που δεν ήθελα κιόλας, γιατί όποιος το τυχαίνει τον στραβοκοιτάζουν οι υπόλοιποι!!!:mrgreen::mrgreen:

Με παιδίατρο καταστάλαξα σ'αυτην που πάει και η Ειρήνη.Είναι κοντά μου και όλες οι συστάσεις αψογες!!

Αχ, κοριτσάκι μου που να την βρω την υπομονή;;;

Μ'έχει τρελάνει αυτή η γυναίκα!! Το μόνο σίγουρο έιναι πως θα γίνω "πρόεδρος πεθερόπληκτων" με τόσα που περνάω!!:wink:

Σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα. Ευτυχώς!

Το φλουρί στη δουλειά το είχα τύχει πρόπερσι και έμεινα έγκυος. Και η κοπέλα που το έτυχε πέρσι έμεινε έγκυος. Τυχαίο ? Δεν νομίζω.

Θα πάρω τηλ. να δω ποιος το έτυχε φέτος ...

"Πρόεδρος πεθερόπληκτων" - κορυφαίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσο πολύ βρε Ελένη μου?

Φιλάκια και στο poulaki που αν δεν κάνω λάθος είναι και το μικράκι της παρέας μας ε?

Διαφημίσεις

την καλησπερα μου κοριτσια...αχ τι κανετε?πολυ ομιχλη πολυ!σημερα βρεχει κι ολας πολυ!αλλα εγω ειμαι στο σπιτακι μου και δεν εχω προβλημα!ας βρεχει εξω!!

πηγαν οι εξετασεις μου μια βδομαδα αργοτερα και καταχαρηκα!τις χρειαζομουν καποιες μερες παραπανω!θελω να παω και ενα διημερο στην αθηνα και οσο το δουλευω στο μυαλο μου δε μπορω να συγκεντρωθω!

καλε ελενη τοσο πολυ πεθεροπληκτη??αχ κι εγω ειμαι αλλα κανω υπομονη οσο γινεται..

ειμαι το μικρακι της παρεας!!

περιμενω πως και πως να επιστρεψω να συναντηθουμε!!

σας φιλω ολες!!

Καλημερααααααααααααα....εχμ.....ή μαλλον..καλησπερααααααα :) :) :)

Τι κανετε;;Εμεις καλα,ησυχα,ηταν εδω η αδερφουλα μου και καναμε λιγες βολτιτσες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας κοριτσιααα

τι κανετε??εγω εδω προσπαθω ..εκανα και φακες πριν απο λιγο ειχα καιρο να φαω και ηταν ευκαιρια!

γραψτε κανενα νεο σας ...φιλια πολλα πολλα!

Καλημερααααα!!

Αγγελικουλα πηζεις ε;;;Κουραγιο καλη μου!!!(Εισαι μικρη δεν εχεις αναγκη :) :) :) :) )

Οι υπολοιπες;;;τι κανετε;;;Η Δεσποινα που εξαφανισθηκε;;;

Φιλακιααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!!!

Τι κανετε;;Εμεις καλα,ησυχα,ηταν εδω η αδερφουλα μου και καναμε λιγες βολτιτσες!

Α, πουλάκι μου!!! ;););) Γι αυτό εξαφανίστηκες;;;:tongue::tongue::tongue:

Περάσατε ωραία;

4Suap3.png

Ελενάκι μου τα'χω πάρει πολύ ασχημα με τους γιατρούς!

Η μικρή ξανακύλησε και αποφάσισα να την πάω στον παιδίατρο που με μεγάλωσε ο οπόιος είναι καταπληκτικός.

Μολις το είδε το παιδί, απέκλεισε ασθμα και μακακίες που μας λέγανε όλοι. Τα πνευμόνια της είναι πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι στο ανώτερο αναπνευστικό και εχουμε όλα τα μικρόβια που κυκλοφορουν. Κάθεσαι;;;;

Στρεπτόκοκκο, σταφυλόκοκκο και πνευμονιόκκο!!!:(:(

Φυσικά δεν έχει πάρει τη σωστή αντιβίωση και αποτέλεσμα είναι τα μικρόβια να δυναμώνουν και να πολλαπλασιάζονται, το παιδί να μη μπορεί να συνέλθει και ίαση να μη βλέπουμε εδώ και 3 μήνες!!!

Τώρα επειδή εχει προχωρήσει πολύ θα κάνουμε ενέσεις και θα πάρι αρχικά για 10 μέρες αντιβίωση και μέτα θα συνεχίσουμε με άλλη αγωγή. Αντιβίωση θα πάρω κι εγώ γιατί έχω τα ίδια συμπτώματα...

Δεν είναι για κράξιμο οι γιατροί;;;;

Γιατί αυτό το παιδάκι να τραβήξει τέτοια ταλαιπωρία;;;

Όπως καταλαβαίνεις είμαι μέσα στα νεύρα...:twisted::twisted::twisted:

4Suap3.png

Αχουυυ τωρα το διαβασα....καλα ειναι δυνατον;;;;;

Καλα λεω εγω...ολοι οι γιατροι ειναι καλοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου...και αμα δεν εισαι σιγουρο ρε φιλε για τη διαγνωση που κανεις γιατι δε κανεις κατι παραπερα;;;τοσο καιρο δηλαδη αυτο το παιδακι εχει παρει ενα σωρο φαρμακα που μονο καλο δε του κανανε;;;;

αχ....ατιμη φαρα οι γιατροι........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Άστα να παν Ελενάκι μου!!!

Ας πάνε να σκίσουν τα πτυχία τους όλοι οι καθηγηταράδες... που τους χτυσοπλήρωσα κιόλας!!!

Ασε, σου μιλάω είμαι πολύ παρμένη!

Άντε τώρα να βάλεις σε ένα μωρό ενεσεις...Που να κάτσει;

Γμτ!!!!

Εσεις πως είστε;

Η αδελφούλα σου δεν μένει εδώ;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...