Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου @pepi88 πώς είσαι ??? Εγώ κορίτσια μου πήρα την απόφαση να χαλαρώσω όλο το καλοκαίρι και να περάσω καλά ,και ότι γίνει ξέρω ηλικιακά δεν με περνει αλλά θέλω να περάσω καλά και να γεμίσω μπαταρίες!!!! 

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

15 ώρες πρίν, Ioanna kon είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

θα ήθελα νας πω με λίγα λόγια τν δική μου ιστορία! 
      έχω αφαιρέσει  τς σάλπιγγες.εχω κάνει 4 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία (δυστυχώς) 

και τώρα σκέφτομαι να πάω σε άλλο γιατρό θα ήθελα γνώμες για τον κυριο Σφ@κι@nουδη;!

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 27/7/2025 at 11:27 ΜΜ, Malntalia είπε:

Καλά αποτελέσματα!!! Μη το σκέφτεσαι  ότι έχεις άλλες 7..κάθε φορά είναι διαφορετική..και πάλι καλά αποτελέσματα!!

Στις 11 μέρες θα πας? Αν είναι βλαστοκυστη μπορείς κ νωρίτερα να ξέρεις..

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Έχω άλλες τρείς, με ενημέρωσαν χθες ότι από τα 8 γονιμοποιηθηκαν τα 4. Δεν πειράζει. Έχεις δίκιο. Να πετύχει το τωρινό θέλουμε. Στις 5 Αυγούστου μου είπε η γιατρός να πάω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 55 λεπτά , Sophia 79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Έχω άλλες τρείς, με ενημέρωσαν χθες ότι από τα 8 γονιμοποιηθηκαν τα 4. Δεν πειράζει. Έχεις δίκιο. Να πετύχει το τωρινό θέλουμε. Στις 5 Αυγούστου μου είπε η γιατρός να πάω.

Μπορείς και νωρίτερα πάντως.. άμα αντέχεις καλώς!

• Μου αρέσει 1

θελω να ρωτησω τα έμπειρα κορίτσια, πρώτη χοριακη με 2 βλαστοκυστεις ήταν 366 , δεύτερη ηταν 836, αύριο έχω την τρίτη και εχω αγχωθει παρα πολυ. ξέρουμε τι ποσοστό παλινδρομει με βάσει αυτές τις χοριακες ; εχω μείνει άλλη μία φορά έγκυος αλλα ήταν πολύ μικρες οι χοριακες αλλα διπλασιάζονταν τελεια και δυστυχώς παλινδρομησε. βοηθήστε με με τις εμπειρίες σας κι όχι με το όλα θα πάνε καλά..... δυστυχώς δεν με βοηθάει αυτό.... 

πρίν από 7 λεπτά , cant_wait είπε:

θελω να ρωτησω τα έμπειρα κορίτσια, πρώτη χοριακη με 2 βλαστοκυστεις ήταν 366 , δεύτερη ηταν 836, αύριο έχω την τρίτη και εχω αγχωθει παρα πολυ. ξέρουμε τι ποσοστό παλινδρομει με βάσει αυτές τις χοριακες ; εχω μείνει άλλη μία φορά έγκυος αλλα ήταν πολύ μικρες οι χοριακες αλλα διπλασιάζονταν τελεια και δυστυχώς παλινδρομησε. βοηθήστε με με τις εμπειρίες σας κι όχι με το όλα θα πάνε καλά..... δυστυχώς δεν με βοηθάει αυτό.... 

Με βαση τη χοριακη δεν μπορεις να ξερεις αν και ποτε θα παλινδρομησει ενα εμβρυο. Εχει τυχει να ξεκινησω με χοριακες απο 80 εως 900, οι οποιες διπλασιαζονταν κανονικα και τελικα να παλινδρομησουν τα εμβρυα. Πας βημα το βημα κι εξεταση την εξεταση. Καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εμένα ο γιατρός μου που είπε οτι δεν ειναι απαραίτητο να κανω πολλές χοριακες. Περιμένεις λιγο και κάνεις κατευθείαν υπέρηχο. Νομίζω οτι οι χοριακες μεγαλώνουν το άγχος χωρις ουσιαστικό λόγο. 

Μετά την πρωτη παλινδρομη δεν έκανα ξανά χοριακη. Έκανα μια φορα όταν ειχα πάει στο τμημα αποβολων του Έλενα και μου έκαναν εκει τα κορίτσια. Είχαν πει τότε οτι ηταν εξαιρετική η τιμή της αλλα εγω τελικα απέβαλα.  Και έκανα και τωρα με την εξωσωματική, αλλα μονο μια. Θα πάω κατευθείαν για υπέρηχο. 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , cant_wait είπε:

Η χωριακες είναι μια χαρά ,δεν μπορούν να δείξουν όμως αν θα είναι παλινδρόμη κύηση ή όχι !!!! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά κάνε όλες τις εξετάσεις ,την άλλη βδομάδα λογικά θα πας για υπερυχο ,και βημ@βημα θα μειώνεται και τ άγχος σου !!!! 

• Ευχαριστώ 1

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας. Προχωρησα με δοτρια. Από τα 11 ωαρια, δουλευτηκαν ως κατάλληλα τα 7 και από αυτά γονιμοποιηθηκαν μόνο τα 4 και έγιναν βλαστοκυστες τα 2. Στάλθηκαν για προεμφυτευτικο και είναι και τα δύο παθολογικά. Και στην ερώτηση στη βοηθό τι κάνουμε τωρα. Μου είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο κόστος. Έχω ζητήσει να μιλήσω με τον γιατρό. Νιώθω πολύ θυμωμένη. Έτσι συμβαίνει συνήθως;

• Λυπημένη/-ος 2

tvXOp2.png

17 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας. Προχωρησα με δοτρια. Από τα 11 ωαρια, δουλευτηκαν ως κατάλληλα τα 7 και από αυτά γονιμοποιηθηκαν μόνο τα 4 και έγιναν βλαστοκυστες τα 2. Στάλθηκαν για προεμφυτευτικο και είναι και τα δύο παθολογικά. Και στην ερώτηση στη βοηθό τι κάνουμε τωρα. Μου είπε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο κόστος. Έχω ζητήσει να μιλήσω με τον γιατρό. Νιώθω πολύ θυμωμένη. Έτσι συμβαίνει συνήθως;

Με δοτρια και δύο παθολογικά και εγώ θυμωμένη θα ήμουν. Δεν κάνουν κάποια έκπτωση για επόμενη προσπάθεια? Τραγικό το κόστος για όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα

4 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Με δοτρια και δύο παθολογικά και εγώ θυμωμένη θα ήμουν. Δεν κάνουν κάποια έκπτωση για επόμενη προσπάθεια? Τραγικό το κόστος για όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα

Να σε ρωτήσω επειδή περιμένω να μιλήσω με τον γιατρό. Εσείς τη συμφωνία για τις εγγυημένες βλαστοκυστες τις έχετε και γραπτά;

πρίν από 2 λεπτά , Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω επειδή περιμένω να μιλήσω με τον γιατρό. Εσείς τη συμφωνία για τις εγγυημένες βλαστοκυστες τις έχετε και γραπτά;

Και άλλη μία ερώτηση. Στη συζήτηση που θα κάνω μαζί του είναι παράλογο να απαιτήσω να κάνει κάτι γιατί όλη η προσπάθεια πήγε στον κουβά;

tvXOp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Ele@n είπε:

Και άλλη μία ερώτηση. Στη συζήτηση που θα κάνω μαζί του είναι παράλογο να απαιτήσω να κάνει κάτι γιατί όλη η προσπάθεια πήγε στον κουβά;

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία προσωπική από δανεικά αλλά σίγουρα πρέπει και εξηγήσεις να απαιτήσεις και έκπτωση

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Neverstop είπε:

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία προσωπική από δανεικά αλλά σίγουρα πρέπει και εξηγήσεις να απαιτήσεις και έκπτωση

Αν υπάρχει και κάποια άλλη κοπέλα που της έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και μπορεί να μου πει πώς κινήθηκε...

tvXOp2.png

On 25/8/2025 at 3:29 ΜΜ, Ele@n είπε:

Καλησπέρα! Σε ποιο κέντρο  είσαι? Εγώ χρειάστηκα δεύτερη δοτρια και είχα έκπτωση στα του γιατρού όχι στου ιασω..προεμφυτευτικο γιατί κάνατε? (Σορρυ αν τα έχετε πει και ρωτάω ξανά).

Εγώ δεν πήρα γραπτή εγγύηση αλλά ούτε νομίζω να δίνει κανενας..τι είναι? Τοστιέρα? Σε ζωντανά κύτταρα τι εγγύηση να πάρουμε? Τι θα λέει?

6 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Καλησπέρα! Σε ποιο κέντρο  είσαι? Εγώ χρειάστηκα δεύτερη δοτρια και είχα έκπτωση στα του γιατρού όχι στου ιασω..προεμφυτευτικο γιατί κάνατε? (Σορρυ αν τα έχετε πει και ρωτάω ξανά).

Εγώ δεν πήρα γραπτή εγγύηση αλλά ούτε νομίζω να δίνει κανενας..τι είναι? Τοστιέρα? Σε ζωντανά κύτταρα τι εγγύηση να πάρουμε? Τι θα λέει?

Καλησπέρα! Στο υγεία είμαι. Κάνουμε λόγω γονιδιακης μετάθεσης του συζύγου. Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι να υπέγραψα κάτι που να λέει ας πούμε ότι αν το γενετικό υλικό της δοτριας δεν είναι καλό αντικαθίσταται. 

tvXOp2.png

10 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλησπέρα! Στο υγεία είμαι. Κάνουμε λόγω γονιδιακης μετάθεσης του συζύγου. Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι να υπέγραψα κάτι που να λέει ας πούμε ότι αν το γενετικό υλικό της δοτριας δεν είναι καλό αντικαθίσταται. 

Δε θα υπογράψεις ποτε κάτι τετοιο..και από τη στιγμή που υπάρχει ζήτημα στον σύζυγο θα το ριξουν εκεί.. 

Ρώτα και επέμενε να μάθεις τα άλλα μισά της δοτριας πως πήγαν..γτ αφού σου δώσανε 11. Λογικά σε άλλη κοπέλα δώσανε τα άλλα μισά. Έτσι μπορείς να κρίνεις αν ήταν καλή.. ότι θέλεις στείλε μου προσωπικό 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

22 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Καλησπέρα. Λυπάμαι για την περιπέτειά σου.. κι εγώ έχω δίδυμα από δωρεά, στο Υγεία ήμουν. Εγώ τον είχα ρωτήσει το γιατρό από πριν τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας και μου είχε πει ότι επαναλαμβάνεται η διαδικασία... Το αν θα σου κάνει κάποια έκπτωση ή όχι είναι μάλλον στη διακριτική του ευχέρεια και θα αφορά την αμοιβή του, όχι ο,τι παίρνει το κέντρο ή στην αμοιβή της δότριας που έτσι κι αλλιώς είναι άλλη, οπότε πρέπει να πληρωθεί.. επίσης, φίλη μου στο υγεία, που της έδωσαν και 1 γονιμοποιημένο μάλιστα, 3 ημερών και δεν πέτυχε, της είπαν το ίδιο..πολύ χοντρικά, και όπως και αν ακούγεται, στο κέντρο ή συνεννόηση γίνεται για βλαστοκυστες όχι για μωρά...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...