Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *Vasoula είπε:

Μια από τα ίδια @Ellidr μου...πήγα σήμερα 10η μέρα του κύκλου και το ωοθηλακιο π υπήρχε την Παρασκευή έχει συρρικνωθεί....

Είμαι τόσο χάλια π δεν μπορώ να σας το περιγράψω...με πήρε πολύ από κάτω!!!!πάει και αυτός ο μήνας.....

Απογοητευτηκα τόσο π λεω να πάρω τα σερπαφαρ τον επόμενο μήνα....ετσι και αλλιώς τα ωάρια μου είναι ήδη σκατα...πόσο χειρότερα να δώσω???

Ρε γαμωτο 

Σε καταλαβαίνω 

Τι ενδομήτριο σου εσένα πως είναι;; 

Γιατί πολύ πιστεύω ότι αυτά τα βρωμοχαπα μου χάλασαν το ενδομήτριο 

Συζήτησε το με τον γυναικολόγο σου και πες του για τα φεμαρα εμένα αυτά πιστεύω ότι λειτούργησαν καλύτερα απ' όλα 

Να κάνεις μια δυνατή ωοληψια να ξεμπερδευεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, *Vasoula said:

Μια από τα ίδια @Ellidr μου...πήγα σήμερα 10η μέρα του κύκλου και το ωοθηλακιο π υπήρχε την Παρασκευή έχει συρρικνωθεί....

Είμαι τόσο χάλια π δεν μπορώ να σας το περιγράψω...με πήρε πολύ από κάτω!!!!πάει και αυτός ο μήνας.....

Απογοητευτηκα τόσο π λεω να πάρω τα σερπαφαρ τον επόμενο μήνα....ετσι και αλλιώς τα ωάρια μου είναι ήδη σκατα...πόσο χειρότερα να δώσω???

Πολύ λυπάμαι Βασούλα μου!! Εχε πιστη και το άλλο μήνα σίγουρα θα εξελιχθούν όλα καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και καλό μήνα!εύχομαι σε ολες αυτο το μηνα να ακούσουν τα ευχάριστα! Βρίσκομαι μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία κ έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε άχνη η δεύτερη γραμμή.τι σημαίνει;σε αυτή τη φάση η ορμόνη είναι απλά σε χαμηλά επίπεδα κ είναι αχνό η είναι λόγω εγκυμοσύνης αχνο;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, *Vasoula είπε:

Μην στενοχωριεσαι κοριτσακι μου.. οι φυσικοι θελουν υπομονη, γερο στομαχι κ γερα νευρα..το ξερεις κ το βιωνεις καλυτερα απο την καθεμια! Ο γιατρος σου προτεινε να πατε σε φυσικο? Λογω ψηλης fsh κ χαμηλης αμυ, θυμαμαι σωστα? Εκανες τωρα προσφατα fsh γτ καθε κυκλο θα ειναι διαφορετικη, μηπως να εκανες εναν τροποποιημενο με λιγες μοναδες? Του εχεις πει να παρεις βιταμινες? Πες του για τις fertilimax κ για τις dhea..

• Μου αρέσει 1

Just now, Ασία είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλό μήνα!εύχομαι σε ολες αυτο το μηνα να ακούσουν τα ευχάριστα! Βρίσκομαι μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία κ έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε άχνη η δεύτερη γραμμή.τι σημαίνει;σε αυτή τη φάση η ορμόνη είναι απλά σε χαμηλά επίπεδα κ είναι αχνό η είναι λόγω εγκυμοσύνης αχνο;

το αχνο σημαινει εγινε η ωορηξια κ ειναι αρνητικο. οταν εισαι εγκυος βγαινει εντονο σαν να ειναι θετικη η ωορηξια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula said:

Μην στεναχωριεσαι καλη μου, να εχεις πιστη και επιμονη. Βρες τη δυναμη να συνεχισεις και θα ερθει να εισαι σιγουρη, μπορει να σε παιδευει τωρα αλλα θα σε ανταμειψει καποια στιγμη...

• Μου αρέσει 1

Just now, Ασία said:

Ότι το τεστ ωορρηξίας είναι αρνιτικο...σε περίπτωση εγκυμοσυνης που αυτό νομίζω γίνεται μόνο εκεί κοντά στην καθηστερηση το τεστ ωορρηξίας έπρεπε να ήταν θετικο.....όποτε είναι αρνιτικο γενικά το τεστ σου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

το αχνο σημαινει εγινε η ωορηξια κ ειναι αρνητικο. οταν εισαι εγκυος βγαινει εντονο σαν να ειναι θετικη η ωορηξια

Ναι αυτό το ξέρω αλλά από πότε ξεκινάει κ βγαίνει αυτό το έντονο που λες;από την καθυστέρηση κ μετά η από τόσο νωρίς(μια εβδ πριν την περίοδο);λογικά απ' την καθυστέρηση κ μετά ε;

Just now, *Vasoula είπε:

Τι παίζει με αυτό βρε κοριτσάκια;;;;;μήπως καμία ορμόνη κάπου φρενάρει την ανάπτυξη τους;;;;;εγώ αύριο έχω γιατρό...νιώθω σαν να έκανα ζημιά στα γυναικολογικά μου γιατί είχα επαφές με την περίοδο...φοβάμαι μη δει κανένα δεινόσαυρο εκεί μέσα .

• Χαχα 4

Just now, Emilly είπε:

Τι παίζει με αυτό βρε κοριτσάκια;;;;;μήπως καμία ορμόνη κάπου φρενάρει την ανάπτυξη τους;;;;;εγώ αύριο έχω γιατρό...νιώθω σαν να έκανα ζημιά στα γυναικολογικά μου γιατί είχα επαφές με την περίοδο...φοβάμαι μη δει κανένα δεινόσαυρο εκεί μέσα .

Εσύ κορίτσι μου θα μας βάλεις σε όλες τα γυαλιά 

Just now, Ellidr είπε:

Εν τω μεταξύ εμένα η θερμοκρασία σήμερα 37 πάλι 

Όλα λάθος 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, *Vasoula said:

ωχ βρε Βασουλα μου.....γιατι ετσι ρε μαγωτο;; σου ειπε τι μπορει να φταιει; πως εγινε κ συρρικνωθηκε;

λυπαμαι πολυ, δεν ξερω το φαρμακο αυτο να σου απαντησω, εχεις ολη τη σκεψη μου κ την αγκαλια μου! ο γιατρος οταν του ειχες πει να πας φυσικα σου ειπε οτι δεν εχεις καλα ωαρια; ή αυτο τωρα προκυπτει;

• Μου αρέσει 1

Just now, Ασία είπε:

Ναι αυτό το ξέρω αλλά από πότε ξεκινάει κ βγαίνει αυτό το έντονο που λες;από την καθυστέρηση κ μετά η από τόσο νωρίς(μια εβδ πριν την περίοδο);λογικά απ' την καθυστέρηση κ μετά ε;

Κοίτα απ' ότι κατάλαβα κάποια κορίτσια που το έκαναν 

Το εκαναν δύο τρεις μέρες πριν την περίοδο και τους βγήκε έντονο θετικό 

Όπως στην ωορρηξία

• Μου αρέσει 2

Just now, Ασία είπε:

ξεκιναει απο οταν κανονικα θα εδειχνε κ το τεστ εγκυμοσυνης . 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ellidr είπε:

Εν τω μεταξύ εμένα η θερμοκρασία σήμερα 37 πάλι 

Όλα λάθος 

Στάσου κ θα δούμε...όλα με την σειρά...έχεις ακόμα λίγο παραπάνω από εβδομάδα..θα φανεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...