Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα συντρόφισσες ,είμαι καθοδόν για το κέντρο ,μήπως είναι και καμία άλλη κοπέλα που έχει ραντεβού σήμερα για να πιούμε καφέ ??? 😄

17 ώρες πρίν, Souri είπε:

χαχα κι εγώ μπερδεύομαι ειδικά με τη παράθεση μηνύματος!!

Ευχαριστώ @Ρούλα87 ελπίζω να είναι όλα εντάξει σήμερα και να προχωρήσουμε! 

@Souri τι έγινε με τον υπερυχο ,όλα καλά ?

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες. Εχω και εγω μια ερωτηση. Πριν 1.5 μηνα εκανα χειρουργειο οπου αφερεθηκε η δεξια σαλπιγκα και καταστραφηκε και η δεξια ωοθηκη λογω ενδομητριωσης. Ο γιατρος ειπε να προχωρησουμε σε λιγους μηνες σε εξωσωματικη. Τελευταια μου περιοδος 21/06 στην ωορηξια ειχα 3-4 ημερες ροζ η καφε υγρα. Κατι που ποτε πριν δεν ειχα σε ωορηξια. Εχω τσιμπηματα στην αριστερη σαλπιγκα. Το στηθος ποναει πολυ και περιμενω περιοδο γυρω στις 19/07. Υπαρχει πιθανοντητα να ειμαι η ειναι της φαντασιας μου. Λιγο χλωμο το βλεπω αλλα αν εχετε παρομοια εμπειρια θα ηθελα να μαθω. Ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Ναι κορίτσι μου βγαίνουν αμέσως...σε 40 λεπτά θα τα έχω και θα πάω αμέσως κ στον γυναικολόγο...θα σας πω τότε τα νέα...

@Ellidrακόμα καφέ υγρά Ε??αυτό με τη κύστη δε το έχω ακούσει ξανα..θα σου πει το βράδυ???

Τελικά είναι μια μικρή κύστη με υγρό 

Μου είπε να μου δώσει αντισυλληπτικά 

Εγώ αρνήθηκα , του είπα θα περιμένω να απορροφηθεί μόνη της 

Ήταν σύμφωνος απλά μου είπε ότι ίσως καθυστερήσει η περίοδος μου , 

Όλα καλά 

Μόλις μου έρθει περίοδος θα κάνω μια προσπάθεια σπερματεγχυσης αλλά όχι μου είπε με κλομιφεν αυτή τη φορά Μ ένα αλλο , δε θυμαμαι πως το.λενε 

Ελπίζω να πάνε όλα καλά 

Κ αν όχι πάμε για ετ 

Επειδή είμαι ηδη 38 στα 39 

Αυτά τα νέα μου 

Ήπια δύο ρακές με τον άντρα μου κ όλα καλά θα πάνε ...

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, vikib είπε:

Καλα κ εμεις

Οποτε δυστυχώς θα έχεις πολλές μέρες αναμονης

Σε ποια μέρα είσαι τώρα; ήταν σε καλές μέρες οι επαφές; 

Απο τα πρώτα συμπτώματα, αν κ προσωπικά δ το ειχα, είναι ενοχλήσεις-τσιμπηματακια στο στηθος

σήμερα είμαι 39η μέρα...έχω ακόμα που κ που τσιμπήματα στις ωοθήκες αλλά φοβάμαι ότι ή δεν έχω κάνει ακόμα γιατί η θερμοκρασία δεν έχει ανέβει ή είναι τπτ ανορεκτικος κύκλος.γιατι πριν 1 εβδομάδα είχα πολλά υγρά διάφανα μετά από 2 μέρες τπτ μέχρι τώρα και 2 βδομάδες πριν από σήμερα είχα όρεξη για τρελιτσες που κατάλαβα ότι συνήθως έχουμε στις γόνιμες κ τότε κ πριν είχαμε από 2 ,3 επαφές σύνολο αυτές τις μέρες.αλλα αν είχε κανει ωορρηξια θα ειχε ανέβει η θερμοκρασια σιγουρα .καλημερα!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

7 ώρες πρίν, Chris8229 είπε:

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες. Εχω και εγω μια ερωτηση. Πριν 1.5 μηνα εκανα χειρουργειο οπου αφερεθηκε η δεξια σαλπιγκα και καταστραφηκε και η δεξια ωοθηκη λογω ενδομητριωσης. Ο γιατρος ειπε να προχωρησουμε σε λιγους μηνες σε εξωσωματικη. Τελευταια μου περιοδος 21/06 στην ωορηξια ειχα 3-4 ημερες ροζ η καφε υγρα. Κατι που ποτε πριν δεν ειχα σε ωορηξια. Εχω τσιμπηματα στην αριστερη σαλπιγκα. Το στηθος ποναει πολυ και περιμενω περιοδο γυρω στις 19/07. Υπαρχει πιθανοντητα να ειμαι η ειναι της φαντασιας μου. Λιγο χλωμο το βλεπω αλλα αν εχετε παρομοια εμπειρια θα ηθελα να μαθω. Ευχαριστω

Καλημέρα εύχομαι οτι καλυτερο !

Όντως είναι λιγο νωρίς.. όμως αυτό το μήνα ειχα και εγώ παρόμοια συμπτώματα μετα την ωορηξια, 3 μερες μετα ειχα για πολυ λιγο μπορεί και 10 λεπτά λιγο ροζ στο χαρτί ο γιατρός που τον ρώτησα μου ειπε ότι είναι της ωορηξιας συμβαίνει δηλαδή. 

Μετα το ροζ ειχα τα ίδια σχεδον συμπτώματα με εσένα τσιμπήματα στην αριστερη πλευρα εκεί που εκανα ωορηξια ,πονος όχι πολυ έντονος στο στηθος, ανεβασμένη θερμοκρασια ,μέχρι και ψηλο ανακάτεμα στο στομάχι.

Αυτην την εβδομάδα έχουν υποχωρήσει τα πολλά πολλά περιμενω 7-10 την κοκκινομουρα μετα από οδηγία του γιατρού μου .

Χθες και προχθές ένιωσα κάποιους πονους περιοδου αλλα ακόμα δεν ..

Πολυ υπομονη χρειάζεται το μόνο σπαστικό γτ όταν νιώθεις από τόσο νωρίς οπως εσύ και εγω εισαι τόσες μέρες με αγωνία.. 

Χαλάρωσε και προσπάθησε όσο μπορείς να μη το σκέφτεσαι. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

12 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Καλησπέρα.. εύχομαι να είσαι εγκυουλα από τα βάθη της ψυχής μου :x

Το μυαλο μας όντως παίζει παιχνίδια ..από την αλλη όμως είμαστε ικανές να καταλάβουμε διαφορες στο σώμα μας ! 

Τι κυκλο εχεις ;; ποτε δεν περιμένεις την κοκκινομουρα;

Καλημέρα

Όντως καταλαβαίνουμε τις διαφορές περιμένω την Τρίτη κύκλο 28-29 ημερών..τι να πω αναμονη αν κ τα νοιώθω ακόμα τα γονατά μου εχουν κοπεί εντελώς κ νοιώθω ενοχλήσεις που δεν νοιώθω ποτέ τοσες μερες πριν

Διαφημίσεις

Λοιπόν να ρωτήσω κάτι;; 

Κάθε μέρα όταν ξυπνάω και πριν σηκωθώ βάζω θερμόμετρο (εχω κολλήσει τελευταία) και είναι 36,4 ενώ μένω στο κρεβατι χουζουρευω καμια ωρα με το που ανοίγω το μάτι αρχίζει κ ανεβαίνει μέχρι που θα κοιμηθώ τη νύχτα παραμένει στο 37 37,1 37,2 .

Απλά παρατήρησα ότι μένοντας στο κρεβατι και με κλιματιστικό ανεβαίνει με το που ανοίξω τα μάτια μου μεσα σε μιση ωρα έχει πατήσει το 37.

Κρυάδες κλπ δεν νιώθω. 

Βάση ημερολογίου περιμενω αυριο .

Ο γιατρός μου είπε 7 με 10 /7.

Τελευταία περιοδος 4/6

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Evi! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Έκανα το πρωί το τεστακι.... αρνητικοτατο!! . Δεν πειράζει.. Δεν το βάζουμε κάτω!!  Βουρ για τον επόμενο  μήνα!! 

Όπως το είπες δε το βάζουμε κάτω.. βουρ ... 

Όλα θα πάνε καλά!

Η κοκκινομουρα;; 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Όπως το είπες δε το βάζουμε κάτω.. βουρ ... 

Όλα θα πάνε καλά!

Η κοκκινομουρα;; 

Τιποτα ακόμη...αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή θα κάνω ένα ακόμη τεστακι.Εχω διαβάσει και διάφορα για τα hometest εγκυμοσύνης. Οτι δεν ειναι κ πολύ αξιόπιστα.. θα δείξει!!

Just now, Evi! είπε:

Τιποτα ακόμη...αν δεν έρθει μέχρι Παρασκευή θα κάνω ένα ακόμη τεστακι.Εχω διαβάσει και διάφορα για τα hometest εγκυμοσύνης. Οτι δεν ειναι κ πολύ αξιόπιστα.. θα δείξει!!

Εγω πάλι θα σου έλεγα για β-χοριακι. 

Την Παρασκευή 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Aria konsta said:

Εγω πάλι θα σου έλεγα για β-χοριακι. 

Την Παρασκευή 

Καλημέρα. Έχεις καθυστέρηση ή το έκανες νωρίτερα;;

Just now, berd said:

Καλημέρα. Έχεις καθυστέρηση ή το έκανες νωρίτερα;; @Evi!

Just now, berd είπε:

Καλημέρα. Έχεις καθυστέρηση ή το έκανες νωρίτερα;;

@berd Γενικά δεν εχω σταθερό κύκλο,απλά υπολόγισα με βάση την προηγούμενη περίοδο που ήταν στις 35 μέρες. Προσπάθειες κάναμε από την 20η μέρα και μετά.Αρα πιστεύω θα έδειχνε.. 

Just now, Evi! said:

@berd Γενικά δεν εχω σταθερό κύκλο,απλά υπολόγισα με βάση την προηγούμενη περίοδο που ήταν στις 35 μέρες. Προσπάθειες κάναμε από την 20η μέρα και μετά.Αρα πιστεύω θα έδειχνε.. 

Έχεις καθόλου συμπτώματα;;

Just now, berd είπε:

Έχεις καθόλου συμπτώματα;;

Όχι τίποτα...πέρα από πρηξιμο στο στήθος τίποτα αλλο!! Και συμπτωματα περιόδου επίσης δεν είχα ποτέ, μόνο πρηξιμο στο στήθος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι την 25η μέρα είχα δει σε ένα σκούπισμα λιιιιιγο ροζ κ μετα τιποτα άλλο Αλλά δεν νομίζω να ήταν κάτι.

Just now, Evi! said:

Όχι τίποτα...πέρα από πρηξιμο στο στήθος τίποτα αλλο!! Και συμπτωματα περιόδου επίσης δεν είχα ποτέ, μόνο πρηξιμο στο στήθος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι την 25η μέρα είχα δει σε ένα σκούπισμα λιιιιιγο ροζ κ μετα τιποτα άλλο Αλλά δεν νομίζω να ήταν κάτι.

Σου εύχομαι να μην αδιαθετήσεις και να έχεις σύντομα ευχάριστα νέα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...