Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Πέρα απτό σοκ σκέψου με ηρεμία Κ λογική. Στα 43 είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις κάποια αποτυχία. Το ότι δεν πέτυχε μια ή δύο βλαστοκυστες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το να πετάξεις στα σκουπίδια ότι σου έχει απομείνει στην καταψηξη είναι εντελώς χωρίς λογική Κ ψυχραιμία. Είναι εντελώς διαφορετικά έμβρυα εντελώς διαφορετικές υποθέσεις. 

Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

@ZOIRITA20813 κούραση όσο δεν πάει και κιλά πήρα και αύριο δε θέλω να ζυγιστώ... και με τόσο άγχος σφίγγεται η κοιλιά μου... να αντέξει αυτό το μωρό γιατί νιώθω μεγάλη πίεση.

Όσο για περπάτημα έχω μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι και τα πόδια μου πρήζονται το βράδυ... που καλό δεν είναι. Το ευχάριστο είναι ότι τώρα που παίρνω μαγνήσιο έχει μειωθεί η πίεσή μου.

@Comet να ξέρεις θα σου έρθουμε για παγωτό!!! Δύσκολο πράγμα να μην μπορείς να φας μπουκιά... οι γιοί σου σε θέλουν μοντέλο! 

@Μαρία_Λ αν δεν είχα τη μαμά μου να κρατάει το παιδί τώρα με τα σχολεία θα είχα τρελαθεί. Δε γίνεται να αντέξεις χωρίς βοήθεια. Όσο για το μωρό θα έρθει στην ώρα του μη βιάζεσαι και μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

@Elenikk το πήρες το προδερμ; το μυρισες;

@tzoukos @Comet μπραβο για τα μωρανια σας !! Με το καλο! 

@ciqa είναι τόσο κοντα ο Μάης να ξέρεις. Ούτε 2 μήνες δεν έμειναν. Και μέσα σε αυτούς τους μήνες πρέπει να πλυνουμε, σιδερώσουμε και να φτιαξουμε το δωματιο των μωρών. Κι εγώ βάρυνε πολύ, παρ' όλο που σαν κιλά δεν έχω πάρει πάνω από 7. Έχω υπάρξει και πιο ευσωμη από ότι τώρα και όμως τώρα όταν κάνω δουλειές με πιάνει ταχυπαλμία και κουράζομαι εύκολα.ασε που ζω και κωσταλεξι, νομίζω με καταλαβαίνετε . Ούτε να βγω πουθενα ούτε να μπει κανεις άκυρος. Κανα περπάτημα που και που κι αυτό νε πολύ προσοχή.

Αααχ Ανυπομονώ κορίτσια μου για το καλύτερο ραντεβού της ζωής μου. Ποιος να μου το ελεγε μετά από τόσες σπερματεγχυσεις, τις εξωσωματικες , τα ατελείωτα ξενύχτια με κλάματα και τις αποτυχίες ,εξετάσεις πολλές, αμέτρητα τρυπηματα κτλ κτλ ότι θα περιμένω τον πρίγκηπα μου !!!!

Σας ζαλισα ,συγνωμη κόρες μου

Μου ήρθε σήμερα είχε πολύ ωραία μυρωδιά . Το μυριζα και τ ξανάμυριζα χαχα. 
αυριο θα βάλω πλυντήριο 

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Πως είστε? Εδώ Αθήνα ξέρετε #menoume spiti.. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να φοβάμαι με αυτά που ακούω γιατί έχω βρογχικό άσθμα κ οπότε αρρωσταίνω με χτυπάει εκεί.. Στα σούπερ μάρκετ όντως χαμός..ελπίζω να περάσει γρήγορα όλο αυτο!! Καλό κουράγιο κ υπομονή σε όλες!!

KF9Mp2.png

Just now, Athina3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Πως είστε? Εδώ Αθήνα ξέρετε #menoume spiti.. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω να φοβάμαι με αυτά που ακούω γιατί έχω βρογχικό άσθμα κ οπότε αρρωσταίνω με χτυπάει εκεί.. Στα σούπερ μάρκετ όντως χαμός..ελπίζω να περάσει γρήγορα όλο αυτο!! Καλό κουράγιο κ υπομονή σε όλες!!

Εμεις εχουμε μαγειρειο και απο σημερα μονο πακετο...ζημιοφορο αλλα μπροστα στην υγεια  τι να πεις!;δεν ειναι αστειο πια...τουλαχιστον να πιασουν τοπο τα μετρα για να αποφυγουμε τα χειροτερα!!!

Για εμας τις εγκυες ακουσα στην τηλεοραση οτι αν νοσησει καποια, μπορει ο γιατρος να προκαλεσει τον τοκετο λιγο νωριτερα για να αποφυγει τυχον επιπτωσεις...ο ιος δεν περναει στο εμβρυο ομως...

Κατα τ αλλα εμεις #μενουμεσπιτι οσο μπορουμε και ο Θεος βοηθος!!

mmy0p2.png

On 14/3/2020 at 4:04 ΠΜ, Elenikk είπε:

Μου ήρθε σήμερα είχε πολύ ωραία μυρωδιά . Το μυριζα και τ ξανάμυριζα χαχα. 
αυριο θα βάλω πλυντήριο 

Καλημερα !!

Κι εγώ έβαλα μια πλύση και ευτυχώς μυρίζει σαν προδερμ. Μάλλον λόγο  συμπύκνωσης μου ερχόταν άσχημη μυρωδιά. Τι να πω...μ ευτυχώς δεν βρωμάνε τα ρούχα.

Κορίτσια πως πάτε με τον περιορισμό κατ'οικον; Εγώ από αύριο αρχίζω τα πλυσιματα...τι να κανω πια; 

Επίσης ο μικρός μου έχει σπάσει τα νεύρα, εχτες έκανα αμάν και πως να τον καταλάβω λίγο και σήμερα από το πρωί Δεν..... Πφφφ τα χουμε όλα να έχουμε και αυτην την ανησυχία δλδ;!;!!;!

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημερα !!

Κι εγώ έβαλα μια πλύση και ευτυχώς μυρίζει σαν προδερμ. Μάλλον λόγο  συμπύκνωσης μου ερχόταν άσχημη μυρωδιά. Τι να πω...μ ευτυχώς δεν βρωμάνε τα ρούχα.

Κορίτσια πως πάτε με τον περιορισμό κατ'οικον; Εγώ από αύριο αρχίζω τα πλυσιματα...τι να κανω πια; 

Επίσης ο μικρός μου έχει σπάσει τα νεύρα, εχτες έκανα αμάν και πως να τον καταλάβω λίγο και σήμερα από το πρωί Δεν..... Πφφφ τα χουμε όλα να έχουμε και αυτην την ανησυχία δλδ;!;!!;!

Καλημέρα! Κ εγω σπίτι αλλά δεν με πειράζει γιατί πάντα ήμουν του σπιτιού ❤️. Όσο για το μωρό, προσπάθησες να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα; σοκολατίτσα; 

• Ευχαριστώ 1

UuEIp2.png

πρίν από 29 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Καλημερα !!

Καλησπέρα....Εγώ είμαι σπιτιγατουλα και εχω συνηθίσει,  από τον Σεπτέμβριο που έφυγα από την δουλειά  έχω κλειστεί μέσα....

Και εμένα η μπέμπα είναι ήσυχη, συνήθως τρεις φορές τη μέρα με κλωτσάει για κάνα μισάωρο και μετά πάλι ύπνο...

Φάε κάτι και προσπάθησε να ξαπλώσεις και να συγκεντρωθείς στο να την ακούσεις...

Πες και στον γιατρό σου αν ανησυχείς να πας και για έναν καρδιοτοκογραφο....να σου φύγει το άγχος!!

Εγώ κορίτσια ξεκίνησα να μετράω αντίστροφα...σε 21 μέρες με το καλό θα έρθει η μπεμπουλα μας!!!!Τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι Θα έχουμε και την ευκαιρία να τους διαταζω και να κάνουν δουλειές....χαχαχα..μες στη βδομάδα θα ετοιμάσω και τα ρούχα μου και της μπέμπας!!!

• Ευχαριστώ 1

CRVnp2.png

πρίν από 22 λεπτά , kastel είπε:

Καλημέρα! Κ εγω σπίτι αλλά δεν με πειράζει γιατί πάντα ήμουν του σπιτιού ❤️. Όσο για το μωρό, προσπάθησες να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα; σοκολατίτσα; 

Just now, Ξένη είπε:

Καλησπέρα....Εγώ είμαι σπιτιγατουλα και εχω συνηθίσει,  από τον Σεπτέμβριο που έφυγα από την δουλειά  έχω κλειστεί μέσα....

Και εμένα η μπέμπα είναι ήσυχη, συνήθως τρεις φορές τη μέρα με κλωτσάει για κάνα μισάωρο και μετά πάλι ύπνο...

Φάε κάτι και προσπάθησε να ξαπλώσεις και να συγκεντρωθείς στο να την ακούσεις...

Πες και στον γιατρό σου αν ανησυχείς να πας και για έναν καρδιοτοκογραφο....να σου φύγει το άγχος!!

Εγώ κορίτσια ξεκίνησα να μετράω αντίστροφα...σε 21 μέρες με το καλό θα έρθει η μπεμπουλα μας!!!!Τώρα που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι Θα έχουμε και την ευκαιρία να τους διαταζω και να κάνουν δουλειές....χαχαχα..μες στη βδομάδα θα ετοιμάσω και τα ρούχα μου και της μπέμπας!!!

Τον άκουσα λίγο,  μάλλον είναι η μέρα του πολυ ύπνου σήμερα!! @kastel Θα φάω μια σοκοφρετα τώρα να προσπαθησω τον ξυπνήσω ....

κι εγώ Σπιτόγατα είμαι αλλά ένα καφέ ένα φαγητο έστω ένα σινεμά θα ήθελα να μπορώ να πάω. Τεσπα ας ξεφύγουμε υγιής απο όλο αυτό και απο βόλτες θα χορτάσω αργότερα. 

Εσείς μπιμπερό θα πάρετε να έχετε σπίτι για καλο και για κακο;;;

Ξενηηηη άντε με το καλό κορίτσι μου ! Άνοιξε τον δρόμο Εσύ και η @Rafaelatarzan να σας ακολουθήσουμε...

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

Just now, Alexandrath είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Προσπαθώ να κάνω μια λίστα με το τι θα χρειαστώ για το μωρό.. απο πάνες, κρέμες, σαμπουαν κλπ.. έχει κάνει καμία λίστα να μας βοηθήσει λίγο;

Εγώ έχω κάνει αλλά μόλις ξάπλωσα λίγο... θα σου στείλω το απόγευμα οκ;

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Τον άκουσα λίγο,  μάλλον είναι η μέρα του πολυ ύπνου σήμερα!! @kastel Θα φάω μια σοκοφρετα τώρα να προσπαθησω τον ξυπνήσω ....

κι εγώ Σπιτόγατα είμαι αλλά ένα καφέ ένα φαγητο έστω ένα σινεμά θα ήθελα να μπορώ να πάω. Τεσπα ας ξεφύγουμε υγιής απο όλο αυτό και απο βόλτες θα χορτάσω αργότερα. 

Εσείς μπιμπερό θα πάρετε να έχετε σπίτι για καλο και για κακο;;;

Ξενηηηη άντε με το καλό κορίτσι μου ! Άνοιξε τον δρόμο Εσύ και η @Rafaelatarzan να σας ακολουθήσουμε...

Εγώ μπιμπερό έχω πάρει,  μπορεί να χρειαστεί να δώσω και ξένο,  κάπου διάβασα ότι στα πρόωρα μωράκια δίνουν εναλλάξ μια ξένο μια της μαμάς...αν μου πουν έτσι στο νοσοκομείο και ο παιδίατρος,  έτσι θα κάνω στην αρχή και μετά βλέπουμε...ότι είναι καλύτερο για το μωρό..

Τα μόνα που δεν έχω πάρει είναι σαμπουάν,  αφρόλουτρο, κρεμα αλλαγής, πάνες, μπανάκι και αποστειρωτη...Μόλις γεννήσω θα τους πω να πάνε να τα πάρουν...δίνουν και στο νοσοκομείο ένα καλάθι με κάποια πράγματα αλλα δεν ξέρω τι περιέχει..

CRVnp2.png

καλησπερα κοριτσια.. κ εμεις σπιτι μενουμε, ευτυχως ζουμε σε ενα μικρο χωριο εξω απο την θεσσαλονικη, οποτε για περπατημα μπορουμε να παμε. εδω δεν περναει ψυχη. . 

@Alexandrath εγω βρηκα μια λιστα στο ιντερνετ και με εχει βοηθησει πολυ, αλλα δεν ξερω πως να ανεβασω το word εδω. αν θελεις δωσε μου μειλ να σου την στειλω..

@ZOIRITA20813 ο γιατρος μου ειπε εκτος απο σοκολατα και ξαπλα, αν θελω να την ξυπνησω για να κουνηθει, να βαλω κατι που δονειται στην κοιλια μου, πχ μια ξυριστικη μηχανη. Συνηθως λεει ξυπνανε και κουνιουνται. 

• Ευχαριστώ 1

miENp2.png dmzcp2.png5NUQp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ήταν να σταματήσω την Παρασκευή από τη δουλειά με την άδεια κύησης αλλά σταμάτησα λόγω της κατάστασης εννοείται αφενός γιατί ήμουν εκτεθειμένη αφετέρου γιατί η επιχείρηση έκλεισε λόγω του ιου. 

Η ψυχολογία ήταν παρά πολύ χάλια όλη την εβδομάδα, πολύ στρες και αγωνία μέρα με τη μέρα, που δεν ασχολιόμουν καθόλου με την κοιλιτσα μου. Το Σάββατο ήρθε η μητέρα μου όμως και βάλαμε πλυντήρια του μωρού και άλλαξε η διάθεση μας. 

Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα Από τ Φλεβάρη πάλι καλά. Τώρα ό,τι χρειαστεί μόνο μέσω Ίντερνετ. 

αυτο που με προβληματίζει είναι ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για τη διαδικασία της άδειας την αλλη Δευτέρα. Όλα υπολειτουργούν όμως και δν είδα αν γίνεται να το κανείς μέσω Ίντερνετ πλέον αυτό όπως με άλλες υπηρεσίες του εφκα. 

Ενημέρωστε με αν είναι καμία που έκανε τα χαρτιά της αυτές τις μέρες! 
Να προσεχετε!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Elenikk είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ήταν να σταματήσω την Παρασκευή από τη δουλειά με την άδεια κύησης αλλά σταμάτησα λόγω της κατάστασης εννοείται αφενός γιατί ήμουν εκτεθειμένη αφετέρου γιατί η επιχείρηση έκλεισε λόγω του ιου. 

Η ψυχολογία ήταν παρά πολύ χάλια όλη την εβδομάδα, πολύ στρες και αγωνία μέρα με τη μέρα, που δεν ασχολιόμουν καθόλου με την κοιλιτσα μου. Το Σάββατο ήρθε η μητέρα μου όμως και βάλαμε πλυντήρια του μωρού και άλλαξε η διάθεση μας. 

Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα Από τ Φλεβάρη πάλι καλά. Τώρα ό,τι χρειαστεί μόνο μέσω Ίντερνετ. 

αυτο που με προβληματίζει είναι ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ για τη διαδικασία της άδειας την αλλη Δευτέρα. Όλα υπολειτουργούν όμως και δν είδα αν γίνεται να το κανείς μέσω Ίντερνετ πλέον αυτό όπως με άλλες υπηρεσίες του εφκα. 

Ενημέρωστε με αν είναι καμία που έκανε τα χαρτιά της αυτές τις μέρες! 
Να προσεχετε!!! 

Καλημέρα!! Και εγώ την Παρασκευή τελείωσα απο την δουλειά και χρειάζεται να κάνω τα χαρτιά. Θα πάρω τηλ να τους ρωτήσω αν γίνεται εξουσιοδότηση και να πάει κάποιος άλλος για εμένα.

Just now, Alexandrath είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ την Παρασκευή τελείωσα απο την δουλειά και χρειάζεται να κάνω τα χαρτιά. Θα πάρω τηλ να τους ρωτήσω αν γίνεται εξουσιοδότηση και να πάει κάποιος άλλος για εμένα.

Παίρνω τηλ εδώ και μια ώρα στο ΕΦΚΑ να ρωτήσω τι θα γίνει.  Ενώ πήρα κ αριθμό προτεραιότητας 12, όταν έφτασε η σειρα μου έπεσε η γραμμή. Τώρα παίρνω κ λέει καλέστε αργοτερα! Ε ρε μπουρδελο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...