Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Mairy1989 είπε:

Μικροβιωμα έχω κάνει ναι και ήταν όλα φυσιολογικά.Εχω μιλήσει με την αιματολόγο μας και το επόμενο που λέω να κάνω είναι έλεγχο για θρομβοφιλια και κάτι αντισώματα μου είπε. Αυτό λες να κάνω για αρχή ε;

Κοίτα ένα τσεκ από αιματολογο μπορείς να κανείς αν κ είναι αδύνατο να  εμποδίζει η θρομβοφιλια όταν περνεις αντιπικτικα . Βέβαια θα πρέπει να τσεκαρεις μήπως περνεις υπερβολικά αντιπικτικα . 

Αυτό που θα μπορούσες να κανείς είναι ένα τσεκ με καμπύλη ζαχάρου μήπως τσιμπήσεις κάτι εκεί. 

Αν Κ προς τυχαίο φαίνετε δύο αποβολές δεν είναι κατι ασυνήθιστο γενικά Κ ειδικά στην εξωσωματική . 

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Alexandrath είπε:

@Mum to be ο πόνος ο πρωινός ήταν οκ.. δλδ ένιωθα να ξεκινάει ο πόνος απο την μεση κ να ερχεται μπροστά σαν πόνος περιόδου αλλα ηταν ανα μιση ωρα κ ημουν καλα. Όταν γύρισα σπίτι ξεκίνησε να έρχεται ανα 10 λεπτα πολυ πιο εντονος.. εμεινα κανα 2 ωρο ετσι αλλα δεν αντεξα κ ηρθα κλινικη. Ήρθα με διαστολη 3-4 κ ηταν εντονοι. Μου εκαναν δοκιμαστικη επισκληριδιο κ ολα ηταν τελεια!! Μεχρι που με εκαναν μεταφορα σε αλλο δωματιο κ κατσλαθος βγηκε το σωληνακι απο την επισκληριδιο χωρις να το καταλαβουν. Εεεε για 1.5 ωρα τα ειδα οοολαααα!!!!!! Αναρωτιόντουσαν γιατι ποναω τοσο ενω μου εβαλαν κ ολοκληρη δοση!!!!!! Ηρθαν να με τσεκαρουν για την επισκληριδιο κ εκει το καταλαβαν!!!!! Ακομη δεν γεννησα αλλα τωρα δεν νιωθω τιποτα & εχω διαστολη 10!!!! Περιμενουμε να κατεβει το μωρο λιγο πιο χαμηλα!!!!! Τα δύσκολα περασαν!!!!!!!

Με το καλο! Οταν μπορεσεις ενημερωσε μας κ για τα υπολοιπα!

3 ώρες πρίν, Μαρία_Λ είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Χάθηκα γιατί τελικά ο μπέμπης αποφάσισε ξημερώνοντας Πρωτομαγιά πως πρέπει να βγει. Μου έσαπσαν τα νερά στο σπίτι αλλά δεν είχα καθόλου συσπάσεις. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο και κάναμε υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι δυστυχλως είχε γυρίσει σε εγκάρσια θέση και η καισαρική ήταν μονόδρομος. Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία σε σχέση με ΦΤ έχω να πω. Κάθισα 5 μέρες στο νοσκομείο. Τώρα σπίτι αλλά υπερβολικά δύσκολη ανάρρωση. Δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω. Να προσέχω-θηλάζω το νεογέννητο, να ασχολούμαι με το μεγάλο, να μαγειρεύω ή να σιδερώνω. Και ον τοπ τα ράμματα. Υπερβολικά δύσκολο να τα κάνεςι όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια.

Ευτχώς φυσικά όλα πήγαν καλά και κρατάω το δεύτερο αγοράκι μου στην αγκαλιά μου. Το μικρό μου Ραφαήλ :)

Θα σας στείλω ξανά όταν μπορέσω. Επειδή δεν είχα χρόνο να διαβάσω τα ποστ σας, εύχομαι να σας ζήσουν σε όσες γέννησαν! Πάντα γερά τα μωράκια μας!! Σας στέλνω πολλά φιλιά!!

Αν θες το πιστεύεις...σε σκεφτόμουν γιατί είχαμε ημερομηνία μέχρι 11 Μαΐου εμείς μαζί...Και λέω που να είναι,  κάτσε να μπω να ρωτήσω...

Να σας ζήσει ο μπέμπης σας!!!γέρος και τυχερός να είναι...να το δείτε όπως επιθυμεί!!!

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

κοριτσια μ μα σας ζήσουν τα αγγελούδια σας τα φωτεινά....καλή ανάρρωση σε όλες σας κ πάντα υγεία τα παιδιά σας.....επιτλεους γεμίσαμε  μωρουδιλααααααααααα....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Μαρία_Λ είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Χάθηκα γιατί τελικά ο μπέμπης αποφάσισε ξημερώνοντας Πρωτομαγιά πως πρέπει να βγει. Μου έσαπσαν τα νερά στο σπίτι αλλά δεν είχα καθόλου συσπάσεις. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο και κάναμε υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι δυστυχλως είχε γυρίσει σε εγκάρσια θέση και η καισαρική ήταν μονόδρομος. Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία σε σχέση με ΦΤ έχω να πω. Κάθισα 5 μέρες στο νοσκομείο. Τώρα σπίτι αλλά υπερβολικά δύσκολη ανάρρωση. Δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω. Να προσέχω-θηλάζω το νεογέννητο, να ασχολούμαι με το μεγάλο, να μαγειρεύω ή να σιδερώνω. Και ον τοπ τα ράμματα. Υπερβολικά δύσκολο να τα κάνεςι όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια.

Ευτχώς φυσικά όλα πήγαν καλά και κρατάω το δεύτερο αγοράκι μου στην αγκαλιά μου. Το μικρό μου Ραφαήλ :)

Θα σας στείλω ξανά όταν μπορέσω. Επειδή δεν είχα χρόνο να διαβάσω τα ποστ σας, εύχομαι να σας ζήσουν σε όσες γέννησαν! Πάντα γερά τα μωράκια μας!! Σας στέλνω πολλά φιλιά!!

Αχ Μαράκι μου να σου ζήσει ο Ραφαήλ σου!!!! Γερός τύχερος και ευτυχίσμενος!!!!! Πωωω με ένα παιδί κ ένα μωρό στο σπίτι κ χωρίς βοήθεια πρέπει να είναι φρίκη από πλευρά κούρασης!!! Τι να πω! Κράτα γερά!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mariaia είπε:

Αχ Μαράκι μου να σου ζήσει ο Ραφαήλ σου!!!! Γερός τύχερος και ευτυχίσμενος!!!!! Πωωω με ένα παιδί κ ένα μωρό στο σπίτι κ χωρίς βοήθεια πρέπει να είναι φρίκη από πλευρά κούρασης!!! Τι να πω! Κράτα γερά!!!! 

περιμένω φοτο τις μικρής σ κανόνισε 

• Μου αρέσει 1

@Μαρία_Λνα σου ζήσει ο μπεμπαρος!! Σίγουρα θα ναι δύσκολα με δύο στο σπίτι αλλά εμείς οι γυναίκες είμαστε για τα δύσκολα και θα τα καταφέρεις!!

@Alexandrathνα πάμε όλα καλά κορίτσι μου.. Με το καλό να υποδεχτείς το μωρακι σου! Υπομονή λίγο έμεινε! 

UuEIp2.png

Κορίτσια μου!!!!! Γέννησα!!!!!! Ο μικρός-γίγαντας βγήκε κατα τις 20:30 το βράδυ.... φυσιολογικά!!!!!! 3850!!!!!!! Πιάνεις μωρό ρε παιδί μου!!!!! Όλα πήγαν πολύ καλά!!! Δεν ένιωθα πόνο στην εξώθηση, και θα τα ξεχνούσα όλα, αλήθεια αν δεν σκιζόμουν (λίγο) στην τελευταία εξώθηση. Με ζόρισε αυτό είναι η αλήθεια. Μετά την γέννα κ μέχρι να τελειώσει ο γιατρός είχα αγκαλιά τον γίγαντα αλλα δεν το χάρηκα όπως ήθελα. Πονούσα στο ράψιμο γιατι είχε φύγει σχετικά η επισκληρίδιος, μου βγήκε κ η κούραση και δεν είχα άλλο κουράγιο.  Στην αρχή τα ραμματα με ενοχλούσα πολυ.. τώρα νιώθω λίγο καλυτερα ενα τσικ που λένε. Πιστευω μέχρι το πρωι να ειμαι καλυτερα!! Ζήτησα ρουμινγκ αλλα το πρωτο βραδυ τους είπα να τον κρατησουν για να παρω δυναμη. Αυτά απο εμένα!!!! Οτι θέλετε με ρωτάτε!!!!!!

• Μου αρέσει 14

4 ώρες πρίν, Alexandrath είπε:

Κορίτσια μου!!!!! Γέννησα!!!!!! Ο μικρός-γίγαντας βγήκε κατα τις 20:30 το βράδυ.... φυσιολογικά!!!!!! 3850!!!!!!! Πιάνεις μωρό ρε παιδί μου!!!!! Όλα πήγαν πολύ καλά!!! Δεν ένιωθα πόνο στην εξώθηση, και θα τα ξεχνούσα όλα, αλήθεια αν δεν σκιζόμουν (λίγο) στην τελευταία εξώθηση. Με ζόρισε αυτό είναι η αλήθεια. Μετά την γέννα κ μέχρι να τελειώσει ο γιατρός είχα αγκαλιά τον γίγαντα αλλα δεν το χάρηκα όπως ήθελα. Πονούσα στο ράψιμο γιατι είχε φύγει σχετικά η επισκληρίδιος, μου βγήκε κ η κούραση και δεν είχα άλλο κουράγιο.  Στην αρχή τα ραμματα με ενοχλούσα πολυ.. τώρα νιώθω λίγο καλυτερα ενα τσικ που λένε. Πιστευω μέχρι το πρωι να ειμαι καλυτερα!! Ζήτησα ρουμινγκ αλλα το πρωτο βραδυ τους είπα να τον κρατησουν για να παρω δυναμη. Αυτά απο εμένα!!!! Οτι θέλετε με ρωτάτε!!!!!!

Συγχαρητήρια να σου ζήσει:x πως νιώθεις τώρα που τελείωσαν όλα ? Η και άρχισαν μπορεί να πει κάποιος αλλά εγώ εννοώ η πόνοι η αγωνία ....έχεις σύνοδο? Πότε είχες Πητ? Πονάς καθόλου τώρα? Πόσο τον έβγαζε ο υπέρηχος πριν γεννήσεις?

Διαφημίσεις

Να σου ζησει ο γίγαντας!!!!! Πραγματικά μωρό για ζουληγμα!!!Πως είσαι τώρα; Κατάφερες να σηκωθείς; Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες; Άφησαν σύνοδο μαζί σου το βράδυ; Πολλά φιλια!!!

• Μου αρέσει 1

Να σου ζισει! Τι ωραια που γεννησες φυσιολογικα.Μπραβο σου.Γερος κι ευτυχισμενος! 

Εγω παλι ειχα χαλια βραδυ.Οι καουρες με χουν διαλυσει.Κοιμηθικα ελαχιστα και ξυπνισα με αναγουλα.Εφαγα ενα κρακερακι και πριν λιγο εκανα εμμετο.Περπατισα 30 μετρα και νομιζα θα πεσω κατω.Αυριο εχω καρδιοτοκογραφιμα και θα συζιτισω για τιν προκλισι.Νιωτω πολυ ασχιμα που δεν αντεχω αλλο.

• Λυπημένη/-ος 4

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Να σου ζισει! Τι ωραια που γεννησες φυσιολογικα.Μπραβο σου.Γερος κι ευτυχισμενος! 

Εγω παλι ειχα χαλια βραδυ.Οι καουρες με χουν διαλυσει.Κοιμηθικα ελαχιστα και ξυπνισα με αναγουλα.Εφαγα ενα κρακερακι και πριν λιγο εκανα εμμετο.Περπατισα 30 μετρα και νομιζα θα πεσω κατω.Αυριο εχω καρδιοτοκογραφιμα και θα συζιτισω για τιν προκλισι.Νιωτω πολυ ασχιμα που δεν αντεχω αλλο.

Αχ σε νιωθω πολύ. Εγω έχω τρελες καούρες και πονοκέφαλο καθε πρωι που ξυπνάω. Ο ύπνος λιγος και φυσικά μου ανεβαινει οτι και να φαω προς τα πανω. Αυτή τη βδομαδα εχω κανει πολλες φορες εμετο γτ ανεβαινεξ τ φαγητό κ δεν αντεχω το βγαζω και ανακουφιζομαι. Ελεος πια ακομα κ τώρα στον 9ο τελευταια βδομαδα δεν ησυχαζουμε. Δεν ξερω αν ειναι τυχαίο αλλα εμεις οι δυο που ειχαμε και τους πιο πόλους εμετους εχουμε κ πολλες καούρες τωρα στο τελος. Δε βλεπω αλλη κοπελα να παραπονιεται τοοσο για καουρες. 

Just now, Lalom είπε:

Αχ σε νιωθω πολύ. Εγω έχω τρελες καούρες και πονοκέφαλο καθε πρωι που ξυπνάω. Ο ύπνος λιγος και φυσικά μου ανεβαινει οτι και να φαω προς τα πανω. Αυτή τη βδομαδα εχω κανει πολλες φορες εμετο γτ ανεβαινεξ τ φαγητό κ δεν αντεχω το βγαζω και ανακουφιζομαι. Ελεος πια ακομα κ τώρα στον 9ο τελευταια βδομαδα δεν ησυχαζουμε. Δεν ξερω αν ειναι τυχαίο αλλα εμεις οι δυο που ειχαμε και τους πιο πόλους εμετους εχουμε κ πολλες καούρες τωρα στο τελος. Δε βλεπω αλλη κοπελα να παραπονιεται τοοσο για καουρες. 

Αχ κι εγω εχω πολυ καουρα...με ξυπναει τη νυχτα, ματι δεν κλεινω!! Εμετο δεν κανω αλλα η καουρα ειναι μερα νυχτα παρεα μου.. Παιρνω λιγο maalox που βοηθαει σχετικα, (οχι παντα) γιατι δεν δοκιμαζεις;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...