Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Γιατι υπαρχει καμμια που κοιμαται;;;;Μη μου το πει δεν θα τ αντεξω!!!!!!!!!!

Εμενα με πεθαινει κ το μουδιασμενο χερι μου το βραδυ!!Σκεφτομαι μηπως γςννησω προωρα κ τοτε ειναι που δεν κοιμαμαι!!

Σημερα μπηκα στον 8ο!!!!!!:wub::wub:

Πρεπει να αρχισω τα πλυσιματα μαλλον...

Καλημερα!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, dinaki23 said:

Εμενα με πεθαινει κ το μουδιασμενο χερι μου το βραδυ!!Σκεφτομαι μηπως γςννησω προωρα κ τοτε ειναι που δεν κοιμαμαι!!

Καλημερα!!!!!!!

Καλημέρα!!! Θα σας πω ότι εγώ κοιμάμαι! Βέβαια με τη δουλειά όλη μέρα, μετά σπίτι με τον καπετάν φασαρία και με δουλειές, μαγείρεμα κτλ. πέφτω ένα πτώμα στο κρεβάτι. Πολύ σπάνια έχω αϋπνίες. Στο πρώτο κάθε νύχτα ξύπναγα. 

• Μου αρέσει 1

cYJKp1.png5yDop1.png

Just now, dinaki23 είπε:

Καλημερα!!!!!!!

Αχ κι εγω δυνοπαθω απ τα μουδιασμενα χερια (ολημερις!!!!) και σαν να μην εφτανε αυτο να με κραταει ξυπνια τις τελευταιες δυο μερες με επισκεφτηκαν οι αιμορροΐδες..... Πολυ πονος βρε κοριτσια....δεν υποφερεται..

:-(:-(

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ τα  βράδια κάθε μία ώρα ξυπναω για τουαλέτα .. κ μετά άντε να με πάρει ο ύπνος!! Κορίτσια όσες έχετε γιατρό περιμένουμε τα νέα σας!!

Ξέχασα να ρωτήσω σας είπαν κ σας οι γιατροί σας για να κάνετε triplex καρδιάς? Εμένα μου ζήτησε.. 

Φιλιά!!

• Μου αρέσει 1

KF9Mp2.png

2 ώρες πρίν, tzoukos είπε:

Αχ κι εγω δυνοπαθω απ τα μουδιασμενα χερια (ολημερις!!!!) και σαν να μην εφτανε αυτο να με κραταει ξυπνια τις τελευταιες δυο μερες με επισκεφτηκαν οι αιμορροΐδες..... Πολυ πονος βρε κοριτσια....δεν υποφερεται..

:-(:-(

Πω δύσκολο κ αυτό μωρέ.. Υπομονή λίγο έμεινε!!! 

UuEIp2.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε κορίτσια από γιατρό!!!! Ο μικρός είναι περιπου 1800 γραμμάρια συν πλην 200 γραμμάρια ....είναι πολύ καλός μας είπε ο γιατρός. Γύρω στις 27 Μάρτη θα κάνω το ντοπλερ . 

Κατά τ αλλά μαλώνω με ένα σούπερ μάρκετ γιατί παρήγγειλα προδερμ απορρυπαντικά αλλά μου βρωμάνε ψαριλα....οπότε λέω μήπως η παρτίδα δεν είναι καλή.  Έχω βαρεθεί λίγο μέσα Αλλά ο γιατρός είπε να βγαίνω όταν υπάρχει λόγος . Έχω πολύ ευαισθησία με τους πνεύμονες μου , σχεδόν κάθε χρόνο πάθαινα πνευμονία οπότε είμαι έτσι κι αλλιως σε ομάδα υψηλού κινδύνου . 

@tzoukos @dinaki23 σας νιώθω με τα χερια. Εγώ πια δεν έχω αφη στα δάχτυλα από το μουδιασμα και τον πόνο! 

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ ξυπνάω τουλάχιστον 3 φορές για τουαλέτα κ νιώθω κ μεγάλη ενόχληση αν δεν πάω αμέσως! Τρέλα περνάμε λέμε. Ας πάνε όλα καλα Παναγία μου και ας κατουραμε και 10 φορές το βράδυ! 

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Γυρίσαμε κορίτσια από γιατρό!!!! Ο μικρός είναι περιπου 1800 γραμμάρια συν πλην 200 γραμμάρια ....είναι πολύ καλός μας είπε ο γιατρός. Γύρω στις 27 Μάρτη θα κάνω το ντοπλερ . 

Κατά τ αλλά μαλώνω με ένα σούπερ μάρκετ γιατί παρήγγειλα προδερμ απορρυπαντικά αλλά μου βρωμάνε ψαριλα....οπότε λέω μήπως η παρτίδα δεν είναι καλή.  Έχω βαρεθεί λίγο μέσα Αλλά ο γιατρός είπε να βγαίνω όταν υπάρχει λόγος . Έχω πολύ ευαισθησία με τους πνεύμονες μου , σχεδόν κάθε χρόνο πάθαινα πνευμονία οπότε είμαι έτσι κι αλλιως σε ομάδα υψηλού κινδύνου . 

Μπραβο το αγοράκι σου! Να προσέχεις βέβαια. Ειπαμε να μην τρομοκρατουμαστε όμως εσύ εχείς σοβαρό λόγο. Που θα πάει, θα περάσει κ αυτο. Ψαριλα τα προδερμ; εντύπωση μου κάνει. 

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

@tzoukos @dinaki23 σας νιώθω με τα χερια. Εγώ πια δεν έχω αφη στα δάχτυλα από το μουδιασμα και τον πόνο! 

Μπραβο,πολυ καλος ειναι.Ναι,εσυ πρεπει να προσεχεις λιγο περισσοτερο.Εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη.Αντε να δουμε ποσο μεγαλωσε.

Κοριτσια να ρωτησω κατι;Απο κατω εχετε πρηστει;Το προσεξα στο ντους πριν καμια 20αρια μερες κι ο γυναικολογος ειχε πει στον αντρα μου οτι ειναι φυσιολογικο,ειδικα για 2η εγκυμοσυνη.Εντωμεταξυ απο την Κυριακη ειναι πιο εντονο και επισης σημερα περπαταω σαν την παπια.Κι εχω μικρη κοιλια.Μονο 2 κιλα εχω παρει.Στο γιο μου το χα παθει στις 38 βδομαδες οταν προσπαθουσε να εμπεδωθει το μωρο.Μηπως πηρε θεση;Παντως δεν ποναω κι απο συσπασεις τιποτα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Μπραβο,πολυ καλος ειναι.Ναι,εσυ πρεπει να προσεχεις λιγο περισσοτερο.Εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη.Αντε να δουμε ποσο μεγαλωσε.

Κοριτσια να ρωτησω κατι;Απο κατω εχετε πρηστει;Το προσεξα στο ντους πριν καμια 20αρια μερες κι ο γυναικολογος ειχε πει στον αντρα μου οτι ειναι φυσιολογικο,ειδικα για 2η εγκυμοσυνη.Εντωμεταξυ απο την Κυριακη ειναι πιο εντονο και επισης σημερα περπαταω σαν την παπια.Κι εχω μικρη κοιλια.Μονο 2 κιλα εχω παρει.Στο γιο μου το χα παθει στις 38 βδομαδες οταν προσπαθουσε να εμπεδωθει το μωρο.Μηπως πηρε θεση;Παντως δεν ποναω κι απο συσπασεις τιποτα

Τι είδους πρήξιμο είναι αυτό; εγώ εκεί κάτω δεν βλέπω σίγουρα να σου πω!! Χεχε! Πονάει ;

• Χαχα 1

UuEIp2.png

Just now, Comet είπε:

Κι εγω την Πεμπτη εχω ραντεβου!!

Οσο για το πρηξιμο δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα αφου ο γιατρος σου λεει οτι ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι...!!!!

Κι εγω εχω ιστορικο νε πνευμονιες και στις 9 εβδομαδες ειχα ολα τα συμπτωματα κι εξετασεις αιματος χαλια με δεικτες φλεγμονης στα υψη. Αναγκαστικα να παρω αντιβιωση ( και να νοιωθω τυψεις...:-( ) και τωρα οπως καταλαβαινεις εχω ψιλο τρομαξει... Ο αντρας μου δουλευει σε κλινικη... Ουφ ελπιζω να μεινουν τα μικροβια μακρια μας!!!   

Χαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Just now, kastel είπε:

Τι είδους πρήξιμο είναι αυτό; εγώ εκεί κάτω δεν βλέπω σίγουρα να σου πω!! Χεχε! Πονάει ;

Δεν το βλεπω,το νιωθω οταν πλενομαι.Σαν να πρηστηκε η περιοχη δεξια αριστερα.Δεν ποναει καθολου.Πιο πολυ με προβληματισε σημερα επειδη περπαταω περιεργα λες και δεν μπορω να κλεισω καλα τα μπουτια μου.Αν δεν ειχα ραντεβου σε 2 μερες θα πηγαινα να με δει.

Just now, tzoukos είπε:

Κι εγω την Πεμπτη εχω ραντεβου!!

Οσο για το πρηξιμο δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα αφου ο γιατρος σου λεει οτι ειναι φυσιολογικο μην αγχωνεσαι...!!!!

Κι εγω εχω ιστορικο νε πνευμονιες και στις 9 εβδομαδες ειχα ολα τα συμπτωματα κι εξετασεις αιματος χαλια με δεικτες φλεγμονης στα υψη. Αναγκαστικα να παρω αντιβιωση ( και να νοιωθω τυψεις...:-( ) και τωρα οπως καταλαβαινεις εχω ψιλο τρομαξει... Ο αντρας μου δουλευει σε κλινικη... Ουφ ελπιζω να μεινουν τα μικροβια μακρια μας!!!   

Χαχαχαχαχαχαχα :mrgreen:

Κι εμενα δουλευει σε κλινικη.Εδω και 2 βδομαδες τους εχει σε καραντινα απο επισκεπτηριο γιατι ειναι ολο ηλικιωμενοι.Ελπιζω να την γλιτωσουμε...

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Δεν το βλεπω,το νιωθω οταν πλενομαι.Σαν να πρηστηκε η περιοχη δεξια αριστερα.Δεν ποναει καθολου.Πιο πολυ με προβληματισε σημερα επειδη περπαταω περιεργα λες και δεν μπορω να κλεισω καλα τα μπουτια μου.Αν δεν ειχα ραντεβου σε 2 μερες θα πηγαινα να με δει.

Κι εμενα δουλευει σε κλινικη.Εδω και 2 βδομαδες τους εχει σε καραντινα απο επισκεπτηριο γιατι ειναι ολο ηλικιωμενοι.Ελπιζω να την γλιτωσουμε...

Μήπως είναι κιρσοί εγκυμοσύνης βρε;

Just now, Comet είπε:

Εδω στην αθηνα;;; Λες να ειναι στην ιδια;;;; Χαχαχαχαχα

Κι εμενα εχουν καραντινα γιατι ειναι ηλικιωμενοι (γηροκομειο) αλλα οι συγγενεις γκρινιαζουν ( ιδιωτικο βλεπεις) κι ολο και καποιος μπαινει!! 

Just now, Comet said:

Αχ πολύ χαίρομαι που έθιξες το ζήτημα!! Το παρατήρησα κι εγώ τόσο καιρό πριν περίπου! Και αναρωτιόμουν αν είναι φυσιολογικό. Κοίτα τελικά πόσο αλλάζει το σώμα. Υπάρχουν μέρες που το νιώθω όπως το περιγράφεις, σαν πρήξιμο. Άλλες μέρες είναι πιο καλά αλλά κάθε βράδυ μετά από όλες τις δουλειές και το εντατικό πρόγραμμα αισθάνομαι την περιοχή διογκωμένη-πρησμένη. Και με σιγουριά εμένα δεν πήρε θέση. Συνεχίζει ακάθεκτος μπουνιές από αριστερά και κλωτσιές από δεξιά... 

cYJKp1.png5yDop1.png

Μονο ΑΥΤΟ δεν εχει πρηστει ακομα βρε κοριτσια!!!χαχα...δλδ ελεος!!!τα δαχτυλα των χεριων σαν λουκανικα Φρανκφουρτης,των ποδιων σαν δρακουλινια ...αυτο μου εμεινε να δω ακομα...καλα,να το δω δεν μπορω...αλλα λεμε τωρα!!!

Εγω εχω βγαλει ενα σωρο ελιες(θηλωματα ) τα ειπε ο γιατρος ,στο λαιμο!!Σαν τον Σημιτη εγινα!!

• Χαχα 1

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...