Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Αχ κορίτσια πόσο χαίρομαι που διαβάζω για τα αφράτα  μωράκια-τσουρεκάκια σας!! Μπράβο μπράβο!!

@Αντζελίνα 30 κι εγώ στο Γαία θα γεννήσω.Απο μια ερευνα που εχω κάνει, έχω διαβάσει και καλές και κακές εντυπώσεις. Όπως για όλες τις κλινικές δλδ φυσιολογικά. Τον γιατρό μου να'χω κι ολα καλα! Άσε που πρέπει να είναι το οικονομικότερο ιδιωτικό μαιευτήριο. Οπότε είμαι αισιόδοξη!

Κορίτσια εγω είμαι απο αυτές που ούτως ή άλλως δεν ήθελαν επισκέψεις στο μαιευτήριο. Οι γονείς μου είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά, εδω είναι μόνο το μεγάλο και φωνακλάδικο σοϊ του αντρα μου κ μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Προτιμώ 1000 φορές την ησυχία μου. Μόνο τον αντρα μου και το μωρούλι μου εχω ανάγκη. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τουλάχιστον τον πρώτο μήνα στο σπίτι. Ούτε που με νοιάζει αν κάποιος ξινίσει. Να τους περάσει!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

dJaep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Emma9 είπε:

Κοριτσια μου μολις γυρισα απ το γιατρουλη..ολα καλα ειναι!!ο μπεμπης μου μεγαλωνει..1350πηγε..οπως περιμενα με μαλωσε ο γιατρουλης λιγο παλι για το τοσο περπατημα κ μου ειπε οτι θα μπορουσε να ναι παραπανω γρ κ γι αυτο τωρα με έβαλε να τρωω 5φορες την εβδομαδα κοκκινο κρεας αυγα κ γαλακτομικα!!! Στενοχωρηθηκα λιγο που μπορει να του εχω στερησει γρ αλλα ενταξει δε το ξερα!!! Θα μπουκωθω τωρα με τ απαραιτητα ..πφφφ..Κατ αλλα για το εμβόλιο του κόκκυτη ειναι ουδετερος..μου λεει οτι κακο δε θα μου κανει εννοειται αλλα με μια δοση λεει δε ξερει κατα ποσο οντως καλύπτει το παιδι κ επισηςλιγω το οτι θα γεννηθει κατάκαλοκαιρο δε βρίσκει τοσο νοημα..οποτε λεω να μην το κανω..

Μπράβο ο μπεμπακος!! Για το αυγό το έχω ακούσει κι εγώ πως βοηθάει πολύ το μωράκι να πάρει βάρος! Καλά όχι ότι είναι και τόσο χαμηλα το βάρος σας.. σε μια εφαρμογή που έχω και δείχνει κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης πως προχωράει η ανάπτυξη του μωρού στην 30η εβδομάδα που είσαι λέει 1320 γραμμάρια! Βέβαια ο γιατρουλης ξέρει! 

Κορίτσια για τις επισκέψεις στο μαιευτήριο εγώ μπορώ να πω πως με έχει βολεψει λιγάκι όλη αυτή η κατάσταση :roll: το έζησα στη γέννα της νύφης μου να κάνει παρέλαση όλο το σόι από την πρώτη μέρα που γέννησε και πραγματικά τη λυπόμουν! Να έρχεται η κάθε θειτσα και να κάθεται με τις ώρες δίπλα στη λεχώνα! Και επειδή είμαστε επαρχία οι κανόνες στο μαιευτήριο ήταν πολύ ελαστικοί οπότε φαντάζεστε κατάσταση! Έλεγα λοιπόν τότε στον αντρουλη μου πως όταν έρθει η ώρα εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη να γεννήσω και δε θέλω κανέναν! Χαχαχαχα αλλά βρε κορίτσια στεναχωριέμαι λίγο που μάλλον δε θα έχω ούτε τη μαμά μου.

Όσο για τις επισκέψεις στο σπίτι μετά εννοείται πως με όλο το θάρρος θα πω δεν δεχόμαστε κανέναν τουλάχιστον μέχρι να 40ντισουμε! Αν και πιστεύω μετά από όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που έχουμε περάσει φέτος όλοι είναι πιο συνειδητοποιημένοι. 

Για προϊόντα περιποίησης του μωρού αγόρασα τα weleda γιατί το έψαξα καί είναι πραγματικά πολύ αγνά τα συστατικά τους! Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσουμε αυτά μέχρι τους 6 μήνες και μετά ίσως πάω σε φαεμασεπτ που μου έχουν πει πολλές φίλες πως είναι ικανοποιημένες και έχουν και καλή σχέση τιμής ποιότητας.

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Just now, Ελλάκι είπε:

Αχ κορίτσια πόσο χαίρομαι που διαβάζω για τα αφράτα  μωράκια-τσουρεκάκια σας!! Μπράβο μπράβο!!

@Αντζελίνα 30 κι εγώ στο Γαία θα γεννήσω.Απο μια ερευνα που εχω κάνει, έχω διαβάσει και καλές και κακές εντυπώσεις. Όπως για όλες τις κλινικές δλδ φυσιολογικά. Τον γιατρό μου να'χω κι ολα καλα! Άσε που πρέπει να είναι το οικονομικότερο ιδιωτικό μαιευτήριο. Οπότε είμαι αισιόδοξη!

Κορίτσια εγω είμαι απο αυτές που ούτως ή άλλως δεν ήθελαν επισκέψεις στο μαιευτήριο. Οι γονείς μου είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά, εδω είναι μόνο το μεγάλο και φωνακλάδικο σοϊ του αντρα μου κ μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Προτιμώ 1000 φορές την ησυχία μου. Μόνο τον αντρα μου και το μωρούλι μου εχω ανάγκη. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τουλάχιστον τον πρώτο μήνα στο σπίτι. Ούτε που με νοιάζει αν κάποιος ξινίσει. Να τους περάσει!

Το γαια ειναι παρα πολυ καλο μαιευτήριο θα το διαπιστωσεις κ εσυ... Κ νομιζω οτι ειναι απο τα ακριβοτερα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Lalom είπε:

Το γαια ειναι παρα πολυ καλο μαιευτήριο θα το διαπιστωσεις κ εσυ... Κ νομιζω οτι ειναι απο τα ακριβοτερα. 

Στο genna gr εχει καποιους πινακες με κόστος τοκετού σε όλες τις κλινικές και δείχνει να ειναι το πιο οικονομικο. Δεν ισχυει πια;

dJaep3.png

@Lalom Δεν με αφηνει να βαλω το λινκ αλλα αν μπεις στο genna gr εχει καποιους πινακες με κόστος τοκετού σε όλες τις κλινικές και δείχνει να ειναι το Γαία το πιο οικονομικο. Δεν ισχυει πια;

dJaep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Σήμερα είναι μέρα γιατρού! περιμένω να περάσει η ώρα να πάω τη βόλτα μου χαχα

Βλέπω τα μωρουλια μας έχουν αφρατεψει πολύ, πόσο χαίρομαι, να δω και ο δικός μου πως θα είναι!!!

• Μου αρέσει 4

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

7 ώρες πρίν, Ελλάκι είπε:

@Lalom Δεν με αφηνει να βαλω το λινκ αλλα αν μπεις στο genna gr εχει καποιους πινακες με κόστος τοκετού σε όλες τις κλινικές και δείχνει να ειναι το Γαία το πιο οικονομικο. Δεν ισχυει πια;

Καλημερα κοριτσια μου!! Παντως κ μενα μια φιλη μου που ειχε οικονομικο θεμα ο γιατρος της,τη πηγε στο γαια  κ οντως ηταν αρκετα πιο οικονομικο..οποτε ξερω γω..

Just now, alkistis37 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

οσες ειστε απο Αθήνα που να κοιταξουμε για κουνια μωρου ? εχτε να ρποτεινετε κατι ?

Καλημέρααα!! Εγω γελοιο αλλα θα τη παρω απο θεσσαλονικη..μα εψαχνα κ ή ηταν αρκετα ακριβες για κουνια κ συρταριερα ή δεν μ αρεσαν..κ βρηκα στο ιντερνετ το σετ που μ αρεσε!!! Εντωμεταξυ εχει ξανα παραγγείλει κ μια φιλη μου απ αυτο το μαγαζι κ ηταν πολυ ευχαριστημενη. Οποτε απο εκει θα τη παραγγειλω, μεχρι το τελος της βδομαδας!!

Just now, _marjio είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Σήμερα είναι μέρα γιατρού! περιμένω να περάσει η ώρα να πάω τη βόλτα μου χαχα

Βλέπω τα μωρουλια μας έχουν αφρατεψει πολύ, πόσο χαίρομαι, να δω και ο δικός μου πως θα είναι!!!

Αντε αντε με το καλο!!!!! Κ ευχομαι να δειτε φατσουλινο, γιατι εγω δεν ειδα.. :(κ μου ειπε οτι γενικως απο εδω κ περα  θα ναι δυσκολο να δουμε..κριμαααα!!

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Σε ευχαριστώ @Emma9 μου γλυκια!!! Για φατσούλα να σου πω δε πολυσκαω γιατί δεν ανταποκρίνεται κιόλας στη πραγματικότητα χαχα. Θα τον δω μια και καλή όταν θα τον πάρω αγκαλίτσα.

• Μου αρέσει 2

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

11 ώρες πρίν, Vila είπε:

Μπράβο ο μπεμπακος!! Για το αυγό το έχω ακούσει κι εγώ πως βοηθάει πολύ το μωράκι να πάρει βάρος! Καλά όχι ότι είναι και τόσο χαμηλα το βάρος σας.. σε μια εφαρμογή που έχω και δείχνει κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης πως προχωράει η ανάπτυξη του μωρού στην 30η εβδομάδα που είσαι λέει 1320 γραμμάρια! Βέβαια ο γιατρουλης ξέρει! 

ποια εφαρμογή είναι αυτή; 

επίσης έχω εξαιρετική ιδέα για τα αυγά και τα γαλακτοκομικά... μου είπε και η δική μου μαία ότι πρέπει να τρώω αυγά... επίσης κόκκινο κρέας, κοτόπουλο και ψάρια κυρίως τα μικρά π.χ. σαρδέλες... α και πάντα μαζί πράσινη σαλάτα... μου είπε και λαδερά αλλά δεν την είδα φανατική... βέβαια εγώ έχω και διαβήτη κύησης και κάνω ινσουλίνη... αλλά ένα περίεργο πράγμα... έχασα ακόμα μισό κιλό... στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 και δεν κατάφερα ποτέ να χάσω τίποτα... βασικά και ότι έχανα το ξαναέπαιρνα... μέχρι που πριν λίγα χρόνια πήρα την ανηφόρα και ξέφυγα τελείως... τότε έχασα 40 κιλά με την ντουκάν... ξαναπήγα δηλ εκεί που ήμουν όταν γέννησα... τώρα έμεινα έγκυος με 25 ακόμα... ε τόση ορμόνη δεν θα πήγαινε χαμένη... αχαχαχαχαχα... αλλά μετά τη διατροφή στην οποία με υπέβαλε η ενδοκρινολόγος το 1ο τρίμηνο έχασα 8... και τώρα άλλο μισό κάτω... αν συνεχίσω έτσι με βλέπω για μπικίνι καυτό μόλις σαραντίσω... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπόν πάμε στην πρόταση... ασπράδι αυγού, το χτυπάμε καλά και προσθέτουμε 2-3- κουταλιές γιαούρτι και ίσως λίγο γάλα... συν στέβια για να γλυκάνει... επίσης εγώ παλιά, όταν έκανα δίαιτα, έριχνα κάτι σκόνες που προορίζονταν για χυμούς... από φρούτα... τώρα απλώς έριξα στο μούλτι μερικές φράουλες μαζι με λίγο ασπραδο-γιαούρτι για να λιώσουν καλά, και τα ξαναχτύπησα όλα μαζί... άπαιχτο σμούθι, νόστιμο, χορταστικό και δροσερό... και γίνεται και με πολλές παραλλαγές...

• Μου αρέσει 3

cZfsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ πήγα σήμερα για εξετάσεις κ καμπύλη ζαχάρου. Δεν με άφησαν να μείνω. Ευτυχώς είναι 2 στενά πιο κάτω κ πηγαινοερχομουν. Εντωμεταξυ μου βρηκε η κοπέλα φλέβα σε όλες τις αιμοληψίες αμέσως, δεν κατάλαβα τπτ, γιατί εγώ έχω μεγαλο θέμα κ τελικά την τελευταία φορά πρηστηκε η φλέβα κ έτρεχε αίμα σαν συντριβάνι. Το είδα στο αυτοκίνητο κ κατατρομαξα. Το πάτησα πολύ ώρα σταμάτησε το αίμα αλλά τώρα είναι πρησμένη η φλέβα σαν καρουμπαλακι κ μελανιασμενη εννοείται.τέλος πάντων! Επίσης ήρθαν κ πολλά πραγματάκια που παρήγγειλα από h&m σήμερα κ είναι όλα μούρλια! 

Just now, _marjio είπε:

Σε ευχαριστώ @Emma9 μου γλυκια!!! Για φατσούλα να σου πω δε πολυσκαω γιατί δεν ανταποκρίνεται κιόλας στη πραγματικότητα χαχα. Θα τον δω μια και καλή όταν θα τον πάρω αγκαλίτσα.

Αντε θα ξεσκάσεις σήμερα έχει κ ωραία μέρα, θα δεις κ τον μπεμπούλη σουυυυ!! Καλά αποτελέσματα!! 

b3Egp2.png

11 ώρες πρίν, Ελλάκι είπε:

Εμένα ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί που έχει τις τιμές των δωματίων.. Σε σχέση με τα άλλα μαιευτηρια της Αθήνας, που έχω ψάξει στο πινακάκι αυτό που λες, είναι στην ίδια τιμή το τρίκλινο.. Λεει μια τιμή που αν θες στην στέλνω σε π. μ. Φαίνεται ότι είναι 100 ευρώ πιο φθηνά από τα άλλα νοσοκομεία αλλά κάτω έχει έναν αστερισκο που αναφέρει ότι οι εξετάσεις του μωρού είναι συν 100 ευρώ που τα άλλα μαιευτήρια τις συμπεριλαμβανουν.. Οπότε είναι ακριβώς στην ίδια τιμή με το Γαία κ το Λητώ.. Ακριβοτερο πάντως δεν ειναι σε ο, τι αφορά τα τρίκλινα δωμάτια .. τα δίκλινα όμως είναι όντως πιο ακριβά 1000 ευρώ πιο πάνω.. Ενώ σε άλλα μαιευτήρια όπως το Λητώ η διαφορά δίκλινου και τρίκλινου είναι  πιο μικρή γύρω στα 400-500 ευρώ.. Ίσως τα κοστολογουν τα δίκλινα πιο πολύ στο Γαία γιατί είναι μικρό μαιευτήριο... 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Athinaa είπε:

ποια εφαρμογή είναι αυτή; 

επίσης έχω εξαιρετική ιδέα για τα αυγά και τα γαλακτοκομικά... μου είπε και η δική μου μαία ότι πρέπει να τρώω αυγά... επίσης κόκκινο κρέας, κοτόπουλο και ψάρια κυρίως τα μικρά π.χ. σαρδέλες... α και πάντα μαζί πράσινη σαλάτα... μου είπε και λαδερά αλλά δεν την είδα φανατική... βέβαια εγώ έχω και διαβήτη κύησης και κάνω ινσουλίνη... αλλά ένα περίεργο πράγμα... έχασα ακόμα μισό κιλό... στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 και δεν κατάφερα ποτέ να χάσω τίποτα... βασικά και ότι έχανα το ξαναέπαιρνα... μέχρι που πριν λίγα χρόνια πήρα την ανηφόρα και ξέφυγα τελείως... τότε έχασα 40 κιλά με την ντουκάν... ξαναπήγα δηλ εκεί που ήμουν όταν γέννησα... τώρα έμεινα έγκυος με 25 ακόμα... ε τόση ορμόνη δεν θα πήγαινε χαμένη... αχαχαχαχαχα... αλλά μετά τη διατροφή στην οποία με υπέβαλε η ενδοκρινολόγος το 1ο τρίμηνο έχασα 8... και τώρα άλλο μισό κάτω... αν συνεχίσω έτσι με βλέπω για μπικίνι καυτό μόλις σαραντίσω... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπόν πάμε στην πρόταση... ασπράδι αυγού, το χτυπάμε καλά και προσθέτουμε 2-3- κουταλιές γιαούρτι και ίσως λίγο γάλα... συν στέβια για να γλυκάνει... επίσης εγώ παλιά, όταν έκανα δίαιτα, έριχνα κάτι σκόνες που προορίζονταν για χυμούς... από φρούτα... τώρα απλώς έριξα στο μούλτι μερικές φράουλες μαζι με λίγο ασπραδο-γιαούρτι για να λιώσουν καλά, και τα ξαναχτύπησα όλα μαζί... άπαιχτο σμούθι, νόστιμο, χορταστικό και δροσερό... και γίνεται και με πολλές παραλλαγές...

Μόλις έφαγα κ φουσκωσα τώρα κ διάβασα το μνμ σου κ δροσιστηκα !!!! Ωραίο ακούγεται! Αλλά πως χάνετε κιλά ρε παιδιά? για πες κ σε μας τι σου έχει βάλει ας πούμε 1-2 μέρες τις εβδομάδας? Πες μας τις πιο χορταστικές όμως χάχα! Πέφτει πείνα, ή απλά βοηθάνε οι κατάλληλοι συνδυασμοί? Εγώ στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν έβαζα πολλά κιλά. 7-10εφτασα. Δεν τα λες κ τπτ, αλλά ετρωγα τα πάντα..οσο ήθελα, οτι ώρα ήθελα. Το παράκανα κανονικότατα. Τώρα τα βάζω δύο δύο δεν ξέρω τι γίνεται. Κάθε βδομάδα ανεβαίνω κ κιλό κ ειδικά 1μιση περίπου μηνα μπορώ να πω στερουμαι πολλά από αυτά που θέλω κ πάλι βάζω με τον ίδιο ρυθμό.Είμαι +12 επιεικώς.. 

b3Egp2.png

Just now, "Gigi" είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ πήγα σήμερα για εξετάσεις κ καμπύλη ζαχάρου. Δεν με άφησαν να μείνω. Ευτυχώς είναι 2 στενά πιο κάτω κ πηγαινοερχομουν. Εντωμεταξυ μου βρηκε η κοπέλα φλέβα σε όλες τις αιμοληψίες αμέσως, δεν κατάλαβα τπτ, γιατί εγώ έχω μεγαλο θέμα κ τελικά την τελευταία φορά πρηστηκε η φλέβα κ έτρεχε αίμα σαν συντριβάνι. Το είδα στο αυτοκίνητο κ κατατρομαξα. Το πάτησα πολύ ώρα σταμάτησε το αίμα αλλά τώρα είναι πρησμένη η φλέβα σαν καρουμπαλακι κ μελανιασμενη εννοείται.τέλος πάντων! Επίσης ήρθαν κ πολλά πραγματάκια που παρήγγειλα από h&m σήμερα κ είναι όλα μούρλια! 

Αντε θα ξεσκάσεις σήμερα έχει κ ωραία μέρα, θα δεις κ τον μπεμπούλη σουυυυ!! Καλά αποτελέσματα!! 

Ναι πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω: πόσες μέρες έκαναν περίπου για να σου έρθουν τα ρούχα από h&m;;; Παρήγγειλα και εγώ κάτι κορμάκια και τα περιμένω.

Lilypie - (I2vc)

Καλησπέρα κορίτσια! Χθές πήγα στον γιατρό και είδα το μωρό μετά από 2 μήνες! 1.300 έφτασε και μεγάλωσε!!! Κορίτσια την είδα στο πρόσωπο 3D και έπαθα πλάκα το ποσό πολύ μοιαζει στον άντρα μου..! Εγώ απλά φιλοξενώ για το 9μηνο!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...