Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Just now, Αντζελίνα 30 είπε:

Ίσως επειδή μου έχουν συμβει ολα αυτά να ανησυχώ γι αυτό.. 1800 ε;;; μπραβο το γλυκουλακι σου.. Τι εβδομάδα είσαι; εχω κι έχω να το δω έναν μήνα που το είχα αφήσει 720 γραμμάρια κι θέλω την Πέμπτη που έχω ραντεβού να την δω ότι μεγαλώνει ομαλά. 

Ναι ο φούσκας μου... προχθές ήμουν 30+4 που έγινε ο υπέρηχος, εσύ πόσο είσαι τωρα;;; 

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@_marjio Εγώ σήμερα έκλεισα την 29η εβδομάδα.. την Πέμπτη που θα πάω να την δω θα είμαι 29 και 5.. Την προηγούμενη φορά ήταν μέσα στα όρια αλλά κάτω από το μέσο.. Και μου είχε πει ο γιατρός ότι θα βγει μάλλον μικρούλα κοντά στα 3 κιλά.. Να δω τώρα από τα 720 μέσα σε 4 εβδομαδες πόσα έχει παρει. 

3 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

@Barbei αυτή η τιμή δείχνει την κατάσταση του συκωτιου. Αφού ο γιατρός σε καθησυχασε όλα καλά είναι..

Εγώ αυτές τις μέρες είχα τρεξίματα κι εκεί που ήμουν ήρεμη και απολαμβανα την εγκυμοσυνη , έχω ανησυχήσει λίγο.. Η πίεση είναι συχνά πεσμενη. Η φυσιολογική μου είναι 10 με 6 (χαμηλή και πάλι) και όταν μου πέφτει ή επηρεάζεται η μεγάλη και πάει 8 με 9 ή επηρεάζεται η μικρή και πάει 4 ή 5..χθες έπεσε πολύ η μικρή.. Πηρα τον γιατρό του έχω πει ότι εδώ και 3 εβδομαδες πέφτει συχνά και έχω τάσεις λιποθυμιας.. Είναι καθησυχαστικος ακόμη και μου τονίζει να τρώω αλμύρα όταν συμβαίνει και να την μετράω  μετά από 2 ώρες.. Απλά φοβάμαι μη βγει το μωρό μικρό ενώ συνεχίζει να πέφτει η πίεση γιατί διαβάζω διαφορα.. Και μέσα σε όλα αυτά τις 3 τελευταίες μερες έχω εμφανίσει φαγουρα και δερματιτιδα στα χέρια και με παρεπεμψε τη Δευτέρα να κάνω εξέταση αίματος σχετική με το συκώτι για ενδεχόμενο χολόσταση κύησης (αν και το θεωρεί το λιγότερο πιθανό)..έχω μια αγωνία γιατί θα μπω σε μπελάδες αν έχω κάτι τέτοιο.. και  μου είπε σήμερα να πάω στο Συγγρο το δερματολογικο νοσοκομείο να πάρω γνώμη.. Πήγα και μου είπαν ότι έχω ατοπικη δερματιτιδα λόγω εγκυμοσύνης και μου έδωσαν κρεμες αλλά να κάνω προληπτικά εξετάσεις για το συκώτι.. Παιδεύομαι αυτές τις μέρες γιατί και η πίεση και η φαγούρα με κάνουν και νιώθω άβολα.. Με όλα αυτά έχει πέσει η διάθεση μου αλλά δεν θα το βάλω κάτω.. Θέλω να είναι καλά το μωρό μου κι εγώ.. μαζεύτηκαν πολλά αυτες τις μέρες.. Συγγνώμη για το σεντόνι.. 

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα χολοσταση ήταν τρομερή η φαγούρα που ένιωθα πρώτα ξεκίνησε στα άκρα πατούσες και παλάμες και μετά σε όλο το σώμα.Γεννησα στις 36 εβδομάδες το κοριτσάκι μου και όλα καλά σε δύο εβδομάδες είχαν φύγει όλα.Τωρα σε αυτή την εγκυμοσύνη άρχισε τώρα λίγο φαγούρα αλλά παράλληλα βρήκαμε και δύο πέτρες στην χολή και κάνω πολύ αυστηρή δίαιτα δεν φαίνεται να προχωράει η φαγούρα πολύ γρήγορα όμως την Δευτέρα έχω εξετάσεις να δούμε που κυμαίνεται τα επίπεδα από το συκώτι.Αλλα αφού η δερματολόγος σου είπε δερματίτιδα μην στεναχωριέσαι!!!

Vila, marjio τι αφράτο υλικά μωρά είναι αυτά???? Αχχχχ αντε να φάμε μπουτακια κ να μυρισουμε μωρουδιλα!!!

Just now, Αντζελίνα 30 είπε:

@_marjio Εγώ σήμερα έκλεισα την 29η εβδομάδα.. την Πέμπτη που θα πάω να την δω θα είμαι 29 και 5.. Την προηγούμενη φορά ήταν μέσα στα όρια αλλά κάτω από το μέσο.. Και μου είχε πει ο γιατρός ότι θα βγει μάλλον μικρούλα κοντά στα 3 κιλά.. Να δω τώρα από τα 720 μέσα σε 4 εβδομαδες πόσα έχει παρει. 

Αντζελίνα μου εμένα ο γιατρος δεν μου λέει ποτέ βάρος γιατί στον μικρό μου υπολόγιζα γραμμάρια, καμπύλες κλπ κ του έλεγα γιατί τόσο?? Δεν έπρεπε να βάλει κι άλλο? Κ από τότε δε μου λέει για να μην αγχώνομαι κ ψάχνω στο ίντερνετ :grin: επειδή όντως αγχωνομουν δε τον ρωτάω κ εγώ. Μου λέει μόνο π.χ ο πλακούντας είναι τέλειος, τρέφεται σωστά μεγάλωσε όσο έπρεπε.. Μου είχε πει μόνο στους 2 τελευταίους υπέρηχους βάρος. Ξενέρωτος :-D επίσης ο μεγάλος γεννήθηκε 2700 στις 36 εβδομάδες αλλά ο υπέρηχος λίγες μέρες πριν τον έβγαζε 3 κιλά κ μου έλεγε ο γιατρός ότι θα βγει τεράστιος κ ανησυχούσα. Τον μικρό τον έβγαζε 2800 κ βγήκε 3.Ισχύει ότι εχουν κάποια απόκλιση. Η φαγουρα φαντάζομαι πόσο σε εκνευρίζει.. Υπομονή. Ελπίζω να σε ανακουφίζουν οι κρέμες γρήγορα. Εννοείται θα κανεις τις εξετάσεις ομως να αποκλείσεις όλα τα υπόλοιπα. 

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

Κορίτσια είμαι 26η εβδομάδα και εδώ καί κάποιες βδομάδες φαίνονται στη κοιλιά μου σαν βουναλάκια μια σε ένα σημείο και μια σε άλλο και μετά εξαφανίζονται . Ξέρετε αν είναι το μωρό ή σύσπαση ;;

Διαφημίσεις

@gigi να σαι καλά κοπέλα μου.. δεν αγχώνομαι για τα γραμμάρια αρκεί να εξελισσονται ολα ομαλά και να είναι καλά η μικρή μου.. Κι εγώ μικροκαμωμενη είμαι.. Χιχιχι..

@katerinafilip το είχες περάσει και πήγαν όλα καλά ε; αυτό διαβάζω ο, τι όλες που το είχαν, στο τέλος πήγαν όλα καλά αλλά γέννησαν όπως κι εσύ λίγο νωρίτερα.. Δηλαδή τώρα που είμαι 29 εβδομάδα αν έχω χολοσταση, μπορεί να ελέγχει μέχρι να φτάσει σε μια προχωρημένη εβδομάδα ώστε να γεννήσω όπως εσύ; Περιμένω τις εξετάσεις να δω πως θα πορευτω και τι θα μου πει ο γιατρός.. Το πιο σημαντικό να είναι όλα αντιμετωπίσι μα.. Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση.. Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλα.. 

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια καλη Κυριακη.!! ειμαι ενα κινητο πτωμα χαχαχαχα το σπιτι ακομα χαλια εχθες προσπαθησα να βοηθησω λιγο τον αντρα μου και το αποτελεσμα πρισμενα ποδια απο την ορθοστασια σε συνδιασμο και με τις ενεσεις  κορτιζονης πφφφφ.. πω πω ποσο δυσαρεστο συναισθημα ενιωθα τα ποδοα μου λες και ειχα απο 10 κιλα βαρος επανω τους.!!

βρε κοριτσια αμφιταλαντευομαι αναμεσα στις weleda και frezyderm για το μωρο εχω και ενα θεμα θελω να μυριζουν και ωραια..εχετε δοκιμασει της frezyderm για τα μωρακια σας??

21 ώρες πρίν, "Gigi" είπε:

Τζίνα μου κάτι άσχετο.. Επειδή είσαι από Θεσσαλονίκη, έχεις αιματολογο που σε παρακολουθεί? Έκανα εξετάσεις κ η B12 ενώ παίρνω μεγάλη δόση συμπληρωματος από 380 πήγε 160.ειναι τραγικά χαμηλή κ ξέρω από την πρωτη μου εγκυμοσύνη που είχα το ίδιο θέμα κ είχα φοβερό αιματολογο ότι πρέπει να την πάρω σε ενέσιμη μορφή. Ειναι βιταμίνη που επηρεάζει κ το έμβρυο. Ο δικός σου ασχολείται καθόλου γιατί εγώ πήρα εναν συγγενή αιματολογο κ μου έδωσε απλά άλλη θεραπεία κ θααααα το δούμε μετά την εγκυμοσύνη κλπ. Πρέπει να πάω σε κάποιον ψαγμένο.ισως κ ενδοκρινολογος να ξέρει???? Δεν ξέρω. 

καλημερα κοριτσι μου.. ναι εχω την Λευκου, ειναι γνωστη αιματολογος στην Θεσσαλονικη.. ειδικευεται και στις εγκυμοσυνες.!

mfzgp3.png4QgMp3.png

13 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γειά σας κοριτσάκια!!! Πως μου είστε?

Λοιπόν πήγαμε γιατρουλη σήμερα τελικά! Ο μπουμπουκος είναι 2100! Μας τον βγάζει περίπου δέκα μέρες μεγαλύτερο σε βάρος και ο γιατρός λέει είναι αφρατουλης! Βγάλαμε και τα πορτραίτα μας και όντως έχουμε μαγουλακια! Αχ κορίτσιαααααα τον έβλεπα και τον χαζεύα.. δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως αυτό το πλασματακι μεγαλώνει μέσα μου! Μου είπε υπέρηχο πάλι σε τρεις εβδομάδες ο γιατρός μου, και θα κοντεύω να μπω στο μήνα μου τότε!! 

Τον ρώτησα για το περπάτημα και μου είπε πως καλό είναι να περπατάμε αλλά με χαλαρό ρυθμο και τόσο όσο δεν κουραζόμαστε. 

Επίσης τον ρώτησα για το μηριαιο οστό που σας είχα πει πως έβγαινε λίγο χαμηλότερο σε εβδομάδα και μου είπε πως επειδή τα στατιστικά των υπερήχων και μετρήσεις βγαίνουν σύμφωνα με βορειοευρωπαϊκα πρότυπα εμείς σαν μεσογειακός λαός έχουμε κάποιες διαφορές οπότε έχει να κάνει με αυτό και δε χρειάζεται μας ανησυχεί! 

Μου έκανε και το ντοπλερ και μου είπε πως αν υπήρχε κάποια ένδειξη θα με έστελνε σε άλλο γιατρό να επαναλάβω αλλά τα είδαμε όλα καλά τελικά! Και συνειδητοποίησα πως ντοπλερ μου κάνει σε κάθε υπέρηχο! 

Ο τράχηλος 3,88 και το μωρό με το κεφαλάκι του κάτω αλλά ψηλά ακόμα οπότε καλά πάμε!

Λοιπόν νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω να πλένω και να σιδερωνω την προίκα του μωρού γιατί ήδη έχω φουσκώσει αρκετά και κουράζομαι πιο εύκολα και δεν θέλω να φανταστώ πως θα είμαι σε ένα μήνα χεχε!

Καλημερααα!! Πωωωωπωωωω μπεμπαρος κ αυτος κ μπουτακια αφραταααα..γιαμιιι!! Χαχα..λογικο να μη πιστευεις στο θαυματακι σου..γιατι πιστευεις οταν τον δεις οτι θα το συνηδειτοποιησεις αμεσως!;;! Αχχχχ παναγιτσα μουυυυ..αχ τι τυχερες που ειστε που σας κανει ο γιατρος σας ντομπλερ..εγω παλι αλλα 160 θα σκασω..πφφφ..τεσπα χαλαλι στο παιδακι μου!!!!αφηστε τα κ γω παρηγγειλα κουνια κ συρταριερα κ περιμενω πια να ερθουν για να αρχισω να πλενωωωω. Τι τελειααα..θα κρεμάσουμε τοσοδουλικα πραγματακια!!!! Τελειοοοο!!!

10 ώρες πρίν, "Gigi" είπε:

Vila, marjio τι αφράτο υλικά μωρά είναι αυτά???? Αχχχχ αντε να φάμε μπουτακια κ να μυρισουμε μωρουδιλα!!!

Αντζελίνα μου εμένα ο γιατρος δεν μου λέει ποτέ βάρος γιατί στον μικρό μου υπολόγιζα γραμμάρια, καμπύλες κλπ κ του έλεγα γιατί τόσο?? Δεν έπρεπε να βάλει κι άλλο? Κ από τότε δε μου λέει για να μην αγχώνομαι κ ψάχνω στο ίντερνετ :grin: επειδή όντως αγχωνομουν δε τον ρωτάω κ εγώ. Μου λέει μόνο π.χ ο πλακούντας είναι τέλειος, τρέφεται σωστά μεγάλωσε όσο έπρεπε.. Μου είχε πει μόνο στους 2 τελευταίους υπέρηχους βάρος. Ξενέρωτος :-D επίσης ο μεγάλος γεννήθηκε 2700 στις 36 εβδομάδες αλλά ο υπέρηχος λίγες μέρες πριν τον έβγαζε 3 κιλά κ μου έλεγε ο γιατρός ότι θα βγει τεράστιος κ ανησυχούσα. Τον μικρό τον έβγαζε 2800 κ βγήκε 3.Ισχύει ότι εχουν κάποια απόκλιση. Η φαγουρα φαντάζομαι πόσο σε εκνευρίζει.. Υπομονή. Ελπίζω να σε ανακουφίζουν οι κρέμες γρήγορα. Εννοείται θα κανεις τις εξετάσεις ομως να αποκλείσεις όλα τα υπόλοιπα. 

Καλημερα..αυτο ρε κοριτσια τ ακουω συχνα τωρα τελευταια..λενε ααα το παιδι θα βγει περιπου τοσο κ βγαινει αρκετα πιο κατω..κε νταξει σε οσες δείχνει πολλα γρ λες οκ εχω περιθωριο να ειναι λιγοτερο εμενα που προς το παρον ειναι λιιιιγο μικρουλης τι θα μου βγειιιι;;;;αχχχ ευτυχως που μπουκωνομαι τωρα στα κρεατα αυγα κ γαλακτοκομικα να μου πάρει βαρος!!!

Just now, Τζινα38 είπε:

καλημερα κοριτσια καλη Κυριακη.!! ειμαι ενα κινητο πτωμα χαχαχαχα το σπιτι ακομα χαλια εχθες προσπαθησα να βοηθησω λιγο τον αντρα μου και το αποτελεσμα πρισμενα ποδια απο την ορθοστασια σε συνδιασμο και με τις ενεσεις  κορτιζονης πφφφφ.. πω πω ποσο δυσαρεστο συναισθημα ενιωθα τα ποδοα μου λες και ειχα απο 10 κιλα βαρος επανω τους.!!

βρε κοριτσια αμφιταλαντευομαι αναμεσα στις weleda και frezyderm για το μωρο εχω και ενα θεμα θελω να μυριζουν και ωραια..εχετε δοκιμασει της frezyderm για τα μωρακια σας??

καλημερα κοριτσι μου.. ναι εχω την Λευκου, ειναι γνωστη αιματολογος στην Θεσσαλονικη.. ειδικευεται και στις εγκυμοσυνες.!

Καλημέρααα!!! Προσεχε βρε κοριτσι μου κ εσυ..καταλαβαινω οτι θες να βοηθησεις αλλα αμα ειναι να σου βγαινει ξινο μετα αστο καλύτερα..οσον αφορα τις κρεμες εμενα μια φιλημου χρησιμοποιει frezyderm κ είναι κατα ευχαριστημενη!!

• Μου αρέσει 2

sw2jp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Σήμερα ετοιμάζω ωραίο κυριακάτικο φαγάκι, κατσικάκι στο φούρνο!! Και ανυπομονώ να το φαωωωω.

@Τζινα38 μου τα συστατικά της frezyderm (και όχι μονο) δεν ειναι και τόσο αθώα, εγώ προσωπικά αφήνω σε δεύτερη μοίρα το άρωμα αρκεί να ξέρω ότι βάζω στο δερματακι του κάτι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές!

• Μου αρέσει 3

Just now, Emma9 είπε:

Καλημέρααα!!! Προσεχε βρε κοριτσι μου κ εσυ..καταλαβαινω οτι θες να βοηθησεις αλλα αμα ειναι να σου βγαινει ξινο μετα αστο καλύτερα..οσον αφορα τις κρεμες εμενα μια φιλημου χρησιμοποιει frezyderm κ είναι κατα ευχαριστημενη!!

αα σημερα θα καθομαι και θα του δινω γιαταγες χαχαχαχα.. ο γιατρος μου μου ειπε οτι πολυ πιθανον ειναι και λογο της κορτιζονης..

Just now, _marjio είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Σήμερα ετοιμάζω ωραίο κυριακάτικο φαγάκι, κατσικάκι στο φούρνο!! Και ανυπομονώ να το φαωωωω.

@Τζινα38 μου τα συστατικά της frezyderm (και όχι μονο) δεν ειναι και τόσο αθώα, εγώ προσωπικά αφήνω σε δεύτερη μοίρα το άρωμα αρκεί να ξέρω ότι βάζω στο δερματακι του κάτι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές!

αληθεια δεν το ηξερα.. υπεθεσα οτι αφου ειναι προιοντα για μωρα θα ειναι και πιο φυσικα.. πως ειχες πει μια αλλη εταιρια??

• Χαχα 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

@Τζινα38 τη lavera baby ;-)

@evi1996 μάλλον είναι το μωρουλι σου που αλλάζει θέση, στη σύσπαση σκληραίνει ολόκληρη η κοιλιά είναι διαφορετικό!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλή Κυριακή!!! Πετάγομαι και εγώ από εδώ και από εκεί σαν τον ξερολα :P ήθελα να πω ότι κοίταξα της weleda, η αλήθεια είναι ότι είναι πιο αγνά τα συστατικά. Της frezyderm την χρησιμοποιούσα πολύ στα παιδιά που πρόσεχα και στα ανήψια μου και ήταν η αγαπημένη μου από θέμα αρώματος. Τη μονη παρατηρηση που έχω να κάνω αλλά ίσως να είμαι και λαθος είναι ότι της weleda δεν είδα να έχουν αντλία. Της frezyderm είναι πιο πρακτική η συσκευασία. Γιατί τον πρώτο καιρό αν κρατάς και το μωρό μαζί θα είναι δύσκολο χωρίς αντλία. Σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Ίσως όμως να βγαίνει και σε αντλία και να μην το είδα εγώ.

Α! Για τα κιλά σχεδόν πάντα υπάρχει απόκλιση και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μάλιστα +- 300 γραμμάρια. Εμένα στον υπέρηχο μου έγραφε +-100 γραμ. 

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (I2vc)

@V_baby πολύ καλά τα λες!!! Επειδή βολεύει η αντλία στην αρχη που τα πλένουμε συνέχεια τοπικά στο πωπουδακι, εγώ έχω ένα όμορφο ντισπενσερ παιδικο και θα αδειάσω εκεί τη συσκευασία! Η αλήθεια είναι πως με ένα χέρι δε γίνεται να χρησιμοποιήσει κανεις το σωληναριο.. 

• Μου αρέσει 2

@Τζινα38στην ίδια κατηγορία με την weleda είναι και η mustella.. Έχει επίσης αγνά συστατικα και έχει αντλία.. Η ξαδέρφη μου που είναι φαρμακοποιός μου το έχει προτείνει ως ένα από τα πιο καλά για τα βρέφη.. Το χρησιμοποιούν και δύο φίλες μου και είναι ευχαριστημένες.. Και είναι σε λογικές τιμές τα προϊόντα της.. 

Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες μανούλες.. Ενυδατικη κρέμα χρειάζεται να πάρω; βάζατε στα μωρά σας; γιατί έχω ακούσει διάφορες γνωμες.. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κ από μένα. Σήμερα εδώ είναι συννεφιασμένος ο καιρός αλλά δε πειράζει θα καλοκαιριασει που θα πάει. Τι κάνουν τα ζουζούνια σας. Εμένα αυτές τις μέρες είναι πολύ ζωηρός ώρες ώρες δε με αφήνει να κάτσω καθόλου δε ξέρω μάλλον δε βολεύεται αλλά δε βρίσκω κ που βολεύεται :P:P

Πολλές απορίες σχετικά με απορρυπαντικά για τα ρουχαλακια σαμπουάν με όλα αυτά πελαγωνει κανείς. Αλλά θα βγάλουμε άκρη λίγο ακόμα κ θα μπορούμε να πάμε στα μαγαζιά να τα ελέγξουμε από κοντά κ να πάρουμε τα πρώτα του πραγματακια κ ρουχαλακια

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...