Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εγκυμοσύνη και αίμα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια ! Είμαι καινουρια στην σελίδα και δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί αλλά νομίζω θα το βρω ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 εβδομάδων είχα δίδυμα αλλά ο πρώτος μου γιατρός δεν είχε δει καν τον ένα σάκο όποτε τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά . Μπερδευότανε με το ποσό είμαι γιατί ο κυκλος ήταν αςτατος.ετσι με έτρεχε για Β χοριακη είχα κάνει 4 μέσα σε λίγο καιρό .. τέλος πάντων   Έβλεπε πως η ανάπτυξη του παιδιού δεν είναι όσο θα έπρεπε ενώ ακούσαμε καρδιά κλπ και όλα ήταν τέλεια μέχρι που είδα καφε αίμα και κόκκινο και μου είπε να πάω στο ΡΕΑ για να με δει .. εκεί καταλήξαμε πως πρέπει να κάνω μια ένεση στα οπίσθια η οποία θα μου σταμάταγε το καφε αίμα και ήταν πιο ενισχυμένη από το utrogestan που είδη επαιρνα κάθε βράδυ κολπικά την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού σε άλλο γιατρό και μου λέει πως το παιδάκι μου είναι μια χαρα και ότι έχω ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 χιλ. Και ότι έχει παλινδρόμηςει.. έχει τύχει σε καμία να έχει μέρες αίμα ροζ και όλα να της πηγαίνουν καλά ; 

Διαφημίσεις

Just now, Euakiii είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είμαι καινουρια στην σελίδα και δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί αλλά νομίζω θα το βρω ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 9 εβδομάδων είχα δίδυμα αλλά ο πρώτος μου γιατρός δεν είχε δει καν τον ένα σάκο όποτε τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά . Μπερδευότανε με το ποσό είμαι γιατί ο κυκλος ήταν αςτατος.ετσι με έτρεχε για Β χοριακη είχα κάνει 4 μέσα σε λίγο καιρό .. τέλος πάντων   Έβλεπε πως η ανάπτυξη του παιδιού δεν είναι όσο θα έπρεπε ενώ ακούσαμε καρδιά κλπ και όλα ήταν τέλεια μέχρι που είδα καφε αίμα και κόκκινο και μου είπε να πάω στο ΡΕΑ για να με δει .. εκεί καταλήξαμε πως πρέπει να κάνω μια ένεση στα οπίσθια η οποία θα μου σταμάταγε το καφε αίμα και ήταν πιο ενισχυμένη από το utrogestan που είδη επαιρνα κάθε βράδυ κολπικά την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού σε άλλο γιατρό και μου λέει πως το παιδάκι μου είναι μια χαρα και ότι έχω ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 χιλ. Και ότι έχει παλινδρόμηςει.. έχει τύχει σε καμία να έχει μέρες αίμα ροζ και όλα να της πηγαίνουν καλά ; 

vαι ειvαι πολυ συχvο vα εχεις αιμα κ vα παvε ολα καλα. Το αιμα μπορει vα συμβαιvει για διαφορους λογους ασχετους με τηv υγεια του μωρου . Αφου ειδαv κ αλλο σακο το αιμα μαλλοv ειvαι απο εκει αφου δεv προχωρησε . Μηv αvχωvεσε γεvικα για το αιμα απλα προσοχη ξεκουραση κ τα φαρμακα σου

• Ευχαριστώ 1

Just now, Euakiii είπε:

Καλησπέρα, εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου περιπου στις 6 εβδομάδες είχα πολύ αίμα και έμεινα 15 μέρες στο κρεββάτι και έπαιρνα utrogestan και μετά ξανά στο εξάμηνο και όλα μου πηγαν καλά. Είναι πολύ συχνό να έχεις αίμα και να πάνε όλα καλά. Τώρα θες ηρεμία και ξεκούραση. Με το καλό το μωρακι σου

Just now, linaa είπε:

vαι ειvαι πολυ συχvο vα εχεις αιμα κ vα παvε ολα καλα. Το αιμα μπορει vα συμβαιvει για διαφορους λογους ασχετους με τηv υγεια του μωρου . Αφου ειδαv κ αλλο σακο το αιμα μαλλοv ειvαι απο εκει αφου δεv προχωρησε . Μηv αvχωvεσε γεvικα για το αιμα απλα προσοχη ξεκουραση κ τα φαρμακα σου

Να σου πω την αλήθεια ο καινούριος γιατρός μου έκοψε όλα τα φάρμακα και μου άφησε μόνο φιλικό οξύ .. 

Just now, Stelloudia είπε:

Καλησπέρα, εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου περιπου στις 6 εβδομάδες είχα πολύ αίμα και έμεινα 15 μέρες στο κρεββάτι και έπαιρνα utrogestan και μετά ξανά στο εξάμηνο και όλα μου πηγαν καλά. Είναι πολύ συχνό να έχεις αίμα και να πάνε όλα καλά. Τώρα θες ηρεμία και ξεκούραση. Με το καλό το μωρακι σου

❤️ !! 
Ειχες και πόνους ;; Δλδ κάπου να σε αφήνουν και κάπου να σε ξανά πιάνουν ; 

Just now, linaa είπε:

Εσένα σου έχει τύχει ;;;; 

Just now, Euakiii είπε:

Με το καλό σου εύχομαι !! Εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα αιμορραγία για μια εβδομάδα και αφού είχε σταματήσει μου ξανά εμφανίστηκε μετά από δύο βδομάδες όλα πήγαν καλά τώρα είμαι 36 εβδομάδων!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Euakiii είπε:

Να σου πω την αλήθεια ο καινούριος γιατρός μου έκοψε όλα τα φάρμακα και μου άφησε μόνο φιλικό οξύ .. 

❤️ !! 
Ειχες και πόνους ;; Δλδ κάπου να σε αφήνουν και κάπου να σε ξανά πιάνουν ; 

Εσένα σου έχει τύχει ;;;; 

Ναι είχα πόνους και συσπάσεις λόγω της μήτρας μου είναι καρδιοσχημη και ζορίζοταν να μεγαλώσει για το μωρο κι επηρέαζε την κατάσταση και ο θυροειδης μου ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τελος

Just now, ΑΝΝΑ91 είπε:

Με το καλό σου εύχομαι !! Εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα αιμορραγία για μια εβδομάδα και αφού είχε σταματήσει μου ξανά εμφανίστηκε μετά από δύο βδομάδες όλα πήγαν καλά τώρα είμαι 36 εβδομάδες !

Με το καλό το μωράκι σου!!!

Just now, Stelloudia είπε:

Ναι είχα πόνους και συσπάσεις λόγω της μήτρας μου είναι καρδιοσχημη και ζορίζοταν να μεγαλώσει για το μωρο κι επηρέαζε την κατάσταση και ο θυροειδης μου ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο τελος

Με το καλό το μωράκι σου!!!

ΑΑ μάλιστα ... τουλάχιστον δόξα τον Θεό πήγαν όλα καλά !!!! 
σε ευχαριστώ παρά πολύ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...