Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ


papaki85

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ  ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΠΟ ΝΟΝΑ;ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εξαρτάται. Γιατί χώρισαν και τι προβλήματα έχουν. Το ότι δεν έκανε ο κουμπάρος κάτι σε εσάς δεν σημαίνει ότι δεν αξιολογούμε ανθρώπους με βάση το πώς φέρονται σε άλλους ( και αποφασίζουμε η όχι να κρατήσουμε επαφή.) Με ηρεμία γιατί η ξαδέρφη θέλει απλά εσάς στο πλευρό της αυτή τη στιγμή, θα τα βρείτε πιστεύω. 

  • Μου αρέσει 5

 Κράτα το

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να σταθείτε στην κουμπάρα σας προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως μπορέσει να το δει πιο ψύχραιμα και ώριμα. Όπως και να χει δεν είστε υποχρεωμένοι να δίνετε αναφορά για τις σχέσεις σας. 


2t7wp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

Απ τη στιγμή που η κουμπάρα σας είναι κ ξαδέρφη πιστεύω περισσότερη σχέση είχατε με αυτή παρά με τον πρώην σύζυγό της. Οπότε όπως είπαν κ οι άλλες χρειάζεται στήριξη τώρα. Με τον σύζυγό της τι σχέση είχατε? Τηλεφωνιοσασταν κ με αυτόν η μόνο με την γυναίκα? Αυτός τώρα επιδιώκει επαφές? Γιατί κ αυτός ο ίδιος μπορεί να μην ενδιαφέρεται καν να κρατήσετε σχέσεις

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...