Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

      με 2,4 να σπάσουν τα νερά; και γω 2,4 εχω αλλά δεν μπυ τα είπε τόσο τραβηγμένα!   α και συ δηλαδή το χειροκρότημα , κατάλαβα! 

      Είναι δύο τα μωρά καλέ ! Το λέω για να μην ανχωθουν Κ άλλες κοπέλες . Στα δίδυμα σχεδόν καμία δεν μπαίνει στο μήνα της .

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΧΑΛΚΙΔΑ


Pipi_fakidomiti

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Δεν ηξερα σε ποια κατηγροια να το ενταξω, διαλεξα το "Χαλαρα" αν και καθολου χαλαρη δεν ειμαι!χεχε:)

Τα ειχαμε πει και παλιοτερα και με ειχατε βοηθησει απιστευτα πολυ στο να συνεχισω!!Ολον αυτον τον καιρο λοιπον, μενω στην Αθηνα λογω συνθηκων κ συνεργασιων ηρθα εδω και δεν εχω καταφερει να φυγω ακομα! Θελω ομως να φυγω συντομα......Σκεφτομαι λοιπον να μετακομισω με τον μικρο μου πολυ κοντα στη Αθηνα -την θελω λογω εργασιας να πηγαινω σχετικα συχνα οποτε κ αποκλειεται η αλλη επιλογη που ειχα βρει δυστυχως- σε επαρχια με ενοικια ΛΟΓΙΚΑ!:rolleyes: Δεν τα ξερω καλα ομως σαν μερη μονο επισκεπτης εχω παει, δλδ....αν η ζωη ειναι πολυ κλειστη, αν σαν πολεις ειναι καταθλιπτικες αν οι ανθρωποι ειναι δεκτικοι με "ξενους"....αν εχουν ζωη η μετα τις 8 το απογευμα ερημωνουν τα παντα!!

Εχουμε κοπελες εδω απο τις παραπανω πολεις να μου πειτε αποψεις απο την ζωη σας εκει??Ποια θεωρειτε καλυτερη επιλογη η αν εχετε αλλη προταση??Δυστυχως δεν μπορω να φυγω πιο μακρια απο ωρα γτ θελω σε εβδομαδιαια βαση να ειμαι στην πρωτευουσα για δουλεια κ μαζι μου και ο μικρος μου κ δεν θελω να τον ταλαιπωρω!:)

(Η αληθεια ειναι πως την Χαλκιδα την εχω τελευταια γιατι τα ενοικια-σπιτια τα βλεπω εχουν λιγο θεμα.......)

Σας ευχαριστω ολες προκαταβολικα!!!

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...