Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , marion83 είπε:

Κ εγώ ρε συ τι ξεκίνησα κ Μ έσκισε ονπονοκεφαλος. Τα inofert δε τα ξαναπαίρνω με τίποτα δε πήγε καλά καθόλου ο κύκλος όταν τα πήρα . 

Τα glucostop τα έχεις δοκιμάσει; Αν κ εμένα δεν μου έκατσαν ιδιαίτερα καλά. 
      Δλδ τι σου έκαναν τα inofert? Μεγάλο κύκλο; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Αααα εγώ νόμιζα ολική σου κάνουν στην καισαρική! Εξάλλου και στον φυσιολογικό δεν σου κάνουν  επισκληριδιο?

Σωστά κ φυσιολογικά με λιγότερο φάρμακο για να νιώθουν καλύτερα να σπρώξουν!βέβαια υπάρχουν κ γυναίκες που δν κάνουν επισκληριδιο φυσιολογικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 minutes ago, marilia35 said:

Σωστά κ φυσιολογικά με λιγότερο φάρμακο για να νιώθουν καλύτερα να σπρώξουν!βέβαια υπάρχουν κ γυναίκες που δν κάνουν επισκληριδιο φυσιολογικά!

Βλέπω στο youtube γέννες στο σπίτι. Τις θαυμάζω αλλά μπρρρρρρρ.. Με τίποτα! 

πρίν από 20 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχα συμφωνω

Ούτε καν εγώ στην κλινική φοβάμαι που ότι και να γίνει θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν!! Πόσο περισσότερο στο σπίτι!!! Με τίποτα όμως...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ δεν έκανα επισκληριδιο...και θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω σπίτι...διαφωνεί ο σύζυγος όμως όποτε κλινική με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις ❤️

Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου!!!

20 minutes ago, iwanna24 said:

Εγώ δεν έκανα επισκληριδιο...και θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω σπίτι...διαφωνεί ο σύζυγος όμως όποτε κλινική με όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβάσεις ❤️

Είσαι γενναία!! 

Εγώ παιδιά επισκληρίδιο ζήτησα απο 3 εκατοστά διαστολή!! Δεν υπήρχε περίπτωση εντάξει πονούσα πολύ! Στην καισαρική επισκληρίδιο κάνουν εκτός αν υπάρχει κάποιο θεμα και χρειαστεί ολικη. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει στα δημόσια μαιευτήρια γιατι εκεί έχω ακούσει οτι κάνουν πιο συχνά ολική νάρκωση χωρίς να υπάρχει λόγος.

Καλημερα κορίτσια!! Με πήρε ο γιατρός τηλ,ολα καλά με τις εξετάσεις και μου είπε να τον πάρω 1/1 για να κλείσουμε αυχενική! Καλά του λέω,δε θα έρθω στο ενδιάμεσο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;; Μου είπε ότι θα κάνω ακόμη εναν υπέρηχο και μετα αυχενική μέσα Γενάρη.  Πάλι καλά!! 

Σ αυτο που συζητάτε τωρα,εμενα η καισαρικη ήταν χάλια εμπειρία.  Δε μ έπιανε η επισκληριδειος,είχαν μαζευτεί 4,5 άτομα από πάνω μου. Τελικά όλα καλά αλλά μετά η τομη με πονούσε παρα πολυ. Δεν μπορούσα να πάρω το μωρο από την κούνια.  Δε μ αρεσε καθολου ως εμπειρία, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα οργανισμού στο πώς θα αντιδράσει. Δίπλα μου είχα μια κοπέλα με τον ίδιο γιατρο με καισαρική λόγω πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που γέννησε και πρόωρα κιολας κι εγώ νόμιζα ότι δεν είχε γεννησει ακομη κι ότι απλά νοσηλευοταν.Σηκωνοταν πάνω κανονικά και μου λεγε ότι πήγαινε για τσιγάρο!!

Έτσι ένιωθα, έτσι έκανα...δεν με λες και γενναία...

Είμαι φυγοπονη γενικα.

Στη γέννα την είδα αλλιώς. Δεν πονούσα κιόλας πολύ...

Λίγο στο τέλος , το τελευταίο δεκάλεπτο.

Αλλά ήταν μια υπέροχη εμπειρια που θα ήθελα πολύ να το ζήσω ξανά. 

Τώρα δεν ξερω πως θα είναι...δεν είμαι και φανατική...αρκεί να βγει καλά το παιδί.

Καλός ο φυσιολογικός τοκετός , γέννησα 2 παρά 5 και 2 και 15 έτρωγα σουβλάκι στο μπαλκόνι οοοοομως πάνω από όλα το παιδί...τόσα περνάμε..δεν ρισκάρω τίποτα!!!

• Μου αρέσει 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

19 minutes ago, Polly1 said:

Καλημερα κορίτσια!! Με πήρε ο γιατρός τηλ,ολα καλά με τις εξετάσεις και μου είπε να τον πάρω 1/1 για να κλείσουμε αυχενική! Καλά του λέω,δε θα έρθω στο ενδιάμεσο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ;; Μου είπε ότι θα κάνω ακόμη εναν υπέρηχο και μετα αυχενική μέσα Γενάρη.  Πάλι καλά!! 

Σ αυτο που συζητάτε τωρα,εμενα η καισαρικη ήταν χάλια εμπειρία.  Δε μ έπιανε η επισκληριδειος,είχαν μαζευτεί 4,5 άτομα από πάνω μου. Τελικά όλα καλά αλλά μετά η τομη με πονούσε παρα πολυ. Δεν μπορούσα να πάρω το μωρο από την κούνια.  Δε μ αρεσε καθολου ως εμπειρία, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα οργανισμού στο πώς θα αντιδράσει. Δίπλα μου είχα μια κοπέλα με τον ίδιο γιατρο με καισαρική λόγω πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που γέννησε και πρόωρα κιολας κι εγώ νόμιζα ότι δεν είχε γεννησει ακομη κι ότι απλά νοσηλευοταν.Σηκωνοταν πάνω κανονικά και μου λεγε ότι πήγαινε για τσιγάρο!!

Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ! Εγώ δεν μπορούσα να πάρω και ενα συγκεκριμενο παυσιπονο γιατι ειμαι αλλεργικη σε μια ουσια που περιεχει και μου εδιναν πιο ελαφρια και οπως καταλαβαινετε δεν με επιαναν! Και σηκωνομουν να περπατησω γιατι θελει πολυ περπατημα η καισαρικη και μεχρι να κανω το γυρο στου οροφου εκλαιγα με εκαιγε πολυ η τομη. Και καθομουν στο κρεβάτι και επρεπε να περασει κανα τεταρτο για να ηρεμησω απο τον πονο. Δεν μπορουσα να στριψω να κοιμηθω οπως θελω και φυσικα δεν μπορουσα να σηκωσω το μωρο μου, μου το εφερναν αγκαλια. Η διπλανη μου απο την αλλη το ιδιο με τη δικη σου, σηκωνοταν αερα και μου ειπε οτι επειδη εχει κανεις πολλες επεμβασεις εκει λογω εντερου εχει συνηθισει ο οργανισμος της, μην τη βλεπω δηλαδη που παει αερα και στενοχωριεμαι εγω! Αλλα ξερω και απο αλλες οτι δεν ενιωσαν μια και σηκωθηκαν αμεσως. Εγώ μετα το δεκαήμερο σταματησα να ποναω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Έτσι είναι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά!! Μακάρι να έχεις ένα πιο εύκολο τοκετό  αυτή την φορά και εσύ αλλά και όλες μας!!

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, Evaki19 said:

Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ! Εγώ δεν μπορούσα να πάρω και ενα συγκεκριμενο παυσιπονο γιατι ειμαι αλλεργικη σε μια ουσια που περιεχει και μου εδιναν πιο ελαφρια και οπως καταλαβαινετε δεν με επιαναν! Και σηκωνομουν να περπατησω γιατι θελει πολυ περπατημα η καισαρικη και μεχρι να κανω το γυρο στου οροφου εκλαιγα με εκαιγε πολυ η τομη. Και καθομουν στο κρεβάτι και επρεπε να περασει κανα τεταρτο για να ηρεμησω απο τον πονο. Δεν μπορουσα να στριψω να κοιμηθω οπως θελω και φυσικα δεν μπορουσα να σηκωσω το μωρο μου, μου το εφερναν αγκαλια. Η διπλανη μου απο την αλλη το ιδιο με τη δικη σου, σηκωνοταν αερα και μου ειπε οτι επειδη εχει κανεις πολλες επεμβασεις εκει λογω εντερου εχει συνηθισει ο οργανισμος της, μην τη βλεπω δηλαδη που παει αερα και στενοχωριεμαι εγω! Αλλα ξερω και απο αλλες οτι δεν ενιωσαν μια και σηκωθηκαν αμεσως. Εγώ μετα το δεκαήμερο σταματησα να ποναω. 

Έτοιμη για την αυχενική; Εγω εχω ραντεβού στις 16:00

• Μου αρέσει 4

Η δεύτερη καισαρική , λένε είναι λίγο ευκολότερη...από φιλες δηλαδή, ότι έχω ακούσει.

Εντάξει είναι επέμβαση. Και μάλιστα στην κοιλιά...προφανώς τραβάει μετα...

Στον φυσιολογικό πονάς εκείνη την ώρα αλλά μετα πετάς.

Σηκώνεσαι εννοειται...δεν πονάς πουθενά..τρέχεις βασικά. Σαν να μην είχες ποτέ τίποτα...

Έχουμε καιρό βέβαια να το συζητήσουμε αυτά...στο πρώτο δεν σκέφτηκα ποτέ τον τοκετό...πήγα με σπασμένα νερά, 35 εβδομάδων και απλά γέννησα.

Τώρα το σκέφτομαι και απλά νιώθω ευλογημένη που ίσως το ζήσω ξανά...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

20 minutes ago, VDald said:

Έτοιμη για την αυχενική; Εγω εχω ραντεβού στις 16:00

Πανέτοιμη!! Εγώ στις 5!! Ρε παιδια εχει κανει καμια αυτή την εξεταση αιματος που μαθαινεις το φυλο του μωρου πιο νωρις απο τη 12η εβδομαδα??

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...