Recommended Posts

Απντειτ.

Μου ηρθε κανονικα και εντονη.. πηγα στον γιατρο μου εγραψε ορμονες και μου ειπε να κανω μια ΑΜΗ. Εκλεισα και παπ και ελεγχο για τις μερες της ωορρηξιας. Και βλεπουμε και κανουμε.. 

Στα θετικα τουλαχιστον, εδειξα το σπερμοδιαγραμμα και στον γυναικολογο και σε ανδρολογο-ουρολογο και μου ειπαν ειναι μια χαρα ντουρος..:-D

Αρα κοιταμε τα δικα μου τωρα.. Οψομεθα. 

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Απντειτ.

Μου ηρθε κανονικα και εντονη.. πηγα στον γιατρο μου εγραψε ορμονες και μου ειπε να κανω μια ΑΜΗ. Εκλεισα και παπ και ελεγχο για τις μερες της ωορρηξιας. Και βλεπουμε και κανουμε.. 

Στα θετικα τουλαχιστον, εδειξα το σπερμοδιαγραμμα και στον γυναικολογο και σε ανδρολογο-ουρολογο και μου ειπαν ειναι μια χαρα ντουρος..:-D

Αρα κοιταμε τα δικα μου τωρα.. Οψομεθα. 

Καλα αποτελέσματα να έχεις κορίτσι. 

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Γυρισα απο το ιατρειο.

2η μερα περιοδου, 2 μπουκαλακια αιμα. Ενα παει για ορμονικες και βιταμινες, και το αλλο για ΑΜΗ και ζητησα και μια αντισταση ινσουλινης.. για να δουμε.. Δευτερα και Τεταρτη αναμενω αποτελεσματα.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/2/2022 at 11:39 ΠΜ, Elle12 είπε:

Ενω γενικα αυτον τον μηνα ειμαι πολυ πιο ηρεμη και λιγοτερο "μανιακη" σε σχεση με τον προηγουμενο που τα θεματα ωορρηξια/εγκυμοσυμη ηταν τα μοναδικα που εψαχνα, διαβαζα, εβλεπα, σκεφτομουν, ε κατι εχει παιχτει τωρα και αγχωνομαι παλι.

Ειμαι σουπερ με το σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου, αλλα ρε παιδια, 17η μερα κυκλου και ακομα αρνητικα τεστ ωορρηξιας. Εννοειται εχω επαφες κανονικα, καθε 24 με 48 ωρες αλλα με αγχωνει λιγο. Σκεφτομαι μηπως δεν κανω ωορρηξιες. Δε γινεται 4 μηνες να μην εχω βγαλει θετικο τεστ. Ή κατι κανω λαθος ή εχω καποιο προβλημα. Οι εφαρμογες μου δινουν ωορρηξια 9 ή 10 του μηνα. Τι να πω.. 

Θα ξανακανω το απογευμα ενα τεστ μπας και.. στο μεταξυ συνεχιζω επαφες και οτι γινει.. 

Α επισης ξεχασα οτι εχω φρικαρει επισης γιατι τις τελευταιες 2-3 μερες που συλλεγω τα ουρα σε διαφανο ποτηρι για τα τεστ, διακρινω λευκα κομματια παχυρρευστου υγρου, καπως οπως ειναι το σπερμα ή πολυ παχια υγρα, αλλα λευκα.

Απο τη μια διαβασα οτι ειναι κολπικα υγρα που παρασυρρονται με την ουρηση, απο την αλλη διαβασα μεχρι για καρκινο. Κλασικα. Ναι, εχω φρικαρει..

Γεια σου κορίτσι μου μην βασιζεσαι και πολύ στα τεστ ωορρηξίας! Και εγώ είχα πάρει και μου έβγαζε συνέχεια αρνητικό και τελικά τον μήνα εκείνο έμεινα έγκυος.. παρακολουθούσα την ωορρηξία με υπέρηχο και έτσι κατάφερα να μείνω έγκυος γιατί εγώ δεν έκανα καθόλου ωορρηξία! Καλύτερα να πηγαίνεις σε γιατρό αν μπορείς οικονομικά να παρακολουθείς παρά με τα τεστ! Υπάρχουν και κοπέλες που τα έχουν καταφέρει με τα τεστ! Καλή επιτυχία σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ειλικρινά γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Το βίωσα και εγώ αυτό πολύ έντονα πριν λίγο καιρό..

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ηρθαν τα πρωτα αποτελεσματα. Εχω προβληματιστει παρα πολυ.

Εξετασεις 2η μερα κυκλου:

LH 4.03

FSH 2.76

Προλακτινη 14.63

Οιστραδιολη <24

TSH 0.815

D3 10.6

Εχω χασιμοτο. Ειχα tsh 2.5 και πριν 6 μηνες 1.5. D3 θελω συμπληρωμα οκ. Με αγχωνουν η fsh και η οιστραδιολη. Εχω παθει ηδη λιγο πανικο. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


3 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Ηρθαν τα πρωτα αποτελεσματα. Εχω προβληματιστει παρα πολυ.

Εξετασεις 2η μερα κυκλου:

LH 4.03

FSH 2.76

Προλακτινη 14.63

Οιστραδιολη <24

TSH 0.815

D3 10.6

Εχω χασιμοτο. Ειχα tsh 2.5 και πριν 6 μηνες 1.5. D3 θελω συμπληρωμα οκ. Με αγχωνουν η fsh και η οιστραδιολη. Εχω παθει ηδη λιγο πανικο. 

Κορίτσι ο γιατρός σου τις είδε?θύμισε μου πόσο ετών είσαι.Επίσης μπορείς να πάρεις μία ιδέα και από τις φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου.Τι αναφέρουν για FSH και οιστραδιόλη

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Κορίτσι ο γιατρός σου τις είδε?θύμισε μου πόσο ετών είσαι.Επίσης μπορείς να πάρεις μία ιδέα και από τις φυσιολογικές τιμές του εργαστηρίου.Τι αναφέρουν για FSH και οιστραδιόλη

35 ειμαι. Οι τιμες για fsh για ωοθυλακικη φαση ειναι 3.35-21.63 και για οιστραδιολη 21-312..

Ο γιατρος τιποτα ακομα γιατι περιμενω την ΑΜΗ την Τεταρτη. Αν δειξει ανεπαρκεια ωαριων νομιζω την εχω κατσει για τα καλα. Απ οσο διαβαζω το χειροτερο ειναι να ειναι πολυ ψηλα η fsh  αλλα νομιζω ολα αυτα διαβαζονται καλυτερα ολα μαζι κ οχι μεμονωμενα.. περιμενω.. 2 μερες ακομα κ θα παω. Επισης θα παω στον ενδοκρινολογο μου. Με ανησυχει που επεσε απο 2.5 σε 1.5 και τωρα 0.81 η tsh..

  • Μου αρέσει 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μικρή είσαι. Δεν την έχεις κάτσει καλέ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει το μωράκι. Προς το παρόν θετικές σκέψεις κ εμπιστοσύνη στον γιατρο

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

35 ειμαι. Οι τιμες για fsh για ωοθυλακικη φαση ειναι 3.35-21.63 και για οιστραδιολη 21-312..

Ο γιατρος τιποτα ακομα γιατι περιμενω την ΑΜΗ την Τεταρτη. Αν δειξει ανεπαρκεια ωαριων νομιζω την εχω κατσει για τα καλα. Απ οσο διαβαζω το χειροτερο ειναι να ειναι πολυ ψηλα η fsh  αλλα νομιζω ολα αυτα διαβαζονται καλυτερα ολα μαζι κ οχι μεμονωμενα.. περιμενω.. 2 μερες ακομα κ θα παω. Επισης θα παω στον ενδοκρινολογο μου. Με ανησυχει που επεσε απο 2.5 σε 1.5 και τωρα 0.81 η tsh..

Έκανα κ εγώ πρόσφατα ορμονικες. Στο δικό μου χαρτί γράφει για οιστραδιολη ότι στην ωοθυλακικη φάση οι φυσιολογικές τιμές είναι από 5.12- 173! Δεν νομίζω πως η οιστραδιολη σου είναι χαμηλή, εκτός και αν την μετράνε αλλιώς στο δικό μου εργαστήριο. Σε εμένα ήταν σε pg/mL

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Έκανα κ εγώ πρόσφατα ορμονικες. Στο δικό μου χαρτί γράφει για οιστραδιολη ότι στην ωοθυλακικη φάση οι φυσιολογικές τιμές είναι από 5.12- 173! Δεν νομίζω πως η οιστραδιολη σου είναι χαμηλή, εκτός και αν την μετράνε αλλιώς στο δικό μου εργαστήριο. Σε εμένα ήταν σε pg/mL

Καλημερα!

Και μενα pg ειναι αλλα εχει αλλα ορια το εργαστηριο. Τι να πω. Βεβαια σε αλλο τοπικ εδω μου ειπαν τα κοριτσια της εξωσωματικης οτι αυτο αλλαζει με τον μηνα και μπορει αυτον πχ να μη κανω ωαριο ή να ανεβει αργοτερα. Κατι τετοιο καταλαβα. Περιμενω με αγωνια την αυριανη μερα να μαθω τα υπολοιπα.. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


3 ώρες πρίν, Elle12 είπε:

Καλημερα!

Και μενα pg ειναι αλλα εχει αλλα ορια το εργαστηριο. Τι να πω. Βεβαια σε αλλο τοπικ εδω μου ειπαν τα κοριτσια της εξωσωματικης οτι αυτο αλλαζει με τον μηνα και μπορει αυτον πχ να μη κανω ωαριο ή να ανεβει αργοτερα. Κατι τετοιο καταλαβα. Περιμενω με αγωνια την αυριανη μερα να μαθω τα υπολοιπα.. -_-

Καλημέραα

οταν μάθεις πες μας! εγώ είδα ότι και η ανεβασμένη οιστραδιολη δεν είναι καλή. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η ορμόνη και για τι είναι υπεύθυνη μ. Εμένα βγήκε 66 και ανησυχώ μήπως είναι πολύ υψηλή. Βέβαια ο γιατρός δεν μου είπε κάτι όταν τις είδε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 ώρες πρίν, Sisii είπε:

Καλημέραα

οταν μάθεις πες μας! εγώ είδα ότι και η ανεβασμένη οιστραδιολη δεν είναι καλή. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η ορμόνη και για τι είναι υπεύθυνη μ. Εμένα βγήκε 66 και ανησυχώ μήπως είναι πολύ υψηλή. Βέβαια ο γιατρός δεν μου είπε κάτι όταν τις είδε.

Κοριτσια μολις μου εστειλε το μικροβιολογικο κ τα υπολοιπα. 

Γλυκοζη 0.98

Αντισταση ινσουλινης 2.81 (ηπια ως μετρια αντισταση απο 2.5 ως 4.8)

Ινσουλινη 11.6

ΑΜΗ 5.03!

Θα παω αυριο απο τον γιατρο μου να τις δει συνδυαστικα. Αλλα υποθετω οτι αφου η ΑΜΗ ειναι καλη, δεν εχει σημασια η χαμηλη fsh!

Οτι μου πει!

Μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο σημερα και μου ειπε ολα οκ, συνεχιζω κανονοκα μου ειπε να παρω φουλ D3 μιας και εβγαλα 10,6 και το ελεγχουμε ξανα αργοτερα!

 

Εντιτ: σε αλλο τοπικ το γραψα αλλα οκ! Παντως κ το 66 ειναι μεσα στα ορια κ εξαρταται τη μερα που την εκανες. Ειναι η ορμονη που ανεβαινει για να προκαλεσει το ωαριο να ωριμασει!

Share this post


Link to post
Share on other sites
πρίν από 43 λεπτά , Elle12 είπε:

Κοριτσια μολις μου εστειλε το μικροβιολογικο κ τα υπολοιπα. 

Γλυκοζη 0.98

Αντισταση ινσουλινης 2.81 (ηπια ως μετρια αντισταση απο 2.5 ως 4.8)

Ινσουλινη 11.6

ΑΜΗ 5.03!

Θα παω αυριο απο τον γιατρο μου να τις δει συνδυαστικα. Αλλα υποθετω οτι αφου η ΑΜΗ ειναι καλη, δεν εχει σημασια η χαμηλη fsh!

Οτι μου πει!

Μιλησα κ με τον ενδοκρινολογο σημερα και μου ειπε ολα οκ, συνεχιζω κανονοκα μου ειπε να παρω φουλ D3 μιας και εβγαλα 10,6 και το ελεγχουμε ξανα αργοτερα!

 

Εντιτ: σε αλλο τοπικ το γραψα αλλα οκ! Παντως κ το 66 ειναι μεσα στα ορια κ εξαρταται τη μερα που την εκανες. Ειναι η ορμονη που ανεβαινει για να προκαλεσει το ωαριο να ωριμασει!

Η ΑΜΗ σου κορίτσι σε τι μονάδες μέτρησης ειναι;

Share this post


Link to post
Share on other sites
πρίν από 16 λεπτά , Lilly28 είπε:

Η ΑΜΗ σου κορίτσι σε τι μονάδες μέτρησης ειναι;

Ng/ml και δινει σε ηλικιες 35-39 0,41-6,96

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σούπερ κορίτσι μ..θα μιλήσεις με το γιατρό θα σου φύγει το άγχος κ τσουπ θα έρθει το μπεμπέ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα