Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

Ανυπεράσπιστη σύζυγος... απέναντι στα πεθερικά


Δεσπω82

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Πήρα το θάρρος να γράψω γιατί νιώθω πως δεν πάει άλλο. Έχω ένα υγιέστατο μωράκι 6μιση μηνών. Πριν όμως από αυτό είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας μου να σώσω αυτήν την εγκυμοσύνη με το να μένω πολλές μέρες στο κρεβάτι, αποφάσισα πως δεν άντεχα άλλο πλεον κ έπρεπε να πάω στην δουλειά ( δούλευα μαζί με τον άνδρα μου στην επιχείρηση του η οποία βρίσκεται κάτω από το σπίτι του...). Έτσι λοιπόν συνάντησα την πεθερά κ της εξιστορησα όλα όσα μου είχαν συμβεί με την ελπίδα πως θα ακούσω μια κουβέντα γλυκειά κ γεμάτο ελπίδα. Ανταυτου, γύρισε κ μου είπε" τι ηλικία έχεις ακριβώς;( Δεν απάντησα) Ε στην ηλικία σου δεν τα κρατάτε τα παιδιά ενώ εμείς... (Υπονοώντας ότι εκείνη έκανε μικρή παιδιά) Εγώ έμεινα έγκυος στα 40. Μεγάλη.... Εκείνη την στιγμή στον φόβο μην προκαλέσω κακό στην εγκυμοσύνη μου από την σύγχυση, δεν αντέδρασαν καθόλου κ ούτε το είπα στον άνδρα μου για να μην βρεθώ πάλι στη θέση να εξιστορω την φάση αυτή. Όταν λοιπόν μετά από λίγες μέρες θα έμπαινα χειρουργείο,λ γιατί η εγκυμοσύνη μου δεν πήγε καλά, τότε τα είπα όλα. Η αντίδραση του άνδρα μου;; Έπρεπε να μου το πεις τότε,είπε... Μετά από πολλούς καυγάδες για το ότι δεν με υπερασπίστηκε, γύρισε μια μέρα κ μου είπε ότι μάλωσε μαζί της...κατά τα άλλα δουλεύει στην δουλειά του,την πληρώνει κ εγώ δεν μπορώ να πατήσω στην δουλειά του άνδρα μου να δουλέψω γιατί αν την δω μπροστά μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Το παιδί μου δεν το έχει δει κανένας από την οικογένειά του μιας κ η υπόλοιπη οικογένεια είναι τα ίδια... Όταν έμαθαν ότι ήμουν έγκυος από τον γιο τους, δεν μου είπαν ούτε μια ευχή όταν πήγα στη δουλειά. Σαν να ήταν μια καθημερινή μέρα. Εγώ λοιπόν μετά από όλα αυτά, δεν μπορώ να ηρεμήσω μιας κ ο άνδρας μου δεν με υπερασπίστηκε όπως θα έπρεπε. Είναι χρήσιμοι όλοι στην δουλειά του,λέει... Τους πληρώνει όλους κ πολύ καλά.... Έχει καμία από εσάς κάποια τέτοια εμπειρία; Πολύ θα ήθελα να διαβάσω την άποψη σας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γειά σου, 

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω γιατί έχεις ένα μωρό μικρούλι (τι τυχερή που είσαι!) 

...πιστευω οτι ειναι δικο σου προσωπικό πρόβλημα που πρεπει να το λύσεις με τον εαυτό σου. 

Οι ορμόνες σίγουρα σε έχουν επηρεάσει τώρα,  είναι απολύτως κατανοητό, και πρέπει  να κοιτάξεις εσένα και το τι κανεις για self care  και όχι τι κανουν οι άλλοι για σενα. 
Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του στην ζωή του, και εσύ θα είναι καλό να έχεις δικές σου φίλες, μή μπερδεύεις τη πεθερά με τις φίλες, είναι δυο διαφορετικά πράγματα. 
Θα είμαι αυστηρή μαζί σου.  Έχεις σύντροφο, έχεις δουλειά έχεις παιδί. Τι στο καλό σε απασχολεί τι σκέφτεται η κάθε άλλη γυναίκα όποια και αν ειναι.  ;  Άσε τον αντρούλη σου να έχει ξεχωριστά την δική σας σχέση,   από την δουλειά του,   ή την οικογένειά του.

Δεν παντρεύτηκες την οικογένειά του και πας να την αλλάξεις στα δικά σου σκεπτικά;

Τοίχο θα συναντήσεις και χωρίς λόγο κιόλας.  Κοίτα τον εαυτούλη σου, καμια άλλη οικογένεια δε χρειάζεσαι, μόνο εσένα, το παιδί σου και τις φίλες σου. 
Οι άντρες μέχρι ενος σημείου είναι ικανοί να προσφέρουν και μην επιμείνεις....Μάλιστα τώρα σε αυτό το κρίσιμο στάδιο που είσαστε είναι σημαντικό να μην περιμένεις κάτι που ΔΕΝ πρόκειται να έχεις και κάτι που ΔΕΝ είναι ικανός ο άντρας σου ή η πεθερά σου να δώσει. 

κυρίως, επειδή κάνεις κακό στον εαυτό σου! έχεις ένα μωρό ,  κ δεν είναι καλό να στεναχωριεσαι για κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε ειναι κ στην αρμόδιότητά σου κάπως...
Αν δεν έχεις κάνει κάτι γιαν α συντηρήσεις ένα φιλικό κύκλο απο τον οποιο να αποκομίζεις επικοινωνία κ ευχαρίστηση  στην καθημερινότητά σου, δεν μπορούν να στο δώσουν αυτό άνθρωποι που έχουν άλλα στο μυαλό τους τους οποίους κιόλας απορρίπτεις, προφανώς για έγκυρους λόγους ! 
Καλά κάνεις να απορρίπτεις όποιον θέλεις αλλά μη θες μετά να ειναι φίλοι σου ή να υποκαταστήσουν τα ευχάριστα πράγματα που θα έπαιρνες απο φιλικό κυκλο
Και κακώς βαζεις τον άντρα σου να τσακωθεί με την οικογένειά του. 
Κράτα τα όρια, είσαι ενήλικας, εσύ έχεις την ευθύνη. 
Στο λέω γιατί θυμαμαι εγώ όταν απέκτησα τη κόρη μου στα 38  (δίκαιο εχει η γυναικα, το σωμα μας δεν ειναι φτιαγμενο δυστυχως να γινομαστε μανες , αλλα δε δικαιολογεί να μιλάει με τέτοια αηδιαστική κακεντρέχεια και κακία! πρόβλημα της ομως αυτο,  οτι ειναι κακεντρεχής άνθρωπος , μην το κανεις δικο σου .. κατάλαβες  ... . ).  

Δες το μωρούλι σου ,  βρες την αγάπη, κοιτα τα ματάκια , κλείσε πόρτες σε κακίες και άνοιξε πόρτες στην αγάπη , δες στην στα μάτια του μωρού σου όταν αρχιζει και σε κοιτάει για να σε γνωρίσει. Είναι μαγικό το διάστημα αυτό, θα το θυμασαι καποια στιγμη. Μην αφήνεις κάτι να μπαίνει ανάμεσα. 

Δεν θέλεις να θυμάσαι τι σου είπε η κάθε βλαμμένη γυναίκα από την κακία της! ΕΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟ, ΕΣΥ. 

Εξάλλου αυτό που έγινε έγινε πριν καιρό.   

Εσύ τώρα επικέντρωσε στην δική σου ευτυχία, με το μωρό σου και την δουλειά αυτή που αν θέλεις θα βρείς τρόπο να πας. 

Επίσης βρες στο google τι σημαίνει το grey rock method. 

Από αυτά που λες, η πεθερά σου δεν θα γίνει ποτέ φίλη σου, δεν είναι όμως κάτι που χρειάζεσαι! χρειάζεσαι φίλες.  Αυτό είναι δική σου ευθύνη. 

..και το να ξέρεις να είσαι απρόσιτη/απροσέγγιστη για ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το να είσαι εσυ καλά.  Η κάθε μια μας δε διαλέγει ποιους έχει για γονείς ή ποιούς έχει για πεθερά πεθερό. Δεν ξέρεις τι τυχαινει. Αυτή είναι η ζωή. Να χαίρεσαι το μωράκι σου !!!! 

α επειδή ξαναδιάβασα τον τίτλο σου.... μην ξαναβαλεις ποτέ τον εαυτό σου σε θέση " ανυπεράσπιστης" ποτέ.... 

δεν ειμαστε το αδυναμο φυλο, αυτα ειναι βλακειες. Θα το δείς στην πορεία. Εσύ θα είσαι αυτή που θα τρέξει θα κλαψει και θα ανησυχήσει θα ξενυχτήσει και θα κουραστεί για το μωρό σου για αυτή τη νέα ζωή που έφερες ΕΣΥ, χαλώντας το σώμα σου, για πάντα,  στον κόσμο! . 

Εσύ πάρε την ζωή σου στα χέρια σου και φρόντισε για τον εαυτό σου γιατί 
ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δε θα το κανει ούτε αντρούλης σου ούτε κανένας μαγικός άντρας ή πρίγκηπας και όποιος σου έχει μάθει ή σε εχει κανει να πιστεψεις το αντίθετο, σου εχει ετοιμασει μια γιγάντια παγίδα πηγάδι πες το όπως θέλεις... 

..κάτι άλλο: μην αφήσεις καθόλου τον άντρα σου να ειναι χαλαρος στο τι κανει με το παιδί του τώρα, ... πρεπει να δεθει με το βρεφος όσο είναι βρέφος και ας μην ειναι απλό ή εύκολο .  

και εκεί πρεπει να κινήσεις τα νήματα ΕΣΥ, με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και διαταγές.   Δεν ξέρω αν ο άντρας σου είναι τυπος hands on, αλλά, στο λέω προκαταβολικά. Γιατί εγώ δεν το έκανα, και ΕΧΑΣΑ περιμένοντας την βλακεία του άλλου που δεν ήρθε ποτέ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ αν δεν υπάρχει. 

Δηλαδή, αφήνεις το μωρό στα χέρια του και βγάινεις από την πόρτα, για να πας για καφέ, χωρίς να ρωτήσεις πριν αν μπορεί,  κλπ, απλά το δηλώνεις κ το αφήνεις με τη τσαντα και τα πάντα.  Στο γράφω γιατί έκανα αυτό το λάθος, να μην το κάνω, νομίζοντας ότι θα πρεπε να είχε την ωριμότητα , κ απλά θυμωνα κ περίμενα... 5 χρόνια.... σαν την ηλίθια.  Λοιπόν.... για να μην παθεις τα ίδια... κ με πεθερα και με οποιονδήποτε άλλο, σταμάτησε να είσαι η μικρή αβοήθητη ανυπεράσπιστη, γιατί έχεις και κάποια ηλικία οπότε δεν δικαιολογείται με την καμία, όπως και ούτε σε εμένα τότε, αλλά δεν είχα καμιανή να μου ανοίξει τα μάτια, ή το θάρρος καν να το συζητήσω. Οπότε είσαι σε καλύτερο δρόμο. Είμαι 47 τώρα αν αναρωτιέσαι. Φιλιά

 

  • Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

 η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όσα έγραψες. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά κάποιες φορές το μυαλό μας κολλάει στα απλά κ στροφαρει στα δύσκολα. Προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για το μωρό μου και θα κρατήσω τα λόγια σου. Να είσαι σίγουρη. Ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

ωωω πόσο χάρηκα που απάντησες! 

είχε περάσει και καιρός και δεν ήξερα αν θα διαβάσεις το μακρυνάρι. 

μπράβο. 

γράψε τα και σε λίστα short list να τα βλέπεις κάθε πρώί χιχιχι 

να σου ζησει το μωρό σου φιλιά!


 η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Link to comment
Share on other sites

  • CoffeeMaker changed the title to Ανυπεράσπιστη σύζυγος... απέναντι στα πεθερικά

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...