Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Αχ ευχαριστώ για την απαντηση. Δεν εχω ιδεα απ αυτά.. Μακάρι να περασουμε ολες χαλαρα τα Χριστούγεννα! 

Εψαξες στο ιντερνετ ε??! Εγω ειπα να ρωτησω κατευθειαν εδω χαχα. Για το φύλο εκανε μια προβλεψη για κοριτσακι αλλα δεν φαινοταν καθολου καθαρα οποτε ειπε μπορει να πεφτει εξω... Για το νιπτ κ εγω δεν αποφάσισα ακομα, μετα τις γιορτες.. Αναποφασιστη κ εσυ σαν εμενα, τα σκεφτομαστε ολα ξανά κ ξανά σε νιωθω! Μακαρι να βγει τέλεια η αυχενικη σου κ όντως να μην κανεις καθόλου δεύτερες σκεψεις. 

Χρύσα μου με καθησυχάζεις παρα πολυ!!!Ισως να εχεις δίκιο κ να μην εχει νοημα να το κανω... Καλες γιορτές κοριτσι μου. 

Πως ειναι το παιδι??? 

Καλημερα κοριτσι μου.Σ ευχαριστω πολυ ..να εχουμε ολοι μας ομορφες και ηρεμες γιορτουλες..

Η μικρη δεν ετρωγε απο το περασμενο Σαββατο σχεδον τιποτα..επινε μονο γαλα και δεν ειχε καθολου διαθεση γενικοτερα..μας ειπε η παιδιατρος να την παμε στο νοσοκομειο να τις κανουν αιματολογικες.. στο νοσοκομειο καποιες τιμες δεν ηταν καλες ..και μας ειπαν οτι περαν του σταφυλοκοκκου περναει καποια "κρυφη" ιωση .. σε 10 μερες μας ειπαν να τις ξανακανουμε αιματολογικες να δουμε αν επανελθουν οι τιμες στα φυσιολογικα.. χθες πρωτη μερα ξεκινησε να τρωει καπως ,οποτε ηρεμησα κι εγω κι ευελπιστω να πανε ολα καλα και να βελτιωνεται μερα με τη μερα ,μιας και θα παιρνει αντιβιωση μεχρι κ την Τριτη.. σ ευχαριστω που ρωτας  🥰.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Καλημερα κοριτσι μου.Σ ευχαριστω πολυ ..να εχουμε ολοι μας ομορφες και ηρεμες γιορτουλες..

Η μικρη δεν ετρωγε απο το περασμενο Σαββατο σχεδον τιποτα..επινε μονο γαλα και δεν ειχε καθολου διαθεση γενικοτερα..μας ειπε η παιδιατρος να την παμε στο νοσοκομειο να τις κανουν αιματολογικες.. στο νοσοκομειο καποιες τιμες δεν ηταν καλες ..και μας ειπαν οτι περαν του σταφυλοκοκκου περναει καποια "κρυφη" ιωση .. σε 10 μερες μας ειπαν να τις ξανακανουμε αιματολογικες να δουμε αν επανελθουν οι τιμες στα φυσιολογικα.. χθες πρωτη μερα ξεκινησε να τρωει καπως ,οποτε ηρεμησα κι εγω κι ευελπιστω να πανε ολα καλα και να βελτιωνεται μερα με τη μερα ,μιας και θα παιρνει αντιβιωση μεχρι κ την Τριτη.. σ ευχαριστω που ρωτας  🥰.. 

Αντε ωραια κανατε κ τις εξετάσεις σας μια χαρα. Μακαρι να συνεχίσει ετσι να εχει ορεξη και να αναρρώσει κιολας γρήγορα. Μια ιωσουλα ειναι θα περάσει και αυτο κοπελα μου. Απλα της ετυχαν κ τα δύο μαζι και ταλαιπωρηθηκε το παιδι μωρε..Μεχρι να τελειώσει η αντιβίωση πιστεύω θα την δεις σιγουρα πιο ζωηρή! 😘

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Ελπίζω να είστε όλες καλά ! Σε ποια εβδομάδα κάνατε την αυχενική ;;; 

έκλεισα για 27/12 και θα είμαι 13 εβδομάδες σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση ή 12+4 σύμφωνα με την ΤΕΡ

5 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Χρύσα μου καλημέρα! πραγματικά ελπίζω να κάνετε καλές γιορτές! έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ! περαστικά και αγύριστα!

• Μου αρέσει 2

15 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Εψαξες στο ιντερνετ ε??! Εγω ειπα να ρωτησω κατευθειαν εδω χαχα. Για το φύλο εκανε μια προβλεψη για κοριτσακι αλλα δεν φαινοταν καθολου καθαρα οποτε ειπε μπορει να πεφτει εξω... Για το νιπτ κ εγω δεν αποφάσισα ακομα, μετα τις γιορτες.. Αναποφασιστη κ εσυ σαν εμενα, τα σκεφτομαστε ολα ξανά κ ξανά σε νιωθω! Μακαρι να βγει τέλεια η αυχενικη σου κ όντως να μην κανεις καθόλου δεύτερες σκεψεις. 

Και δεύτερες και τρίτες και τεταρτες και όσες μπορείς να φανταστείς σκέψεις, κάνω! Ο άντρας μου λέει, έλα πες τι σενάρια κάνει πάλι το μυαλουδακι σου;; χάχα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα και για όλες μας! Για να δούμε, θα πέσει μέσα; θα είναι κοριτσάκι; 

@xrysaxrysoulaΠεραστικά στην μικρούλα σου, αφού ξεκίνησε να τρώει, θα ξανά βρει τις δυνάμεις και θα συνέλθει! Είναι δυνατά αυτά τα σπορακια! 

@fozaπως είσαι; σταμάτησε το καφέ; 

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια! Ας απολαύσουμε αυτές τις μέρες, μέχρι στιγμής είναι όλα καλά! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Αντε ωραια κανατε κ τις εξετάσεις σας μια χαρα. Μακαρι να συνεχίσει ετσι να εχει ορεξη και να αναρρώσει κιολας γρήγορα. Μια ιωσουλα ειναι θα περάσει και αυτο κοπελα μου. Απλα της ετυχαν κ τα δύο μαζι και ταλαιπωρηθηκε το παιδι μωρε..Μεχρι να τελειώσει η αντιβίωση πιστεύω θα την δεις σιγουρα πιο ζωηρή! 😘

Μακαρι κοριτσι μου..σ ευχαριστω πολυ.. καλες γιορτες με υγεια κι αγαπη 🥰

5 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλες κορίτσια! Με το καλό όλες να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιέστατα μωράκια!!!

Χρονια πολλα ,με υγεια κι αγαπη κ με το καλο να ερθουν τα νινακια μας 🥰

5 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

έκλεισα για 27/12 και θα είμαι 13 εβδομάδες σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση ή 12+4 σύμφωνα με την ΤΕΡ

Χρύσα μου καλημέρα! πραγματικά ελπίζω να κάνετε καλές γιορτές! έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ! περαστικά και αγύριστα!

Σ ευχαριστω Μαρια μου .. καλα Χριστουγεννα ,με υγεια κοριτσι μου και καλες αυχενικες σε ολες μας 🥰

2 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Και δεύτερες και τρίτες και τεταρτες και όσες μπορείς να φανταστείς σκέψεις, κάνω! Ο άντρας μου λέει, έλα πες τι σενάρια κάνει πάλι το μυαλουδακι σου;; χάχα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα και για όλες μας! Για να δούμε, θα πέσει μέσα; θα είναι κοριτσάκι; 

@xrysaxrysoulaΠεραστικά στην μικρούλα σου, αφού ξεκίνησε να τρώει, θα ξανά βρει τις δυνάμεις και θα συνέλθει! Είναι δυνατά αυτά τα σπορακια! 

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια! Ας απολαύσουμε αυτές τις μέρες, μέχρι στιγμής είναι όλα καλά! 

Σ ευχαριστω πολυ Γεωργια μου..Καλα Χριστουγεννα με υγεια κι αγαπη και να πανε ολα καλα για ολες μας 🥰

• Μου αρέσει 3

On 24/12/2022 at 3:40 ΜΜ, Geogi είπε:

Ναι από εκείνη την μέρα σε ευχαριστώ 

Καλα Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ολα! 

• Μου αρέσει 1

Καλά Χριστούγεννα σε όλες! Εγώ μόλις μπήκα στην 10η εβδομάδα, NIPT θα κάνω υποχρεωτικά στις 17-1 γιατί είμαι στο εξωτερικό και εδώ είναι απαραίτητο και αυχενική στις 19-1. Από αναγούλες πως πάτε; Εγώ δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα, όλα τα φαγώσιμα μου φαίνονται αηδιαστικά και όταν πια πεινάσω και φάω λίγο, το στομάχι μου με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Επίσης, εμφάνισα ήδη υψηλό σάκχαρο (έχω μια προδιάθεση βέβαια) και σε μία εβδομάδα περίπου θα αρχίσω ενέσεις ινσουλίνης. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!Ευχομαι στις μέλλουσες μανούλες μια εύκολη κ γεμάτη χαρές εγκυμοσύνη!Ειμαι κ γώ εγκύουλα στο πρώτο μου κ υπολογίζεται τέλη Ιουλίου η πιθανή ημερομηνία..θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια από εσάς να φαίνεται στο υπέρηχο διαφορετική εβδομάδα από ότι υπολογίζετε κανονικά σύμφωνα με την τελευταία μέρα περιόδου;Εμενα για παράδειγμα μου βγάζει η γιατρός στο υπέρηχο ότι είμαι σχεδον έξι εβδομάδων ενώ με την τελευταία περίοδο θα έπρεπε να δείχνει οχτώ εβδομάδων!Θα μπορούσα βέβαια να σας πω ακριβώς την ιστορία μου απλά δεν θέλω να σας ζαλίζω γράφοντας ολόκληρο σεντόνι..φυσικά όμως αν θέλετε μπορώ να σας γράψω λεπτομέρειες!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Avocatto είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!Ευχομαι στις μέλλουσες μανούλες μια εύκολη κ γεμάτη χαρές εγκυμοσύνη!Ειμαι κ γώ εγκύουλα στο πρώτο μου κ υπολογίζεται τέλη Ιουλίου η πιθανή ημερομηνία..θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια από εσάς να φαίνεται στο υπέρηχο διαφορετική εβδομάδα από ότι υπολογίζετε κανονικά σύμφωνα με την τελευταία μέρα περιόδου;Εμενα για παράδειγμα μου βγάζει η γιατρός στο υπέρηχο ότι είμαι σχεδον έξι εβδομάδων ενώ με την τελευταία περίοδο θα έπρεπε να δείχνει οχτώ εβδομάδων!Θα μπορούσα βέβαια να σας πω ακριβώς την ιστορία μου απλά δεν θέλω να σας ζαλίζω γράφοντας ολόκληρο σεντόνι..φυσικά όμως αν θέλετε μπορώ να σας γράψω λεπτομέρειες!

Χρόνια πολλά καλή μου, με υγεία! Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό που ρωτάς γιατί είμαι με εξωσωματική,οπότε εκεί δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απόκλισης.. αλλά δύο εβδομάδες διαφορά δεν είναι αρκετά; Μέχρι τώρα έχω ακούσει για κάποιες μέρες... Σου εξήγησε ο γιατρός που οφείλεται;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, LeneL είπε:

Χρόνια πολλά καλή μου, με υγεία! Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό που ρωτάς γιατί είμαι με εξωσωματική,οπότε εκεί δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απόκλισης.. αλλά δύο εβδομάδες διαφορά δεν είναι αρκετά; Μέχρι τώρα έχω ακούσει για κάποιες μέρες... Σου εξήγησε ο γιατρός που οφείλεται;

Από ότι μου είπε η γιατρός δυο είναι οι πιθανότητες..είτε να έχουμε κάνει λάθος εκτίμηση σύλληψης επειδή έχω κ μεγάλο κύκλο ή να εχει σταματήσει η ανάπτυξη.Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη..το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 4 Γενάρη αν φυσικά δεν προκύψει κάτι ενδιάμεσα..

15 ώρες πρίν, Avocatto είπε:

Από ότι μου είπε η γιατρός δυο είναι οι πιθανότητες..είτε να έχουμε κάνει λάθος εκτίμηση σύλληψης επειδή έχω κ μεγάλο κύκλο ή να εχει σταματήσει η ανάπτυξη.Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη..το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 4 Γενάρη αν φυσικά δεν προκύψει κάτι ενδιάμεσα..

Σου εύχομαι να ισχύει το θετικό σενάριο και απλά να έχεις πέσει έξω στην ημερομηνία σύλληψης! Δεν είναι απίθανο αν έχεις μεγάλο κύκλο!!!

On 22/12/2022 at 8:59 ΜΜ, Στελλα33 είπε:

Νιπτ ειναι εξεταση αιματος ; Ειναι η εξεταση που στελνετε Αμερικη; Γιατι και στην εξεταση που εκανα εγω ελεγχο για συνδρομα καναμε!

Στέλλα καλησπέρα ! Συνήθως οι γιατροί όταν η αυχενική είναι καλή προτείνουν αλλά είσαι πάνω από 35 ετών προτείνουν να κανείς το νιπτ . Και αν το νιπτ δεν βγει καλό τότε σου λένε να κανείς εξέταση τροφόβλαστη για μεγαλύτερη σιγουριά . Από την άλλη αν η αυχενική δεν βγει καλή σου προτείνουν κατευθείαν τροφοβλαστη / αμνιοπαρακέντηση 

On 25/12/2022 at 6:12 ΜΜ, Motherof3 είπε:

Καλά Χριστούγεννα σε όλες! Εγώ μόλις μπήκα στην 10η εβδομάδα, NIPT θα κάνω υποχρεωτικά στις 17-1 γιατί είμαι στο εξωτερικό και εδώ είναι απαραίτητο και αυχενική στις 19-1. Από αναγούλες πως πάτε; Εγώ δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα, όλα τα φαγώσιμα μου φαίνονται αηδιαστικά και όταν πια πεινάσω και φάω λίγο, το στομάχι μου με ταλαιπωρεί αφάνταστα. Επίσης, εμφάνισα ήδη υψηλό σάκχαρο (έχω μια προδιάθεση βέβαια) και σε μία εβδομάδα περίπου θα αρχίσω ενέσεις ινσουλίνης. 

Χρονιά πολλά, με υγεία! Εγώ ήμουν πολύ χάλια, με αναγούλες, εμετούς κλτ, αλλά τις τελευταίες 3 μερες νιώθω πολύ καλύτερα. Τρώω κανονικά κι αυτό το αίσθημα της αηδίας, μου πέρασε σχεδόν τελείως. Σήμερα μπήκα στην 12η, οπότε θέλω να ελπίζω ότι θα συνέλθω. Εύχομαι να μην σημαίνει κάτι αυτό και να είναι καλά το μωρό 

On 25/12/2022 at 8:07 ΜΜ, Avocatto είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, δεν μας ζαλίζεις καθόλου, αν θέλεις να μοιραστείς την ιστορία σου, ελεύθερα! Από τη στιγμή που έχεις μεγάλο κύκλο και δεν είχες επιβεβαιωμενη ωορρηξια, εννοείται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι όλα καλά και στο εύχομαι ολόψυχα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...