Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Κόστος γέννας σε ιδιωτικό

GigiChr

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό το μωράκι σας!! Φαντάζομαι κάθε γιατρός έχει και την" ταρίφα" του. Θεσσαλονίκη εγώ έδινα ανά δύο επισκέψεις 50 και στη γέννα 1000. 

Γιατί τόσα πολλά στο γιατρό, τόσες πολλές επισκέψεις κάνετε?

Στην Αθήνα οι περισσότερες δίνουν 50-100 ανά επίσκεψη συν την γέννα 1.200-1.800 ίσως και 2.500. Συν το νοσοκομείο που έχουν πάρει αύξηση. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nianik82 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, γεννάμε σε λίγες βδομάδες το πρώτο μας και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Οι επισκέψεις του γιατρού είναι μέσα στην τιμή; Ο γιατρός μας παίρνει 50 για τις επισκέψεις και μας ειπε ότι είναι συν 1500 για τον τοκετό. Απλά είχα την εντύπωση, μάλλον λανθασμένα, ότι οι επισκέψεις θα αφαιρεθούν από την πληρωμη γιατι έχουμε δωσει ήδη 800 ευρώ στις επισκέψεις άρα έτσι είναι σύνολο (λίγες επισκέψεις ακόμα) 2500 ο γιατρός και όχι 1500. Θα ήθελα πολύ να μάθω και τις δικές σας εμπειρίες σύμφωνα με αυτή την "λεπτομέρεια". Ευχαριστώ!

Γτ τόσο πολλά στις επισκέψεις? Εγώ Αθήνα  δίνω 40 σε κάθε επίσκεψη..αλλά  πάω 1 φορά το μήνα ή στις 3 εβδομάδες..τον Ιούλιο  που πηγαίναμε πιο συχνά  δεν πληρώναμε σε κάθε επίσκεψη..γιατρός με νοσοκομείο  θα,μας βγει γύρω στα 4000 όλα μαζί..

Κάθε λίγο και λιγάκι, ελάτε να κάνουμε υπέρηχο, καλλιέργεια, να δω το ένα, να δω το άλλο. Απλά θα ήθελα αν κάποια/κάποιος γνωρίζει από Αθήνα. Αν πάει έτσι δλδ, 1500 τοκετός και έξτρα χρήματα οι επισκέψεις. Γιατί φίλους από άλλες πόλεις που ρωτάω, οι επισκέψεις αφαιρούνται από τα χρήματα του τοκετού. Άρα μας κοροιδεύει κοινώς.

On 7/1/2025 at 10:04 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Στην Αθήνα οι περισσότερες δίνουν 50-100 ανά επίσκεψη συν την γέννα 1.200-1.800 ίσως και 2.500. Συν το νοσοκομείο που έχουν πάρει αύξηση. 

Συγχωρέστε με για το προηγούμενο μήνυμα, δεν είδα την απάντηση! Οκ, τουλάχιστον νιώθουμε καλύτερα αν έτσι είναι γενικά και όχι μόνο σε μας. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αν κάποια/κάποιος θέλει να συμπληρώσει με δικιά της εμπειρία, ευχαρίστως!

πρίν από 41 λεπτά , Nianik82 είπε:

Κάθε λίγο και λιγάκι, ελάτε να κάνουμε υπέρηχο, καλλιέργεια, να δω το ένα, να δω το άλλο. Απλά θα ήθελα αν κάποια/κάποιος γνωρίζει από Αθήνα. Αν πάει έτσι δλδ, 1500 τοκετός και έξτρα χρήματα οι επισκέψεις. Γιατί φίλους από άλλες πόλεις που ρωτάω, οι επισκέψεις αφαιρούνται από τα χρήματα του τοκετού. Άρα μας κοροιδεύει κοινώς.

Συγχωρέστε με για το προηγούμενο μήνυμα, δεν είδα την απάντηση! Οκ, τουλάχιστον νιώθουμε καλύτερα αν έτσι είναι γενικά και όχι μόνο σε μας. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Αν κάποια/κάποιος θέλει να συμπληρώσει με δικιά της εμπειρία, ευχαρίστως!

Σε ποια πόλη είστε; Κάποιοι το κάνουν αφαιρούν το ποσό. Αλλά λιγότερα από 1.300 συν επισκέψεις δεν το έχω ξανά ακούσει. Εμάς εδώ τα περισσότερα ιδιωτικά είναι πανάκριβα. Αλλά… πας για τον γιατρό. 

Just now, Xristina96 είπε:

Σε ποια πόλη είστε; Κάποιοι το κάνουν αφαιρούν το ποσό. Αλλά λιγότερα από 1.300 συν επισκέψεις δεν το έχω ξανά ακούσει. Εμάς εδώ τα περισσότερα ιδιωτικά είναι πανάκριβα. Αλλά… πας για τον γιατρό. 

Αθήνα είμαστε. Σε προηγούμενα μηνύματα του thread αν δείτε, αλλά είναι από άλλες πόλεις μάλλον. Μας φάνηκε υπερβολική γενικά η αμοιβή του γιατρού 1500 συν 1000+ οι επισκέψεις αλλά τι να πω μάλλον έτσι πάει εδώ.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nianik82 είπε:

Αθήνα είμαστε. Σε προηγούμενα μηνύματα του thread αν δείτε, αλλά είναι από άλλες πόλεις μάλλον. Μας φάνηκε υπερβολική γενικά η αμοιβή του γιατρού 1500 συν 1000+ οι επισκέψεις αλλά τι να πω μάλλον έτσι πάει εδώ.

Κάποιες προς το τέλος δεν τις πληρώνεις. Απλά στο σύνολο βγαίνει 2.000-2.500 ο γιατρός και 2.000-2.5000 το νοσοκομείο. Εχει να κάνει σε ποιον γιατρό είσαι. Ενας απλός γυναικολόγος Θα παίρνει ποιο λίγα από έναν χειρουργό γυναικολόγο ή εξωσωματικό. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Κάποιες προς το τέλος δεν τις πληρώνεις. Απλά στο σύνολο βγαίνει 2.000-2.500 ο γιατρός και 2.000-2.5000 το νοσοκομείο. Εχει να κάνει σε ποιον γιατρό είσαι. Ενας απλός γυναικολόγος Θα παίρνει ποιο λίγα από έναν χειρουργό γυναικολόγο ή εξωσωματικό. 

Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Nianik82 είπε:

Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Πολλά χρήματα, έχεις δίκιο.. εγώ πήγαινα κάθε τρεις εβδομάδες, καί μου έλεγε απλά αν νιώσεις ανησυχία έλα κι ενδιάμεσα. Πάντως Αθήνα φαρμακείο, Θεσσαλονίκη έδωσα 1000 γέννα,1700 κλινική. Επισκέψεις 300 περίπου

On 10/1/2025 at 5:59 ΜΜ, Nianik82 είπε:

Κορίτσι μου πάντως και κρήτη που είμαι εγώ οι γιατροι παιρνουν γυρω στα 2000 σύνολο...και το μαιευτηριο γυρω στα 1500..με δύο τρία κατοστάρικα απόκλιση ο κάθε γιατρός αλλά εκεί παίζουν οι τιμές.. 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...