-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:
Πόσο είχες δηλαδή και σε δώσανε ινσουλίνη ??? Η γλυκοζιωμενη σου ήταν φυσιολογική?
Η γκυκοζιωμενη μου ήταν φυσιολογική 5,1 κάπου εκεί.Εκανα την πρώτη μου καμπύλη πέρυσι τον Απρίλιο σάκχαρο νηστείας 101 μετά από μια ώρα 220 και μετά από δύο 117.Την εμβρυομεταφορά την έκανα τον Φεβρουάριο.Τον Δεκέμβριο ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε μηχανάκι να μετράω στο σπίτι μόνη μου το σάκχαρο πρωί και μια ώρα μετά τα γεύματα.Ηταν τσιμπημένα και μου είχε πει ότι θα χρειαστεί να κάνουμε μικρή δόση ινσουλίνης για να σταθεροποιηθεί στα επίπεδα που το θέλουμε,εννοείται σε συνδιασμο με διατροφή.Ξεκινησα ινσουλίνη τον Γενάρη και τον Φεβρουάριο έκανα την ετ.Οταν ξεκίνησα τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη τα επίπεδα του σακχάρου μου ανέβηκαν,κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατροσ Μου γιατί όλα αυτά το ανεβάζουν,έτσι αυξήσαμε λίγο τη δόση για να ρυθμιστεί ξανά.Καταλήξαμε στο συμπέρασμα μαζί με τον γυναικολο μου,ότι για μένα το πρόβλημα της υπογονιμότητας ήταν το αρρύθμιστο σάκχαρο που είχα.Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και δε σημαίνει πως όλοι έχουμε το ίδιο θέμα.Εγω αυτό που λέω πάντα ότι μαζί με τον γυναικολόγο πρέπει να έχουμε και έναν καλό ενδοκρινολόγο.
-
Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!
-
Θέματα
-
- 13.143 απαντήσεις
- 1.333.937 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.643 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.292.613 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.633 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.045 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.143 απαντήσεις
- 1.333.946 εμφανίσεις
-
- 2.745 απαντήσεις
- 170.448 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.225 εμφανίσεις
-
- 88 απαντήσεις
- 3.564 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 38 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 87 εμφανίσεις
-
- 69 απαντήσεις
- 3.314 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.643 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 246 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 227 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα