Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

Μανούλες IVF 2023

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,ελπίζω να εισται όλες καλά . 

Σήμερα κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου από το πρωί και δεν άντεξα είπα να πάρω δύο ντεπον, αλλά δε ρώτησα το γιατρό. Πειράζει λέτε ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ria_ είπε:

Σήμερα κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου από το πρωί και δεν άντεξα είπα να πάρω δύο ντεπον, αλλά δε ρώτησα το γιατρό. Πειράζει λέτε ? 

Όχι, μην ανησυχείς, τη σωστή επιλογή έκανες.  Κι εγω είχα πονοκέφαλο αυτές τις μέρες, μάλλον λόγω υγρασίας ή και ορμονών και μου είπε να πάρω depon 100αρι έως 3 φορές τη μέρα. Τελικά ήμουν οκ με ένα χάπι ανά μέρα, δεν ήθελα να το παρακάνω γιατί μπορεί μεν η παρακεταμολη να επιτρέπεται αλλά παραμένει φάρμακο.

2 ώρες πρίν, EvgeniaCher είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, τι σκέφτεστε να κάνετε ή τι έχετε κάνει με τα ρούχα εγκυμοσύνης; Κοίταζα κυρίως μέσω διαδικτύου αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με κάτι συγκεκριμένο, έχετε να προτείνετε κάτι;

Εμένα επειδή ήδη φούσκωσε η κοιλίτσα και με πίεζαν τα παντελόνια μου πήγα αναγκαστικά για ψώνια μέχρι να ζεστάνει λίγο ο καιρός και να φοράω τα φορεματάκια μου. Πηρα απο τα h&m κολαν, παντελόνι και τζιν εγκυμοσύνης και είναι όλα πολύ άνετα και οικονομικά (περίπου 20 ευρώ το καθενα) σε σχέση με τις τιμές που κοιταω σε καταστήματα του ίντερνετ. Και πήρα και 2 μαλακά σουτιέν γιατί και το στήθος μου έγινε τούμπανο, επίσης οικονομικά, και ευτυχώς δεν έδωσα παραπάνω λεφτά γιατί και αυτά οριακά μου κάνουν πλέον.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Nels είπε:

Όχι, μην ανησυχείς, τη σωστή επιλογή έκανες.  Κι εγω είχα πονοκέφαλο αυτές τις μέρες, μάλλον λόγω υγρασίας ή και ορμονών και μου είπε να πάρω depon 100αρι έως 3 φορές τη μέρα. Τελικά ήμουν οκ με ένα χάπι ανά μέρα, δεν ήθελα να το παρακάνω γιατί μπορεί μεν η παρακεταμολη να επιτρέπεται αλλά παραμένει φάρμακο.

Αχ σε ευχαριστώ πολύ ,εγώ πήρα 2 χαπακια μαζεμένα γιατί το ένα δε με πιάνει και τώρα είμαι καλύτερα. Αφού κοιμήθηκα να φανταστείς το μεσημέρι και ενοιωθα λες και κάποιος με κοπάναει με ένα σφυρί μες στο κεφάλι .

πρίν από 28 λεπτά , Ria_ είπε:

Αχ σε ευχαριστώ πολύ ,εγώ πήρα 2 χαπακια μαζεμένα γιατί το ένα δε με πιάνει και τώρα είμαι καλύτερα. Αφού κοιμήθηκα να φανταστείς το μεσημέρι και ενοιωθα λες και κάποιος με κοπάναει με ένα σφυρί μες στο κεφάλι .

Αν πήρες 2 από το κλασικο το ντεπον που είναι 500mg το ένα, μια χαρά είσαι, αυτή τη δόση μου πε και ο γιατρός μου απλά εμένα και το ένα με έπιασε, δεν είχα και τόσο πολύ πόνο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Nels είπε:

Εμένα επειδή ήδη φούσκωσε η κοιλίτσα και με πίεζαν τα παντελόνια μου πήγα αναγκαστικά για ψώνια μέχρι να ζεστάνει λίγο ο καιρός και να φοράω τα φορεματάκια μου. Πηρα απο τα h&m κολαν, παντελόνι και τζιν εγκυμοσύνης και είναι όλα πολύ άνετα και οικονομικά (περίπου 20 ευρώ το καθενα) σε σχέση με τις τιμές που κοιταω σε καταστήματα του ίντερνετ. Και πήρα και 2 μαλακά σουτιέν γιατί και το στήθος μου έγινε τούμπανο, επίσης οικονομικά, και ευτυχώς δεν έδωσα παραπάνω λεφτά γιατί και αυτά οριακά μου κάνουν πλέον.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και εγώ είδα ότι το Η&M έχει ρούχα εγκυμοσύνης άπλα και καθημερινά και σκέφτομαι σύντομα να το επισκεφτώ, ήδη τα πιο στενά και εφαρμοστά παντελόνια δεν κλείνουν στην μέση 😁🙂

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Ουσιαστικά μόνο ντεπόν μπορούμε να πάρουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό μου είχε πει ο ιατρός μου σε περίπτωση οποιοδήποτε πόνου. Εύχομαι γρήγορα να περάσει. Επιπλέον, προσπάθησε να κάνεις ήπιο μασάζ με τα δάχτυλά σου στους κροτάφους δεξιά και αριστερά θα σε ανακουφίσει αρκετά.

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Κι εγώ την ίδια απορία έχω γιατί έχω και μια βάπτιση να παω, νομίζω ότι τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα τη βγάλουμε με φορεματάκια που είναι άνετα. Μέχρι τότε είδα ότι γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ έχει τζινακι εγκυμοσύνης.

Σ' ευχαριστώ πολύ, θα δω τι έχει και εκεί. Σε πιο καλό ντύσιμο έχει στα mothercare κάποιες επιλογές. Εύχομαι γρήγορα να ανοίξει ο καιρός καθώς τις τελευταίες μέρες έχει πολλά ψυχολογικά και δεν ξέρει τι θέλει. 

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και εγώ είδα ότι το Η&M έχει ρούχα εγκυμοσύνης άπλα και καθημερινά και σκέφτομαι σύντομα να το επισκεφτώ, ήδη τα πιο στενά και εφαρμοστά παντελόνια δεν κλείνουν στην μέση 😁🙂

Ουσιαστικά μόνο ντεπόν μπορούμε να πάρουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό μου είχε πει ο ιατρός μου σε περίπτωση οποιοδήποτε πόνου. Εύχομαι γρήγορα να περάσει. Επιπλέον, προσπάθησε να κάνεις ήπιο μασάζ με τα δάχτυλά σου στους κροτάφους δεξιά και αριστερά θα σε ανακουφίσει αρκετά.

Σ' ευχαριστώ πολύ, θα δω τι έχει και εκεί. Σε πιο καλό ντύσιμο έχει στα mothercare κάποιες επιλογές. Εύχομαι γρήγορα να ανοίξει ο καιρός καθώς τις τελευταίες μέρες έχει πολλά ψυχολογικά και δεν ξέρει τι θέλει. 

Ευτυχώς πέρασε γιατί δε θα άντεχα άλλο έλεγα να μη πάρω να μη πάρω αλλά δεν ... Ααα τέλεια σε ευχαριστώ για την συμβουλή θα το δοκιμάσω αν με ξανά πιάσει !!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλησπέρα Ρία ❤️ Μπορείς να παίρνεις άφοβα ντεπον και παναντολ ,αλλά όχι τα έξτρα,γιατί έχουν καφεινη. Αυτα που πρέπει να αποφεύγεις είναι τα αντιφλεγμονώδη,μου το είχε πει και ο Θωμάς και ο γυναικολόγος μου. Για θέματα σχετικά με φάρμακα,να ρωτάς πάντα τον γυναικολόγο,θα σου βρει μια λύση ακόμα και αν πονάς πολύ ❤️

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα Ρία ❤️ Μπορείς να παίρνεις άφοβα ντεπον και παναντολ ,αλλά όχι τα έξτρα,γιατί έχουν καφεινη. Αυτα που πρέπει να αποφεύγεις είναι τα αντιφλεγμονώδη,μου το είχε πει και ο Θωμάς και ο γυναικολόγος μου. Για θέματα σχετικά με φάρμακα,να ρωτάς πάντα τον γυναικολόγο,θα σου βρει μια λύση ακόμα και αν πονάς πολύ ❤️

Καλησπέρα κοριτσι μου τι κάνεις ? 

Σε ευχαριστώ πολύ α ωραία και είχα panadol extra ευτυχώς προτίμησα το depon. Nαι θα του τα ρωτήσω ολα τη Δευτέρα που έχω τον πρώτο υπερηχο απλα είπα να μην τον ενοχλήσω για έναν απλό πονοκέφαλο. 

Σε ευχαριστώ και πάλι !!!

πρίν από 52 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου τι κάνεις ? 

Σε ευχαριστώ πολύ α ωραία και είχα panadol extra ευτυχώς προτίμησα το depon. Nαι θα του τα ρωτήσω ολα τη Δευτέρα που έχω τον πρώτο υπερηχο απλα είπα να μην τον ενοχλήσω για έναν απλό πονοκέφαλο. 

Σε ευχαριστώ και πάλι !!!

Καλά είμαι,η μικρή έκανε εμβόλιο σήμερα,σε λίγες μερες γίνεται 6 μηνών και από αύριο ξεκινάμε κρεατακι. Διαβάζω για τις εγκυμοσύνες σας και θέλω και εγώ,περιμενω πως και πως να ξεκινήσω τη διαδικασία για δεύτερο ❤️ Εσύ πως είσαι? Αυχενική ποτέ έχεις? Εύχομαι να έχεις μια γλυκιά εγκυμοσύνη και με το καλό το κουκλί σου❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλά είμαι,η μικρή έκανε εμβόλιο σήμερα,σε λίγες μερες γίνεται 6 μηνών και από αύριο ξεκινάμε κρεατακι. Διαβάζω για τις εγκυμοσύνες σας και θέλω και εγώ,περιμενω πως και πως να ξεκινήσω τη διαδικασία για δεύτερο ❤️ Εσύ πως είσαι? Αυχενική ποτέ έχεις? Εύχομαι να έχεις μια γλυκιά εγκυμοσύνη και με το καλό το κουκλί σου❤️

Άντε ωραία με το καλό μεγάλωσε το κουκλάκι σου ❤️❤️ Σε καταλαβαίνω λογικό να ανυπομονείς.!!

Εγώ καλά είμαι ,τη Δευτέρα έχω τον πρώτο υπερηχο και απλά εύχομαι όλα να είναι καλά αυτή τη φορά ! Αν εννοείς εμένα για την αυχενική ακόμα δε ξέρω είναι νωρίς , αλλά σε ευχαριστώ πολύ μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!!!!!! 

• Ευχή 2

Κορίτσια μου,

Σήμερα έκανα την β επιπέδου. Πολύ αγχωτική εξέταση. Κοιτάνε τα πάντα!! 

Η μικρή μου είναι 500γρ. Φαίνεται να είναι όλα καλά! Είδαμε και το προσωπάκι της με 3D υπέρηχο. Είναι ολόκληρο ανθρωπάκι. Με χειλάκια, ματάκια, μυτούλα. Κουκλίτσα σκέτη! 

Παρατήρηση για τα κιλά είχα μόνο. Αλλά δεν πειράζει θα το ξεπεράσω 🤪

Είμαι πολύ χαρούμενη!! Εύχομαι σε όλες εσάς να ακούσετε μόνο καλά νέα!!!

Α έκανα και ντοπλερ, όλα καλά! Μειωμένος κίνδυνος για προεκλαμψία, προβλήματα με πλακούντα και πρόωρο τοκετό. Ο τράχηλος μου είναι 3.15. όλα πένα μου είπαν. 

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 4

πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου,

Η μικρή μου είναι 500γρ. Φαίνεται να είναι όλα καλά! Είδαμε και το προσωπάκι της με 3D υπέρηχο. Είναι ολόκληρο ανθρωπάκι. Με χειλάκια, ματάκια, μυτούλα. Κουκλίτσα σκέτη! 

Α έκανα και ντοπλερ, όλα καλά! Μειωμένος κίνδυνος για προεκλαμψία, προβλήματα με πλακούντα και πρόωρο τοκετό. Ο τράχηλος μου είναι 3.15. όλα πένα μου είπαν. 

Πολύ καλά μπράβο ! 21 και 6 είσαι Ε ; Θα κλείσω κ γώ κάπου εκεί Κου βγαίνει κ μένα 

Just now, silvy22 είπε:

Πολύ καλά μπράβο ! 21 και 6 είσαι Ε ; Θα κλείσω κ γώ κάπου εκεί Κου βγαίνει κ μένα 

Παίρνουν και αίμα στη Β;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Παίρνουν και αίμα στη Β;

Ναι 21+6 είμαι.

Όχι δεν παίρνουν. Τις κλασικές εξετάσεις κάνεις μόνο. Εγώ θα ξανά κάνω για τοξόπλασμα, είχα κάνει στην αρχή και καλλιέργεια ούρων. Αυτά. Τίποτα άλλο. Απλά στην β επιπέδου συγκρίνουν και τα αποτελέσματα τις αυχενικής. Ίσως επειδή εμένα μου την έκανε άλλος γιατρός. 40 λεπτά διήρκησε η εξέταση.

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου,

Αχ, τι καλά!! Άντε με το καλό να κρατήσεις την κουκλίτσα σου αγκαλιά :) 

Να πω την αλήθεια και εγώ αγχώνομαι για την συγκεκριμένη εξέταση, κυρίως, γιατί δεν θα μου την κάνει ο ιατρός μου αλλά θα με παραπέμψει αλλού. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...