Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Θα σου πω τη γνώμη των δύο γιατρων που ειχα.. ο προηγούμενος μου το εκανε χωρις να με ενημερωσει και το ειδα οταν πήρα τη βιοψία. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια αλλα πρα΄γματα με εκαναν να αναζητήσω νεό γιατρό. Ο τωρινός ειναι εντελώς αντιθετος, θεωρεί πως δεν πρέπει να γινεται εαν δεν υπάρχει λόγος. Προσωπικά, μετά το σκρατσινγκ όπως εχω ξαναγράψει νομίζω ξεκίνησα να μην εχω παχυ ενδομητριο και το αποδίδω κυριως εκει. Ναι, μπορει να φταιει και το οτι δεν κανω πλεον καλές ωορρηξίες, αλλα δε γινεται τόσο μεγαλη διαφορά μεσα σε λιγοτερο απο χρόνο. Η καθε κοπέλα βεβαια θα σου πει τη γνωμη της, όπως όλα, σε κάποιες λειτουργει και σε κάποιες άλλες οχι.

Ξέρω ότι θες να τα εχεις όλα υπο έλεγχο, αλλά δεν μπορείς να κανεις κατι παραπάνω εφόσον όλες οι εξετασεις ειναι αρνητικές. Απέφυγε τουαλέτες εκτός σπιτιού και επαφες, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δεν εχω μεινει εγκυος εως τώρα, αλλα σε συζήτηση με το γιατρό μου για το πόσο καιρο θα την παιρνω μου ειπε νομίζω μέχρι 8η-9η εβδομάδα. Δόση δε ξέρω να σου πω.

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,καλή επυτυχια ευχομαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 3/4/2026 at 5:21 ΜΜ, ek3001 είπε:

Γεια σου άπειρη κούραση γενικά ταυτόχρονα με πολύ άγχος …μου μείωσε από χτες την κορτιζόνη από 10 σε 7,5 για 4 μέρες και μετά θα μείνουμε στα 5mg. Ελπίζω η μείωση να βοηθήσει και στην τσίτα την οποία είμαι…

Εχω λίγα καφέ στο σκούπισμα ακόμη οπότε μου έχει πει να είμαι σπίτι καναπέ κρεβάτι κάτι που αυξάνει το άγχος 😣 αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλα

στον τελευταίο υπέρηχο 6w4d μου είπε ότι όλα είναι καλά υπερηχογράφημα δηλ και καρδιά απλά χρειάζεται ξεκούραση 

Σε ευχαριστώ γαι το ενδιαφέρον!

Υπομονή πολλή χρειάζεται ο πρώτος καιρός! Όσο για την κορτιζόνη εγώ έπαιρνα για πολύ λίγες μέρες. Την έκοψα δηλαδή πριν τον πρώτο υπέρηχο. Οπότε μην αγχώνεσαι, οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν. Όλα καλά να σου πάνε!

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια μου ,σήμερα κάναμε ορμονικές εξετάσεις και περιμένω τ αποτελέσματα,δεν νομίζω να προχωρήσω σε αυτόν τον κύκλο γιατί ακόμα δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη αλλά ο γιατρός ήθελε να δούμε πού βρισκόμαστε μετά από το συμβάν 

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία σε όλα τα σπίτια και πολλά μωράκια !!!

σας γράφω εδώ ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότερες που ίσως τους βοηθήσει!! Εν συντομία μετά από αρκετές ετ που κατέληξαν είτε σε παλίνδρομη είτε σε αρνητική χοριακη κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα όπου πήραμε δύο ευπλοειδικα έμβρυα τα οποία το ένα δεν τα κατάφερε στην απόψυξη και το άλλο δεν εμφυτεύτηκε καθόλου …έτσι πήραμε την απόφαση μετά απο συζήτηση κε εμβρυολόγος και γενετιστές να μεταφέρουμε δύο μωσαϊκά έμβρυα που είχαμε με πολύ μεγάλο ρίσκο , στενή παρακουλουθηση και σίγουρη αμνιοπαρακέντηση….και φτάνουμε στο σήμερα όπου βρίσκομαι 18+3 βδομαδες σε ένα υγιέστατο αγοράκι 🙏🏼 σίγουρα υπάρχει ο φόβος μέχρι να γεννηθεί και να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας αλλά ήταν μια τεράστια ανάσα τα αποτελέσματα από την αμνιοπαρακέντηση!!!

(τα γράφω μήπως πάρει την απόφαση και κάποια άλλη κοπέλα να δώσει την ευκαιρία στο μωσαϊκό της έμβρυο…διότι όσο έψαχνα εγώ τότε που ήμουν στο δίλημμα δεν έβρισκα τίποτα να διαβάσω στην Ελλάδα) 

Αχ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? Σε σκεφτόμουν πως θα βγουν τα αποτελέσματα πριν λιγο!! Ολα θα πανε καλα μεχρι τέλους κοριτσακι μ γλυκο!!! Πηρες μια μεγαλη ανασα τωρα...παμε για την τελική ευθεια!! 😀

Just now, Terry1986 είπε:

Αχ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? Σε σκεφτόμουν πως θα βγουν τα αποτελέσματα πριν λιγο!! Ολα θα πανε καλα μεχρι τέλους κοριτσακι μ γλυκο!!! Πηρες μια μεγαλη ανασα τωρα...παμε για την τελική ευθεια!! 😀

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου που με σκέφτεσαι 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 εύχομαι σύντομα να έχετε και εσείς ευχάριστα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🩵

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ,σήμερα κάναμε ορμονικές εξετάσεις και περιμένω τ αποτελέσματα,δεν νομίζω να προχωρήσω σε αυτόν τον κύκλο γιατί ακόμα δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη αλλά ο γιατρός ήθελε να δούμε πού βρισκόμαστε μετά από το συμβάν 

Κοριτσι μου γλυκο δυστυχως μετα τις απωλειες δυσκολευομαστε να νιωσουμε ετοιμες ξανα..δεν ξερω αν θα νιωσεις ετοιμη ξανα 100% ποτε..αλλα να θυμασαι πως καθε φορα είναι διαφορετική..εχεις κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις για μιλροβια κλπ οποτε εισαι ετοιμη..εμπιστευσου τον γιατρο σου παρε δυναμη κ ξεκινα οποτε νιωσεις κ εσυ λιγο πιο ετοιμη.. ❤️

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου που με σκέφτεσαι 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 εύχομαι σύντομα να έχετε και εσείς ευχάριστα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🩵

Αυριο θα καταθεσουμε τα εντυπα συνεναισης για τον προεμφυτευτικό..θα κανει κ αγωγη ο συζυγος τουλάχιστον 2,5 μηνες κ θα ξεκινησουμε

• Ευχή 2
  • Δύναμη! 1

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου γλυκο δυστυχως μετα τις απωλειες δυσκολευομαστε να νιωσουμε ετοιμες ξανα..δεν ξερω αν θα νιωσεις ετοιμη ξανα 100% ποτε..αλλα να θυμασαι πως καθε φορα είναι διαφορετική..εχεις κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις για μιλροβια κλπ οποτε εισαι ετοιμη..εμπιστευσου τον γιατρο σου παρε δυναμη κ ξεκινα οποτε νιωσεις κ εσυ λιγο πιο ετοιμη.. ❤️

Αυριο θα καταθεσουμε τα εντυπα συνεναισης για τον προεμφυτευτικό..θα κανει κ αγωγη ο συζυγος τουλάχιστον 2,5 μηνες κ θα ξεκινησουμε

Μπράβο κορίτσι μου άντε με το καλό να περνάτε σειρά !!!🩵

• Ευχή 1

Καλησπερα !Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε το πρώτο μας ραντεβού με κέντρο εξωσωματικής και η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός αν και ιδιόρρυθμος άνθρωπος μας κέρδισε …Σήμερα κάναμε υστεροσκοπηση σκρατσινγκ μικρόβίωμα μήτρας και NK και από τον επόμενο κύκλο πρώτα ο θεοσ ξεκινάμε διέγερση ….καταθεσαμε και τα χαρτιά μας και περιμένουμε έγκριση προεμφυτευτικου …μπήκαμε και εμεις στο κλαμπ …Καλη  μας αρχή ελπίζω και εύχομαι για όλες μας  το 26 να είναι τυχερό !!!( αν δεν μας βρει ο τρίτος παγκόσμιος 😂)

• Ευχή 3

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

10 hours ago, Blu24 said:

Καλημέρα κορίτσια και εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία σε όλα τα σπίτια και πολλά μωράκια !!!

σας γράφω εδώ ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότερες που ίσως τους βοηθήσει!! Εν συντομία μετά από αρκετές ετ που κατέληξαν είτε σε παλίνδρομη είτε σε αρνητική χοριακη κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο στα έμβρυα όπου πήραμε δύο ευπλοειδικα έμβρυα τα οποία το ένα δεν τα κατάφερε στην απόψυξη και το άλλο δεν εμφυτεύτηκε καθόλου …έτσι πήραμε την απόφαση μετά απο συζήτηση κε εμβρυολόγος και γενετιστές να μεταφέρουμε δύο μωσαϊκά έμβρυα που είχαμε με πολύ μεγάλο ρίσκο , στενή παρακουλουθηση και σίγουρη αμνιοπαρακέντηση….και φτάνουμε στο σήμερα όπου βρίσκομαι 18+3 βδομαδες σε ένα υγιέστατο αγοράκι 🙏🏼 σίγουρα υπάρχει ο φόβος μέχρι να γεννηθεί και να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας αλλά ήταν μια τεράστια ανάσα τα αποτελέσματα από την αμνιοπαρακέντηση!!!

(τα γράφω μήπως πάρει την απόφαση και κάποια άλλη κοπέλα να δώσει την ευκαιρία στο μωσαϊκό της έμβρυο…διότι όσο έψαχνα εγώ τότε που ήμουν στο δίλημμα δεν έβρισκα τίποτα να διαβάσω στην Ελλάδα) 

Καλά κάνεις και γράφεις την ιστορία σου γαιτι σίγουρα θα βοηθήσεις πολλές!! Καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία ηρεμία και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , ek3001 είπε:

Καλά κάνεις και γράφεις την ιστορία σου γαιτι σίγουρα θα βοηθήσεις πολλές!! Καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία ηρεμία και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου καλό Πάσχα με υγεία !!

15 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Συγχαρητήρια! Μπράβο σου που το μοιράζεσαι! Με το καλο το μωράκι σας!

23 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ζήτω ζήτω ζήτω! Μια μεγάλη ανάσα τώρα και ξεκινάνε τα ωραία! 

Καλημερα σε όλες!

Ειμαι σχεδον 42 με χαμηλη αμη uψηλη fsh και ενω ελεγα να προσπαθήσω με εξωσωματικη αρχιζω να σκεφτομαι πιο σοβαρα το ενδεχόμενο δοτριας. Μπορει καποια να με ενημερωσει πως γινεται η διαδικασια; Εγω σαν ληπτρια πρεπει να κανω καποιες εξετασεις;περναω παλι απο επιτροπη;; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...