Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Τις ίδιες τύψεις έχω και εγώ εδώ και καιρό γιατί και εμείς μαγαζί έχουμε και την σεζόν γίνεται χαμός …αλλα μετά σκέφτομαι ότι δεν είναι για πάντα και είναι ιερός ο σκοπός!ειναι λογικό να στεναχωριέσαι αλλά ο λόγος είναι σπουδαίος κορίτσι μου !!Ας πάνε όλα καλά μόνο !!!

Συντρόφισσα και εσύ ,τραβάτε και εσείς ζόρια !!!! Εμείς είμαστε τα δυο μας μόνο δεν έχουμε υπαλλήλους και είναι πολύ ζόρι ,αν βάλουμε υπαλλήλους δεν θα μείνει τίποτα ,!!! εννοείτε είναι ιερός ο σκοπός έχεις απόλυτο δίκιο !!!! Ποια μέρα της ετ έκανε τεστακι, από την μια θέλω από την άλλη με όλη αυτήν την στεναχώρια που τραβάω λέω το κουλούρι Θεσσαλονίκης δεν είναι μακρυά έρχεται κανε υπομονή 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Συντρόφισσα και εσύ ,τραβάτε και εσείς ζόρια !!!! Εμείς είμαστε τα δυο μας μόνο δεν έχουμε υπαλλήλους και είναι πολύ ζόρι ,αν βάλουμε υπαλλήλους δεν θα μείνει τίποτα ,!!! εννοείτε είναι ιερός ο σκοπός έχεις απόλυτο δίκιο !!!! Ποια μέρα της ετ έκανε τεστακι, από την μια θέλω από την άλλη με όλη αυτήν την στεναχώρια που τραβάω λέω το κουλούρι Θεσσαλονίκης δεν είναι μακρυά έρχεται κανε υπομονή 

Αν τραβάμε λέει …και με υπαλλήλους και την πεθερά μου στην θέση μου και πάλι ο άντρα μου ξεσκίζεται 14 ωρες  την ημέρα και εγώ με το παιδί όλη μέρα μόνη να έχω και το χάλι μου το μαύρο από τις αναγούλες …Αλλά μια λέξη λέω διαρκώς μέσα μου …ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!Εγω τεστ έκανα την 5 η μέρα αλλά ήταν πάρα πολύ αχνό …μετά την επόμενη φάνηκε λίγο περισσότερο !Θελω να σκέφτεσαι θετικά παρακαλώ !!!!

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αν τραβάμε λέει …και με υπαλλήλους και την πεθερά μου στην θέση μου και πάλι ο άντρα μου ξεσκίζεται 14 ωρες  την ημέρα και εγώ με το παιδί όλη μέρα μόνη να έχω και το χάλι μου το μαύρο από τις αναγούλες …Αλλά μια λέξη λέω διαρκώς μέσα μου …ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!Εγω τεστ έκανα την 5 η μέρα αλλά ήταν πάρα πολύ αχνό …μετά την επόμενη φάνηκε λίγο περισσότερο !Θελω να σκέφτεσαι θετικά παρακαλώ !!!!

Καλημέρα γλυκιά μου !!! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή !!! 

Μόνο που είναι και η πεθερά σου στο μαγαζί πάω πάσο , δεν μιλάω δεν με περνει!!!! Υπομονή κοριτσάρα !!! 

7 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα γλυκιά μου !!! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή !!! 

Μόνο που είναι και η πεθερά σου στο μαγαζί πάω πάσο , δεν μιλάω δεν με περνει!!!! Υπομονή κοριτσάρα !!! 

Χαχαχαχαχαχα !!!αστα αστα !!!υπομονη σε όλες μας !!!

aDqFp2.png

20 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Χαχαχαχαχαχα !!!αστα αστα !!!υπομονη σε όλες μας !!!

@souri σου εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο με το καλό να υποδεχτείς το παγωτινη σου ,όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου !!! 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@souri σου εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο με το καλό να υποδεχτείς το παγωτινη σου ,όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου !!! 

Σήμερα είναι να κάνει εμβρυομεταφορά;;;

aDqFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Διαβάζω νέα και στέλνω κουράγιο και υπομονή.. Ολα καλά να πάνε με την επέμβαση του άντρα σου kate μου και ακόμα πιο καλά να πάει το σποράκι!! Βάστα γερά λιγες ημέρες έμειναν για το αποτέλεσμα!! Απ'τη καρδιά μου στο εύχομαι να πάνε όλα θετικάαα :) 
Pepi μπράβο με τα νέα της αυχενικής για το μωράκι!! μάθατε και φίλο; τώρα για προεκλαμψία κλπ δεν έχω ιδέα, μένω σε αυτά που που είπαν τα κορίσια, βάστα γερά και πίστεψε στον γιατρό σου να το φροντίσει!! η ναυτία επιμένει τότο έντονα.. αχχχ σε καταλαβαίνω, κουράγιο!! όπου να'ναι λογικά θα σταματήσουν.. πφφφ!!  κάνεις και εμετούς ή μένεις στην ανακατωσούρα; πω πω φιλενάδα υπομονή δεν έχω κάτι άλλο να σου πω! 

Εμείς αύριο παραλαμβάνουμε το παγάκι μας, και όπως είπε και ο συζυγος είναι μια μπαλίτσα αγάπης, και προς το παρόν έχω μια βαθιά βαθιά νύστα και κούραση που δε βλέπω μπροστά μου.. τις είχα ξεχάσει τις παρενέργειες της προγεστερόνης. Με έπιασε από εχθές και θέλω μόνο να κοιμάμαι!! αύριο πρωί λοιπόν στο ΙΑΣΩ για παραλαβή :) 

πρίν από 28 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Διαβάζω νέα και στέλνω κουράγιο και υπομονή.. Ολα καλά να πάνε με την επέμβαση του άντρα σου kate μου και ακόμα πιο καλά να πάει το σποράκι!! Βάστα γερά λιγες ημέρες έμειναν για το αποτέλεσμα!! Απ'τη καρδιά μου στο εύχομαι να πάνε όλα θετικάαα :) 
Pepi μπράβο με τα νέα της αυχενικής για το μωράκι!! μάθατε και φίλο; τώρα για προεκλαμψία κλπ δεν έχω ιδέα, μένω σε αυτά που που είπαν τα κορίσια, βάστα γερά και πίστεψε στον γιατρό σου να το φροντίσει!! η ναυτία επιμένει τότο έντονα.. αχχχ σε καταλαβαίνω, κουράγιο!! όπου να'ναι λογικά θα σταματήσουν.. πφφφ!!  κάνεις και εμετούς ή μένεις στην ανακατωσούρα; πω πω φιλενάδα υπομονή δεν έχω κάτι άλλο να σου πω! 

Εμείς αύριο παραλαμβάνουμε το παγάκι μας, και όπως είπε και ο συζυγος είναι μια μπαλίτσα αγάπης, και προς το παρόν έχω μια βαθιά βαθιά νύστα και κούραση που δε βλέπω μπροστά μου.. τις είχα ξεχάσει τις παρενέργειες της προγεστερόνης. Με έπιασε από εχθές και θέλω μόνο να κοιμάμαι!! αύριο πρωί λοιπόν στο ΙΑΣΩ για παραλαβή :) 

Όχι γλυκιά μου δεν μάθαμε μας είπε δεν φαίνεται ακόμα !εμετό δεν κάνω αλλά όλη μέρα και όλη νύχτα πλυντήριο το στομάχι από  τον 15αυγουστο και συνεχίζουμε !!!!Κοιμησου ξεκουράσου γιατί αύριο είναι μεγάλη μέρα !!!!Με το καλό εύχομαι όπως και στην @kate82 να πάνε όλα καλά και η μπαλίτσα αγάπη σας να μείνει εκεί και να φωλιάσει για 9 μήνες και να μιλάμε μόνο για τα μωράκια μας από εδώ και πέρα και όχι για φάρμακα ωοληψιες κλπ !!!

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Κορίτσια μόλις σκουπιστηκα και είχα ροζ αιμαιβ

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Pepi88 είπε:

Πολύ η μόνο στο σκούπισμα ;;;Γιατί αν είναι λίγο στο σκούπισμα είναι καλό σημάδι ….

Στο σκούπισμα το είδα ,η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα έχω τρομοκρατηθεί 

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Στο σκούπισμα το είδα ,η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα έχω τρομοκρατηθεί 

Όχι κορίτσι μου δεν θέλει πανικό !Παρε ένα τηλ στο κέντρο αν και νομίζω πως αν δεν υπάρχει κάτι έντονο θα σε καθησυχάσουν !Πολλες κοπέλες έχουν πριν την χοριακη λόγο καφέ η λίγο ροζ και τελικά καταλήγουν με θετική !!

aDqFp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Pepi88 είπε:

Όχι κορίτσι μου δεν θέλει πανικό !Παρε ένα τηλ στο κέντρο αν και νομίζω πως αν δεν υπάρχει κάτι έντονο θα σε καθησυχάσουν !Πολλες κοπέλες έχουν πριν την χοριακη λόγο καφέ η λίγο ροζ και τελικά καταλήγουν με θετική !!

Coffee

Έχω πάρει ήδη να πάρω συν ένα ακόμα ουτροτζεσταν από το στόμα και να μην πάρω σαλοσπιρ σήμερα , θα ξαναμιλήσουμε αύριο !!! Ότι είναι θέλημα Θεού ,εγώ πάντως τα έχω παίξει 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Έχω πάρει ήδη να πάρω συν ένα ακόμα ουτροτζεσταν από το στόμα και να μην πάρω σαλοσπιρ σήμερα , θα ξαναμιλήσουμε αύριο !!! Ότι είναι θέλημα Θεού ,εγώ πάντως τα έχω παίξει 

Εγώ  ελπίζω  να είναι για καλό !Ευχομαι να είναι για καλό !Ειναι λογικό να σε τρώει η αγωνία ποια δεν θα ένιωθε έτσι!Στο εσώρουχο έχεις ή τελικά ήταν μόνο αυτό το λίγο ;

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...