Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

Just now, Pepi88 είπε:

Εγώ  ελπίζω  να είναι για καλό !Ευχομαι να είναι για καλό !Ειναι λογικό να σε τρώει η αγωνία ποια δεν θα ένιωθε έτσι!Στο εσώρουχο έχεις ή τελικά ήταν μόνο αυτό το λίγο ;

Αυτό το λίγο τώρα που ξαναπήγα για ποιοι δεν είχα θα δούμε πως θα πάει ,πάντως από το άγχος έκανα δυο τσιγάρα μονοκοπανια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Αυτό το λίγο τώρα που ξαναπήγα για ποιοι δεν είχα θα δούμε πως θα πάει ,πάντως από το άγχος έκανα δυο τσιγάρα μονοκοπανια

Μην αγχώνεσαι και εγώ έκανα λίγα στη αρχή μέχρι την χοριακη γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος …Όλα καλά θα πάνε !

aDqFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

Μην αγχώνεσαι και εγώ έκανα λίγα στη αρχή μέχρι την χοριακη γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος …Όλα καλά θα πάνε !

Θα δείξουν όλα !!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου !!! 

πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Συγνώμη ούτε καν ρώτησα η γαιδουρα ,εσύ πώς είσαι ??? Χαλαρωσες καθόλου ?

Καλά πλάκα κάνεις τι γαϊδούρα ρε σύ ;;;πάντα με ρωτάς πως είμαι !!Γενικα καλά είμαι χαλάρωσα αρκετά από την αυχενική …Τώρα θα ξανά αγχωθώ όταν πλησιάζουν οι μέρες της περιδεσης!!Τωρα προέχει όμως η χοριακη σου !Το ζω λες και θα κάνω εγώ χαχαχαχαχα!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλά πλάκα κάνεις τι γαϊδούρα ρε σύ ;;;πάντα με ρωτάς πως είμαι !!Γενικα καλά είμαι χαλάρωσα αρκετά από την αυχενική …Τώρα θα ξανά αγχωθώ όταν πλησιάζουν οι μέρες της περιδεσης!!Τωρα προέχει όμως η χοριακη σου !Το ζω λες και θα κάνω εγώ χαχαχαχαχα!

πρίν από 12 λεπτά , Pepi88 είπε:

Μην αγχώνεσαι και για μένα γλυκιά μου ,ας είσαι και λίγο ήρεμη ,να ηρεμήσει και το μπεμπακι !!!! Καλό ξημέρωμα να έχουμε !!!

18 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Πάντως έχουμε διαβάσει πολλές φορές για ροζ αιμα εμφύτευσης,οπότε ίσως κάτι πηγαίνει πολύ καλά 😊Σε ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι? Μήπως να κάνεις κάποιο τεστ πρόωρης ανίχνευσης?

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πάντως έχουμε διαβάσει πολλές φορές για ροζ αιμα εμφύτευσης,οπότε ίσως κάτι πηγαίνει πολύ καλά 😊Σε ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι? Μήπως να κάνεις κάποιο τεστ πρόωρης ανίχνευσης?

Καλησπέρα σήμερα είμαι στην 7 μέρα 15-9 έκανα ετ! Το σκέφτηκα αλλά φοβάμαι 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα σήμερα είμαι στην 7 μέρα 15-9 έκανα ετ! Το σκέφτηκα αλλά φοβάμαι 

Τι φοβάσαι? Κοίταξε,αν είσαι έγκυος,θα φανεί μια πολύ αχνη γραμμουλα, αλλα τουλάχιστον θα σου φύγει λίγο ή αγωνία.Παρε το clearblue που είναι τα πιο αξιόπιστα.Εγω δεν κρατιομουν,πήγαινα φαρμακείο και απ' την 5η μέρα ξεκινούσα τα τεστ😁 Εύχομαι να βγει θετικό ❤️❤️❤️❤️❤️

Τώρα θυμήθηκα πως στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου,είχα και εγώ ροζ στο σκούπισμα και πονακια και ήταν όλα καλά. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα❤️

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Τι φοβάσαι? Κοίταξε,αν είσαι έγκυος,θα φανεί μια πολύ αχνη γραμμουλα, αλλα τουλάχιστον θα σου φύγει λίγο ή αγωνία.Παρε το clearblue που είναι τα πιο αξιόπιστα.Εγω δεν κρατιομουν,πήγαινα φαρμακείο και απ' την 5η μέρα ξεκινούσα τα τεστ😁 Εύχομαι να βγει θετικό ❤️❤️❤️❤️❤️

Τώρα θυμήθηκα πως στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου,είχα και εγώ ροζ στο σκούπισμα και πονακια και ήταν όλα καλά. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα❤️

ΕφοδιαστείτεΠροϊόντα Μητρότητας

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , εμένα Μ έχει πιάσει τρελό άγχος φοβάμαι να κουνηθώ για να μην δημιουργήσω θέμα !!! Μια μέρα έμεινε μωρέ θεωρώ πως θα κάνω υπομονή ,ότι είναι να γίνει θα γίνει 

Πως είσαι σήμερα κορίτσι μου ;;είχες ξανά τίποτα περίεργο ;;

Καλησπέρα γλυκιά μου ,όχι όχι σήμερα μέχρι στιγμής τίποτα ειδωμεν !!!! Εσύ πώς είσαι ?

πρίν από 50 λεπτά , kate82 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , εμένα Μ έχει πιάσει τρελό άγχος φοβάμαι να κουνηθώ για να μην δημιουργήσω θέμα !!! Μια μέρα έμεινε μωρέ θεωρώ πως θα κάνω υπομονή ,ότι είναι να γίνει θα γίνει 

Καλησπέρα γλυκιά μου ,όχι όχι σήμερα μέχρι στιγμής τίποτα ειδωμεν !!!! Εσύ πώς είσαι ?

Ααααα πολύ καλό αυτό !!!!ειδες πέρασαν οι μέρες !!!Εγω τα ίδια εδώ παρέα με την αναγούλα μου ….σήμερα πήγα και Θεσσαλονίκη είχα δερματολόγο και ψώνισα επι τη ευκαιρία δυο κολάν εγκυμοσύνης γιατί τα κανονικά μου δεν μου κάνουν με την καμία και δυο σουτιέν πιο μεγάλα…δεν είχα κρατήσει τίποτα από τον γιο μου …

aDqFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ααααα πολύ καλό αυτό !!!!ειδες πέρασαν οι μέρες !!!Εγω τα ίδια εδώ παρέα με την αναγούλα μου ….σήμερα πήγα και Θεσσαλονίκη είχα δερματολόγο και ψώνισα επι τη ευκαιρία δυο κολάν εγκυμοσύνης γιατί τα κανονικά μου δεν μου κάνουν με την καμία και δυο σουτιέν πιο μεγάλα…δεν είχα κρατήσει τίποτα από τον γιο μου …

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Από Σέρρες δεν είσαι ή σε μπερδεύω ??? Πως και πηγαίνεις σαλονικα? 

Είχαμε κανένα νέο από το κορίτσι να @souri 

Kate καταλαβαίνω τον πανικό σου, αλλα, για εμένα, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο θετικό σημάδι! Σήμερα εχεις χοριακή; αναμένουμε νεα σου 😊

Pepi ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να μάθετε αν είναι μπέμπης ή μπέμπα 🥰

Εμεις παραλάβαμε εχθές το παγάκι μας και ολα καλα! Κλασσικά μου είπε λίγη προσοχή τις 3-4 πρώτες ημέρες. Την άλλη Παρασκευή χοριακή!

Just now, Souri είπε:

Kate καταλαβαίνω τον πανικό σου, αλλα, για εμένα, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο θετικό σημάδι! Σήμερα εχεις χοριακή; αναμένουμε νεα σου 😊

Εμεις παραλάβαμε εχθές το παγάκι μας και ολα καλα! Κλασσικά μου είπε λίγη προσοχή τις 3-4 πρώτες ημέρες. Την άλλη Παρασκευή χοριακή!

Just now, Souri είπε:

Αύριο η χωριακη κορίτσι μου ,άσε από αρνητισμο στο φουλ !!! Ξεκουράσου γλυκιά μου να περάσουν γρήγορα οι μέρες και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου αυτήν την φορά !!! Ταξιδεύουμε μαζί αρκετά χρόνια από ότι θυμάμαι ,μακάρι να είναι το τυχερό και ευλογημένο μας ταξίδι προς το θαύμα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...