Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Από Σέρρες δεν είσαι ή σε μπερδεύω ??? Πως και πηγαίνεις σαλονικα? 

Είχαμε κανένα νέο από το κορίτσι να @souri 

14 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Από Σέρρες δεν είσαι ή σε μπερδεύω ??? Πως και πηγαίνεις σαλονικα? 

Είχαμε κανένα νέο από το κορίτσι να @souri 

Ναι Ναι Σέρρες αλλά είμαι σε χωριό που είναι κοντά όλες οι πόλεις και η Θεσσαλονίκη σχετικά οπότε ότι έχει να κάνει με γιατρούς πάω Θεσσαλονίκη !

πρίν από 5 λεπτά , Souri είπε:

Kate καταλαβαίνω τον πανικό σου, αλλα, για εμένα, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο θετικό σημάδι! Σήμερα εχεις χοριακή; αναμένουμε νεα σου 😊

Pepi ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να μάθετε αν είναι μπέμπης ή μπέμπα 🥰

Εμεις παραλάβαμε εχθές το παγάκι μας και ολα καλα! Κλασσικά μου είπε λίγη προσοχή τις 3-4 πρώτες ημέρες. Την άλλη Παρασκευή χοριακή!

Καλημέρα γλυκούλα μου όλα να πάνε καλά !!!!Να φωλιάσει το μικρακι εκεί εύχομαι και να μη το κουνήσει ρούπι !!!!Υπομονη για την χοριακη τώρα !!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Ναι Ναι Σέρρες αλλά είμαι σε χωριό που είναι κοντά όλες οι πόλεις και η Θεσσαλονίκη σχετικά οπότε ότι έχει να κάνει με γιατρούς πάω Θεσσαλονίκη !

Καλημέρα γλυκούλα μου όλα να πάνε καλά !!!!Να φωλιάσει το μικρακι εκεί εύχομαι και να μη το κουνήσει ρούπι !!!!Υπομονη για την χοριακη τώρα !!!

Αχ κορίτσια σήμερα έχει χτυπήσει κόκκινο δεν μπορώ άλλο και η μαλάκια είναι ότι κλείσανε τ εργαστήρια αλλιώς θα πήγαινα !!! Όλο κουλούρια Θεσσαλονίκης σκέφτομαι αυτό θα πάρω αύριο σαν αποτέλεσμα 

πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσια σήμερα έχει χτυπήσει κόκκινο δεν μπορώ άλλο και η μαλάκια είναι ότι κλείσανε τ εργαστήρια αλλιώς θα πήγαινα !!! Όλο κουλούρια Θεσσαλονίκης σκέφτομαι αυτό θα πάρω αύριο σαν αποτέλεσμα 

Λογικό είναι και απορώ πως κρατιέσαι και δεν κάνεις ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης να ησυχάσεις !!!!σημερα θα έδειχνε άνετα !!!

aDqFp2.png

Λογικό είναι και απορώ πως κρατιέσαι και δεν κάνεις ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης να ησυχάσεις !!!!σημερα θα έδειχνε άνετα !!!

Ότι θα έδειχνε θα έδειχνε ,αλλά φοβάμαι τι θα δείξει !!! Από την μια θέλω να μάθω από την άλλη όχι !!! Δεν πάω καλά 

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Ότι θα έδειχνε θα έδειχνε ,αλλά φοβάμαι τι θα δείξει !!! Από την μια θέλω να μάθω από την άλλη όχι !!! Δεν πάω καλά 

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Μια χαρά πας απλά είναι ο φόβος του αρνητικού λογικό είναι !Μην στεναχωριέσαι μια μέρα έμεινε απασχολήσουν όσο μπορείς με κάτι και θα περάσει !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Μια χαρά πας απλά είναι ο φόβος του αρνητικού λογικό είναι !Μην στεναχωριέσαι μια μέρα έμεινε απασχολήσουν όσο μπορείς με κάτι και θα περάσει !

Σ' ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 2 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα!!Ηρθε η μέρα !Περιμενω νεα με αγωνία !!ευχομαι μια τέλεια χοριακη !!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου που με σκέφτεσαι !!! Θ ενημερώσω όπως και να έχει,λογικά μέχρι της δωδεκα θα ξέρω ,άντε να δούμε ,ουφφφφφφ

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου που με σκέφτεσαι !!! Θ ενημερώσω όπως και να έχει,λογικά μέχρι της δωδεκα θα ξέρω ,άντε να δούμε ,ουφφφφφφ

33.47 κορίτσια μου ,θετική αλλά χαμηλή θεωρώ !!! Τώρα περιμένω τηλ από το κέντρο να δούμε τι και πώς 

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

33.47 κορίτσια μου ,θετική αλλά χαμηλή θεωρώ !!! Τώρα περιμένω τηλ από το κέντρο να δούμε τι και πώς 

πρίν από 26 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!Αν σκεφτείς ότι το αίμα το είχες 2 μέρες πριν μια χαρά αν είναι αν έγινε τώρα η εμφύτευση !!και σημασία έχει ο διπλασιασμός!!!!Ενα ένα βήμα για αρχή να χαρείς την πρώτη χαρά του θετικού !!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!Αν σκεφτείς ότι το αίμα το είχες 2 μέρες πριν μια χαρά αν είναι αν έγινε τώρα η εμφύτευση !!και σημασία έχει ο διπλασιασμός!!!!Ενα ένα βήμα για αρχή να χαρείς την πρώτη χαρά του θετικού !!!

Just now, Pepi88 είπε:

Αχ κορίτσι μου μετά από όσα έχουμε περάσει φοβάμαι να χαρώ !!!! Θα δούμε Δευτέρα πως θα πάει γιατί εγώ θεωρώ χαμηλή ότι είναι ,το κέντρο βέβαια είπε αλλά ,αλλά εγώ κρατάω χαμηλά την μπάλα 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ κορίτσι μου μετά από όσα έχουμε περάσει φοβάμαι να χαρώ !!!! Θα δούμε Δευτέρα πως θα πάει γιατί εγώ θεωρώ χαμηλή ότι είναι ,το κέντρο βέβαια είπε αλλά ,αλλά εγώ κρατάω χαμηλά την μπάλα 

Τι είπε το κέντρο ;;Καλά λογικό είναι πουλάκι μου να φοβάσαι μετά από τόσο κόπο και πόνο …αλλά κράτα την ελπίδα ψηλά !!!!

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Τι είπε το κέντρο ;;Καλά λογικό είναι πουλάκι μου να φοβάσαι μετά από τόσο κόπο και πόνο …αλλά κράτα την ελπίδα ψηλά !!!!

Είπε ότι είναι θετική αλλά οριακά χαμηλή για 9 μέρα ! 

Έχουμε ακούσει πολλές φορές χαμηλές χοριακες που μετά πάνε τρένο …Και το αντίστροφο !οπότε για μένα η πρώτη χοριακη είναι πάντα απλά αναγνωριστική μετά σημασία έχει τι γίνεται!και οι μαίες πάντα έτσι συγκρατημένες είναι!Εδω ρε σύ κάπου στην τρίτη μου χοριακη που είχε πάει κάπου 1080 και λέω καλή δεν είναι και μου λέει ε εντάξει καλούτσικη …άστο !

aDqFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Pepi88 είπε:

Έχουμε ακούσει πολλές φορές χαμηλές χοριακες που μετά πάνε τρένο …Και το αντίστροφο !οπότε για μένα η πρώτη χοριακη είναι πάντα απλά αναγνωριστική μετά σημασία έχει τι γίνεται!και οι μαίες πάντα έτσι συγκρατημένες είναι!Εδω ρε σύ κάπου στην τρίτη μου χοριακη που είχε πάει κάπου 1080 και λέω καλή δεν είναι και μου λέει ε εντάξει καλούτσικη …άστο !

Ναι κορίτσι μου εννοείτε !!! Θα δείξει όλα θα δείξουν την Δευτέρα ,υπομονή πάλι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...