Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

ενημέρωση ανακοίνωση σχετικά με τεχνικό πρόβλημα

Recommended Posts

Γειά σας

έχει σημειωθεί κάποια τεχνική βλάβη που εμφανίζεται σε συγκεκριμένα θέματα:

(μας έχουν αναφερθεί τα παρακάτω : )

• EASY LIVING {Ειρήνη}
  • δεν θελω να αδιαθετήσω
  • Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαρίου 2012
  • Ελατε Ιανουαριος-Φεβρουαριος 2012'
  • Καφέ εξωσωματικής
  • SAINIO IMAGE ART ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ
  • ΕΓΩ...ποτε θα γινε ΜΑΝΑ??
  • ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
  • scrapbooking lovers
  • Νοεμβριου 2011
  • πώς νιώθουμε στο δεύτερο τρίμηνο
  • Μανουλες Ιουλιου 2012
  • 2χρονα... Μα τι έχουν πάθει...

έχει ήδη ληφθεί τεχνική καθοδήγηση απο το support της Vbulletin όσον αφορά την επισκευή,

η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Διαφημίσεις

γεια σας

ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας

Σας παρακαλούμε θερμά εως ότου το τεχνικό πρόβλημα διορθωθεί να μην ανοίγετε νέα θεματα ρωτώντας ή και να ανοίγετε νέα θέματα ίδιου τίτλου ή και θεματολογίας !

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση σας

ευχαριστούμε

απο τη διαχείριση

Έγιναν οι απαραίτητες επισκευές, για την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπήρξαν.

Ευχαριστούμε την Velocityfarm για την γρήγορη παρέμβαση και διόρθωση του λειτουργικού του φόρουμ.

Τα προβλήματα όπως φάνηκε δημιουργήθηκαν απο την προχτεσινή 20λεπτη διακοπή λειτουργίας του σέρβερ που φιλοξενεί και τις δύο ιστοσελίδες,

η οποία διακοπή είχε να κάνει με βλάβη του datacenter στο εξωτερικό που επηρέασε όλες τις ιστοσελίδες που είναι hosted εκεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

• admin unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...