Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 1 hour ago, Eflenew said:

   Νομίζω η ενδομητριωση επηρεάζει εως ενα ποσοστο στις αποβολές ...ξέρω ότι όσες κοπέλες είχαν πρώτα το διόρθωσαν και μετά έκαναν ετ. Έμβρυα έχεις αλλά 4?  Πολύ καλό αυτό!!!!

   Όλα οσα νιώθουμε είναι από τα φάρμακα και την ελλειψη κινησης πιστευω! Και εμφυτευση να υπάρχει που στο εύχομαι ολόψυχα! είναι νωρίς για συμπτώματα. Μόνο τα καφέ κάποιες φορές είναι ένδειξη εμφυτευσης και ούτε και αυτό σίγουρο...έχω κάνει πόσες ετ όλες διαφορετικές από συμπτώματα άρα κατέληξα ότι όλα είναι από τα φάρμακα. Τώρα που πήρα θετικη χοριακη δεν είχα ούτε καφέ ούτε συμπτώματα...στην προηγούμενη είχα καφέ και συμπτώματα και δεν... σου εύχομαι μια 3ψηφια χοριακη!!!!

   Σου εύχομαι ότι καλύτερο @Unicorns!!!!

   Ευχομαι να υποχωρήσουν τσ συμπτώματα...

   Ναι αυτό έχω διαβάσει και εγώ απλά επειδή ήδη έδινα λίγα ωάρια και επειδή δεν μου έχει δώσει συμπτώματα η ενδομητριωση και υο ca125 ήταν 10 θεώρησε ότι έπρεπε να κάνουμε τη διέγερση και ότι δεν επηρεάζει τόσο αλλά με όσα έχουν γίνει θεωρώ θα είναι το πρώτο που μου επισημάνει αλλά και σαν όχι θα το ζητήσω εγώ … για αυτό και την βλαστοκύστη μου την έβαλαν αριστερά τον Αύγουστο όπου το έμβρυο ήταν δεξιά υπέφερε από ακατάσχετη αιμορραγία και φυσικά αίμα από Τία τέσσερεις ημέρες καθυστέρηση έως και υην απόξεση ριχα αίμα δηλαδή ένα δραμα  … και τότε η ενδομητριωση είχε φτάσει κάπου 8,5 και μετά πάλι 4… τι να πω δεν ξέρω αλλά μου είπαν θα το ψάξουμε διεξοδικά …πριν τιν εξωσωματική που ήταν δωρεάν δεν έψαξαν τώρα θα ψάξουν να δώσω του κόσμου τα λεφτά δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουμε οικονομίες μιας ζωής θα εξατμιστούν αλλά δεν με νοιάζει αυτό υγεία να έχουμε απλά εντάξει σεβασμού ότι ρε γαμωτο δεν είμαστε όλοι πλούσιοι … χαχαχα σπρρυ αλλά τα νεύρα μου 

Απασχόληση Παιδιού στα Ελληνικά ή Γαλλικά-περιοχή Ηλιούπολη


Recommended Posts

Καλημέρα σας, είμαι μαμά δύο παιδιών (δίδυμα) 3 χρονών, τα οποία το πρωί πάνε σε παιδικό σταθμό. Σπούδασα και τελείωσα ιδιωτικό Ι.Ε.Κ ως παιδαγωγός. Εργάστηκα 6 χρόνια σε Γαλλικό παιδικό σταθμό.

Για όποια μανούλα χρειάζεται ή θέλει, από Δευτέρα εώς Παρασκευή, τα πρωινά μεταξύ 9:00-12:00 στο χώρο μου, είμαι στη διάθεσή σας για:

-Δημιουργική απασχόληση του παιδιού σας. (ζωγραφική,πλαστελίνη,χειροτεχνίες,μπογιές...κτλ)

-Φύλαξη για τα πιό μικρά παιδάκια για να μπορείτε να πάτε μία βόλτα,γιά ψώνια ή γιά έναν καφέ.

-Επίσης μέσα από το παιχνίδι μπορώ να μιλήσω, να τραγουδήσω στα Γαλλικά με το παιδάκι σας, (μια που είναι η μητρική μου γλώσσα) έτσι ώστε το παιδί σας να έχει μία πρώτη επαφή με τη Γαλλική γλώσσα.

Δέχομαι παιδάκια ηλικίας από ενός εώς τεσσάρων ετών!

Τιμές: 4 ευρώ την ώρα στα Ελληνικά και 6 ευρώ στα Γαλλικά.

Όποια μανούλα ενδιαφέρεται, σας παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

Περιοχή Ηλιούπολη Αττικής.

Ευχαριστώ

Ναταλία


l9Iop2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
 • Δημιουργία νέου...