Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα!!!καλοπερναμε βλεπω...

Φλορετα μου κι εγω δοντια λεω οτι μαλλον ειναι,αφου γκρινιαζουν κ κλαινε τετοιες ωρες ενω πριν κοιμοντουσαν κανονικα!!τη μερα εχουν την ιδια συνεχομενη κ ακαταπαυςτη γκρινομουρμουρα;αν ναι ειναι δοντακια σιγουρα!!αν το βραδυ πριν κοιμηθουν τους εδινες λιγο ντεπονακι;μηπως ανακουφιστει κ μπορεσει να κοιμηθει;;βεβαια μονο αν σιγουρευτεις οτι ειναι δοντια!!

Νεφελακι τι κινητικος μπεμπες τρελος ειναι ο δικος σου;εχουμε ελαχιστη διαφορα ηλικιακα κ ο δικος μου ουτε να σερνεται δε ξερει ακομα!!χαχαχα!!μαλλον τεμπελακος θα μου βγει!!εννοειται πως να τα κλειδωσεις ολα!!πρεπει να χει πολυ γελιο τωρα που εξερευνς μονος του τον καινουριο κοσμο!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα μπραβο τον μπεμπακο Νεφελη!!!! Εμεις δοκιμασαμε πατατα καροτο κολοκυθακι και λιγο σελινο-ελαιολαδο δοκιμαζουμε και αυριο και βλέπουμε!!!

Αληθεια την πατατα που την ελλιωσα στο μπλεντερ δεν εγινε ωραια, πως τα αλεθετε εσεις???

Φλορετα υπομονη....διπλή υπομονη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ναι ειναι υπερκινητικος κι ολο κανει κανουργια πραγματα κι εγω καμαρωνω!! Χιχιχι!! Μαγδα βαλε λιγο ζουμακι ακομα για να γινει πιο πουρες! Οι υπολοιπες που ειστε επιτελους;;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα!!κι εμενα σαν κολλα γινοταν!!με το ζουμακι εστρωσε!!

Νεφελακι αυτο το καμαρι το λατρευω!!!για απλα και τα καθημερινα που γι αυτα ειναι αθλος!!τελικα μονο ενας γονεας μπορει να καταλαβει τη χαρα κ το καμαρι που λες!!το χετε παρατηρησει;αλλιως αντιδρουν αλλοι γονεις οταν τα συζητατε κι εντελως διαφορετικα οι φιλοι που δεν εχουν!!

Χαχα!!κι εμενα σαν κολλα γινοταν!!με το ζουμακι εστρωσε!!

Νεφελακι αυτο το καμαρι το λατρευω!!!για απλα και τα καθημερινα που γι αυτα ειναι αθλος!!τελικα μονο ενας γονεας μπορει να καταλαβει τη χαρα κ το καμαρι που λες!!το χετε παρατηρησει;αλλιως αντιδρουν αλλοι γονεις οταν τα συζητατε κι εντελως διαφορετικα οι φιλοι που δεν εχουν!!

Καλά Λίνα μου, συνέχεια αυτό λέμε με τον άντρα μου... οι φίλοι μας που δεν έχουν παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα... κι εμείς φυσικά πριν αποκτήσουμε τα δικά μας παιδιά είχαμε πολλές θεωρίες του τύπου "εγώ το παιδί μου θα το κάνω έτσι" ή "δεν θα το αφήνω να κάνει εκείνο" αλλα τελικά όλα καταρρίπτονται! Από τότε που έγινα μαμά προσπαθώ να μην κρίνω κανέναν γιατί ξέρω ότι μπορεί να τα βρω κι εγώ μπροστά μου :rolleyes:

Κορίτσια έγινε ΘΑΥΜΑΑΑΑ!!! Τα μωρά κοιμήθηκαν σερί από τις 20:30 έως τις 8 το πρωί!!!!! Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 μήνα μετά τις 5 το πρωί, τι να έγινε άραγε; Λέτε να έπαιξε ρόλο η αλλαγή της ώρας; Τους πήγα όλο το πρόγραμμα μισή ώρα πίσω. Επίσης τους έκανα (μόνο) μια μέρα sleep training σύμφωνα με τον Εστέβιλ. Ήταν η μέρα που ξυπνήσανε στις 2:30 και δεν ξανακοιμήθηκαν και είπα δεν πάει άλλο....

Είμαι πάρα πολυ χαρούμενη, ελπίζω να κρατήσει!!!

Τελικα οταν γινεσαι γονιος αναθεωρεις πολλα πραγματα... Φλορετα κι εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα χθες βραδυ αλλα το πρωι ξυπνησε 7.30 (6.30 με την παλια ωρα) οπως παντα!! Μακαρι να κρατησει... Περνανε τις φασεις τους κι αυτα τα καημενα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Kαλημέρα!!! εγω τα εχω παρατησει με το υπνο, ο αντρας μου θελει να αρχισουμε εκπαιδευση απο τον μεσημεριανο γιατι εκει γινετε όλοι η ζημια που την εχω μαζι μου αλλα εγω δεν θελω:):):):)μαλλον μετα το Πασχα θα την βαλω να κοιματε μονη της το μεσημερι και για το βραδυνο υπνο αναγκαστικα θα το κοψει γιατι οταν παω στην δουλεια θα απουσιαζω μερικα βραδια!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα, αν θέλεις τη γνώμη μου, να το σκεφτείτε πολύ σοβαρα πριν ξεκινήσετε την εκπαίδευση ύπνου! Πρέπει να έχεις μια μέθοδο να ακολουθήσεις, καλύτερα να πάρεις ένα βιβλίο για να μπορείς να ανατρέχεις εκεί όποτε χρειάζεται, αλλά θα πρέπει να την τηρήσεις κατά γράμμα! Αν δε δώσεις σημασία στις λεπτομέριες θα ταλαιπωρηθείς κι εσύ πολύ και η μικρή θα δυσκολευτεί να μάθει! Στα λέω επειδή εγώ την πάτησα έτσι, θεωρώντας ότι δεν πειράζει να τον θηλάζω 1-2 φορές τη νύχτα και τελικά η εκπαίδευση ήταν ελλειπής και είχαμε συνέχεια πισωγυρίσματα! Ευτυχώς που το σχολίασε η Φλορέτα κάποια στιγμή που γκρίνιαζα ότι δεν κοιμάται τη νύχτα... Επίσης, η βραδινή εκπαίδευση είναι πιο εύκολη, αν και καλό είναι να γίνεται παράλληλα με τους ενδιάμεσους ύπνους. Εγώ είχα πάρει το "'Ονειρα γλυκά για γονείς και παιδιά" και με βοήθησε πάρα πολύ! Έχω ακούσει ότι και το "Κοιμήσου παιδί μου" είναι πολύ καλό βιβλίο αλλά δεν το έχω διαβάσει.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα!!

Εμεις ακομη με βηχα και λιγα μυξουλακια ειμαστε κ δε μπορουνε να κουνηθουμε ρουπι απ το σπιτι...γκρρρρ!!

Φλορετα μου ελπιζω να κοιμαστε ετσι απο δω κ περα!!καθε νυχτα!!

Νεφελη συμφωνω για την εκπαιδευση!!το πρωτο βιβλιο που λες χρειαζεται να το αφησεις να κλαψει;ή να μπαινεις καθε φορα κ λιγα λεπτα πιο μετα να το παρηγορησεις;

Εμας το μονο προβλημα με τον υπνο ειναι οτι δε μπορει να κοιμηθει μονος του,να τον βαλω δλδ στο κρεβατι κ να νανουριστει!!θελει λιγο κουνημα λιγο τραγουδακι ή αγκαλιτσα!!βεβαια το βραδυ ξυπνα 2-3 φορες για πιπιλα αλλα το βρισκω λογικο!!το καλο ειναι πως αν πεςει το βραδυ για υπνο δε ζητα ποτε να τον σηκωςω με αγκαλια για να ξανακοιμηθει!του αρκει η πιπιλα!λετε να βοηθησει η εκπαιδευση να κοιμαται μονος του;βεβαια για να αρχισω πρεπει ν ναι εντελως καλα!!αλλα και να βρω μια μεθοδο που να μη χρειαζΕται να τον αφηνω να πλανταζει γιατι δε μου ταιριαζει και θα τη φερω εις περας!!τι λετε;

Κορίτσια ευτυχώς πάει καλά το θέμα του ύπνου! Εμείς το Κοιμήσου παιδί μου εφαρμόσαμε, επί της ουσίας μόνο μια μέρα χρειάστηκε, γιατί τα μωρά ήξεραν ούτως ή άλλως να κοιμούνται μόνα τους και στο κρεββάτι τους. Νομίζω ότι απλά ξυπνούσαν γιατί είχαν μάθει να τρέχω να τα παίρνω αγκαλιά κάθε φορά που έκλαιγαν. Όταν τα έπαιρνα όμως αγκαλιά αυτά ξυπνούσαν περισσότερο αντί να ξανακοιμηθούν και είχαν όρεξη για παιχνίδι, ειδικά αν ήταν μετά τις 3-4 το πρωί....

Σήμερα έγινε το εξής θεϊκό: Τα μωρά κανονικά ξυπνάνε στις 8. Στις 7:15 άρχισε να κλαίει ο ένας. Πήγε ο άντρας μου στο δωμάτιό τους, του είπε ¨Κοιμήσου αγάπη μου, είναι ακόμη νύχτα, θα τα πούμε το πρωί!" και αυτός ξανακοιμήθηκε στο λεπτό!!! Στις 8 ήταν ακόμη βαθιά κοιμισμένος... χιχιχι! Κανονικά υπό άλλες συνθήκες, αν ξυπνούσαν στις 7:15 εννοείται ότι θα ξεκινούσαμε τη μέρα μας, δεν υπήρχε περίπτωση να ξανακοιμηθούν αυτή την ώρα :tongue::tongue:

Λινα, η μεθοδος που ακολουθησα εγω ηταν με το ελαχιστο δυνατο κλαμα. Τον βαζεις στην κουνια του, τον αφηνεις μονο του αλλα μπαινεις στο δωματιο καθε 5' να τον παρηγορησεις χωρις να τον σηκωσεις αγκαλια! Δε θα αφηνα το παιδι μου να κλαιει μεχρι να κοιμηθει.... Αν υπηρχε μεθοδος χωρις κλαμα θα τη δοκιμαζα ευχαριστως αλλα δυστυχως δεν υπαρχει... Τα μωρα κλαινε γιατι αντιδρουν στην αλλαγη και ειναι απολυτως φυσιολογικο. Ειναι βεβαια ψυχοφθορο να το ακους να κλαιει αλλα αν μπαινεις και το παρηγορεις νιωθεις οτι δεν το αφηνεις μονο του και το βοηθας να μαθει να κοιμαται. Ο δικος μου που ηταν παρα πολυ δυσκολος με τον υπνο εμαθε σε μια εβδομαδα! Εκανα βεβαια μιση εκπαιδευση οποτε αναγκαστηκα πριν ενα μηνα να κανω μια μινι επαναληψη που κρατησε 3 μερες... Δεν το μετανιωσα στιγμη γιατι εμαθε να κοιμαται μονος του και πλεον μπορει να τον βαλει οποιοσδηποτε για υπνο και σε οποιοδηποτε κρεβατι!!! Στο επομενο θα κανω ακριβως τα ιδια, στην ιδια ηλικια γιατι οσο πιο μικρο ειναι τοσο πιο ευκολα μαθαινει, αλλα θα ακολουθησω κατα γραμμα τη μεθοδο για να μην εχουμε πισωγυρισματα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια!!καλο μηνα!!

Εμεις ακομη με βηχα και λιγα μυξουλακια ειμαστε κ δε μπορουνε να κουνηθουμε ρουπι απ το σπιτι...γκρρρρ!!

Φλορετα μου ελπιζω να κοιμαστε ετσι απο δω κ περα!!καθε νυχτα!!

Νεφελη συμφωνω για την εκπαιδευση!!το πρωτο βιβλιο που λες χρειαζεται να το αφησεις να κλαψει;ή να μπαινεις καθε φορα κ λιγα λεπτα πιο μετα να το παρηγορησεις;

Εμας το μονο προβλημα με τον υπνο ειναι οτι δε μπορει να κοιμηθει μονος του,να τον βαλω δλδ στο κρεβατι κ να νανουριστει!!θελει λιγο κουνημα λιγο τραγουδακι ή αγκαλιτσα!!βεβαια το βραδυ ξυπνα 2-3 φορες για πιπιλα αλλα το βρισκω λογικο!!το καλο ειναι πως αν πεςει το βραδυ για υπνο δε ζητα ποτε να τον σηκωςω με αγκαλια για να ξανακοιμηθει!του αρκει η πιπιλα!λετε να βοηθησει η εκπαιδευση να κοιμαται μονος του;βεβαια για να αρχισω πρεπει ν ναι εντελως καλα!!αλλα και να βρω μια μεθοδο που να μη χρειαζΕται να τον αφηνω να πλανταζει γιατι δε μου ταιριαζει και θα τη φερω εις περας!!τι λετε;

με το "κοιμήσου παιδί μου" το αφήνεις να κλαίει ελεγχόμενα. Στην αρχή 1 λεπτό, μετά 3 και μετά 5. Ενδιάμεσα μπαίνεις μέσα και το παρηγορείς χωρίς να το σηκώσεις. Να μη λέω ψέμματα, εμένα ακόμη και το 1 λεπτό που έκλαιγαν τα μωρά μου φάνηκε αιωνιότητα... Το βιβλίο το έχω από τότε που γεννήθηκαν αλλά δίσταζα να το εφαρμόσω γιατί δε μου αρέσει καθόλου να τα αφήνω να κλαίνε. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό οπότε χαλάλι. Ούτως ή άλλως και πριν έκλαιγαν, και μάλιστα πολύ περισσότερο...

Εμείς δεν βάζουμε πιπίλα, αλλά σύμφωνα με βιβλίο αν εφαρμόσεις τη μέθοδο δε θα χρειάζεται ούτε νανούρισμα για να αποκοιμηθεί, ούτε να του βάλεις την πιπίλα τη νύχτα...

Φλορετα παρομοια μεθοδο ακολουθησαμε! Κι εγω οταν το πρωτοδιαβασα φοβομουν να το εφαρμοσω γιατι ελεγα "σιγα μην πετυχει"... Κι ο δικος μου εκλαιγε παρα πολυ πριν τη μεθοδο και μαλιστα ηθελε κουνημα για μιση ωρα και μετα δε μπορουσα να τον ακουμπησω στο κρεβατι γιατι ξυπναγε! Για μενα ηταν μονοδρομος η εκπαιδευση υπνου και ειμαι πολυ περηφανη που τα καταφεραμε!!! Το πιο δυσκολο για μενα ηταν που επρεπε να τσακωνομαι με τον αντρα μου γιατι εκεινος διαφωνουσε ριζικα... Ευτυχως πανω που ειχε φτασει στα ορια του ο μικρος κοιμηθηκε χωρις καθολου κλαμα!! Και τωρα βλεπει το βαφτιστηρι του που ειναι ενος χρονου και εξακολουθει να κοιμαται αγκαλια και αντιδρα πιο εντονα γιατι πλεον καταλαβαινει και επιτελους παραδεχεται οτι εκανα πολυ καλα κι επεμεινα τοτε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...