Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τουντσακι μιλαμε αυτο το πραγμα ειναι πραγματι τραγικο να ζηταμε δικαιωση απο το κρατος σκοτωνοντας ελεος!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Vasdelaki μου; Καλά έχετε πάρει φόρα όλες στο φόρουμ και δεν σας σταματάει τίποτε!

Με το καλό κοριτσάκι μου να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά.. Να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου, να το δεις γερό, ευτυχισμένο και όπως επιθυμείς..

Άντε, τώρα είναι η σειρά της Ιόλης και μια μια να φεύγουμε να πηγαίνουμε αλλού!

Πόσο χάρηκα να' ξερες..

Μαριάεφη μου, κι εγώ την 5η βδομάδα είχα δει μόνο το σάκο. Όλα καλά θα πάνε.. άνεμος αλλαγής πνέει στο καφέ!

L2qIp2.png

vasdelaki μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που είδα μόλις μπήκα?

θα τρελαθώ απο τη χαρά μου!!!! ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου!!!!! ευχομαι αυτή τη φορά να πάρεις στο σπίτι σου ένα υγειές μπεμπάκι!!!!!!!;):D

τι γινεται ρε κορίτσια? τελικά θα το αλάξουμε το όνομα, θα το κάνουμε cafe για εγκυούλες!!!!:tongue:

τουντσάκι τελικά μάλλον εμείς θα το κλείσουμε το συγκεκριμένο cafe!!!! μιας και θα είμαστε τελευταίες :shock:

Ιολάκι κατι μου λέει απο τα συμπτώματα οτι θα είσαι η επόμενη με το καλό;) εσύ δεν είχες τους πονοκεφάλους??? ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

vasdeliiiiiiiiiiiiii, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξαναγίνεις μανούλα κι αυτή τη φορά όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά!

Χάρηκα πάρα πολύ, για την ακρίβεια, τρελάθηκα από τη χαρά μου!

Είχα να μπω στο φόρουμ από το πρωί, όπου έμαθα για μια φίλη από άλλο θέμα ότι επιτέλους έμεινε έγκυος και τώρα μαθαίνω και τα δικά σου!

Κορίτσια, αυτό ήταν, πήραμε φόρα και όλες θα μείνουμε έγκυες!

Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες!

Κορίτσια, σήμερα ήταν να μην πάω στη δουλειά και να μείνω σπίτι.

Όμως είχα ένα θέμα επείγον και αποφάσισα να πάω. Γύρω στη 1.00 το μεσημέρι κι ενώ είχα τελειώσει τη δουλειά μου, κουβέντιαζα με μια συνάδελφο και της έλεγα να φύγουμε νωρίς, όταν ξαφνικά ακούμε φωνές. Τρέχουμε στα παράθυρα και βλέπουμε από κάτω να περνάει η πορεία του ΠΑΜΕ. Ήταν τεράστια αλλά ειρηνική.

Εκεί λέω στη δ/ντριά μου "εγώ τι κάνω εδώ σήμερα?". Μου λέει "φύγε, κι εγώ θα φύγω σε λίγο".

Πραγματικά, στις 1.30 έφυγα.

Ξεκίνησα να πάω στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση αλλά θυμήθηκα ότι δεν είχα λεφτά. Έτσι αποφάσισα να κατέβω στο Πανεπιστήμιο που έχει τράπεζα, για να βγάλω λεφτά, με σκοπό να γυρίσω στο Σύνταγμα για τη συγκέντρωση. Βγάζοντας λεφτά από την Τράπεζα, θυμήθηκα ότι έχω γαμοβάφτιση το Σάββατο και άλλαξα γνώμη. Σκέφτηκα να πάω στα μαγαζιά να πάρω δώρα. Αφού ψώνισα, γύρισα σπίτι.

Και μόλις γύρισα σπίτι, μπήκα ίντερνετ και είδα ότι έγινε επίθεση στο κτήριο που δουλεύω και καιγόταν. Πήρα τηλέφωνο να μάθω κανένα νέο, δεν έβρισκα κανένα, μετά πήρα μια συνάδελφο και μου είπε ότι εγκλωβίστηκαν στην ταράτσα και τους απεγκλώβισε η πυροσβεστική.

Ταραγμένη καθώς ήμουν, άνοιξα την τηλεόραση και είδα ότι σπάσανε την απεργία τα κανάλια και δείχνανε ειδήσεις.

Πριν από λίγο, αποφάσισα να μπω στο φόρουμ να ξεσκάσω και βλέπω τα νέα της καλής μου της Βασδέλι και τρελάθηκα από τη χαρά μου!

Εγώ δεν νομίζω να είμαι έγκυος, νιώθω ότι θα μου έρθει η περίοδος μέχρι το βράδυ. Τα νεύρα και η υπερένταση πέρασαν και τώρα νιώθω ένα βάρος χαμηλά, άρα μέχρι το βράδυ θα καταφτάσει.

Θα σας ενημερώσω σχετικά αλλά νιώθω ότι δεν είμαι έγκυος.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας να είμαι η επόμενη, αλλά αυτά τα πράγματα δεν έχουν σειρά, οπότε, όποιος πρόλαβε τον Κύριο οίδε:D:D:D

Κι αν δεν είμαι η επόμενη, θα είμαι η μεθεπόμενη, η παραμεθεπόμενη.

Όλες θα πάρουμε σειρά, μη σπρώχνεστε καλέ!

αυτο που εχω να πω για αυτα τα ατομα ειναι οτι ειναι ΤΕΡΑΤΑ!!!δεν ειναι ανθρωποι τους ελεγαν οτι ειναι ατομα μεσα κ παρολαυτα πεταξαν την μολοτοφ.πηραν 4 ζωες στον λαιμο τους ειμαι πολυ θυμωμενη κ θα θελα να ειχα εναν απο αυτους στα χερια μου να τους εσκιζα!!!!

ιολακη μου ποτε δεν ξερεις μπορει κ να μην ερθει αν δεν κανω λαθος εχεις ηδη καθηστεριση μακαρι να εισαι εγκυος γιατι σου αξιζει μετα απο τοση ταλεπωρια.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Φοβερο αυτο που περιγραφεις!!!! Η τυχη ειναι με το μερος σου!

Ιολάκι μου αυτο που μου διδαξαν η Μαριαεφουλα και το vasdelaki μας ειναι οτι μεχρι να μας ερθει δεν ξερουμε!! Ουτε συμπτωματα ουτε διαισθηση!!! ΤΠΤ απο αυτα περιμενουμε καθυστερηση και μετα τεστακι!!!!:tongue:

Γιατι οχι και εσυ!! και τον αλλο μηνα εμεις!!! και γιατι οχι????:tongue: σου στελνω θετικη ενεργεια+++++++++++++++++++++++++++;)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια, μακάρι να είμαι. Δεν έχω καθυστέρηση, σήμερα είναι να μου έρθει. Την προηγούμενη φορά μου ήρθε αργά το βράδυ, οπότε από αύριο θα έχω καθυστέρηση, αν τελικά δεν έρθει απόψε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...