Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αντιπηκτικη αγωγη προληπτικα μου εξηγησε οτι 90% των παλινδρομων στην εβδομαδα που εχασα το μωρακι μου οφειλονται εκει ναι ειχα χλαμυδια που πηρα αγωγη αλλα καλο ειναι να μην το διακυνδινεψουμε....

εκανα την πρωτη στο φαρμακειο η κοπελα ηταν πολυ καλη (και στην δικη της εγκυμοσυνη εκανε) και απο εκει παιρνω τα παντα και μου ειπε οποτε θελω να πηγαινω να μου τις κανει αλλα σιγα το πραγμα τις εκανα στον αντρα μου ετσι και αλλιως!

απλα ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με το ΙΚΑ!!πηρα να κλεισω ραντεβου να μου της γραψουν και μου ειπαν 7/6!!ντοινγκ!σοκ! τελικα βρηκα ενα μεσο και μαλλον θα της γραψω Παρασκευη...

των 3,500 μου εγραψε.

παει συμφωνα με τα κιλα απο οτι καταλαβα!

α και απο οτι ζυγιστηκα εχασα και μισο κιλο...

κοριτσάκι μάλλον δεν πάει με τα κιλά, και εγώ με των 3,500 ξεκίνησα και μετά έκανα μία εξέταση και μου έδωσε των 4,500!!!

Διαφημίσεις

οποια κοπελα γνωριζει ας με βοηθησει γιατι μπαρδευτηκα.

εχει κανει καμια κοπελα με τον αντρα της ''καρυοτυπο ελεγχου ζευγους''???

γιατι ο αιματολογος με ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να γινουν γιατι δεν δειχνουν τιποτα.εγω αλλα διαβαζω στο ιντερνετ.μηπως πρεπει να τις κανουμε και αυτες.:confused::confused::confused:

κοριτσάκι μάλλον δεν πάει με τα κιλά, και εγώ με των 3,500 ξεκίνησα και μετά έκανα μία εξέταση και μου έδωσε των 4,500!!!

σημαινει οτι δεν σε καλυπτε για αυτο σου εδωσε μεγαλυτερη δοση!

εμενα βαση των κιλων μου την εγραψε και στην συνεχεια θα δουμε τι θα μου δωσει.Ετσι και αλλιως προληπτικα την κανω δεν ειχα θεμα θρομβοφιλιας τις 2 προηγουμενες φορες....ευχαριστω πολυ παντως γιατι μπορει οντως αλλες κοπελες με προβληματακι να το θεωρουσαν δεδομενο!

οποια κοπελα γνωριζει ας με βοηθησει γιατι μπαρδευτηκα.

εχει κανει καμια κοπελα με τον αντρα της ''καρυοτυπο ελεγχου ζευγους''???

γιατι ο αιματολογος με ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να γινουν γιατι δεν δειχνουν τιποτα.εγω αλλα διαβαζω στο ιντερνετ.μηπως πρεπει να τις κανουμε και αυτες.:confused::confused::confused:

ιπποκαμπακι καρυοτυπος ζευγους γινεται αν οι κυησεις που εχουν προηγηθει ηταν πιστοποιημενα απο καρυοτυπο εμβρυου με χρωμοσωμικες ανωμαλιες εμενα κ οι δυο καρυοτυποι ηταν καθαροι κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. επειδη ο πρωτος καρυοτυπος δεν ηταν σιγουρα εγκυρος διοτι οτι επεσε πηρε ο γιατρος γιατι ηταν αυτοματη η αποβολη στον δευτερο ομως ηταν βεβαιο γιατι ηταν απο αποξεση κ πηραν κ απο μενα αιμα να συγκρινουν τα δειγματα να παρουν το σωστο για ελεγχο.εσυ αν θυμαμαι καλα δεν εχεις κανει καρυοτυπο εμβρυου ετσι δεν ειναι?εστω κ αν στην πρωτη ειχες κανει κ βρεθηκε χρωμοσωμικη ανωμαλια μπορει να θεωρηθει τυχαιο κ παλι δεν χρειαζεται.

γνωμη μου ακου τι σου ειπε ο αιματολογος κατι παραπανω θα ξερει!κ μην μπαινεις σε εξετασεις που ειναι αμφιβολες ψαξε συγκεκριμενα πραγματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ιπποκαμπακι καρυοτυπος ζευγους γινεται αν οι κυησεις που εχουν προηγηθει ηταν πιστοποιημενα απο καρυοτυπο εμβρυου με χρωμοσωμικες ανωμαλιες εμενα κ οι δυο καρυοτυποι ηταν καθαροι κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. επειδη ο πρωτος καρυοτυπος δεν ηταν σιγουρα εγκυρος διοτι οτι επεσε πηρε ο γιατρος γιατι ηταν αυτοματη η αποβολη στον δευτερο ομως ηταν βεβαιο γιατι ηταν απο αποξεση κ πηραν κ απο μενα αιμα να συγκρινουν τα δειγματα να παρουν το σωστο για ελεγχο.εσυ αν θυμαμαι καλα δεν εχεις κανει καρυοτυπο εμβρυου ετσι δεν ειναι?εστω κ αν στην πρωτη ειχες κανει κ βρεθηκε χρωμοσωμικη ανωμαλια μπορει να θεωρηθει τυχαιο κ παλι δεν χρειαζεται.

γνωμη μου ακου τι σου ειπε ο αιματολογος κατι παραπανω θα ξερει!κ μην μπαινεις σε εξετασεις που ειναι αμφιβολες ψαξε συγκεκριμενα πραγματα

δηλαδη κανουν καρυοτυπο ζευγους αυτοι που βρηκαν στο εμβρυο χρωμοσωμιακες ανωμαλιες.εμεις δεν βρηκαμε εμβρυο αρα δεν χρειαζεται να κανουμε.και αν οντως εφταιγε το εμβρυο? υπαρχει περιπτωση να φταινε τα αιματα μας?:confused: υπαρχει καποια αλλη εξεταση?

Διαφημίσεις

απλα ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με το ΙΚΑ!!πηρα να κλεισω ραντεβου να μου της γραψουν και μου ειπαν 7/6!!ντοινγκ!σοκ! τελικα βρηκα ενα μεσο και μαλλον θα της γραψω Παρασκευη...

Εμένα μου είπαν από το ΙΚΑ άλλο κόλπο χωρίς μέσον. Πας στο διευθυντή του ΙΚΑ της περιοχής σου με το παραπεμπτικό του γιατρού και σου τις γράφει ανεξαρτήτως ραντεβού. Το έκανα τον προηγούμενο μήνα και ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος!;) Και παρεπιμπτόντως γυναικολόγοι δεν τις γράφουν μόνο παθολόγοι ή αιματολόγοι.

IchNp3.png

καρυοτυπο ζευγους κανουν οταν η γυναικα εχει κυησεις με τον ιδιο παντα συντροφο κ ειναι ολες με χρωμοσωμικεςς ανωμαλιες.ο αιματολογικες γινονται για ευρεση αντιπατρικων αντισωματων στην γυναικα αν η γυναικα δηλ. εχει αυξημενα αντισωματα κ πολεμουν το εμβρυο που εχει στοιχεια κ του αλου γονεα.αν μια γυναικα βγει θετικη περνουν αιμα απο τον ανδρα απομωνονουν τα αντισωματα κ τα χορηγουν με ενεση στην γυναικα καθε ενεση επαρκει για 6 μηνες

κ η εξεταση αυτη ομως ειναι αμφιλεγομενοι πολλοι γιατροι δεν την πιστευουν κ δεν την συστηνουν,ο δικος μου μου ειπε οχι ενας αλος μου ειπε πρεπει να την κανω κ η τριτη γυναικολογος μου ειπε παλι οχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ο λογος που δεν την συστηνουν ειναι διοτι κ σε γυναικες που βρεθηκαν θετικες κ ακολουθησαν την μεθοδο αυτη ειχαν παλι αποβολες-παλινδρομες.ενα μεγαλο ποσοστο

σε γυναικες που δεν την ακολουθησαν ενω βρεθηκαν θετικες η επομενη κυηση ειχε αισια εκβαση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ τελος εχει παρατηρηθει οτι το 90% των γυναικων που εξεταστηκαν βρεθηκαν θετικες κ αυτο ειναι υποπτο διοτι δεν ειναι δυνατον ενα τοσο μεγαλο ποσοστο των αποβολων να οφειλεται παντα σε αυτο το λογο

αυτα ειναι τα λογια των 2 εκ των 3 γιατρων που πηγα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπαν από το ΙΚΑ άλλο κόλπο χωρίς μέσον. Πας στο διευθυντή του ΙΚΑ της περιοχής σου με το παραπεμπτικό του γιατρού και σου τις γράφει ανεξαρτήτως ραντεβού. Το έκανα τον προηγούμενο μήνα και ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος!;) Και παρεπιμπτόντως γυναικολόγοι δεν τις γράφουν μόνο παθολόγοι ή αιματολόγοι.

αληθεια??εμενα μου ειπαν γυναικολο να βρω!!

και η πεθερα μου εχει γυναικολογο στην κλινικη γνωστο της και ειναι και στο ΙΚΑ αυτος στο κεντρο προστασιας μητερας και παιδιου και ετσι θα μου τα γραψει αυτος..!τι να πω δεν ξερω..εξαλλου στην εγκυμοσυνη δεν πληρωνεις κανενα φαρμακο πως ο παθολογος θα το δικαιολογησει το φαρμακο?!!

ουφ μπερδευτηκα!

ο δικος μου ο γιατρος δεν εχει μπει στο ΙΚΑ εξολοκληρου εχει το ταμειο των ξενοδοχουπαλληλων το οποιο θα μπει στο ΙΚΑ αλλα δεν εχει μπει ακομη.Αδεια μπορει και μου γραφει αλλα συνταγολογια δεν εχει ακομη δυστυχως...

κ τελος εχει παρατηρηθει οτι το 90% των γυναικων που εξεταστηκαν βρεθηκαν θετικες κ αυτο ειναι υποπτο διοτι δεν ειναι δυνατον ενα τοσο μεγαλο ποσοστο των αποβολων να οφειλεται παντα σε αυτο το λογο

αυτα ειναι τα λογια των 2 εκ των 3 γιατρων που πηγα

αυτο ακριβως μου ειχε πει και εμενα ο δικος μου.....

δ/ντης της μαιευτικης του Ασκληπειου στο Ηρακλειο.....

μαριαεφι μου διαβασα οτι ακουσατε καρδουλα μπραβο κουκλα μου χαιρομαι πολυ για σενα δεν πιστευω να πονας ακομα?διαβασα επισης οτι δεν δουλευεις πια μπραβοοοοοο

τωρα χρειαζεσε ξεκουραση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Και εγω νομίζω Ιπποκαμπάκι οτι ειναι χαζή εξέταση, μια γνωστη την εκανε και ελεγε ο γιατρος της να κάνουν μια ενεση και τετοια τελικα αλλαξε γιατρό και τωρα εχει 2 παιδάκια και δεν εκανε τπτ εκτος απο ασπιρινη και την ενεσα για θρομβοφιλία!

Τουτσακι εχασε κιλάκια ΕΕΕ??? Ποιο ειναι το μυστικό να χασουμε και εμεις!!!

Μαριαεφάκι σταμάτησες τι δουλειά???

Καλά δεν βρηκαν ενα χαπι στην Χιο και δεν μπορουσαν να το παραγγείλουν??? Αχ βρε Αγγελική εμένα τα ουτροζισταν μου βαζουν κιλά!!!

Ανδριανούλα Πατουσίτσα τι κάνετε??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...