Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Vasdeli μου τι κανεις??

καλα μολις ειδα το μηνυμα στο f/b επαθα σοκ!!! μετα ομως σκεφτηκα πως αφου δεν ξερει κανεις τιποτα δεν ειναι ευκολο να το υποπτευθουν...ευτυχως!

πω πω εσυ εφασες κοντα στην αυχενικη ,πως περναει ο καιρος??μπραβο πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα.Με το σχολειο τελειωνεις?? :cool::cool:

Δεν θα έλεγα τίποτα στο φέις ανοιχτά μην φοβάσαι.....:cool:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!Σήμερα το τικεράκι μου λέει ότι το σουσαμάκι μου πλέον είναι έμβρυο!!!!

Με το σχολείο έχω τελειώσει από 1 Ιουνίου(αδειούλα!!!!:cool:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω πονακια τωρα μια στην μεση μια στις σαλπιγγες αλλα ειναι λιγο νωρις ακομα ειμαι στην 25 μερα 1 βδομαδουλα κ μετα βλεπουμε

το στηθος εκει που παει να πριστει εκει δεν πριζεται το σκασμενο

εσυ απο συμπτωματα πως πας ?

καλα θα χεις μια χοριακη τεραστιαααα ειμαι σιγουρη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοιταξε να δεις κι εμενα το στηθος μου πριν απο λιγες μερες μια πρηζοταν μια ξεπρηζοταν...τωρα ομως εχει σταθεροποιηθει στην κατηγορια τουμπανο και εχει χρωματιστει πολυ εντονα και η θηλύ!!!αλλα συμπτωματα δεν εχω...!

1a0fd6e0b8.png

μακαρι μονο αυτο το συμπτωμα να χεις γιατι τα πονακια δεν αντεχονται ετσι κ η νυφη μου μονο στηθος πρισμενο δεν την ποναγε κ χοριακη με 10 μερες καθηστεριση 8300

κ ακομα δεν την ποναει παρα πολυ κ ακουσανε κ καρδουλα

το καλο με αυτην ηταν οτι δεν το σκεφτοταν γιαυτο πηγε με αρκετη καθηστεριση με την μια ειδε σακο κ την δευτερη παλμους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θα έλεγα τίποτα στο φέις ανοιχτά μην φοβάσαι.....:cool:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!Σήμερα το τικεράκι μου λέει ότι το σουσαμάκι μου πλέον είναι έμβρυο!!!!

Με το σχολείο έχω τελειώσει από 1 Ιουνίου(αδειούλα!!!!:cool:)

ουφ πηγε η καρδια μου στη θεση της....αχ ενταξει.......(πλακα κανω)

πολθυ καλα εκανε και πηρες αδεια....κι εγω αν πανε ολα καλα απ'το Σεπτεμβρη με βλεπω με αδεια!!!!πριν ημουν πολυ κατα αλλα μετα απο αυτο που επαθα θα τη χτυπησω οσο περισσοτερο γινεται!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

αντε κοριτσακι μου να ερθει η ωρα να γεννησεις με το καλο κ να μας λες ποτε εβηξε ποτε εφαγε τι ωρα εκανε τα κακακια του χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

νικακι οι εγκυμοσυνες οι καλοκαιρινες εχουν το καλο το οτι εισαι πιο χαλαρη βγαινεις εξω ξεχνιεσε ρε παιδακι μου θα πατε διακοπες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

παντως επεσε πολυ ερημια εδω μεσα μια σελιδα καθε 3 μερες αλλαζουμε

ναι ρε γμτ πως τα καταφεραμε ετσι??τωρα που'χουμε παρει μπρος για τα καλα επρεπε να'ναι γεματο το καφε μας!!!!!!!κατι πρεπει να κανουμε!!!μηπως να βαλουμε τον καφε φθηνοτερα???????χαχαχαχα!

εσυ ποτε περιμενεις κανονικα περιοδο????? ξου ξου μακρυα απο μας!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

λες ρε νικακι ποσο να το κατεβασουμε πια ανεβηκε κ το φ.π.α

λοιπον με μενα ειναι λιγο περιπλοκο ο κυκλος μου γενικα ξεπερνουσε τις 32 μερες παντα

αλλα

1 μηνα απο την αποξεση στις 33 (σχετικα λιγες μερες απο την προηγουμενη που ηταν ηταν 38 μερες)2 μηνας 34

3 μηνα 32 σκαρτες γιατι αδιαθετησα βραδι αργα

4 μηνας το ιδιο 5 μηνας 28 μερες τωρα τι να σου πω κ γω ποτε περιμενω ειπα κανονικα 22 ιουνιου μεσες ακρες αν μεχρι τοτε δεν θα κανω τεστακι 23

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εεε,νικακι θες και αλλα συμπτωματα ????? :P:p:p:p

αυριο θα ξαναπαω στο γιατρο αιμα και υπερηχο,εχω τρελαθει στο τρυπημα 2 στην κοιλια και 1 στο χερι,μερα παρα μερα.υποψιαζομαι οτι θα κατεβω νωριτερα πριν την 15η μερα.νιωθω τις ωοθηκες μου να δουλευουν ειναι περιεργο αλλα το νιωθω,οπως τις γονιμες αλλα πολυ παραπανω.χαμος γινεται εκει.:tongue::tongue::tongue: τωρα θα αρχιζουν να στριμωχνονται κιολας ,αφηστε που εχω και ορμες.και αυτες δεκαπλασιες ειναι.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχεις δικιο...:D

οσο για διακοπες θα παμε σιγουρα αρκετο καιρο στον Ωρωπο που εχουμε εξοχικο και ισως μια βδομαδα στη Χιο που θα μας φιλοξενησει μια φιλη...θα παω κοντα στο Αντζελακι μας!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ιποκαμπακι σιλανς χαχαχαχ

εγω παντως οταν εχω γονιμες ειναι που δεν εχω καμια ορεξη αλλα ειπαμε εγω ειμαι καβουρι κ ολα αναποδα τα κανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

λες ρε νικακι ποσο να το κατεβασουμε πια ανεβηκε κ το φ.π.α

λοιπον με μενα ειναι λιγο περιπλοκο ο κυκλος μου γενικα ξεπερνουσε τις 32 μερες παντα

αλλα

1 μηνα απο την αποξεση στις 33 (σχετικα λιγες μερες απο την προηγουμενη που ηταν ηταν 38 μερες)2 μηνας 34

3 μηνα 32 σκαρτες γιατι αδιαθετησα βραδι αργα

4 μηνας το ιδιο 5 μηνας 28 μερες τωρα τι να σου πω κ γω ποτε περιμενω ειπα κανονικα 22 ιουνιου μεσες ακρες αν μεχρι τοτε δεν θα κανω τεστακι 23

αχχχ....μακαρι παναγια μου μακαρι!!!θα σε βαλω στην προσευχουλα μου κι εσενα και το ιπποκαμπακι που βρισκεται σε υπερλειτουργια αυτη τη στιγμη!!!!!!ιπποκαμπακι μη μιλας για ορμες μη μιλας για ορμες.....!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...