Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλη επιτυχια ιπποκαμπακι οι προσευχες μας κ οι σκεψεις μας μαζι σου

ολα να πανε καλα κ να εχεις μια θετικη χοριακη!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα νικακι καλα εισαι?εγω μια χαρα

εδω ποτε συννεφια ποτε ηλιο

καλα ειμαι εχω τους προβληματισμους οπως θα διαβασες....χαχαχα αλλα ολα καλα.Εσυ??ο καιρος με εχει νευριασει με τα τσαλιμακια του!!!!:mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

καλημερα ιπποκαμπακι μου...μαλλον εχεις δικιο!μια μερα πριν οσο να πεις θα δειξει δεν μπορει...αχ να'ναι μια μεγααααλη χοριακη!!!!!!!!!;);)

για το μαλλι τι λες...??το καλο ειναι οτι δεν εχω ασπρες απλα απ'τον ηλιο το μαλλι μου εχει ξανοιξει και η ριζα που βγαινει εχει τεραστια διαφορα!

καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου απλα εχω βρει με κατι να προβληματιζομαι μεχρι την Παρασκευη.....

τα μαλλακια σου μπορεις να βαψεις στο χρωμα σου με φυτικη βαφη και τα αφηνεις να ερθουν στο κανονικο. ή να κανεις ανταυγιες ,που δεν ακομπουν στην ριζα.ολες μου οι φιλες με φυτικη βαφη βαφανε.

Διαφημίσεις

τα μαλλακια σου μπορεις να βαψεις στο χρωμα σου με φυτικη βαφη και τα αφηνεις να ερθουν στο κανονικο. ή να κανεις ανταυγιες ,που δεν ακομπουν στην ριζα.ολες μου οι φιλες με φυτικη βαφη βαφανε.

λές ιπποκαμπάκι μου??η θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά??

αλλά αφού μου λές για τις φίλες σου κάτι ξέρεις παραπάνω!!!!thanks....

1a0fd6e0b8.png

nikaki μου,στις 3-6-10 μου εγραψαν στο χαρτι να το κανω,εγω θα το κανω στις 2-6-10.και εμενα νωρις με φαινεται αλλα και η γνωστη μου νωρις το ειχε κανει,εεε,αν ειμαι εγκυος κατι θα δειξει , πανω απο 2 μοναδες θεωρησε εγκυος.τι στο καλο , κατι θα βγει,αν βγει 0-1 ε τοτε αστα βραστα,θα μιλησω και με κεντρο.

καλημέρα ιπποκαμπάκι και από εμένα!!! σου εύχομαι να έχεις μα τεράααστια χοριακή!!!!:-D

Καλημερα κοριτσακια!

Εχω σηκωθει με απαισια διαθεση. Κανω αυστηρα διατροφη λογω του σακχαρου και μεχρι προτινως (πριν με πιασουν οι ζαλαδες) περπαταγα καθε μερα περιπου μια ωρα. Με ολα αυτα ειχα καταφερει να παρω 3 κιλα. Απο την στιγμη που σταματησα το περπατημα εδω και μιαμιση βδομαδα εχω παρει αλλα 3 και ειμαι να σκασω! Εχω τρελαθει στα ψητα, στα φρουτα και στις σαλατες και απο χθες ξεκινησα παλι περπατημα παροτι ζαλιζομαι για να μην ξεφυγω.... Η ψυχολογια μου εχει επηρεαστει παρα πολυ λογο και των ορμονων, αισθανομαι σαν θερμοσιφωνας με ποδια! Ξεκινησα και με 10 κιλακια παραπανω, αναμνηστικα απο τις ορμονες και την κορτιζονη που μου εδιναν στις 3 παλινδρομες και ειμαι σαν μπαλα. Χθες πηγα να παρω μαγιο, εβαλα ενα ηλεκτρικ ολοσωμο κκαι εμοιαζα με σημαδουρα!!!

Τι με εχει πιασει??? Εννοειται οτι θελω να ειναι καλα το μπεμπεκι μου και ολα τα υπολοιπα θα τα παλεψω αλλα καταβαλω τοσο μεγαλη προσπαθεια που νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου εχει βαλθει να με τρελανει. Αλλες κοπελες που ακολουθουν την ιδια διατροφη, αφου εγω τους την εχω δωσει, και χωρις περπατημα εχουν καταφερει να χασουν κιολας!

Οι ορμονες παιζουν μου βιολι!!!!

Kαλό μου κορίτσι μην βασανίζεσαι! Είναι καθαρά ορμονικό το ζήτημα, απλά οι γιατροί πρέπει να είναι αυστηροί με το ιστορικό μας...Κι εμένα τα ίδια μου λέει και έχω καταφέρει να πάρω κάτι λιγότερο από κιλό μέχρι στιγμής αλλά δεν παίρνω άλλα φάρμακα πέρα από τις claxan. Αν θυμάμαι καλά εσύ παίρνεις utrogestan; Μήπως και κορτιζόνη;

Γεια σας κορίτσια!!!:P Ήρθα πάλι!!! Λυπάμαι που σας έκανα να ανησυχήσετε (μόλις μίλησα με τη mariaefi και με στόλισε κανονικά:mrgreen:) Καλά είμαστε και εγώ και..........ο γιος μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά ευτυχώς τώρα ηρεμήσαμε αρκετά και μετά και τη χθεσινή επίσκεψη μας στο γιατρό χαμογελάμε και πάλι!!!! "Καθαρίσαμε" και με την κυστική ίνωση αφού χθες μάθαμε ότι ο άντρας μου δεν είναι τελικά φορέας της νόσου:P!!! Απ'ότι καταλάβατε όλες τις βλάβες εγώ τις έχω:rolleyes:!

Τελοσπάντων τώρα είναι όλα καλά και προχωράμε στο επόμενο βήμα και την τελευταία ελπίζω αγωνία (θα κάνω άμνιο τέλος Ιουλίου:?).

Πήρα και τα συγχαρητήρια μου από το γιατρό αφού αυτό το μήνα όχι μόνο δεν πήρα επιπλέον κιλά αλλά έχασα και μισό, οπότε παραμένω στα +4!!!!:mrgreen: Η κοιλιά μου όμως έγινε τεράστια και όλοι αναρωτιούνται μήπως έχω δίδυμα!!!!!!! Αλλά είπαμε, ο γιος μου θα γίνει Φασούλας!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οι υπόλοιπες έμαθα ότι είστε όλες καλά και σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου!!!:P

Πού είσαι ρε παιδί μου να σου τραβήξω το μαλλί;:D Αχ, εγώ ανησύχησα, θα την πω την αλήθεια...Όταν στο φεις σου έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησες έκανα σκέψεις-βλακείες...Μιλούσα με την Μαρία 20 λεπτά στο τηλέφωνο και αναρωτιόμασταν...Αχ, έλα εδώ να σου τραβήξω το τσουλούφι, δόξα τω Θεώ όλα καλά!:P

αχ,κριστυ μου και εγω,σαν μπαλα εγινε η κοιλια μου απο τα φαρμακα(και απο το φαι βεβαια):tongue::tongue:,πανε τα παντελονακια τα ασπρα,τα κολλητα μπλουζακια.ενα ματσο κυτταριτιδα εχω γιναι,κοντευω να εχω και στα νυχια κυτταριτιδα.

νικακι μου , vasdeli ?,patousitsa? (καποια ακομα θα παει σε γιατρο την παρασκευη) μαζι θα εχουμε νεα.

Relax, ιπποκαμπάκι!!! Όταν με το καλό γίνεις μανούλα, έχεις όλο το χρόνο να επανέλθεις σωματικά...Αυτό θα είναι το λιγότερο...

κοριτσια να ρωτησω...τι λετε για τις ανταυγιες?ισως ειναι μια καλη λυση για να μην ακουμπησει η βαφη το κεφαλι μου!τα περναω σχεδον καθε μηνα βαφη αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν ειναι οτι καλυτερο!ακουω γνωμεσ και δεχομαι συμβουλες!

Νικάκι, στον γιο μου και μετά το πρώτο τρίμηνο έκανα 1 φορά ανταύγιες. Τώρα δεν θα κάνω τίποτα...σου στέλνω πμ με αναλυτικά στοιχεία για να εντρυφήσεις στο θέμα, αν θες...

καλη επιτυχια ιπποκαμπακι οι προσευχες μας κ οι σκεψεις μας μαζι σου

ολα να πανε καλα κ να εχεις μια θετικη χοριακη!!

Βρε, βρε, καλώς το κορίτσι μας!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λές ιπποκαμπάκι μου??η θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά??

αλλά αφού μου λές για τις φίλες σου κάτι ξέρεις παραπάνω!!!!thanks....

θα ρωτησεις τον γιατρο σου πρωτα.η μια φιλη μου τα εβαφε και ξανθο-καταξανθο και η αλλη η φιλη μου (κομμωτρια),περιμενε λιγο και εκανε ανταυγειες.ξερω οτι τα φυτικα δεν πειραζουν.

Διαφημίσεις

νικακι μου μην προβληματιζεσε!!!!

ιπποκαμπακι πως εισαι σημερα? τα καφε σταματησαν?

ανδριανα μου ,σημερα τα αγαπημενα μου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: καφετουλια δεν με επισκεφτηκαν( απο εχθες το βραδυ).ευτυχως,θα ερθει κατευθειαν το αιμα.:tongue::tongue::tongue:.πρεπει να πριστηκε το στηθος και σαν να σκουραιναν η θηλες μου,ισως ειναι και η ιδεα μου.

βασδελη,ας κανω παιδακια,και ειπα τον συζυγο,να μου δωσει 5000 € για ρεκτιφιε.:tongue::tongue::tongue:

ανδριανα μου ,σημερα τα αγαπημενα μου :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: καφετουλια δεν με επισκεφτηκαν( απο εχθες το βραδυ).ευτυχως,θα ερθει κατευθειαν το αιμα.:tongue::tongue::tongue:.πρεπει να πριστηκε το στηθος και σαν να σκουραιναν η θηλες μου,ισως ειναι και η ιδεα μου.

βασδελη,ας κανω παιδακια,και ειπα τον συζυγο,να μου δωσει 5000 ? για ρεκτιφιε.:tongue::tongue::tongue:

ωραια ιπποκαμπακι μου καλα παει το πραγμα ετσι συνεχισε και μας βλεπω την Παρασκευη ν'ανοιγουμε σαμπανιες!!!!

Vasdeli μου εχω ηδη μπει και διαβαζω αλλα μ'αυτα που διαβαζω με βλεπω να φτανει η ριζα μεχρι το γονατο!!!!!!!χαχαχαχα δεν πειραζει......

1a0fd6e0b8.png

ωραια ιπποκαμπακι μου καλα παει το πραγμα ετσι συνεχισε και μας βλεπω την Παρασκευη ν'ανοιγουμε σαμπανιες!!!!

Vasdeli μου εχω ηδη μπει και διαβαζω αλλα μ'αυτα που διαβαζω με βλεπω να φτανει η ριζα μεχρι το γονατο!!!!!!!χαχαχαχα δεν πειραζει......

Χαίρομαι που το έπιασες το υπονοούμενο καλό μου κορίτσι!!!:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα τεστ εμποριου και μαλλον βγηκε θετικο.δεν ξερω,κλαιω απο την χαρα μου.ειναι πολυ αχνή η γραμουλα και δεν ξερω,επειδη ειναι νωρις ή ετσι γινεται παντα.μαλλον το πρωτο αλλα θα δειξει την παρασκευη η χοριακη.

κοριτσιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα τεστ εμποριου και μαλλον βγηκε θετικο.δεν ξερω,κλαιω απο την χαρα μου.ειναι πολυ αχνή η γραμουλα και δεν ξερω,επειδη ειναι νωρις ή ετσι γινεται παντα.μαλλον το πρωτο αλλα θα δειξει την παρασκευη η χοριακη.

ααααααααααα...........μπραβο ιπποκαμπακι μου τελειααααααααααα!!!!!!!!!!

....και δεν το κανες και πρωι ετσι δεν ειναι???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...