Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου πφφφ εννοείται ότι μπορεί να υπάρχει σε άπειρες γυναίκες απλά επειδή εμείς είμαστε σε διαδικασία που τα ψαχνουμε τα βρίσκουμε ενώ σε κάποιες μπορεί να υποβόσκει απλά και μην γίνει ποτέ αντιληπτό καθώς και να συλλάβει κανονικά... τελοσπαντων άστο προς το παρόν μην το σκέφτεσαι κάνε ότι καλύτερο μπορείς μόνη σου μέχρι να τον βρεις και να μιλήσετε τουλάχιστον ή να έπαιρνες μια δεύτερη γνώμη ξέρω γω,τι να πω...

όλα τα σκέφτομαι. ακόμα και να πάρω τις δύο που μας έμειναν και να πάμε σε άλλο κέντρο . φαντάσου ότι θέλω να πάω για ΠΑΠ και σκέφτηκα να πάω στον γυναικολόγο που είχα πριν μπλέξω με αυτούς. στο καλό τους, μας τρομάζουν συνέχεια και αποτέλεσμα 0. μου αρέσει που μου είπε ότι αυτό το βρίσκουν στις περισσότερες όταν κάνουν ngs μήτρας, είναι το πιο συνηθισμένο εύρημα. ε ; τι κάνουν όλες αυτές; περιμένουν;

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

γεια σου χριστινα! μπραβο για τον υπερηχο! με το καλο τα μωρακια σου!!!

α, εσυ προκομενο κοριτσι! ολα τα προλαβες! και κουλουρακια, και αυγα! μπραβο! εγω τιποτα! χαχα!!!

πρεπει να βγω και για τα πασχαλινα τα δωρα. να δω ποτε θα τα κανω. ουτε με νονους εχουμε βρεθει ακομη.

αυτος ο καιρος...εχει τοσο ωραια λιακαδα που μου φαινεται απιστευτο οτι θα ξαναχαλασει!!! τι να πω, ελπιζω να μην μας τα κανει μουσκεμα...

εφυγα, πρεπει να δουλεψω...!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? που χαθηκατε? εγω ολο στο τρεξιμο. και σεις φανταζομαι. ακομη σημερα και αυριο θα δουλεψω. μετα κενο!!!

τι θα κανετε τις γιορτες, θα πατε πουθενα? εμεις το σκεφτομαστε....

marmin εμενα η ηλεκτρικη ειναι απο τις αγαπημενες μου! ειδικα ο ηχος που κανουν τα σκουπιδακια πανω στο μεταλλικο σωληνα!!! χαχα!!! και το σιδερο μου αρεσει. το ξεσκονισμα δε μου αρεσει καθολου. ο αντρας μου στο συμμαζεμα βοηθαει καμια φορα. οταν εχουμε φτασει στο αμιν!!! αν του πω να κανει κατι βεβαια θα το κανει. εκτος απο το να μαζεψει τα ρουχα απο το μπαλκονι...!!!!

υ.γ. ενταξει δεν ειμαι και πααααρα πολυ πιο μικρη. τα 32 κοντευω.

Απαπαπα τι είναι αυτό καλέ που έχουν οι άντρες με τα ρούχα του μπαλκονιού; Ο δικός μου από την αρχή μου το ξεκαθάρισε! Κάνω ότι θες εκτός από το να απλώσω ρούχα! Ώσπου μένω έγκυος μετά από πέντε έτη παρακαλώ που το ήθελε ωσαν τρελος και στον υπέρηχο της καρδούλας σκάει μύτη η αιμορραγία! Εντολή αυστηρή γυναικολόγου "ξεκούραση"! Να δείτε μπουγάδες που απλωσωμάζεψε! Ε κι από τότε του έμεινε! όχι πολύ συχνά βέβαια αλλά αν χρειαστεί το κάνει και αυτό!

Εδώ είμαι εγώ, έκανα β'επιπέδου χθες. Όλα καλά με τα μωρά.

Δεν έχω πάρει καθόλου άδεια για τις γιορτές, προσπαθώ να μην την ξοδέψω για να την έχω μετά για τα μωρά. Αυτές τις μέρες εκτός από τις καθημερινές μου υποχρεώσεις είχαμε και επισκέψεις νονών, πήγμε στην αγορά για δώρα σε βαφτιστήρια και ανίψια και μερικά πράγματα για εμάς, έκανα και πασχαλινά κουλουράκια, έβαψα και αυγά, βγαίναμε και έξω για παιχνίδι πριν μας τα ξαναχαλάσει ο καιρός.

Γενικά περνάνε πολύ γρήγορα αλλά και κουραστικά οι ημέρες.

Εσείς τι κάνετε? Που θα πάτε για Πάσχα?

Τέλεια νέα! Κοντεύω κι εγώ δηλαδή για β' επιπέδου!! Αν και πιστεύω πως θα μου την καθυστερήσει καμια εβδομάδα η γυναικολόγος μου όπως κ την αυχενική γιατί στον υπέρηχο τα μωράκια μου είναι κάτι μέρες μικρότερα! Τεσπα! Σε μια εβδομάδα έχω υπέρηχο κι έτσι θα μου πει πότε να κλείσω για β' επιπέδου! Μακάρι να είναι όλα καλά και για τα δικά μου διδυμάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι κοριτσια, καλες γιορτες να εχουμε!!! καλη ανασταση και καλο πασχα!! εγω μαγειριτσα μπλιαχ!!!!!! το κατσικακι ετσι και ετσι. μονο αν ειναι σουβλιστο. ο αντρας μου τιποτα απο τα δυο!!! αχ, παει το εθιμο σε εμας, δεν θα συνεχιστει!! χαχαχα!!!!

marmin, για τη μπουγαδα, εμεις δεν εχουμε και πολλλους γειτονες εδωπερα (βασικα σχεδον κανεναν!!!) και παλι δεν ηθελε!!! ας ειναι, δεν πειραζει!!! α, και με το καλο ο υπερηχος να δεις και τα μωρακια σου!!

Διαφημίσεις

Καλό Πάσχα κοριτσια!

Μαγειρίτσα ξεκίνησα να τρώω όταν παντρεύτηκα! Τη λατρεύει ο σύζυγος και έτσι έφαγα κι εγώ! Το Πάσχα θα φάμε κατσικάκι αλλά Μπαρμπαρίγου και ο Θεός βοηθός! Αρνοκατσικα τρώω από μικρή! Η μανούλα μου το έκανε γεμιστό με γόμο! Νιαμ, νιαμ, νιαμ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλή Ανάσταση!

Να περάσετε πολυ πολύ όμορφα με τα ζουζουνάκια σας και όσους αγαπάτε!!

Πολύ γεμάτες αυτές οι μέρες και χαθήκαμε!!

Και του χρόνου με υγεία!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χρόναι πολλά σε όλες.

Πως τα περάσατε?

Εμείς καλά περάσαμε αν και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός. Και εγώ στην δουλειά είμαι, αλλά με βαριά καρδιά ήρθα, έχω αρχίσει να κουράζομαι και νυστάζω πολύ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

χρονια πολλα! χριστος ανεστη!!! επανηλθαμε και μεις! εγω δεν δουλευω αυτη τη βδομαδα. θα οργανωθω να κανουμε πραγματα με τα παιδια!

χριστινα λογικο ειναι να νιωθεις κουρασμενη. οσο περναει ο καιρος βαραινεις κιολας... εχεις προγραμματισει ποτε θα σταματησεις ή οσο αντεξεις?

Διαφημίσεις

Χρόναι πολλά σε όλες.

Πως τα περάσατε?

Εμείς καλά περάσαμε αν και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός. Και εγώ στην δουλειά είμαι, αλλά με βαριά καρδιά ήρθα, έχω αρχίσει να κουράζομαι και νυστάζω πολύ.

Nαι βρε κοριτσάκι, με δυο μικράκια ήδη στο σπίτι κι άλλα δυο στην κοιλίτσα ΚΑΙ δουλειά... Πόσο να αντέξεις?Καλημέρα!Εμάς γιορτάζει ο μπαμπάς μας σήμερα κι έχουμε σπίτι τραπέζι το οποίο θα ετοιμάσει η μαμά μου αφού εγώ δουλεύω-εντάξει, εγώ έκανα brownies για επιδόρπιο....-:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!

Μαρουσκάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη αν κατάλαβα σωστά γιορτάζει γιατί με μπέρδεψες λίγο!

Οι υπόλοιπες να χαίρεστε όποιον δικό σας γιορτάζει και αν δεν έχετε κανέναν όπως κι εγώ τότε δεν πειράζει να τους χαιρόμαστε όλους!!

Χριστίνα εγώ ακόμα απορώ πώς αντέχεις!!! Εγώ με ένα στο σπίτι και πάλι τα παιξα και σταμάτησα από καιρό!!

Σε μια βδομάδα πάω για τον υπέρηχο β' επιπέδου και αδημονώ!! Χθες είχαμε ραντεβού στη γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο και τα είδε πάλι ένα και ένα! Το κοριτσάκι πιο μπαμπάτσικο είναι 340γρ και το αγοράκι πιο ζωηρούλικο αλλά 310γρ!! Το πρώτο με είπε έρχεται με το κεφαλάκι και το δεύτερο ισχιακό αλλά και έτσι να μείνουν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό! Πείτε με τρελλή αλλά δε θέλω καθόλου την καισαρική! Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά μια και το φερε η κουβέντα! Σημασία έχει πως είναι γερά και τα δύο! Άντε να κάνουμε και το μεγάλο υπέρηχο να ησυχάσω περισσότερο μετά!!!

Εμείς Πάσχα άρρωστο περάσαμε αλλά δεν πειράζει μας γλύκανε ο επίσης αρρωστούλης μα πάντα κεφάτος υιός μου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα!!

Μαρουσκάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη αν κατάλαβα σωστά γιορτάζει γιατί με μπέρδεψες λίγο!

Nαι, τον αντρούλη μου έχω, τα είπα λίγο μπερδευτικά όντως!!

Οι υπόλοιπες να χαίρεστε όποιον δικό σας γιορτάζει και αν δεν έχετε κανέναν όπως κι εγώ τότε δεν πειράζει να τους χαιρόμαστε όλους!!

Χριστίνα εγώ ακόμα απορώ πώς αντέχεις!!! Εγώ με ένα στο σπίτι και πάλι τα παιξα και σταμάτησα από καιρό!!

Σε μια βδομάδα πάω για τον υπέρηχο β' επιπέδου και αδημονώ!! Χθες είχαμε ραντεβού στη γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο και τα είδε πάλι ένα και ένα! Το κοριτσάκι πιο μπαμπάτσικο είναι 340γρ και το αγοράκι πιο ζωηρούλικο αλλά 310γρ!! Το πρώτο με είπε έρχεται με το κεφαλάκι και το δεύτερο ισχιακό αλλά και έτσι να μείνουν μπορώ να κάνω φυσιολογικό τοκετό! Πείτε με τρελλή αλλά δε θέλω καθόλου την καισαρική! Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά μια και το φερε η κουβέντα! Σημασία έχει πως είναι γερά και τα δύο! Άντε να κάνουμε και το μεγάλο υπέρηχο να ησυχάσω περισσότερο μετά!!!

Εμείς Πάσχα άρρωστο περάσαμε αλλά δεν πειράζει μας γλύκανε ο επίσης αρρωστούλης μα πάντα κεφάτος υιός μου!!!

Άντε σου έρχονται ζευγαράκι, μακάρι να τα καταφέρεις με φτ, αλλά και καισαρική να κάνεις θα σε αποζημιώσει το αποτέλεσμα!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άντε σου έρχονται ζευγαράκι, μακάρι να τα καταφέρεις με φτ, αλλά και καισαρική να κάνεις θα σε αποζημιώσει το αποτέλεσμα!;);););)

Αυτό να λέγεται! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...