Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Ο γιος της fouskitsas μας θα κανει μπλουμ στην κολυμπηθρα !!


νινετα

Recommended Posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΣΗΜΩΤΗΤΩΝ

Εμεις πρωτη εξασφαλισαμε την πρωτη επισημη κοινωνικη εμφανιση του γιου της fouskitsas στο γεγονος της χρονιας !αποκαλυπτουμε το νεο ονοματακι του μικρου που ειναι "ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ "!απο εγκυρες πηγες γνωριζουμε οτι αυριο το πρωι θα γινει το μυστηριο!οι οικογενεια εχει προσλαβει σωματοφιλακες γιατι οι μπεμπουλες της αθηνας καταφθανουν για να δουν απο κοντα τον κουκλαρο γιο της fouskitsas !!(κοριτσια των εχω προλαβει εγω για την 3 κορη που θα κανω )αγαπακι μου να σας ζησει ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ!φιλακια πολλλλλλλλλλλα !!σε αγαπω πολυ -πολυ !!

empty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

χαχαχα...εισαι για δεσιμο...χαχαχα

Φωτεινουλα να μας ζησει ο πριγκηπας μας, να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος.

Κοιτα να το καψετε αυριο!!!!

Μακαρι να μπορουσα να ημουν εκει να τον δω απο κοντα.


rFQep1.pngcS9Bp1.png
Link to comment
Share on other sites

φωτεινουλα μου,με το καλο η βαφτηση του ανασταση μας!!!!:P:p:pσας ευχομαστε(εγω,προκοπης και αριστειδης)να ειναι καλοφωτιστος,να τον εχει ο θεουλης παντα καλα,και να τον χαρειται οπως ονειρευεσται!!!!γερος και δυνατος!!!!!καλα φιλεναδα μου νινετα,μην τσακωθουμε απο τωρα,ειπαμε......στην κορη που θα κανω ,θελω για γαμπρο μου τον μικρουλη!!!!!θα γινει μαχη στο μελλον!!!!!πολλα πολλα φιλακια και καλα να περασετε!!!!!:P:p:p:p:p


tsksqvy1c8.jpgeNortjK1UjIxsTQxULIGXDASugKh42.png
Link to comment
Share on other sites

Καλά εσείς τσακωθείτε μόνες σας για το ποια θα τον κάνει γαμπρό.

Εγώ την έχασα την ευκαιρία…χαχαχα και για τρίτο δεν πάω με τίποτα, δεν θέλω να χάσω τον άντρα μου από εγκεφαλικό…χαχαχα


rFQep1.pngcS9Bp1.png
Link to comment
Share on other sites

να σας ζησει το καινουργιο ονομα!!AΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!να ειναι παντα υγιες το παιδακι σας και να σας χαριζει μονο χαρες!!σας ευχομαι να περασετε τελεια και να το καψετε!!χααααα!!για κανονιστε καμια συναντηση μιας και εισαι κοντα!!!φιλακια πολλα!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΛΛΤΤΤΤ!!! Τι έγινε εδώω!!!??? Κανονίζετε συμπεθεριά χωρίς την παρουσία της Fousk μας?? Εγώ ξέρω ποια θα είναι η νύφη !!! Εχει κανονιστεί πριν πολύυυ καιρό!!! ( sofia_p είναι δωσμένος σε εσάς!!!)

Αλλά για να μην ξεφύγω από το χαρμόσυνο γεγονός να ευχηθώ και εγώ!!! Καλοφώτιστο το αγοράκι μας!!! Παντα γερός και υγιής να είναι !!! Όλα τα καλά του θεούλη να του φανερωθούν και να κάνει τους γονείς του τόοοοσο ευτυχισμένους!!! Και στην αγαπημένη μας fousk να ευχηθούμε οι προσπάθιες που ξεκίνησε να φέρουν γρήγορα αποτελέσματα και να χαρίσουν στον Αναστάση της ένα αδερφάκι!!! Φιλιά πολλά και απο εμάς!!!

SIWS_baptism-blue.gif

Link to comment
Share on other sites

φουσκιτσα μου,καλοφωτιστος ο γιοκας σου και παντα να σας χαριζει στιγμες υπερηφανιας οπως η σημερινη.Να στε παντα γεροι κι ευτυχισμενοι και ο,τι - ο,τι καλυτερο υπαρχει ... να το πάθετε μεσα απ΄τη καρδια μου!!!!!!πολλα φιλια!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κοριτσακια μου ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΜΑΣ εριξε πολυ κλαμα το αντρακι μας !τον ματιασανε το μωρο και ηθελε να ειναι μονο στην αγκαλιτσα του μπαμπακα του !!ομως και η μαμα του με το νεο τελειο ,τρομερο ,φοβερο μαλλακι της συγκινηθηκε πολυ (φορουσε αδιαβροχη μασκαρα),η φουσκιτσα φορουσε μια τελεια τουαλετα(την νταλικα την ειχε παρκαρει 2 στενα παραπανω για την μερα αυτη! χααααα)μετα το μυστηριο πηγαν για φαγητο (τελειο το μενου μιαμ-μιαμ )και μετα στο σπιτακι τους(η φουσκιτσα πηρε παλι την νταλικα χαααααααα!) θα βαλει φωτο στο fb(μαρη να βαλεις ε??)να δουμε το καμαρι μας !να μας σας ΖΗΣΕΙ γερος και (ταλιμπανακος να γινει)δυνατος !φιλακια πολλλλλα !!

Link to comment
Share on other sites

ε ειστε τρελες!!!!τελικα θυμηθηκα τον κωδικο και μπορεσα να μπω!!!!σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας.οπως παντα ημουν μια θεα,ο γιος μου κουκλος εριξε παρα παρα πολυ κλαμα και ηθελε μονο τον γιωργο(ευτυχως για μενα);).οσο για το ονομα του...αναστασιος μιχαηλ εβγαλα και του μπαμπα μου γιατι ειδα ονειρο που μου εκανε παραπονο γιατι βγαζω το παιδι τασο!!!!!αυτα.οταν παω σπιτι θα βαλω φωτογραφιες να δειτε λεπτομερειες!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...