Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 3/11/2026 at 8:55 ΜΜ, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      ΒιβλίαΒιολογίας

       

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      ΒιβλίαΑνατομίας

       

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      ΤεστΓονιμότητας

       

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      ΕίδηΕγκυμοσύνης

       

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Είσαι πάρα πολύ δυνατή και μπράβο σου! 👏 Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα! 

      • Μου αρέσει 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα κοριτσια...

Μολις γυρισα απο οδοντιατρο...

Αυριο θα κατεβουμε στο χωριο γιατι ειναι τα γενεθλια του μικρου και θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ!!!!!

Ανυπομονω να δω το ζουζουνι μου:P:p

Εχω ιντερνετ οποτε θα μπαινω κανονικα...

Φιλακια πολλα σε ολες:tongue::tongue:


1DqRp3.png

vA8fp3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσια καλημερα!!!!!!

Ετοιμαζομαι σιγα σιγα για το χωριο...

Χθες πηγαινα με το μηχανακι μου σε μια δουλιτσα που ειχα και οπως εβγαλα απο την μπαγκαζιερα το πορτοφολι μου, ειχε κολλησει πανω το κινητο μου και μου πεφτει και εγινε 2000 κομματια!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x

Ειχα ολα τα τηλεφωνα περασμενα στη συσκευη, και οχι στην sim και ετσι τα εχασα:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Οποια μπορει και εχει το κινητο μου, ας μου στειλει το δικο της με μυνημα γιατι σας εχασα ρε γμτ:eek::eek:

Φιλακια πολλα και θα σας γραψω απο το χωριο....

14 χρονια πριν, τετοια ωρα, κρατουσα το θαυματακι μου στα χερια μου!!!!!!!!

Θεε μου αξιωσε εμενα και τα αλλα κοριτσια να ζησουν μια τετοια μαγικη στιγμη!!!!!!!!


1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Nα σου ζήσει το αντράκι σου και καλή πρόοδο (που την έχει). Υγεία και να είναι κοντά σου να σε στηρίζει. Εύχομαι του χρόνου να τα σβήνετε τα κεράκια με το μπεμπάκι σας αγκαλιά.

Καλά να περάσεις. Σου στέλνω το κιν μου.


dpTCp2.png

62YBp2.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Βιλλάκι μου γλυκό να χαίρεσαι το παλληκαράκι σου. Να σου δίνει πάντα χαρά και να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος..

Να περάσετε όμορφα στο χωριό και να αλλάξετε παραστάσεις.. Σου στέλνω κι εγώ με π.μ. το κινητό μου..

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!


L2qIp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Να μαι και γω αργούτσικα.....να ευχηθώ αργοπορημένα για το γιο της Βίλλυς μας......Βιλλάκι μου να τον χαίρεσαι να τον καμαρώνεις ....να ναι πάντα ευτυχισμένος ....αλλά θα δώσω και μία άλλη ευχή .....σύντομα να του χαρίσεις ένα αδερφάκι:D:D:D:D:D

Όσο για τα τηλέφωνα θα σου το στείλω το δικό μου σε μην....μην ανησυχείς δε χανόμαστε εμείς;)

Ντόλη μου καλό ήταν που ακούστηκε και η γνώμη ενός ειδικού......εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα....και σύντομα να κάνεις και συ ένα αδερφάκι στο Μιχαλάκη σου!

Γιόλα μου για το γιατρό που με ρώτησες θα σου πω πως με πήρε τηλ την ώρα που μου είπε για τα αποτελέσματα και μου ανέφερε πως τα πράγματα ήταν έτσι όπως του τα είπα και γω......δηλ χοριακή αρνητική........επίσης μου είπε πως και νωρίτερα που την έκανα 3 μέρες ....αν ήταν να είμουν έγκυος θα είχε δείξει έστω 20 μονάδες. Εγώ του είπα πως θα θελα να περάσω από το κέντρο να μιλήσουμε και για το πως νομίζει πως πρέπει να κινηθούμε ή αν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες επιπλέον εξετάσεις και μου είπε να πάρω τηλ να κλείσω όποτε εγώ θελήσω είτε πριν τις διακοπές είτε μετά. Αυτά είπαμε......να σου πω την αλήθεια εγώ δεν είμαι και από τους ανθρώπους που θέλω ο γιατρός να με γεμίζει με ελπίδες να μου λέει πως σίγουρα θα τα καταφέρουμε και γενικότερα τα μεγάλα λόγια και το ντάντεμα. Μπορώ να σου πω πως όταν βλέπω τέτοιους γιατρούς πιθανότατα να τους απορρίψω και γι αυτό το λόγο. Εγώ θέλω συγκεκριμένα πράγματα ....σίγουρα δε θέλω να είναι και αδιάφορος δηλ να μπαίνει πχ να με εξετάζει και ούτε καν να μου μιλάει ή να μην ενημερώνει όσο θα θελα. Θέλω να ναι καλός στην επιστήμη του και προσιτός. Εγώ από το γιατρό μου δεν ήθελα λόγια παρηγοριάς.....αν ήθελα κάτι θα ήταν να μου λεγε εκείνος να περνούσα από το κέντρο να μιλήσουμε για την αποτυχία και για τη συνέχεια.....βέβαια του το είπα εγώ και ήταν πρόθυμος να πάω όποτε θελήσω. Δεν έχω κάποιο παράπονο.

Επειδή προσωπικά έχω γνωρίσει γιατρούς που είναι όλο συμπαράσταση και συμπόνοια και ενδιαφέρον.....με τόσο πια ζήλο......που μόνο και μόνο από αυτή τη συμπεριφορά είχαν κάνει τους πελάτες τους να τους έχουν θεούς και όχι για την επιστήμη τους .....έχω αρχίσει να μη θέλω τόσο υπερβολική συμπεριφορά......μια απλή και ανθρώπινη συμπεριφορά ζητάω τπτ παραπάνω. Είμαι όμως και υπέρ της άποψης του να νιώθεις και καλά με το γιατρό σου.....αν δε νιώθεις καλά όσο καλός επιστήμονας και αν είναι πάλι θα υπάρχει θέμα.

Εγώ για την ώρα θέλω να κάνουμε την εξεταση του καρυότυπου ζεύγους και περιμένουμε και τα αποτελέσματα για την κατάτμηση dna σπέρματος που έκανε ο άντρας μου....τη Δευτέρα θα βγουν:rolleyes:

Όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θα κλείσω ραντεβου και στο κέντρο να πάω να μιλήσω με το γιατρό μου.

Δομνινα, my wish, maybe, φυστικάκι , ιόλη τα φιλιά μου σε όλες σας!!!

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας κοριτσακια:P:p

Γυρισα και εγω απο το χωριο....

Ειδα το παιδακι μου, που χαρηκε αφανταστα με την εκπληξη που του καναμε:P:p

Περιμενω να αδιαθετησω....Αργησα αυτο το μηνα, λογω αντιβιωσης, εκανα ωορηξια 23η μερα και σημερα ειμαι στην 29η....

Αυριο παω για τις εξετασεις αιματος που μας εχει γραψει ο γιατρος μαζι με τον συζυγο...

Ωρες ωρες νοιωθω πολυ αισιοδοξη και επιτρεπω στον εαυτο μου να σκεφτει πως ισως, ιιιιιιιιιιιιιιισως, αυτα τα Χριστουγεννα να ειμαι εγκυος.......

Και αλλες φορες αρνουμαι να επιτρεψω στον εαυτο μου να ονειρευεται.....

Αυτα προς το παρον....

Περιμενω νεα σας και σας φιλω:tongue::tongue:


1DqRp3.png

vA8fp3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Βίλλυ μου γλυκιά..

Δικαιούσαι απολύτως να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις στην εγκυμοσύνη σου.. Ξεκινάς υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις και είμαι σίγουρη ότι στην πορεία το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει..

Εγώ εδώ.. βολοδέρνω...

Σας φιλώ όλες!


L2qIp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Βιλλάκι όλες με ένα όνειρο είμαστε, αν δεν ήταν και αυτό δεν θα βρισκόμασταν καν εδώ να μιλάμε. Οπότε μην τα παρατάς, θα πετύχεις όπως έχεις πετύχει στα περισσότερα στην ζωή σου.

Δομνινάκι πώς αναρρώνει ο σύζυγος? Η μαμά σου? Βγήκε μήπως από το νοσοκομείο? Αλήθεια πότε φεύγετε?


dpTCp2.png

62YBp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Yola μου ο άνδρας μου είναι μια χαρά.. κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα.. αύριο θα κόψουμε κιόλας τα ράμματα και θα τον πάρω καινούργιο μετά.. Η μητέρα μου δυστυχώς είναι ακόμη στο νοσοκομείο.. εννοείται ότι δεν πρόκειται να βγει και δυστυχώς η κατάστασή της χειροτερεύει οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνω στο ταξίδι..


L2qIp2.png

Δημοσιεύτηκαν
Βιλλάκι όλες με ένα όνειρο είμαστε, αν δεν ήταν και αυτό δεν θα βρισκόμασταν καν εδώ να μιλάμε. Οπότε μην τα παρατάς, θα πετύχεις όπως έχεις πετύχει στα περισσότερα στην ζωή σου.

Δομνινάκι πώς αναρρώνει ο σύζυγος? Η μαμά σου? Βγήκε μήπως από το νοσοκομείο? Αλήθεια πότε φεύγετε?

Μακαρι να εχεις δικιο Γιολαντακι μου.....

Και για εμενα και για εσενα και για ολα τα κοριτσια

:P:p


1DqRp3.png

vA8fp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Yola μου ο άνδρας μου είναι μια χαρά.. κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα.. αύριο θα κόψουμε κιόλας τα ράμματα και θα τον πάρω καινούργιο μετά.. Η μητέρα μου δυστυχώς είναι ακόμη στο νοσοκομείο.. εννοείται ότι δεν πρόκειται να βγει και δυστυχώς η κατάστασή της χειροτερεύει οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνω στο ταξίδι..

Κριμα κριμα κριμα:-(:sad:

Κριμα για το ταξιδι σας και ακομα πιο κριμα για την μανουλα σου....

Να ξερεις πως ειμαι κοντα σου και αν μπορω να βοηθησω σε οτιδηποτε αρκει να μου το ζητησεις.....


1DqRp3.png

vA8fp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...