Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Απορια ασχετη! Πως βαζετε σε μια απαντηση σας απαντησεις πολλων κοριτσιων ;; τα μπλε πινακακια;;;; εγω μονο ενα ξερω....

Επισης δεν ηξερα οτι τα εικονιδια μπαινουν στον τιτλο της απαντησης... Ηθελα την μωβ φατσα να την βαλω στο τελος την απαντησης μου προς την μαρτη! :tongue:

πατας το μεσαιο εικονιδιο το multi quote the mesage με το ,, μεχρι να γινει κοκκινο.... αν το ξαναπατησεις φευγει απο το κοκκινο και σημαινει οτι το μετανιωσες.....και στο τελευταιο κοριτσι που θες να απαντησεις.... πατας το πρωτο το quote!!!!! you 're wellcome!!!!:tongue:

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Καλό Σαββατοκύριακο και από εμένα, κορίτσια!

Μάρτη, σου απάντησε ο γιατρός τελικά; Ξέρεις τί θα κάνεις με το salospir;

Η προηγούμενή σου εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη. Συγχαρητήρια για τη δύναμή σου να συνεχίσεις!

orxidea, κι εμένα μου έφερε τις πρώτες φορές αναγούλα ο σίδηρος, αλλά μετά συνήθισα. Προσέχω και τρώω μικρότερη ποσότητα. Ελπίζω να σου περάσουν οι αναγούλες σύντομα, νομίζω ότι είναι μέχρι την 14η βδομάδα έχουμε ξεμπερδέψει από αυτές.

καλημερα λιακι!!! και φυσικα δεν με κουρασες και σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!

και εγω βαζω innohep σε 0,45ml συριγγα!!!!!!

τωρα για την σαλοσπιρ εχω φοβηθει!!!!!! καο ο εμβρυομητρικης δεν μου απαντησε στο τηλ..... σαββατο βλεπεις!!!!!!

ισως παρει αργοτερα!!!!!!!

τι λες ναπαρω ειναι τα μικρα των 80mg!!

εχω φοβηθει..... ασε που σημερα μου ερχονται και προς τα πανω ξυνιλες!!!!!

εχω και παλλινδρομηση τροφων λογω οισοφαγιτιδας..... αχχχχ!!!!

Γλυκια μου Μαρτη δεν μπορω να σου απαντησω για το σαλοσπιρ, παντως εχω ακουσει πολλες εγκυουλες να το παιρνουν. Αν αισθανεσαι ανασφαλεια ξαναπροσπαθησε αυριο με τον γιατρο να τον βρεις να σου απαντησει! Νομιζω πως και ςγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα.... Αν εχεις κινητο του επιχειρησε να τον παρεις, οπως επισης μπορεις να παρεις και τον γυναικολογο σου να του πεις τις σκεψεις σου και τους ενδοιασμους σου! Πες μου τι εκανες και με τους 2 γιατρους και που κατεληξες οταν θα εχεις νεα !!! <3

TlL6p3.png

πατας το μεσαιο εικονιδιο το multi quote the mesage με το ,, μεχρι να γινει κοκκινο.... αν το ξαναπατησεις φευγει απο το κοκκινο και σημαινει οτι το μετανιωσες.....και στο τελευταιο κοριτσι που θες να απαντησεις.... πατας το πρωτο το quote!!!!! you 're wellcome!!!!:tongue:[/QUO

Θα το επιχειρησω και πιστευω να μην ξεφτιλιστω!!! Χαχαχαχαχα!!! Σε ευχαριστω κοριτσι μου!!!!

Α! Με τις ξινιλες και τις ναυτιες δςν σε βοηθαει καποιο κρακερακι;

TlL6p3.png

ιωαννα μου και λιακι μου τον γυναικολογο μου δεν θα του τηλ γιατι θα μου πει δεν μ'εμπιστευεσαι???? μπορω να τηλ την δευτερα ομως στον εμβρυομητρικης για να τον ρωτησω???? να του θυμησω οτι δεν μου εστειλε τις καρδουλες σκαναρισμενες στο e-mail μου.......και να του θυμησω για το διαιτολογιο του νεφρολογου.... επισης λεω να αλλαξω το ραντεβου που μου εκλεισε 28 οκτωβριου ( μου πε να τον παρω τηλ να το αλλαξουμε αν δεν μπορεσω λογω μερας) για μετα τις 2/11 ζητωντας του να με βαλει με εοππυ!!!! γιατι πρεπει ν'αντεξουμε και οικονομικα και......... ολο δινουμε προς το παρον!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!! καλη κυριακη!!!!!

εγω σημερα πριν μια ωρα ειδα ελαχιστο καφε στο σκουπισμα στα τσισα και μια σταγονα στην λεκανη υγρα με χρωμα οχι πυκτο!!!!

σημερα θα κατσω κρεββατι γιατι εχτες το απογευμα η αληθεια ειναι οτι αλλαζα σεντονια..... ριχταρια.... παπλωματακια ανοιξιατικα σε πιο χειμωνιατικα και τετοια!!!!!

τι το ηθελα αφου απο προχτες δεν αισθανομουν πολυ καλα.....

κρυωνα και παρασυρθηκα..... τελος παντων ο Θεος ας βαλει το χερι Του!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ιωαννα μου και λιακι μου τον γυναικολογο μου δεν θα του τηλ γιατι θα μου πει δεν μ'εμπιστευεσαι???? μπορω να τηλ την δευτερα ομως στον εμβρυομητρικης για να τον ρωτησω???? να του θυμησω οτι δεν μου εστειλε τις καρδουλες σκαναρισμενες στο e-mail μου.......και να του θυμησω για το διαιτολογιο του νεφρολογου.... επισης λεω να αλλαξω το ραντεβου που μου εκλεισε 28 οκτωβριου ( μου πε να τον παρω τηλ να το αλλαξουμε αν δεν μπορεσω λογω μερας) για μετα τις 2/11 ζητωντας του να με βαλει με εοππυ!!!! γιατι πρεπει ν'αντεξουμε και οικονομικα και......... ολο δινουμε προς το παρον!!!

Καλημέρα! Αυτόν της εμβρυο μητρική ς εννοούσα. Υπομονή μέχρι αύριο, λοιπόν! Έχεις και αρκετές εκκρεμότητες μαζί του βλέπω :D

Έρη, τελικά αποφασίσατε αν θα ενημερώσεις στη δουλειά ή όχι για το μωρό;

Liaki, πολλά χρήματα για την εξέταση της θρομβοφιλίας και το έχω ακούσει τόσο συχνά, που θα έπρεπε να την κάνουμε όλες οι πρώτο μανούλες.

ιωαννα μου..... η μπλου εχει μει καθολου????

και εγω συμφωνω για την θρομβοφιλια.... επρεπε να την καλυπτει το εοππυ η τουλαχιστον να ηταν μεσα στο πακετο των βασικων εξετασεων!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

ιωαννα μου..... η μπλου εχει μει καθολου????

και εγω συμφωνω για την θρομβοφιλια.... επρεπε να την καλυπτει το εοππυ η τουλαχιστον να ηταν μεσα στο πακετο των βασικων εξετασεων!!!!!!

Δεν μας έχει γράψει ακόμα. Σκεφτόμουν να της στείλω ένα π.μ. από Δευτέρα, να αναλάβει τις δυνάμεις της, να ηρεμήσει και λίγο. Δύσκολο πράγμα της συνέβη, κρίμα έτσι ξαφνικά.

τηλ στην μαια του και μου ειπε οτι επειδη σχηματιζεται ο πλακουντας βγαζει καφε βλενη.... δεν ειναι τιποτα!!!!! μονο αν ειναι κοκκινο με ροη να ανησυχω......

βεβαιακαλου κακου ας κατσω στα αυγα μου να τα κλωσησω σαν καλη κλωσα ε??? χαχα

μακαρι να εχει δικιο η μαια.... γιατι σκεφτομαι και τα καφε που ειχε και η μπλου μας...... και.............

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

τηλ στην μαια του και μου ειπε οτι επειδη σχηματιζεται ο πλακουντας βγαζει καφε βλενη.... δεν ειναι τιποτα!!!!! μονο αν ειναι κοκκινο με ροη να ανησυχω......

βεβαιακαλου κακου ας κατσω στα αυγα μου να τα κλωσησω σαν καλη κλωσα ε??? χαχα

μακαρι να εχει δικιο η μαια.... γιατι σκεφτομαι και τα καφε που ειχε και η μπλου μας...... και.............

Ξου, ξου, μακριά οι κακές σκέψεις μας!!!

Ξεκουράσου, αν μπορείς κοιμήσου κι όλας

Καλημερεα κοριτσια μου ομορφα! Και εγω την σκεφτομουν την μπλου μας.. Ειχε καφε η μπλου; ( κατι μαλλον δεν ειχα διαβασει.. Κατι πρεπει να ειχα χασει.. ) ειναι φυσιολογικο μαρτη μου! Οπως σου ειπε η μαια! Να κατσεις στο κρεβατακι σου μα διαβασεις ενα βιβλιο και να ξεκουραστεις! Προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι απο πουθενα.. Και στο λεω εγω, που επηρεαζομαι οσο δεν παει.. Ειμαστε καλα! Τα μωρακια μας ειναι καλα!

Ιοιο μου ειναι πολυ σημνατικη εξεταση.. Οταν το εψαχνα για το που να παω, δεν την κανουν παντου ( μου ειχε γραψει η τοτε γυναικολογος μου αν θυμαμαι σωστα, πως και τι να ζητησω για να πιασουμε ολες τις περιπτωσεις θρομβοφιλιας) στα δημοσια νοσοκομεια τοτε ηταν ο ευαγγελισμος, το λαικο το αρεταειο και αν δεν κανω λαθος το αττικο. Σε ολα ηταν 350-400?... Πηγα στο αρεταιειο γιατι ηταν το μονο που μου εκλεινε ρανταβου μεσα στις ημερες που επρεπε να την κανω. Τα υπολοιπα δεν ειχαν ημερςς κενες. Αν επιλεξεις να πας ιδιωτικα ( δεν γνωριζω νοσοκομεια που το αναλαμβανουν) κοστιζει κοντα στα 700?... Αναλογα το τι ζητησεις να εξετασεις διαμορφωνεται και η τιμη.

TlL6p3.png

καλησπέρα κοριτσάκια !ειπα να οεράσω να σας πω ένα γεια!

Σημερα με εχει πιασει μια ακατανικητη μανία να φάω γαριδακια!τα εχω εδώ δίπλά μου τα κοιτάω αλλά δεν τα τρώω!ακόμα το σκέφτομαι αν κάνει!!γενικα δεν εσω πολύ όρεξη να τρωω ειδικά γλυκα...αλλά για αλμυρά με εχει πιάσει μια μανία!φιλιά σε όλες!

xuFMp2.png

γεια σας κοριτσακια,μου!!τι καντετε??μα πως περασε παλι το σκ δν μπορω να καταλαβω..ειχα κ πολλη δουλεια για το σχολειο οποτε καταλαβαινετε..μαρτη οπως ειπε κατσε στα αυγουλακια σου σε παρακαλω,ασε τις δουλειες για λιγο στην ακρη η αν καιγεσαι τοσο βαλε καποιον να σε βοηθησει..δν κανει να κανουμε βαριες δουλειες..ουτε τα σεντονια,οχι!!χαλαρωσε ξεκουρασου κ ολα θα πανε τελεια.κ εγω επξρρεαζομαι απο,ολα αλλα δν γινεται,χανουμε την ουσια κ τις πιο ωραιες στιγμες της εγκυμοσυνης μας!!

κοριτσια κ εγω για αλμυρα εχω διαθεση,τα γλυκα καθολου..αυριο λεω να το ανακοινωσω στην αφεντικινα μου,αντε να δουμε τι θα πει..

Καλησπέρα και από εμένα!

Η παράδοση λέει ότι όταν η μαμά θέλει αλμυρά, το μωράκι είναι αγόρι. Εγώ ακόμα δεν έχω καθόλου λιγούρες.

Annap, έχω ακούσει ότι τα γαριδάκια είναι ασπράδι αυγού με παρμεζάνα, αλλά δεν ξέρω κπ συνταγή.

Έρη, έχεις τόσο δίκιο, το άγχος πολλές φορές καταστρέφει τη στιγμή. Οι στιγμές αυτής της εγκυμοσύνης δεν θα ξανάρθουν! Αξίζει τον κόπο να πολεμήσουμε το άγχος μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...