Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα μου στείλανε και την οιστραδιόλη 513.8.

Κοίτα στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ποσότητα. Θα ήθελα ποιότητα. Γιατί, το έχω ξαναπεράσει,φουσκώνουν τα μυαλά μετά, να βλέπουν πχ 9 στον υπέρηχο και τελικά να πάρουν 18 και έκανα πολλές βλαστοκυστες 11 για την ακρίβεια αλλά όλες ήταν αποβολές. Και επειδή έχεις βγάλει πολλά λες εγώ τουλάχιστον έτσι σκεφτόμουν, ότι το χουμε. Οπότε θα πω ότι προτιμώ να κάνω 1 βλαστοκυστη και να είναι αυτή που θα μου δώσει μωρό. Για αυτό μου έδωσε rekovelle για διέγερση ο γιατρός. Μου είπε ότι είναι καινούργιο φάρμακο και η δόση του χορηγείται εξατομικευμένα βάσει κιλών μου  και ΑΜΗ. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο έχει μια μορφή Fsh διαφορετική από πχ gonal, bemfola κτλ η οποία δεν εστιάζει και τόσο στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα ωρίμανσης. Τώρα πως μη με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν το είχα ξανακουσει σαν φάρμακο αλλα εκείνος λέει ότι το έχει δοκιμάσει σε μεγαλύτερες ηλικίες 40+ και έχει κάνει δουλίτσα. 

Δεν θα πάρεις σαφείς απαντήσεις πιστεύω. Δυστυχώς υπάρχει αυτό στην εξωσωματική. Απλά προχωρά παρακάτω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Καλή νομίζω είναι η οιστραδιόλη,αυτό που λες μακάρι να έχουν καλή ωρίμανση στην παρούσα θες ποιότητα και όχι ποσότητα,εύχομαι να πάει καλά....να δουλέψει σε σένα και να δεις αποτέλεσμα 🙏🥰 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσακι μου συγχαρητήρια!!!τι τελεια νέα!!το ηξερα οτι το θέλεις πολυ!!!εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

συγχαρητήρια και σε σένα κοριτσι μου!!αν δεν ειναι κοντά στην αναμενόμενη περίοδο το τεστ ειναι λογικο να ειναι πιο αχνο.οτα πλησιάζει προς την ημερα και μετα την καθυστέρηση τοτε σκουραινει.

@Sofiamar93 συγχαρητήρια και σε σένα με το καλο!!!αχ κορίτσια τι χαρα πηρα πρωι πρωι!!!

λογικά πρέπει να κανεις ή εχθες που ειχες το αχνο ή σημερα...γενικά να εχεις επαφές 3 με 4 μερες σερι κ βαλε μαξιλαρι απο κατω πριν τελειώσει ο αντρας σου!!εγγυημένο στα 3 στα 3 παιδια μου.στο 1ο ηρθε χωρις τέτοια κολπάκια, ημουν μικρη...αλλα οσο μεγαλώνουμε δυσκολεύει η σύλληψη.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !! Έκανα πάλι τώρα τον πρωί και είναι ελαφρώς πιο έντονη !! Την ανέβασα στο προφίλ μου !!! Είμαι συγκρατημένη λόγω της πρόσφατης βιοχημικής που είχα και γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς , όμως έχω ένα θετικό feeling ❤️

8 ώρες πρίν, Dimitra94 είπε:

@Τονιαα και @xenia^^ Συγχαρητήρια κορίτσια!!! Τεράστιες χοριακές και υγιή μωράκια!!!

Ευχαριστούμε πολύ !!! Υπέροχες οι ευχές σου !!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, xenia^^ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !! Έκανα πάλι τώρα τον πρωί και είναι ελαφρώς πιο έντονη !! Την ανέβασα στο προφίλ μου !!! Είμαι συγκρατημένη λόγω της πρόσφατης βιοχημικής που είχα και γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς , όμως έχω ένα θετικό feeling ❤️

ναι φαινετε καθαρα!!πηγαινε για χοριακη για να ξερεις μεσα στην εβδομαδα πως παει κ να μην εχεις ανχος ! συνχαρητηρια!!

Just now, xenia^^ είπε:

σε ποια μερα του κυκλου εισαι? κ τι κυκλο έχεις?πανω κατω ισως ειναι το ιδιο ,κανε αλλο ενα κοντα στην μέρα που περιμένεις περιοδο.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, xenia^^ είπε:

Πήγαινε για χοριακη κατευθείαν για να δρομολογηθεί γρήγορα

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

ναι φαινετε καθαρα!!πηγαινε για χοριακη για να ξερεις μεσα στην εβδομαδα πως παει κ να μην εχεις ανχος ! συνχαρητηρια!!

Ναι ναι θα πάω.. αύριο το πρωί πρωί !!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!!❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ πήγα κ έκανα ένα υπέρηχο 

Για να δω τι γίνεται 

Έχω ένα αριστερά κ ένα δεξιά γύρω στο 14 

Κ ενδομήτριο γύρω στο 6 

Χωρίς φάρμακα 

Καλά δεν είναι ;;;

Μου είπε να πάρω σικλακουρ να βοηθήσουμε το ενδομήτριο και την Παρασκευή να κάνω μια οβιτρελ .που την είχα και δεν την είχα κάνει.

Είμαι πολύ αισιόδοξη 

Just now, Ellidr είπε:

Για να δω τι γίνεται 

Κ ενδομήτριο γύρω στο 6 

Χωρίς φάρμακα 

Καλά δεν είναι ;;;

Μου είπε να πάρω σικλακουρ να βοηθήσουμε το ενδομήτριο και την Παρασκευή να κάνω μια οβιτρελ .που την είχα και δεν την είχα κάνει.

Είμαι πολύ αισιόδοξη 

Είμαι 12 μέρα του κύκλου

• Μου αρέσει 3

σε ποια μερα του κυκλου εισαι? κ τι κυκλο έχεις?πανω κατω ισως ειναι το ιδιο ,κανε αλλο ενα κοντα στην μέρα που περιμένεις περιοδο.

Αυτό είναι και το περίεργο και αυτό με κρατάει και αρκετά συγκρατημένη.. σήμερα είμαι στην 25η μέρα με γενικά ελαφρώς άστατο κύκλο λόγων τυπικών πολυκυστικών.. παίζω 29-33.. τον προηγούμενο μήνα είχα 29 μέρες κύκλο.. τώρα αυτό το μήνα έγινε το εξής.. αν πεις ότι θα έκανα πάλι 29 μέρες στις 3/12 σκουπίστηκα και έβγαλα αρκετό αιματακι που δεν το πολύ βλέπω σε ωορρηξία ήταν πρώτη φορά τόσο έντονο.. και μια δυο μέρες μετά είδα κόκκινες κλωστές στην βλέννη.. τα υπολόγισα για ωορρηξία.. τελευταία περίοδος 20/11.. επαφές είχαμε 27/11, 3/12,4/12,5/12 και 10/12.. σκέφτομαι μήπως τελικά η 27/11 ήταν η τυχερή μέρα και εκείνο ήταν αίμα εμφύτευσης ή όντως κάπου εκεί στο 3ήμερο.. σίγουρα είναι πολύ αρχή εξού και το αχνό αλλά ελπίζω να είναι και αληθινό !!!!!!! 

Just now, Ellidr είπε:

Πήγαινε για χοριακη κατευθείαν για να δρομολογηθεί γρήγορα

Ναι έχεις δίκιο !! Μίλησα και με τον γιατρό μου και μου είπε αύριο και Πέμπτη χοριακη να το παρακολουθήσουμε λόγω βιοχημικής που είχα Σεπτέμβρη.. και μετά κλείσαμε ραντεβού 28/12 !!! Μακάρι να είναι όλο αυτό αληθινό και αυτή τη φορά να είναι η τυχερή μας !!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Ellidr είπε:

Για να δω τι γίνεται 

Κ ενδομήτριο γύρω στο 6 

Χωρίς φάρμακα 

Καλά δεν είναι ;;;

Είμαι πολύ αισιόδοξη 

Είμαι 12 μέρα του κύκλου

μια χαρα ειναι το ενδομητριο ! αντε δυναμικα!

Just now, xenia^^ είπε:

Αυτό είναι και το περίεργο και αυτό με κρατάει και αρκετά συγκρατημένη.. σήμερα είμαι στην 25η μέρα με γενικά ελαφρώς άστατο κύκλο λόγων τυπικών πολυκυστικών.. παίζω 29-33.. τον προηγούμενο μήνα είχα 29 μέρες κύκλο.. τώρα αυτό το μήνα έγινε το εξής.. αν πεις ότι θα έκανα πάλι 29 μέρες στις 3/12 σκουπίστηκα και έβγαλα αρκετό αιματακι που δεν το πολύ βλέπω σε ωορρηξία ήταν πρώτη φορά τόσο έντονο.. και μια δυο μέρες μετά είδα κόκκινες κλωστές στην βλέννη.. τα υπολόγισα για ωορρηξία.. τελευταία περίοδος 20/11.. επαφές είχαμε 27/11, 3/12,4/12,5/12 και 10/12.. σκέφτομαι μήπως τελικά η 27/11 ήταν η τυχερή μέρα και εκείνο ήταν αίμα εμφύτευσης ή όντως κάπου εκεί στο 3ήμερο.. σίγουρα είναι πολύ αρχή εξού και το αχνό αλλά ελπίζω να είναι και αληθινό !!!!!!! 

27/11 νωρις θα ηταν για ωορηξια αν εχεις τοσο μεγαλους κυκλους δυσκολα θα εγινε τοτε εκτος κ αν κανεις κ 24 μερες κυκλο . μαλλον 3/12 που ειδες το αιμα τοτε ηταν η ωορηξια. το αιμα εμφυτευσης εμφανιζετε λιγο πριν την περιοδο 3-4 μερες γιαυτο κ οι περισσοτερες πιστευουν οτι τους ερχετε περιοδος. οποτε εισαι 4 μερες πριν την περιοδο γιαυτο κ το αχνο τεστακι ... 

Just now, xenia^^ είπε:

Ναι έχεις δίκιο !! Μίλησα και με τον γιατρό μου και μου είπε αύριο και Πέμπτη χοριακη να το παρακολουθήσουμε λόγω βιοχημικής που είχα Σεπτέμβρη.. και μετά κλείσαμε ραντεβού 28/12 !!! Μακάρι να είναι όλο αυτό αληθινό και αυτή τη φορά να είναι η τυχερή μας !!!! 

όπως τα βλέπω εγω πιθανή συλληψη ισως ηταν η 3/12 και οντως σηνερα εισαι 25η μερα αρα περιμενεις κανονικα 18 του μηνα.εγω θα περιμενα λιγο για την χοριακη να την έκανα πχ στις 18 του μηνα γιατι αν την κάνεις πολυ νωριτερα θα ειναι πιο χαμηλή κ μην τρομάξεις με το νούμερο.καλη επιτυχία εύχομαι όλα θα πάνε καλά!!!η Παναγία μαζί σου!

Just now, Ellidr είπε:

Για να δω τι γίνεται 

Κ ενδομήτριο γύρω στο 6 

Χωρίς φάρμακα 

Καλά δεν είναι ;;;

Είμαι πολύ αισιόδοξη 

Είμαι 12 μέρα του κύκλου

καλο ειναι κ λιγο παραπάνω, καποιες τροφές βοηθάνε το ενδομήτριο. τωρα επίσης τα αυγά βοηθάνε κ μετα για την εμφύτευση εγω ετρωγα αρκετα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κ τωρα βεβαια.

Just now, linaa είπε:

μια χαρα ειναι το ενδομητριο ! αντε δυναμικα!

27/11 νωρις θα ηταν για ωορηξια αν εχεις τοσο μεγαλους κυκλους δυσκολα θα εγινε τοτε εκτος κ αν κανεις κ 24 μερες κυκλο . μαλλον 3/12 που ειδες το αιμα τοτε ηταν η ωορηξια. το αιμα εμφυτευσης εμφανιζετε λιγο πριν την περιοδο 3-4 μερες γιαυτο κ οι περισσοτερες πιστευουν οτι τους ερχετε περιοδος. οποτε εισαι 4 μερες πριν την περιοδο γιαυτο κ το αχνο τεστακι ... 

Ναι αυτό που λες έχει λογική... πιο πιθανό είναι να έγινε τότε εκείνο το 3ήμερο.. από εκεί και πέρα το στήθος μου άρχισε να πρηζεται από τις 6,7/12 που είναι σύνηθες για μένα να αρχίσει το πρήξιμο 3,4 μέρες μετά την ωορρηξία και να κρατάει μέχρι την περίοδο.. αυτό που είδα και εντόπισα σαν κάτι διαφορετικό είναι ότι νιώθω ελαφρώς πιο σκούρες τις θηλές και Τις φλέβες να πετάνε.. επίσης από προχθές το βράδυ νιώθω κάτι ελαφριές ναυτίες.. όχι κάτι το τρομερό.. ισωσ Και ιδέα μου... μετά την ωορρηξία είχα για λίγες μέρες σουβλιτσες στην κοιλιά κυρίως αριστερή ωοθηκη.. αυτααα... τπτ το ιδιαίτερο σε σύμπτωμα ακόμα...

όπως τα βλέπω εγω πιθανή συλληψη ισως ηταν η 3/12 και οντως σηνερα εισαι 25η μερα αρα περιμενεις κανονικα 18 του μηνα.εγω θα περιμενα λιγο για την χοριακη να την έκανα πχ στις 18 του μηνα γιατι αν την κάνεις πολυ νωριτερα θα ειναι πιο χαμηλή κ μην τρομάξεις με το νούμερο.καλη επιτυχία εύχομαι όλα θα πάνε καλά!!!η Παναγία μαζί σου!

καλο ειναι κ λιγο παραπάνω, καποιες τροφές βοηθάνε το ενδομήτριο. τωρα επίσης τα αυγά βοηθάνε κ μετα για την εμφύτευση εγω ετρωγα αρκετα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κ τωρα βεβαια.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ !!! Η θετική ενέργεια που λαμβάνουμε από αυτό τ γκρουπ είναι απίστευτα ενθαρρυντική  !!!! Ανταποδίδω την θετική μου ενέργεια να πάνε όλα σε όλες  κατευχην !!!! ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, xenia^^ είπε:

Ναι αυτό που λες έχει λογική... πιο πιθανό είναι να έγινε τότε εκείνο το 3ήμερο.. από εκεί και πέρα το στήθος μου άρχισε να πρηζεται από τις 6,7/12 που είναι σύνηθες για μένα να αρχίσει το πρήξιμο 3,4 μέρες μετά την ωορρηξία και να κρατάει μέχρι την περίοδο.. αυτό που είδα και εντόπισα σαν κάτι διαφορετικό είναι ότι νιώθω ελαφρώς πιο σκούρες τις θηλές και Τις φλέβες να πετάνε.. επίσης από προχθές το βράδυ νιώθω κάτι ελαφριές ναυτίες.. όχι κάτι το τρομερό.. ισωσ Και ιδέα μου... μετά την ωορρηξία είχα για λίγες μέρες σουβλιτσες στην κοιλιά κυρίως αριστερή ωοθηκη.. αυτααα... τπτ το ιδιαίτερο σε σύμπτωμα ακόμα...

Σε ευχαριστώ παρα πολύ !!! Η θετική ενέργεια που λαμβάνουμε από αυτό τ γκρουπ είναι απίστευτα ενθαρρυντική  !!!! Ανταποδίδω την θετική μου ενέργεια να πάνε όλα σε όλες  κατευχην !!!! ❤️❤️

να σε καλά!!ευχαριστούμε πολυ!!!όντως εδω μεσα τα κοριτσια βοηθούν πολυ!!κ εγω ειχα ναυτιες λιγο κ πριν το τεστ όπου 13η μερα μετα την ωορρηξια κ το τεστ το θετικο ειχα κ τάση για εμετο όπου δεν εκανα ,ξεκίνησαν κλείνοντας την 7η βδομαδα 

@Sofiamar93

Τι έγινε κοπέλα μου πηγές την έκανες;

On 12/12/2020 at 12:44 ΠΜ, Penny28 είπε:

Σίγουρα το άγχος δεν βοηθάει το έχω νιώσει στο πετσί μου περισσότερο θα έλεγα πως νιώθω θλίψη και απογοήτευση...Μετα τις γιορτές θα πρέπει να δω τι γίνετε!Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση! 

Να μπαίνεις και να μιλάς βοηθάει πολύ η ομάδα τα λες κάπου και βγαίνει από μέσα σου... Μην ξεχνάς ένας νέος κύκλος έχει ξεκινήσει και που ξέρεις μπορεί να ναι ο τυχερός! Να μας λες τα νέα σου!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Για να δω τι γίνεται 

Κ ενδομήτριο γύρω στο 6 

Χωρίς φάρμακα 

Καλά δεν είναι ;;;

Είμαι πολύ αισιόδοξη 

Είμαι 12 μέρα του κύκλου

Πολύ καλό κορίτσι μου....για φυσικό είσαι δαγκωτο...έτσι άσε τα αβγά σου τα αφράτα να αφρατευουν χτυπά κ μια ένεση να είσαι σίγουρη ότι θα σπάσουν κ κάνε την δουλίτσα σου κ θα γίνει..

• Χαχα 1

Κοριτσιαααα καλησπερααα. Εμενα βγηκε η χοριακη μου σημερα.. Να σας κανω να σας πεσει το σαγονι? Πολυ περιεργα πραγματα πρεπει να έχουν παιχτεί αυτον τον μηνα αν οντως προχωρησει καλα η εγκυμοσυνη.. Σημερα η χοριακη βγηκε 88,33..με δειχνει 8 με 9 ημερων. Εμεις ειχαμε οντως μια μοναδικη επαφη εκείνη την εβδομαδα την κυριακη.. Ακριβως 8 μερες πριν.. Εξου και τα αρνητικα τεστ..λετε αντι να ριξω περιοδο να εριξα αυγο? Αφου κυριακη ηταν η ημερα που εκλαιγα γιατι ειχαν κανει τεστ και ηταν αρνητικο γιατι ηταν η ημερα αναμενόμενης περιόδου.. Και τελικα δεν ηρθε περιοδος

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofiamar93 είπε:

Κοριτσιαααα καλησπερααα. Εμενα βγηκε η χοριακη μου σημερα.. Να σας κανω να σας πεσει το σαγονι? Πολυ περιεργα πραγματα πρεπει να έχουν παιχτεί αυτον τον μηνα αν οντως προχωρησει καλα η εγκυμοσυνη.. Σημερα η χοριακη βγηκε 88,33..με δειχνει 8 με 9 ημερων. Εμεις ειχαμε οντως μια μοναδικη επαφη εκείνη την εβδομαδα την κυριακη.. Ακριβως 8 μερες πριν.. Εξου και τα αρνητικα τεστ..λετε αντι να ριξω περιοδο να εριξα αυγο? Αφου κυριακη ηταν η ημερα που εκλαιγα γιατι ειχαν κανει τεστ και ηταν αρνητικο γιατι ηταν η ημερα αναμενόμενης περιόδου.. Και τελικα δεν ηρθε περιοδος

προφανως εχεις πολυ αστατο κυκλο ισως κ λιγο πολυκοιστικες κ γιαυτο δεν πετυχαινες κ ωορηξια τις αλλες φορες πηγαινες στα τυφλα. μηπως εχεις κ λιγο πολυκοιστικες? ολα καλα θα πανε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...