Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

Διλημμα για γαμο


marianna0

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την αποψη σας για ενα θεμα που με απασχολει.Ειμαι μαζι με τον συντροφο μου εδω και 12 χρονια και τα τελευταια 3 χρονια ειμαστε αρραβωνιασμενοι.Λογω του οτι ειμαστε και οι 2 ανεργοι και λεφτα δεν υπηρχαν για γαμους δεν παντρευτηκαμε νωριτερα αλλα περιμεναμε οταν μας δωθει μια εργασιακη ευκαρια ωστε να μπορουμε να μεινουμε μαζι σε σπιτι.Εγω σαν ατομο ειμαι αρκετα κλειστο,ντροπαλο και αγχωτικο και ο ονειρικος γαμος για μενα ειναι πολυ κλειστος (ιδανικα ο γαμπρος και η αμεση οικογενεια,οι φιλοι μας και ουτε ξαδερφια ουτε τιποτα)αλλα και μεχρι 50 ατομα πιστευω μπορω να μην αγχωθω τοσο.Ο συντροφος μου εχει την ιδια αποψη με μενα,θελει και αυτος δλδ τους κοντινους του ανθρωπους μονο.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Οι γονεις μου και συγκεκριμενα η μητερα μου(αλλα και η πεθερα μου)θελει ενα μεγαλο γαμο τουλαχιστον 300 ατομων για να βγαλει ολες τις υποχρεωσεις που εχει,δλδ που κατα καιρους πηγαινε σε διαφορους γαμους.Θεωρει οτι 10000 ευρω εξοδα ειναι το λιγοτερο για ενα γαμο και οτι με το τραπεζι θα βγαλω οχι μονο τα εξοδα αλλα και πολλα παραπανω.Επιμενει οτι ο κοσμος θα δωσει τοσα λεφτα οσα ειχε δωσει και η ιδια(σε περιπτωση ξαδερφης μου ειχε δωσει 500 ευρω :Ο ) λες και δεν καταλαβαινει οτι πολυς κοσμος δεν εχει λεφτα λογω κρισης κλπ.Τα εξοδα του γαμου θελει να τα βαλει η ιδια απο μισα με την συμπεθερα της.Ξερω οτι κανονικα εφοσον δεν χαλαω λεφτα να μην το πολυσκεφτομαι και αναγκαστικα να το υποστω αλλα το θεμα μου ειναι οτι πρωτα αν κανω ενα τετοιο γαμο θα νιωθω η ιδια στην πιο ομορφη μερα της ζωης μου αβολα και αγχωτικα και φοβαμαι οτι δεν θα το απολαυσω καθολου.Συμφωνα με τα λεγομενα της ιδιας αυτη η μερα ειναι η μερα που θελει να περασει αυτη ομορφα και μαζι της και εγω.Επειδη αυτη τη περιοδο ψαχνω για να ανοιξω μια δικια μου επιχειρηση(με προγραμμα) μιας και ειμαστε ακομα ανεργοι (κοντευουμε 6 χρονια) προτιμουσα τα λεφτα που θελει να διαθεσει να με βοηθησει για να ξεκινησω εργασιακα ωστε να μπορω και να παντρευτω(να βαλω και εγω χρηματα) αλλα και να κανω οικογενεια.Θεωρω τους μεγαλους γαμους εξοδα που δεν αξιζουν ειδικα αν εχεις καλεσει ατομα που εχεις δει 3 φορες στη ζωη σου απλα και μονο επειδη ειναι σοι.Θεωρειτε την αντιδραση μου παραλογη και τι μου προτεινετε να κανω?

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να κάνεις τον γάμο που ονειρεύεσαι εσύ. Εξάλλου εσύ παντρεύεσαι όχι η μητέρα σου για να έχει απαιτήσεις. Ευτυχώς πάντως που σου είπε ότι θα αναλάβει εκείνη τα έξοδα γιατί έχω περίπτωση πολύ καλής μου φίλης, που η φιλη μου ήθελε κλειστό, η μάνα της ήθελε να καλέσει μέχρι και την ξαδέρφη, της ξαδέρφη της ανιψιας του μπακάλη, αλλά χωρίς να αναλάβει τα έξοδα. Και η χαζή η  φιλη μου είχε αναβάλει τον γάμο 4χρονια μέχρι να μαζέψουν χρήματα τα παιδιά.

Επίσης μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα δώσουν όλοι λεφτά.. Πιο πιθανό μου φαίνεται να γεμίσετε από πιάτα, ποτήρια και πετσέτες πάρα χρήματα... Εκτός κι αν είσαι από Κύπρο.. Εκεί αλλάζει το θέμα.

  • Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Ποπο κριμα η φιλη σου την καταλαβαινω απολυτα.Αυτο λεω και εγω αλλα ειναι σαν να πεφτω σε τοιχο :P  Παντως χαιρομαι που τουλαχιστον δεν σκεφτομαι λαθος και υπαρχει κοσμος που συμφωνει γιατι με κανει να εχω τυψεις.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα το πασ..

Απο τη μια καταλαβαινω τη μητερα σου γιατι κ αυτοι σε μεγαλωσαν κ εχουν λογο..κ θελουν να χαρουν κ αυτοι με τη χαρα σου..αλλα.απο την αλλη ειναι τοσο δυσκολεσ οι εποζεσ που ζουμε που δεν αξιζει να χρεωθεισ για να κανεισ απλα ενα γαμο..

Ξερω κ  ζευγαρια που εκαναν ανοιχτο γαμο για να συγκεντρωσουν χρηματα..κ στο τελοσ μαζεψαν πολλα αχρηστα ευτελη αντικειμενα..κ μπηκαν κ μεσα...

Μην περιμενεισ να παρεισ ωσ ανταλλαγμα τισ ιδιασ αξιασ δωρα που εκαναν οι δικοι σου πριν χρονια..παν αυτα..τουλαζιστον στον δικο μου γαμο απο στενουσ συγγενεισ δεν πηρα τα δωρα που κανανε οι δικοι.μου οι γονεισ στα παιδια τουσ..ειτε γιατι δεν εχουν πια...ειτε γιατι δεν θελαν να ξοδευτουν..

Εμεισ καναμε μικρο γαμο..κ συμμαζεμενο..η μονη υποχωρηση που εκανα για να χαρουν τα πεθερικα μου ηταν να τουσ αφησω να βαλουν κλαρξνα που τοσο επιθυμουσαν( εμενα δεν μ αρεσαν ποτε).ε τελικα οταν το σκεφτομαι..λεω? Μα γιατι δεν το κανα οπωσ ηθελα??τεσπα..μικρο το κακο...

Κ επισησ οσο συμμαζεμενο γαμο κ να κανεισ..πογ εμεισ ειχαμε γυρω στα 120 ατομα..να ξερεισ οτξ τα λεφτα φευγουν ευκολα..κ ασ εκανα οικονομια στα ρουχα ( δεν φορεσα κανονικο νυφικο) κ στα υπολοιπα..

Σου ευχομαι με το καλο...κ τισ αποφασεισ να τισ παρετε μαζι με τον συντροφο σου..αυτκ που νιωθετε εσεισ σωστο να κανετε!!!

Ολοι οι υπολοιποι ετσξ κ αλλιωσ θα βρουνε να πουνε..

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

"Συμφωνα με τα λεγομενα της ιδιας αυτη η μερα ειναι η μερα που θελει να περασει αυτη ομορφα και μαζι της και εγω" ..αχ βρε μανουλες..ελπιζωμη γίνουμε έτσι γιατί ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι! Δεν είναι η μέρα που θέλει να περάσει όμορφα μωρέεεκ μαζί της κ εσύ . Δικιά σ μέρα είναι κ μαζί όλοι οι άλλοι να χαρούν για τη χαρά σου...δε συμφωνώ ότι έχουν λόγω γιατί σε μεγάλωσαν! Μ φαίνονται πολύ όμορφα κ σωστά όσα σκέφτεσαι γιατί κ εγώ είμαι σαν κ σένα κ αυτό θα διάλεγα.. νομίζω ότι θα ήταν καλό κ για τις δύο σας να συζητησετε κ να της πεις όσα μας είπες! Στο κάτω κάτω αν θέλει να γιορτάσει μπορείτε να κάνετε ένα μεγαλοοοο τραπεζι κάπου σε μια ταβέρνα μια αυλή να ψήσετε να παραγγείλετε να βάλετε τα τραγούδια σας κ να χορέψετε έτσι για τους φίλους της κτλ.οποτε κ εσύ να κάνεις το γάμο που ονειρεύεσαι κ οι γονείς σου να γλεντήσουν με σόγια κ φίλους !

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τζενη μου σε ευχαριστω πολυ και σενα για την απαντηση σου! :) Αυτο τους εξηγω αλλα δεν ξερω γιατι αδυνατουν να το καταλαβουν.Και εγω με τα κλαρινα μια απο τα ιδια χαχαχα τα σιχαινομαι και θελουν να εχουν στο γαμο :( και λογικα θα το υποστω το συγκεκριμενο XD. Ολες τις συμβουλες σας  θα τις ακολουθησω κοριτσια  :) εξαλλου η μερα ειναι για το ζευγαρι και μετα για τους γονεις ;) 

 

Tegan σε ευχαριστω και σενα για την απαντηση σου :) εννοειται θελω να χαρει και αυτη ,ολοι μας δηλαδη και επιπλεον να κανω κατι που να μην επιβαρυνει οσο γινεται κανεναν.Εχουμε συζητησει αρκετες φορες για να καταλαβει πως αισθανομαι και προσπαθω να καταλαβω πως και νιωθει και αυτη με τη σειρα μου.Ελπιζω μεχρι τοτε να εχουμε φτασει σε συμφωνια ;) και με ολα οσα που λετε με βοηθατε πολυ 

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

Να ξερεισ παντωσ..πωσ αμα συμφωνησεισ κ το πασ εκει που θελουν..η μια υποχωρηση θα φερει κ αλλη...για το θεμα του γλεντιου κ του γαμου εννοω..το χω ζησει κ με το γαμο του αδερφου μου..κ με τον δικο μου..το ενα φερνει το αλλο..ξεκινασ πχ με 50 ατομα..κ μετα ολο κ θα θελουν να διευρυνουν τη λιστα...

Να εισαι πολυ αυστηρη αν δεχτεισ κατι..κ πολυ συγκεκριμενη..

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο ο γαμος ειναι δικος σου κι εσυ με τον συντροφο σου θ αποφασισετε αν θελετε κοσμο η οχι. Μπορεις μαλιστα να προταξεις οτι εισαι χαμηλων τονων (πραγμα που ξερει η μαμα σου) και δεν θελεις κατι που θα σε φερει σε αμηχανια .  Απο την αλλη το τι θα κανει εκεινη με τα χρηματα της ειναι δικο της θεμα, δεν μπορεις να της αρνεισαι να πληρωσει κατι που θα την χαροποιουσε αλλα να θελεις τα χρηματα για να τα χρησιμοποιησεις καπου αλλου. Αυτη ειναι μια αλλη συζητηση που θα επρεπε να γινει αναμεσα σας καποια αλλη στιγμη ισως και για οποιο ποσο θελει εκεινη. 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Χαμηλών τόνων κλειστή και με άγχος ένας γάμος με τόσα άτομα είναι NO NO! Πώς θα σου φαινόταν μέχρι δεύτερους συγγενείς  (για να τα ψιλοβρείτε δλδ στη μέση με τους γονείς), ένα γεύμα μετά το γάμο και όχι γλέντι γλέντι και το βράδυ με την παρέα σας μια έξοδο;

 

  • Μου αρέσει 1

 Κράτα το

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


4 ώρες πρίν, marianna0 είπε:

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την αποψη σας για ενα θεμα που με απασχολει.Ειμαι μαζι με τον συντροφο μου εδω και 12 χρονια και τα τελευταια 3 χρονια ειμαστε αρραβωνιασμενοι.Λογω του οτι ειμαστε και οι 2 ανεργοι και λεφτα δεν υπηρχαν για γαμους δεν παντρευτηκαμε νωριτερα αλλα περιμεναμε οταν μας δωθει μια εργασιακη ευκαρια ωστε να μπορουμε να μεινουμε μαζι σε σπιτι.Εγω σαν ατομο ειμαι αρκετα κλειστο,ντροπαλο και αγχωτικο και ο ονειρικος γαμος για μενα ειναι πολυ κλειστος (ιδανικα ο γαμπρος και η αμεση οικογενεια,οι φιλοι μας και ουτε ξαδερφια ουτε τιποτα)αλλα και μεχρι 50 ατομα πιστευω μπορω να μην αγχωθω τοσο.Ο συντροφος μου εχει την ιδια αποψη με μενα,θελει και αυτος δλδ τους κοντινους του ανθρωπους μονο.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Οι γονεις μου και συγκεκριμενα η μητερα μου(αλλα και η πεθερα μου)θελει ενα μεγαλο γαμο τουλαχιστον 300 ατομων για να βγαλει ολες τις υποχρεωσεις που εχει,δλδ που κατα καιρους πηγαινε σε διαφορους γαμους.Θεωρει οτι 10000 ευρω εξοδα ειναι το λιγοτερο για ενα γαμο και οτι με το τραπεζι θα βγαλω οχι μονο τα εξοδα αλλα και πολλα παραπανω.Επιμενει οτι ο κοσμος θα δωσει τοσα λεφτα οσα ειχε δωσει και η ιδια(σε περιπτωση ξαδερφης μου ειχε δωσει 500 ευρω :Ο ) λες και δεν καταλαβαινει οτι πολυς κοσμος δεν εχει λεφτα λογω κρισης κλπ.Τα εξοδα του γαμου θελει να τα βαλει η ιδια απο μισα με την συμπεθερα της.Ξερω οτι κανονικα εφοσον δεν χαλαω λεφτα να μην το πολυσκεφτομαι και αναγκαστικα να το υποστω αλλα το θεμα μου ειναι οτι πρωτα αν κανω ενα τετοιο γαμο θα νιωθω η ιδια στην πιο ομορφη μερα της ζωης μου αβολα και αγχωτικα και φοβαμαι οτι δεν θα το απολαυσω καθολου.Συμφωνα με τα λεγομενα της ιδιας αυτη η μερα ειναι η μερα που θελει να περασει αυτη ομορφα και μαζι της και εγω.Επειδη αυτη τη περιοδο ψαχνω για να ανοιξω μια δικια μου επιχειρηση(με προγραμμα) μιας και ειμαστε ακομα ανεργοι (κοντευουμε 6 χρονια) προτιμουσα τα λεφτα που θελει να διαθεσει να με βοηθησει για να ξεκινησω εργασιακα ωστε να μπορω και να παντρευτω(να βαλω και εγω χρηματα) αλλα και να κανω οικογενεια.Θεωρω τους μεγαλους γαμους εξοδα που δεν αξιζουν ειδικα αν εχεις καλεσει ατομα που εχεις δει 3 φορες στη ζωη σου απλα και μονο επειδη ειναι σοι.Θεωρειτε την αντιδραση μου παραλογη και τι μου προτεινετε να κανω?

Εγω στη θέση σου θα έκανα αυτό που αισθάνομαι....θες γάμο με λίγο κόσμο,  έτσι να κάνεις...Όπως έχεις ονειρευτεί εσύ τον γάμο σου με λίγα και καλά άτομα που έχεις κοντά σου. Ξέρω φίλους μου που και αυτοί ήθελαν γάμο κλειστό και οι γονείς ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν όλα τα έξοδα του γάμου Αλλά ήθελαν γάμο 300 ατόμων και....Τελικά έκαναν γάμο με τους κοντινούς συγγενείς και φίλους και απλά άφησαν τους γονείς να κάνουν ένα προγλεντι γάμου στο σπίτι λίγες μέρες πριν το γάμο και έτσι και μάζεψαν τα δώρα αλλά και έκαναν τον γάμο που ήθελαν.  Τώρα γούστα είναι αυτά...γνώμη μου, μια φορά παντρεύεσαι και ο γάμος γίνεται όπως αρέσει στο ζευγάρι και όπου αρέσει στο ζευγάρι και αν μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς καλοδεχούμενα.  Εμείς με τον άντρα μου όσα λεφτά χάλασαν οι γονείς για να μας κάνουν το γάμο, τόσα μαζέψαμε από δώρα,  το ίδιο έρχεται περίπου,  ήταν σαν να μας τα έδωσαν οι γονείς μας. 

  • Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας! Νιωθω πολυ πιο ηρεμη τωρα για το τι θελω και πως να κινηθω. Loukoumadaki και Ξενη μου αρεσε η προταση σας για το προγλεντι και θα την εχω υποψην μου :)  επιπλεον Μενια εχεις δικιο για το οικονομικο θεμα ,απλα εκεινη τη στιγμη θεωρησα καλυτερη λυση να χαλαστουν τα χρηματα εκει. Σας ευχαριστω και παλι ολους σας για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας :grin:

Link to comment
Share on other sites

19 ώρες πρίν, marianna0 είπε:

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την αποψη σας για ενα θεμα που με απασχολει.Ειμαι μαζι με τον συντροφο μου εδω και 12 χρονια και τα τελευταια 3 χρονια ειμαστε αρραβωνιασμενοι.Λογω του οτι ειμαστε και οι 2 ανεργοι και λεφτα δεν υπηρχαν για γαμους δεν παντρευτηκαμε νωριτερα αλλα περιμεναμε οταν μας δωθει μια εργασιακη ευκαρια ωστε να μπορουμε να μεινουμε μαζι σε σπιτι.Εγω σαν ατομο ειμαι αρκετα κλειστο,ντροπαλο και αγχωτικο και ο ονειρικος γαμος για μενα ειναι πολυ κλειστος (ιδανικα ο γαμπρος και η αμεση οικογενεια,οι φιλοι μας και ουτε ξαδερφια ουτε τιποτα)αλλα και μεχρι 50 ατομα πιστευω μπορω να μην αγχωθω τοσο.Ο συντροφος μου εχει την ιδια αποψη με μενα,θελει και αυτος δλδ τους κοντινους του ανθρωπους μονο.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Οι γονεις μου και συγκεκριμενα η μητερα μου(αλλα και η πεθερα μου)θελει ενα μεγαλο γαμο τουλαχιστον 300 ατομων για να βγαλει ολες τις υποχρεωσεις που εχει,δλδ που κατα καιρους πηγαινε σε διαφορους γαμους.Θεωρει οτι 10000 ευρω εξοδα ειναι το λιγοτερο για ενα γαμο και οτι με το τραπεζι θα βγαλω οχι μονο τα εξοδα αλλα και πολλα παραπανω.Επιμενει οτι ο κοσμος θα δωσει τοσα λεφτα οσα ειχε δωσει και η ιδια(σε περιπτωση ξαδερφης μου ειχε δωσει 500 ευρω :Ο ) λες και δεν καταλαβαινει οτι πολυς κοσμος δεν εχει λεφτα λογω κρισης κλπ.Τα εξοδα του γαμου θελει να τα βαλει η ιδια απο μισα με την συμπεθερα της.Ξερω οτι κανονικα εφοσον δεν χαλαω λεφτα να μην το πολυσκεφτομαι και αναγκαστικα να το υποστω αλλα το θεμα μου ειναι οτι πρωτα αν κανω ενα τετοιο γαμο θα νιωθω η ιδια στην πιο ομορφη μερα της ζωης μου αβολα και αγχωτικα και φοβαμαι οτι δεν θα το απολαυσω καθολου.Συμφωνα με τα λεγομενα της ιδιας αυτη η μερα ειναι η μερα που θελει να περασει αυτη ομορφα και μαζι της και εγω.Επειδη αυτη τη περιοδο ψαχνω για να ανοιξω μια δικια μου επιχειρηση(με προγραμμα) μιας και ειμαστε ακομα ανεργοι (κοντευουμε 6 χρονια) προτιμουσα τα λεφτα που θελει να διαθεσει να με βοηθησει για να ξεκινησω εργασιακα ωστε να μπορω και να παντρευτω(να βαλω και εγω χρηματα) αλλα και να κανω οικογενεια.Θεωρω τους μεγαλους γαμους εξοδα που δεν αξιζουν ειδικα αν εχεις καλεσει ατομα που εχεις δει 3 φορες στη ζωη σου απλα και μονο επειδη ειναι σοι.Θεωρειτε την αντιδραση μου παραλογη και τι μου προτεινετε να κανω?

Γεια σου!!!

Μπορώ να καταλάβω και τις δύο πλευρές...από την μια είναι ο γάμος (σου) ,η μέρα που όλες ονειρευόμαστε από μικρά κοριτσάκια και έχεις εννοείτε το δικαίωμα να τον σχεδιάσεις όπως θέλεις και όπως τον έχεις ονειρευτεί και από την άλλη οι γονείς συνήθως έχουν τις υποχρεώσεις σε καποιους ανθρωπους και θέλουν  με την δικοί τους σειρά να καλέσουν και εκείνοι φίλους τους στον γάμο των παιδιών του εφόσον βέβαια βοηθήσουν οικονομικα σε όλο αυτό....και στην δική μου περίπτωση κάπως έτσι είχε γίνει....Εγώ ήθελα να καλέσω πρώτους συγγενείς περίπου στα 200 άτομα μαζί με του άντρα μου όμως δεν γινόταν να συμβεί κάτι τέτοιο για τον λόγο ότι υπάρχουν  οι υποχρεώσεις τον γονιών μας και εδώ στην Κρήτη οι περισσότεροι τα τηρούν, οπότε ο γάμος μου έγινε με έξοδα του πατέρα μου και του πεθερό μου ,με το δικο μου γουστο εννοειτε,το κεντρο το διαλεξαμε εμεις ,εκκλησια ,στολισμους και τα σχετικα με 1300 άτομα εννοείτε πως δεν γνώριζα ούτε τα μισά ''ΑΛΛΑ'' εδώ έχουν το εξής καλό βάζουν όλοι οι καλεσμένοι λεφτά (χαρισματα) τα οποία μένουν στο ζευγάρι...ουσιαστικα όλα το έξοδα του γάμου ήταν των γονιών μας και τα λεφτά που βγήκαν έμεινα σε εμάς..Έτσι κάνουν...αν συνέβαινε το ίδιο και εκεί που είσαι θα σου πρότεινα να τους κάνεις το χατίρι και από τα 50 άτομα που θέλετε να πάτε στα 150 πχ να μην υποβάλλεται και με τα λεφτά που θα βγάζετε να κάνατε την καινούργια σας αρχή...Όσο για το άγχος έκανα γάμο με 1300 άτομα και πέρυσι βάπτιση με 45ατομα το ίδιο άγχος είχα...είναι να μην το έχεις άμα το χεις δεν κάνουν την διαφορά τα άτομα...

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Ωχ τι μου θύμισες.... εγω ειχα το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον σύζυγο. Δεν ηθελε πολυ κόσμο και κυρίως άτομα που δεν γνώριζε στο γάμο μας. Εγω μεγαλωμένη σε μικρή κοινωνία όπου όλοι είχαν καλέσει τους γονείς μου στους γάμους των παιδιων τους. Και χωρις να εχω πρόβλημα στον αριθμό των καλεσμένων. Οι γονείς μου επισης ηθαλαν να ανταποδώσουν τα καλέσματα.

 Η λύση που βρήκαμε τελικα ηταν να τον κάνουμε σε μια περιοχή 1•30 ώρα μακριά απο τους τόπους μας σ ενα υπέροχο ξενοδοχείο με ανώτατο αριθμό που μπορούσε να δεχτεί τα 250 άτομα. Αυτη ηταν και η δικαιολογία σε όσους δεν καλέστηκαν οτι χωρούσαν λίγα άτομα. Βεβαια λάβαμε πολλα μούτρα και γυρισμένες πλάτες το επόμενο διάστημα.

 Αυτο που πίστευα και συνεχίζω να πιστευω ειναι για ποιο λόγο να μην καλέσεις το κόσμο να σε δουν νυφούλα και να χαρούν με την χαρα σας; Και για την ιστορία στο βίντεο ο σύζυγος ηταν πολυ πιο άνετος απο μενα στο γάμο παρ όλο που υπερβήκαμε τους καλεσμένους κατα 150 άτομα απο αυτα που θα ηθελε.

  • Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια! Νενα μου αυτο μου λεει και η μητερα μου,οτι δλδ θα εχουμε πιο πολλα εσοδα απο οτι εξοδα σκεφτομενη οτι τουλαχιστον το καθε ατομο θα δωσει 100 ευρω αν και εγω το θεωρω χλωμο με τετοια κριση.Εγω φοβαμαι μην μπουμε μεσα πολυ οικονομικα ενω εξαλλου δεν ειναι και κατι που ονειρευομαι να γινει ετσι. Καντι μου αγχωνομαι πολυ οσο περισσοτερα ατομα με κοιτανε και οσο πιο αποπνικτικα ειναι χαχαχα Αλλα αυτο με την αποσταση το σκεφτομουν και γω γιατι θα τρελενομουν να κανω γαμο μεσα σε καστρο :P ,αν εχει εκκλησια βεβαια μεσα, και ειναι λιγο μακρια απο δω που μενω.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και τα σχολια σας ;) 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...