Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Just now, foroulina είπε:

Κορίτσι μου εσύ?Αθήνα μένεις?δες στο dimas-bebe.gr.

Ο αφαλος έχει γίνει επίπεδος και πετάγεται λίγο...χαχαχα

Και εγώ το βλέπω!

Θα κανετε προετοιμασία στις θηλές?Έχω ακούσει για την κρεμα της medela.στον γιο μου δεν έκανα τπτ και με είχε πληγώσει πολύ!λέω να την πάρω να βάζω ένα μήνα πριν.αν και πιστεύω θα είμαι καλύτερα γιατί θηλασα 16 μηνες

Ωπππ..προετοιμασία στις θηλες;;τι ειναι αυτο;για δωσε μας τα φώτα σου κορίτσι μου..:idea:

• Χαχα 1

sw2jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mvasi είπε:

Χαχαχα και το ίδιο χρώμα πετύχαμε!:grin:

Ναι Αθήνα!θα μπω να χαζέψω καμία κούνια το βραδάκι!

Από εκεί πήρα τα δικά μου.βεβαια εγώ πήγα και θα είδα και από κοντά.απο εκεί πήρα και το καρότσι.inglesina trilogy.α και μου είχαν πάρει δώρο και την αλαξιερα μπανάκι από εκει

Just now, Emma9 είπε:

Ωπππ..προετοιμασία στις θηλες;;τι ειναι αυτο;για δωσε μας τα φώτα σου κορίτσι μου..:idea:

Ναι κορίτσι μου.για να σκληρηνουν.το καλύτερο είναι όταν θηλαζεις να βάζεις το γαλατακι σου και να τις αφήνεις να παίρνουν αέρα.επισης αυτό που είναι πολύ καλό είναι η λανολινη.απλα εγώ δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και από πριν την γεννα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

5iXPp3.pngLnKZp3.png

1 hour ago, Εlen32 είπε:

Πωωωω πωωω μπράβο ρε κορίτσι μου!! Έχεις οργανωθεί!! Εγώ έχω πάρει μόνο θηλαστρο και αποστείρωτη και έχουμε βάψει το παιδικό δωμάτιο. Τίποτα άλλο!! Ούτε μισό φορμακι! Μου έχει δώσει βέβαια η αδερφή μου φορμακια από την ανήψια μου αλλά δεν μου κάνουν τα πιο πολλά γιατί η ανηψια μου γεννήθηκε χειμώνα οπότε όλα είναι μακρυμάνικα.επισης έχω καταλήξει σε καρότσι και σε έπιπλα για το δωμάτιο αλλά με τον περιορισμό δεν προλαβαμε να τα κλείσουμε!! 

Αφού σκέφτομαι να αρχίσω να τα παραγγέλνω όλα από το ίντερνετ γιατί προβλέπω να κρατάει αυτή η κατάσταση και όταν τελειώσει ο περιορισμός να μην ξέρω τι να πρωτοαγορασω κ που να πρωτοτρεξω!!

Κορίτσι κι εγώ από ίντερνετ τα παρήγγειλα τα περισσότερα τις μέρες που είμαστε μέσα! Το mother...are έχει δωρεάν μεταφορικά να ξέρετε! Από εκεί πήρα κάποια σεντονακια, την πικε κουβερτουλα και τις πάνες μουσελίνας.. όλα πολύ ωραία σε ποιότητα!

1 hour ago, Koalaki87 είπε:

Καλά σε βρίσκω σε πολύ καλή οργάνωση... Μπράβο έχεις πάρει τα περισσότερα!!!βασικά τα πιο κύρια! Εγώ καρότσι κούνια καθίσματακι αυτοκινήτου, αποστειρωτη και βραστηρας,κρέμες και βρεφική περιποίηση και μπανιέρα..ου λείπουν ζιπουνακια φορμακια,λευκά είδη,μπιμπελό και διαφορά που τα ανακαλύπτω στην πορεία επίσης εγώ εκτός από το καρότσι και την κούνια όλα τα άλλα τα αγόρασα από το ίντερνετ τα παρήγγειλα με το που κλείσανε τα μαγαζιά και περιμένω να έρθουν γιατί να ξέρετε θα γίνεται ένας ψιλοχαμουλης αργότερα και όταν ανοίξουν τα μαγαζιά ειδικά σε αυτά που δεν είναι ετοιμοπαραδοτα.

Το καρότσι οριακά προλάβαμε και πήγαμε να το παραγγείλουμε στο κατάστημα λίγο πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις! Δεν φανταζόμασταν βέβαια πως θα έκλειναν τα μαγαζιά! Υποτίθεται μέσα Μαρτίου θα το είχαμε αλλά μας ενημέρωσαν πως λόγω της κατάστασης αργούν πολύ οι εισαγωγές από εξωτερικό οπότε θα αργήσει τελικά! Δηλαδή εμείς που θα το είχαμε μέσα Μαρτίου θα παραλαβουμε στην καλύτερη περίπτωση τέλος Απριλίου!! Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλο θέμα με καθυστερήσεις στις παραγγελίες και ακόμα μεγαλύτερο με ελλείψεις προϊόντων όταν ανοίξουν τα μαγαζιά! Μια συρταριερα που θέλω σκέφτομαι τώρα μέσω ίντερνετ να την πάρω τελικά! Κούνια και στρώμα ευτυχώς μας έδωσε ο αδερφός μου!

@_marjio πόσο συμφωνώ μαζί σου για την ιδιωτική ασφάλιση στα παιδάκια!!!! Έχετε κατά νου πως κάποιες κλινικές σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες κάνουν δώρο τον πρώτο χρόνο με τον τοκετό! Να το ρωτήσετε στην κλινική! Επίσης χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση οποία θέλει έχω πολύ κοντινό μου συγγενή που ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλιση και είμαι πολύ ευχαριστημένη! 

πρίν από 37 λεπτά , foroulina είπε:

@Mvasi κοριτσάκι μου τελικά είχες δίκιο!πήγα στο φαρμακείο σήμερα και η ένεση rhophylac είναι σε έλλειψη.μου είπε ότι μάλλον μόνο σε νοσοκομεία θα μπορώ να την βρω.θα την ψάξει και θα μου πει.

Κορίτσια μια ερώτηση...εχει βγάλει καμία την μαύρη γραμμουλα στην κοιλιά?

Σε εμένα η γραμμουλα αχνοφαινεται.. αλλά νομίζω πως την είχα και πριν την εγκυμοσύνη..

XDXPp2.png

@Koalaki87Στο Ιασώ θα γεννήσω και εγώ..το καλοκαίρι χειρουργηθηκα εκεί και το πρώτο βράδυ ήμουν σε δίκλινο λόγω ελλείψεως χώρου και το επόμενο με μετέφεραν σε τρίκλινο...το τρίκλινο ήταν πιο μεγάλο, ενώ το δίκλινο λίγο αποπνικτικό και με ελάχιστο φυσικό φως!!

Εγώ δεν έχω καθόλου τη μαύρη γραμμή! Δε νομίζω να βγει αργότερα..

Σας διαβάζω που σας δίνουν οι άλλοι πράγματα και τα δέχεστε με χαρά και μου αρέσει πολύ βρε κορίτσια!

Τον αδερφό μου τον παρακαλούσα να του δώσω τα πάντα...καρότσι,αλαξιερα ...ρούχα...ένα θα σας πω...τους πήγα ρούχα του μικρού τα περισσότερα αφορετα και σε άριστη κατάσταση και είπα στην νύφη αν κάποιο χαλάσει μην αγχωθείς...πέταξε το.ξινισε όταν τα πήγα...φάνηκε...το αποτέλεσμα????

Τα γύρισαν όλα πίσω στην μάνα μου λέγοντας....ότι είμαι πολύ καθαρή ε και για να μην τα χαλάσουν :angry:

• Μπερδεμένη/-ος 6
  • Λυπημένη/-ος 2

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω που σας δίνουν οι άλλοι πράγματα και τα δέχεστε με χαρά και μου αρέσει πολύ βρε κορίτσια!

Τον αδερφό μου τον παρακαλούσα να του δώσω τα πάντα...καρότσι,αλαξιερα ...ρούχα...ένα θα σας πω...τους πήγα ρούχα του μικρού τα περισσότερα αφορετα και σε άριστη κατάσταση και είπα στην νύφη αν κάποιο χαλάσει μην αγχωθείς...πέταξε το.ξινισε όταν τα πήγα...φάνηκε...το αποτέλεσμα????

Τα γύρισαν όλα πίσω στην μάνα μου λέγοντας....ότι είμαι πολύ καθαρή ε και για να μην τα χαλάσουν :angry:

Έλα βρε... απίστευτο..  εντάξει σίγουρα θα υπάρχουν και αυτοί που τα θέλουν όλα καινούρια και αμεταχειριστα. Εγώ τα έχω δώσει οοοολα, μέχρι και το δεύτερο καροτσι maclaren στη κουμπάρα μου (θα μου το δώσει αυτο) αλλά ρούχα δεν έχει τύχει να μου πει κάποιος να μου δώσει! Εντάξει θα πάρουμε εννοείται, είναι χαρούμενες αγορές αυτές!  

Για τη προετοιμασία θηλων στο πρώτο μου παιδί δεν είχα κάνει τίποτα, θηλασε σωστά η κόρη μου από την αρχη οπότε δεν είχα τραυματισθεί. Ο θηλασμος δε πρέπει να ποναει, αν ποναει κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Αν συνεχίζει να ποναει, ο τραυματισμός της θηλης είναι σίγουρος. Οπότε πρέπει το μωρό να είμαστε σίγουρες ότι θηλάζει ολη τη θηλαία άλω και όχι μόνο τη θηλή!!! 

• Μου αρέσει 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Από εκεί πήρα τα δικά μου.βεβαια εγώ πήγα και θα είδα και από κοντά.απο εκεί πήρα και το καρότσι.inglesina trilogy.α και μου είχαν πάρει δώρο και την αλαξιερα μπανάκι από εκει

Ναι κορίτσι μου.για να σκληρηνουν.το καλύτερο είναι όταν θηλαζεις να βάζεις το γαλατακι σου και να τις αφήνεις να παίρνουν αέρα.επισης αυτό που είναι πολύ καλό είναι η λανολινη.απλα εγώ δεν ήξερα ότι μπορείς να βάλεις και από πριν την γεννα.

Ααα ακούγεται πολύ καλό!!! Θα το κοιτάξω!! Σ ευχαριστωωω!! :x

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Just now, _marjio είπε:

Έλα βρε... απίστευτο..  εντάξει σίγουρα θα υπάρχουν και αυτοί που τα θέλουν όλα καινούρια και αμεταχειριστα. Εγώ τα έχω δώσει οοοολα, μέχρι και το δεύτερο καροτσι maclaren στη κουμπάρα μου (θα μου το δώσει αυτο) αλλά ρούχα δεν έχει τύχει να μου πει κάποιος να μου δώσει! Εντάξει θα πάρουμε εννοείται, είναι χαρούμενες αγορές αυτές!  

Για τη προετοιμασία θηλων στο πρώτο μου παιδί δεν είχα κάνει τίποτα, θηλασε σωστά η κόρη μου από την αρχη οπότε δεν είχα τραυματισθεί. Ο θηλασμος δε πρέπει να ποναει, αν ποναει κάτι δεν έχει γίνει σωστά. Αν συνεχίζει να ποναει, ο τραυματισμός της θηλης είναι σίγουρος. Οπότε πρέπει το μωρό να είμαστε σίγουρες ότι θηλάζει ολη τη θηλαία άλω και όχι μόνο τη θηλή!!! 

Ότι με ταλαιπώρησε με ταλαιπώρησε....Μετά από 10 μέρες έπιασε κανονικά το στήθος.ειχα τόσο πείσμα όμως.. λέω κι όοοχι θα θηλάσεις.χαχα έβγαζα και το το θήλαστρο γιατί είχα γίνει τουμπανο

• Μου αρέσει 1

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μπράβο @foroulina έτσι θέλει πείσμα, να μη τα παρατάμε με τη πρώτη δυσκολία! Εξάλλου έχουμε τόσες δυσκολίες μπροστά μας στο δρόμο της μητρότητας!!!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, foroulina είπε:

Ότι με ταλαιπώρησε με ταλαιπώρησε....Μετά από 10 μέρες έπιασε κανονικά το στήθος.ειχα τόσο πείσμα όμως.. λέω κι όοοχι θα θηλάσεις.χαχα έβγαζα και το το θήλαστρο γιατί είχα γίνει τουμπανο

Τι είναι η λανολινη;;; Κρεμουλα; Δλδ και από τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε;  Όσο για τα πράγματα που έδωσες μην στεναχωριέσαι...εσύ έκανες κάτι από την καλή σου την καρδια κορίτσι μου...

Για την ιδιωτική ασφάλιση μωρού ούτε καν μου χε περάσει από το μυαλό θα το βάλω μπρος και σε ευχαριστώ @_marjio που το ανέφερες για να το μπει στο πρόγραμμα και αυτό. Μερικά πράγματα είναι τόσο δεδομένα που δεν μας παίρνανε από το μυαλό.καλυτερα να πληρώσω λιγότερα για το δικό μου δωμάτιο και αυτά τα 400 παραπάνω που θα είναι για δίκλινο σουπεριορ να τα δώσω εκεί.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχιστεί και μετά τις 6 Απριλίου και επίσης θα παρθούν και άλλα μέτρα λόγω Πάσχα...θα βγούμε από το σπίτι για να πάμε στο μαιευτήριο έτσι όπως πάει. Ευτυχώς που κλεισα τα πράγματα του από πριν και έχω ψωνίσει και από το ίντερνετ μερικά είδη φαρμακευτικά και άλλα γιατι μετά άντε να ρχοντουσαν.εν τω μεταξύ με πήραν από τα Λητώ και ενώ μου Χαν πει ότι τα πράγματα θα μου έρθουν τέλος μαϊου με αρχές τώρα λόγω κατάστασης θα αργήσουν ένα 20ημερο ακόμα. Τους ρώτησα επειδή γνωρίστηκαν με μια γυναίκα εκεί για είδη προίκας που θέλω και κ ζιπουνακια κτλ και μου πε όλα είναι στοκ και κατά παραγγελία όπου θα αργήσει.ουτε στο σάιτ τους δεν έχει νούμερα ειδικά στα βρεφικά.μου φαίνεται θα κοιτάξω να πάρω και τον ρουχισμό από το ίντερνετ. 

bSdCp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, foroulina είπε:

Μου φαίνεται απίστευτο, τι να πω ρε foroulina μου! Ίσα ίσα που εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό να "ανακυκλώνονται" κάποια πράγματα και να τα χρησιμοποιούν και άλλα μωράκια! Εμένα τα περισσότερα πράγματα θα μου τα δώσει η αδερφή μου. Λίκνο, σεντόνια, παιχνίδια, ριλαξακι, καρότσι, μπανακι,κ.α μη πω για ρούχα.. όπως και η ξαδέρφη μου. Ενταξει θα πάρω κι εγώ κάποια πράγματα όπως πχ πετσέτες , πανάξια αγκαλιάς, σαλιαρες , μάρσιπο αγκαλιάς κλπ.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και στις όμορφες κοιλιτσες!!

Τι ωραία μέρα είναι αυτή! Εβγαλε ήλιο επιτέλους, ελπίζω να μη χαλάσει! Βγήκα στο μπαλκόνι και φωτοσυνθεσα χαχαχαχαχχ

Αληθεια κορίτσια πώς τα πάτε με το θέμα σούπερ μάρκετ; Εκανα μια απόπειρα να πάω τις προάλλες(πήρα μόνη μου τη πρωτοβουλία...)αλλά το μετάνιωσα. Είναι πολύ επικίνδυνο... Ευτυχώς με βοηθάει η μητέρα μου που μένει κοντά και φυσικά ο άντρας μου.

Όσο για το θηλασμό, αχ το θέλω τόσο πολύ! Σκεφτόμουν να ζητήσω βοήθεια τις πρώτες μέρες από καποιον σύμβουλο θηλασμού. Ή να προσπαθήσω πρώτα μόνη μου; Τι λένε οι έμπειρες μανούλες;

BA68p2.png

Καλησπέρα!!

@FofiK σούπερ έχω να πάω 2 εβδομάδες.. φοβάμαι, στέλνω τον άντρα μου με ολόκληρη έκθεση του τι ακριβώς έχει να πάρει γιατί μου φέρνει ότι να ναι χαχαχα

Για το θηλασμό μπορεί να εισαι τυχερή και να σε βοηθήσουν στο μαιευτήριο οι μαιες, όσο είσαι εκεί να μη διστάζεις να τις φωνάζεις όσο δυσκολεύεται το μωρό να πιάσει το στηθος, να έρχονται να σου δείχνουν!!!! Οταν με το καλο πάτε σπίτι με το μπεμπάκι και δεις ότι δυσκολεύεσαι καλείς μια σύμβουλο να έρθει να σας δει!!

Καλημέρα συγκρατουμενες :grin: Τι μου κάνετε σήμερα? Εμείς εδώ πάνω πάλι μουντιλα κ βροχή.. 1 εβδομάδα ολόκληρη!νομίζω κ η επόμενη έτσι θα πάει. Αν έχετε ήλιο απολαύστε τον.. Στο μπαλκόνι φυσικά! Κορίτσια χθες έκαναν ένα δοκιμαστικό διαδικτυακό μάθημα ο μεγάλος μου.ειναι τραγικό απλά. Καλά εννοείται καλά που θα υπάρχει κι αυτό! Έβλεπαν από την κάμερα τους συμμαθητές κ τον δάσκαλο τους, τους έβαζε να μιλάνε ένας ένας να πουν τα νέα τους κ εγώ κρυφακουγα, έλεγαν όλοι πόσο τους έχουν λείψει, κάποια παιδακια συγκινήθηκαν.κ έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. Ο δάσκαλος δε δεν τους χόρταινε.. Τους έλεγε δυστυχώς ήρθε η ώρα να κλείσουμε θα τα πούμε τη Δευτέρα αλλά δε μπορώ να σας αφήσω! Κατά συγκινήθηκα. 

Just now, FofiK είπε:

Μου φαίνεται απίστευτο, τι να πω ρε foroulina μου! Ίσα ίσα που εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό να "ανακυκλώνονται" κάποια πράγματα και να τα χρησιμοποιούν και άλλα μωράκια! Εμένα τα περισσότερα πράγματα θα μου τα δώσει η αδερφή μου. Λίκνο, σεντόνια, παιχνίδια, ριλαξακι, καρότσι, μπανακι,κ.α μη πω για ρούχα.. όπως και η ξαδέρφη μου. Ενταξει θα πάρω κι εγώ κάποια πράγματα όπως πχ πετσέτες , πανάξια αγκαλιάς, σαλιαρες , μάρσιπο αγκαλιάς κλπ.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και στις όμορφες κοιλιτσες!!

Τι ωραία μέρα είναι αυτή! Εβγαλε ήλιο επιτέλους, ελπίζω να μη χαλάσει! Βγήκα στο μπαλκόνι και φωτοσυνθεσα χαχαχαχαχχ

Αληθεια κορίτσια πώς τα πάτε με το θέμα σούπερ μάρκετ; Εκανα μια απόπειρα να πάω τις προάλλες(πήρα μόνη μου τη πρωτοβουλία...)αλλά το μετάνιωσα. Είναι πολύ επικίνδυνο... Ευτυχώς με βοηθάει η μητέρα μου που μένει κοντά και φυσικά ο άντρας μου.

Όσο για το θηλασμό, αχ το θέλω τόσο πολύ! Σκεφτόμουν να ζητήσω βοήθεια τις πρώτες μέρες από καποιον σύμβουλο θηλασμού. Ή να προσπαθήσω πρώτα μόνη μου; Τι λένε οι έμπειρες μανούλες;

Σούπερ κ εγώ δεν πάω καθόλου. Το είχε αναλάβει ο άντρας μου από παλιά κ εγώ πήγαινα όταν δούλευε μόνο για τα καθημερινά. Τώρα δεν πάω όμως φοβάμαι. Για τον θηλασμό προσπάθησε να βρεις φωτογραφίες κ βιντεακια αν υπάρχουν, διάβασε κ περί θηλασμου τώρα όσο καθόμαστε. Έχει ομάδες θηλασμου κ στο fb. Στην κλινική όσο κ να ξέρουν ή να θέλουν να σε βοηθήσουν είναι λίγο το διάστημα που μπορούν να ασχοληθουν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να ξέρεις πως πρέπει να πιάσει το μωρό την θηλή σου σωστά και να το έχεις συνέχεια στο στήθος τον πρώτο καιρό.εννοώ όσο θέλει. Τπτ άλλο δεν χρειάζεται. Ακούγεται πολύ απλό απλά είναι δύσκολο κυρίως ψυχολογικά. Σε πιάνουν αμφιβολίες μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά κ πεινάει συνέχεια.. Εντωμεταξυ αν αργήσει λίγο να αρχίσει να παίρνει βάρος σε ζαλίζουν όλοι ακόμα κ οι περισσότεροι παιδίατροι να δώσεις κ λίγο ξένο για να πάρει τα πάνω του κ να ξεκουραστείς κλπ κλπ κ κάπου εκεί χάνεται η μπάλα συνήθως. Τα άκουγα κ στους 2 μου αυτά γιατί είχαν χαμηλό βάρος κ ίκτερο κ οι 2 κ η μόνη σωτηρία υποτίθεται ήταν το ξένο. Τλκ με τον θηλασμο έβαζαν 1 - 1,5 κιλό το μήνα κ οι 2. Πάντως σύμβουλος θηλασμου πολύ πιθανόν να χρειαστεί οποτε να έχεις κάποια στα υπόψιν. Μπες από τώρα σε κάποια ομάδα θηλασμου αφού σε ενδιαφέρει. Θα μάθεις πολλά κ μόνο από τις εμπειρίες που θα διαβάζεις. 

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

Ναι @Koalaki87 κρεμουλα που επουλώνει τις πληγές και ενυδατωνει την θηλή. Αυτή που λέω της medela δεν χρειάζεται πλύσιμο πριν το μωρό θηλάσει.ενω κάποιες χρειάζεται κάθε φορά πλύσιμο.

Το ήξερα ότι είναι ξινή η νύφη μου οπότε δεν περίμενα κάτι καλύτερο.εκοψα κάθε επαφή γιατί έχουν γίνει πολλά και δεν στεναχωριέμαι πια.

@FofiK εγώ δεν πολυηθελα να τους τα δώσω γιατί την ήξερα την ξινομουρα και μου λέει ο άντρας μου καντο για τον αδερφό σου που δεν είναι και τόσο καλά οικονομικά για να μην ζοριστει .

Αχ @gigi μου και εγώ συγκινήθηκα καλέ!

Είδαμε λίγο ήλιο και βγήκαμε για ποδήλατο μια μισή ώρα μετά από 1 εβδομάδα.αλλα Δυστυχώς μια φεύγει μια έρχεται ο ήλιος.ειδα και την άλλη εβδομάδα έτσι θα μας πάει.

Σούπερ πήγα εχτες για λίγα πράγματα γιατί βγήκα για εξετάσεις αίματος ούρων.καλε σκιαχτηκα...Δεν ξέρω φοβόμουν.δεν ξαναπάω.

Λέτε να ξεκινήσω και εγώ τα ψώνια?ευτυχώς τα χοντρά κούνια καρότσι πορτ μπεμπέ τα έχω.ρουχαλακια θέλω για την μπέμπα πάνες σελτεδακια κτλ και για εμένα σουτιέν θηλασμού και πιτζάμες.

Κορίτσια μου...Εγώ γέννησα στο Ρέα...είχα πολύ βοήθεια στον θηλασμό.ειχαν περάσει οοοολες οι μαιες από εμένα.δεν έπιανε την θηλή καθόλου.και όταν την έπιανε είχε περάσει κάνα 20λεπτο.ειχα πάρει και ψευτοθηλες αλλά δεν...Τελικά τα καταφέραμε με υπομονή και επιμονή.

ΜΗΝ πέσετε στην παγίδα ότι μπορεί να σας πούμε ότι δεν έχετε γάλα...τις πρώτες μέρες το στομαχακι τους είναι πολύ μικρό.

Όσο θηλάζει το μωρό τόσο παράγει γάλα.

Όλες θα τα καταφέρετε θα το δείτε. 

Εγώ έκανα μαθήματα θηλασμού στο νουτριτσια

• Μου αρέσει 1

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα.. Όσο για τα πράγματα του μωρού βλέπω οτι απο ίντερνετ να τα παίρνουμε όλες.. Εγώ λίγα πράγματα έχω.. Για το Λητώ μου φαίνεται παράξενο γτ μου είπαν εμένα ότι όσα είναι ετοιμοπαραδοτα τα στέλνουν αμέσως.. Θεωρώ δεν χρειάζεται να πανικοβαλλομαστε.. Εχουμε έντονη ανησυχία λόγω της κατάστασης αλλα θα προλαβουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...