Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Χωρισμός - πεθερά


Γεωργιαjo

Recommended Posts

Γεια σας, έχω ένα μεγάλο θέμα την πεθερά μου.

Να τα πάρω από την αρχή όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου και είπαμε να γίνει πιο σοβαρό γνώρισα την οικογένεια του αυτός την γιαγιά μου ( έχουν πεθάνει η γονείς μου) ,τα αδέρφια μου και όλα καλά , όλα καλά μέχρι τους 2 πρώτους μήνες που συγκατοικουσαμε μετά αρχησαν όλα , ο άντρας μου έχει μια κόρη από πρώτο γάμο αυτό το παιδί με αγαπάει και το αγαπάω , όταν έρχεται στον μπαμπά του η γιαγιά το κρατάει στο σπίτι της και μόνο όταν θα έρθει ο άντρας μου πλέον την αφήνει να έρθει πάνω στο σπίτι μας, στην αρχή με ρωτούσε τι βγάζει ο άντρας μου, έμπαινε στο σπίτι με τα κλειδιά της , ενώ μαγείρευα έκανε αυτή φαγητό και έφερνε , δεν είχαμε πλυντήριο και έπλενε τα ρούχα μας για πολύ λίγο και έλεγε στο τραπέζι πάνω για τα εσώρουχα μου , όταν ήρθε το πληντυριο μας αυτή θύμωσε ,τώρα που το παιδί του άντρα μου έρχεται πιο πολύ σε εμάς ( το λογικό) θυμώνει , να πω πως πλέον είμαστε 3 χρόνια μαζί και έχουμε ενα μωρό 11 μηνών και προσπαθεί να μου πει τι να κάνω με το παιδί μου, γενικά θέλει να ανακατεύεται πολύ και να μας επιβάλει τα θέλω της..... Έχω μιλήσει πολλές φορές με τα πεθερικά μου , έχουμε μαλώσει κιόλας άσχημα ,ο πεθερός μου σήκωσε χέρι ( δεν με χτύπησε ) και πάλι εγώ τους συγχωρώ, με τον άντρα μου τι να πω άλλο δεν ξέρω του τα λέω και απλά λέει έχω τοσα προβλήματα θα έχω και εσένα με την μάνα μου, αλήθεια δεν αντέχω άλλο . Τον Μάιο θα κάνουμε γάμο βάπτιση αλλά η μαμά του πάλι θέλει να με βγάλει εκτός εαυτού, δεν ξέρω αν θέλω να κάνω και ένα. Θρησκευτικό γάμο να τον κάνω γιατί για να παίξουμε θέατρο τι αγαπημένοι είστε ,δεν τα πάμε καλά και με τον άντρα μου δεν έχουμε ιδιαίτερα επικοινωνία και όταν μιλάμε θα είναι για την μαμά του.... Πολλές φορές είπα τέρμα χωρίζω αλλά 1: σκέφτομαι το παιδί 2: δεν έχω που να πάω και δεν έχω οικονομίες στην άκρη και κακά τα ψέματα τον αγαπάω .

Έχω χάσει την θηλυκότητα μου, την αυτοπεποίθηση μου, δεν ακούω ιδιαίτερα όμορφα λόγια δεν έχουμε επαφές μετά το παιδί...

Η μητέρα του όταν γέννησα και ήταν τα βράδια μαζί μου κάποιες μέρες δεν με άφηνε να έχω το μωρό μου αγκαλιά παρά μόνο όταν το θήλαζα όλο το είχε αγκαλιά και όταν ήρθαμε σπίτι ήθελε αυτή να το κάνει μπάνιο να ξέρει τα πάντα αλλά είπα φτάνει και της τα έκοψα αλλά γενικά πάλι κάνει και λέει τα δικά της. Τώρα μου λέει ότι το παιδί μου το ξέρει αυτή καλύτερα από εμένα και πώς την αγαπάει περισσότερο ,όλα τα εγγόνια της λέει και γενικά με την κόρη της τον γαμπρό της τον άντρα της μιλάνε συνέχεια για εμένα όλο μπιχτες κτλ δεν αντέχω αλλοε φτάνει στην τρέλα και πιο πολύ γιατί μένουμε όλοι μαζί στην οικογενειακή οικοδομή τους. Δεν ξέρω τι να κάνω , θέλω ηρεμία.

Η συμβουλή σας;;

  • Λυπημένη/-ος 2
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γειά σου Γεωργία...Όλες έχουμε θέματα με πεθερικά.. να μιλάς και να βγάζεις γλώσσα.. κόψε όλες τις επαφές και συζήτησε ήρεμα με τον άντρα σου..Εγώ τους καθαριζα τους μαγειρευα τους έκανα τα πάντα και το ευχαριστώ ήταν ότι ήμουν υποχρεωμένη να τα κάνω.για αυτό έκοψα τα πάντα ούτε σπίτι δεν τους αφήνω να έρχονται ούτε σε αυτούς πηγαίνω  και είμαστε πια πολύ ήρεμοι με τον άντρα μου...

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

NB4dp2.png

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πρίν, Fofi29 είπε:

Γειά σου Γεωργία...Όλες έχουμε θέματα με πεθερικά.. να μιλάς και να βγάζεις γλώσσα.. κόψε όλες τις επαφές και συζήτησε ήρεμα με τον άντρα σου..Εγώ τους καθαριζα τους μαγειρευα τους έκανα τα πάντα και το ευχαριστώ ήταν ότι ήμουν υποχρεωμένη να τα κάνω.για αυτό έκοψα τα πάντα ούτε σπίτι δεν τους αφήνω να έρχονται ούτε σε αυτούς πηγαίνω  και είμαστε πια πολύ ήρεμοι με τον άντρα μου...

Ξέρεις κάτι αυτό θέλω και εγώ αλλά είμαστε σε μια οικοδομή αυτοι , εμείς και η αδερφή του.

Μετά είναι το παιδί του άντρα μου αυτοί το περνούν από το σχολείο όταν ο άντρας μου δουλεύει και το κρατάει σπίτι της δεν την αφήνει να έρθει σε εμάς οπότε ξέρω πάνω κάτω τις ώρες και περνώ εγώ τηλέφωνο να ανέβει το παιδί... 

Link to comment
Share on other sites

7 ώρες πρίν, Fofi29 είπε:

Εγώ ειναι σε χειρότερη οικοδομή...κάτω πεθερικά,δίπλα θεία και δίπλα κουνιαδα....άσε....

Ο άντρα σου σε στηρίζει σε αυτό;; 

Συγνώμη που ρωτάω αλλά εμένα μια ναι μια όχι...πριν λίγες μέρες του είπα να ακυρώσουμε τον γάμο γτ δεν είμαστε καλά και να παραστήσουμε ένα θέατρο ότι τα πεθερικά μου με αγαπάνε;;; Γτ η πεθερά μου το έχει αυτό , στον έξω κόσμο με λέει παιδί της με αγαπάει και όταν κλείνει η πόρτα δεν μιλάμε η μία την άλλη ή θα μου το παίζει ιστορία... 

Ο άντρας μου στεναχωριετΑι μεν αλλά δεν κάνει κάτι , εγώ του είπα πως δεν αντέχω άλλο έτσι καλύτερα να ξέρει τπως είμαι και τι νιώθω πάρα να έρθει μια μέρα σπίτι και να μην μας βρει εδώ. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα. Θα σου πω την αποψή μου και τι εφαρμόζω εγώ στη ζωή μου. Θεωρώ ότι ή θα πρέπει να αποκοπείτε και να έχετε τελείως τυπικές σχέσεις, ή να μείνετε όπως είστε και να ανέχεστε και τα καλά και τα κακά τους.

Δεν μπορείτε να θέλετε να μένετε σε σπίτι τους, χωρίς νοίκι, να σας βοηθάνε στα παιδιά κι από την άλλη να έχεις άποψη πως θα σας συμπεριφέρονται. Βλέπεις ότι είναι άνθρωποι διαφορετικής νοοτροπίας. Εφόσον σας δημιουργούν πρόβλημα και προστριβές, πάρτε λοιπόν την απόφαση, στηριχτείτε στα δικά σας πόδια, φύγετε σε άλλο σπίτι, διατηρείστε υπερτυπικές σχέσεις και μην εξαρτάστε από κανένα.

Κι αν με ρωτάς αν γίνεται....ναι, γίνεται. Με κόπο, με δουλειά, με θέληση από το ίδιο το ζευγάρι και με καλό προγραμματισμό. Εγώ με τον άντρα μου το εφαρμόζουμε και χωρίς να μου έχουν κάνει ούτε τα μισά από όσα περιγράφεις. Συζητήσαμε πολλές φορές, πιεστήκαμε, αλλά τη βρήκαμε την άκρη. Φύγαμε από σπίτι δικό τους που κάθεται άδειο στην Αθήνα, γιατί αυτοί ζουν μόνιμα στην επαρχία και είμαστε στο νοίκι. Αλλά ξέρεις τι; Ξέρω ότι δεν τους χρωστάμε τίποτα κι ότι ακόμα και τις 2 βδομάδες τον χρόνο που ανεβαίνουν Αθήνα, εγώ το κεφάλι μου θα το έχω ήσυχο και θα τους δω συνολικά 2 ώρες, δεν θα τους τρώω στη μάπα όλη μέρα επειδή είναι σπίτι τους. Οι σχέσεις μου μαζί τους είναι ένα τηλέφωνο σε γιορτές για χρόνια πολλά και τέλος. Ο άντρας μου ας κάνει ότι θέλει, ας τους πάρει, ας μην τους πάρει ο ίδιος. Δικοί του γονείς είναι.

Από την άλλη ξέρουμε καλά ότι δεν θα έχουμε καμιά βοήθεια με το παιδί μας και καμιά οικονομική υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα, όπως κάνουν με το άλλο τους παιδί. Πουλήσαμε ένα αμάξι για να κάνουμε εξωσωματική και πιεστήκαμε όσο δεν φαντάζεσαι επί 2 χρόνια, και δεν μας έδωσαν ούτε μισό ευρώ. Στον άλλο τους γιο, που είναι και πολύ άνετος οικονομικά, συνεχώς βοηθάνε οικονομικά για πολύ πιο χαζά καθημερινά πράγματα. Δηλαδή, θέλω να σου πω ότι πήραμε απόφαση να απομακρυνθούμε και από τα καλά και από τα κακά. Δεν μπορείς να κάνεις επιλογή σε αυτά. Και πλέον εδώ και χρόνια πορευόμαστε στηριγμένοι ΜΟΝΟ στα δικά μας πόδια, όπως τόοοοοσα ζευγάρια.

Άρα εν ολίγοις, όλα από εσένα και τον άντρα σου εξαρτόνται. Καθίστε και δείτε πως προτιμάτε να είναι η ζωή σας και πράξτε αναλόγως. Λύσεις υπάρχουν για όλα, αρκεί να μην βολευόμαστε σε ημίμετρα.

  • Μου αρέσει 7
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με την παγωτουλα..Εγώ Γεωργία όπως όλοι μας είτε άντρες είτε γυναίκες είμαστε με τις μέρες μας..Γενικά Ναι με υποστηρίζει.. μου έχει πει ότι ότι θέλω να τους πω να τους την πω και να μην κρατήσω το στόμα μου κλειστό και μετά να πάω σπίτι και να τσακωθω με τον άντρα μου..Όπως λέει και η παγωτουλα και εμένα τα πεθερικά μου δεν μας έδωσαν ούτε ένα ευρώ το μόνο που κάνανε είναι να λένε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τους προσέχουμε κι να τους τρέχουμε ενώ αυτοί είναι άγιοι.. ότι να ναι δηλαδή.. Και στα αλλά παιδιά τους έφτιαξαν Σπίτι,τους κάναμε γάμο χωρια τα δώρα και τα καθημερινά...Ενώ σε εμάς ούτε τσίχλα και ότι δεν έχουν λεφτά.για αυτό πήρα και εγώ την κατάσταση στα χέρια μου και ας μένουμε πάνω κάτω τους απέκλεισα τα πάντα.

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

NB4dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια δεν μου κρατάει το παιδί η πεθερά μου και ούτε πληρώνουμε κοινόχρηστα κτλ έτσι το έχουν γενικά πριν από εμένα .... Δεν βλεπομαστε καθημερινά καμιά φορά αν έρθει να δει το παιδί και τις Κυριακές που τρομαι όλοι μαζί , εδώ η κόρη του έρχεται και δεν την αφήνει να έρθει να μας δεί όταν ο μπαμπάς της είναι στην δουλειά γιατί ξέρει πως η μικρή περνάει καλά μαζί μου και πλέον με την αδερφή της.... Πετάει απόντες, για το πώς να χειρίζομαι το παιδί η πρώτη και καλύτερη από παιδίατρο , καμια φορά όταν έρθει φίλη μου σπίτι κάνει καφέ και ανεβαίνει πάνω , όταν ακούσει πακέτο ανοίγουν την πόρτα να ακούσουν , λέει στον άντρα μου ποτέ βγαίνω κτλ λες και εγώ τα κρατάω κρυφά.. παλαιότερα με ρωτούσε για τα οικονομικά μας και της το έκοψα , την είπε αν θες να τ μαθαίνεις να ρωτάς τον γιο σου και στον άντρα μου δεν λέει τίποτα... 

Μπροστά στους άλλους είναι η καλή πεθερά.... Η αδερφή του πάλι από τότε που μάλωσα με τους γονείς της σεβασμός 0 έχω το μωρό και από το πρωί μέχρι το βράδυ φασαρία , οκ καταλαβαίνω έχει 2 παιδιά αλλά τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας θέλω να ηρεμήσω το μωρό πετάγεται στον ύπνο του αν τον θόρυβο ... Ήμουν έγκυος και 9 μήνες δεν ξεκουράστηκα .

Γιατί το άλλο έχασα ένα παιδάκι και η πεθερά μου , μου λέει καλύτερα άρρωστο ήταν και όταν έπιασα την κόρη μου , μου έλεγε να το ρίξω γτ και αυτό θα είναι άρρωστο . 

  • Λυπημένη/-ος 1
Link to comment
Share on other sites

11 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Καλημέρα. Θα σου πω την αποψή μου και τι εφαρμόζω εγώ στη ζωή μου. Θεωρώ ότι ή θα πρέπει να αποκοπείτε και να έχετε τελείως τυπικές σχέσεις, ή να μείνετε όπως είστε και να ανέχεστε και τα καλά και τα κακά τους.

Δεν μπορείτε να θέλετε να μένετε σε σπίτι τους, χωρίς νοίκι, να σας βοηθάνε στα παιδιά κι από την άλλη να έχεις άποψη πως θα σας συμπεριφέρονται. Βλέπεις ότι είναι άνθρωποι διαφορετικής νοοτροπίας. Εφόσον σας δημιουργούν πρόβλημα και προστριβές, πάρτε λοιπόν την απόφαση, στηριχτείτε στα δικά σας πόδια, φύγετε σε άλλο σπίτι, διατηρείστε υπερτυπικές σχέσεις και μην εξαρτάστε από κανένα.

Κι αν με ρωτάς αν γίνεται....ναι, γίνεται. Με κόπο, με δουλειά, με θέληση από το ίδιο το ζευγάρι και με καλό προγραμματισμό. Εγώ με τον άντρα μου το εφαρμόζουμε και χωρίς να μου έχουν κάνει ούτε τα μισά από όσα περιγράφεις. Συζητήσαμε πολλές φορές, πιεστήκαμε, αλλά τη βρήκαμε την άκρη. Φύγαμε από σπίτι δικό τους που κάθεται άδειο στην Αθήνα, γιατί αυτοί ζουν μόνιμα στην επαρχία και είμαστε στο νοίκι. Αλλά ξέρεις τι; Ξέρω ότι δεν τους χρωστάμε τίποτα κι ότι ακόμα και τις 2 βδομάδες τον χρόνο που ανεβαίνουν Αθήνα, εγώ το κεφάλι μου θα το έχω ήσυχο και θα τους δω συνολικά 2 ώρες, δεν θα τους τρώω στη μάπα όλη μέρα επειδή είναι σπίτι τους. Οι σχέσεις μου μαζί τους είναι ένα τηλέφωνο σε γιορτές για χρόνια πολλά και τέλος. Ο άντρας μου ας κάνει ότι θέλει, ας τους πάρει, ας μην τους πάρει ο ίδιος. Δικοί του γονείς είναι.

Από την άλλη ξέρουμε καλά ότι δεν θα έχουμε καμιά βοήθεια με το παιδί μας και καμιά οικονομική υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα, όπως κάνουν με το άλλο τους παιδί. Πουλήσαμε ένα αμάξι για να κάνουμε εξωσωματική και πιεστήκαμε όσο δεν φαντάζεσαι επί 2 χρόνια, και δεν μας έδωσαν ούτε μισό ευρώ. Στον άλλο τους γιο, που είναι και πολύ άνετος οικονομικά, συνεχώς βοηθάνε οικονομικά για πολύ πιο χαζά καθημερινά πράγματα. Δηλαδή, θέλω να σου πω ότι πήραμε απόφαση να απομακρυνθούμε και από τα καλά και από τα κακά. Δεν μπορείς να κάνεις επιλογή σε αυτά. Και πλέον εδώ και χρόνια πορευόμαστε στηριγμένοι ΜΟΝΟ στα δικά μας πόδια, όπως τόοοοοσα ζευγάρια.

Άρα εν ολίγοις, όλα από εσένα και τον άντρα σου εξαρτόνται. Καθίστε και δείτε πως προτιμάτε να είναι η ζωή σας και πράξτε αναλόγως. Λύσεις υπάρχουν για όλα, αρκεί να μην βολευόμαστε σε ημίμετρα.

Δε συμφωνώ κ θυμώνω κιόλας όταν διαβάζω τέτοια.τι θα πει ρε παιδιά οι γονείς αφου σεβοηθάνε έχουν κ άποψη???είμαστε καλά? Προφανώς κ θα σ βοηθήσουν (αν κ δε το θεωρούν όλοι οι γονείς αυτονόητο) κ προφανώς κ δε τους χρωστάς τίποτα.οπως δε θα σου χρωστάνε τίποτα όταν θα αρρωστήσουν ,γεράσουν κτλ κ θα τρέξεις γ αυτούς.τα κάνεις απ' αγάπη όλα κ μόνο.κ μας η γιαγιά ήταν όλη μέρα σπίτι η μάνα μ με τον πατέρα Μ λόγω δουλειας είχαν κ βάρδιες τύπου πρωι-νυχτα κ αυτή κοιμόταν σπίτι μας,μας τάιζε σιδερωνε καθάριζε μαγείρευε έκανε τα πάντα κ το λάτρευε! Κ ποτέ μα ποτέ δεν είχε χωθεί στο ζευγάρι.οποτε όχι δεν έχουν άποψη επειδή είχαν σπίτι κ στο δώσανε να μείνεις!!εννοείται άμα δε το δώσεις στο παιδί σου σε ποιον θα το δώσειε δλδ? Απλά υπάρχουν γονείς κ γονείς προφανώς..ε η κοπέλα έτυχε ς αυτο το είδος το μη σου τύχει 

  • Μου αρέσει 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, Tegan είπε:

Δε συμφωνώ κ θυμώνω κιόλας όταν διαβάζω τέτοια.τι θα πει ρε παιδιά οι γονείς αφου σεβοηθάνε έχουν κ άποψη???είμαστε καλά? Προφανώς κ θα σ βοηθήσουν (αν κ δε το θεωρούν όλοι οι γονείς αυτονόητο) κ προφανώς κ δε τους χρωστάς τίποτα.οπως δε θα σου χρωστάνε τίποτα όταν θα αρρωστήσουν ,γεράσουν κτλ κ θα τρέξεις γ αυτούς.τα κάνεις απ' αγάπη όλα κ μόνο.κ μας η γιαγιά ήταν όλη μέρα σπίτι η μάνα μ με τον πατέρα Μ λόγω δουλειας είχαν κ βάρδιες τύπου πρωι-νυχτα κ αυτή κοιμόταν σπίτι μας,μας τάιζε σιδερωνε καθάριζε μαγείρευε έκανε τα πάντα κ το λάτρευε! Κ ποτέ μα ποτέ δεν είχε χωθεί στο ζευγάρι.οποτε όχι δεν έχουν άποψη επειδή είχαν σπίτι κ στο δώσανε να μείνεις!!εννοείται άμα δε το δώσεις στο παιδί σου σε ποιον θα το δώσειε δλδ? Απλά υπάρχουν γονείς κ γονείς προφανώς..ε η κοπέλα έτυχε ς αυτο το είδος το μη σου τύχει 

Το ίδιο λέμε. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Γονείς και γονείς. Εφόσον οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όμως είναι άλλης νοοτροπίας, αποψή μου είναι να τους κρατά σε απόσταση. Δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τους αλλάξει μυαλά, ούτε να την δουν αλλιώς, ούτε να τους συμπαραστέκονται με την καλή τους την καρδιά και να τους αρέσει κιόλας... Οπότε, θα πρέπει να πορευτεί με αυτό το δεδομένο.

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εμένα  δεν έχουν σίγουρα καρδιά.. έχουν κάνει μεγάλο κακο σε σημείο χωρισμού 2 οικογενειων(των παιδιών τους).να σου δώσω να καταλάβεις πριν καν αποκτήσω παιδιά χωρίς να μας έχουν βοηθήσει και μια ζωή να έχουν απαιτήσεις μου χτύπησε ο πεθερός το χέρι στο τραπέζι για τα ονόματα των μελλοντικών μου παιδιών...Ούτε καν δεν υπάρχουν οι άνθρωποι.. Και του λέω κουμάντο στο σπιτι σου όχι στο δικό μου..Και δεν του άρεσε.. 

  • Λυπημένη/-ος 1

NB4dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Just now, Fofi29 είπε:

Εμένα  δεν έχουν σίγουρα καρδιά.. έχουν κάνει μεγάλο κακο σε σημείο χωρισμού 2 οικογενειων(των παιδιών τους).να σου δώσω να καταλάβεις πριν καν αποκτήσω παιδιά χωρίς να μας έχουν βοηθήσει και μια ζωή να έχουν απαιτήσεις μου χτύπησε ο πεθερός το χέρι στο τραπέζι για τα ονόματα των μελλοντικών μου παιδιών...Ούτε καν δεν υπάρχουν οι άνθρωποι.. Και του λέω κουμάντο στο σπιτι σου όχι στο δικό μου..Και δεν του άρεσε.. 

Αυτό που μερικοί άνθρωποι έχουν και απαιτήσεις από τους άλλους, με ξεπερνάει! Και πολύ σωστά μίλησες!

  • Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω κορίτσια , τώρα τα Χριστούγεννα έχουμε την κόρη του άντρα μου και μένει σε ας και κάποια βράδυα κοιμήθηκε κάτω στην γιαγιά της με τον ξάδερφο της και κάνει τα πάντα για να την κρατάει καΤω και ναν έρθει εδώ , τι γλυκά ,τι χατίρια κτλ μόνο και μόνο για να μείνει κάτω ..... Η μικρή βέβαια και ο ανιψιός μου , μου το λένε .

Τι να κάνω ; Τι; Ο άντρας μου τα ακούει αλλά δεν κάνει κάτι , εγώ σε τι φταίω ;;; Αν δεν ενδιαφερθω για το παιδί θα με πουν κακιά αλλά και πάλι είμαι κακιά που αγαπώ αυτό το παιδί. 

Link to comment
Share on other sites

On 27/12/2019 at 6:47 ΜΜ, Γεωργιαjo είπε:

Γεια σας, έχω ένα μεγάλο θέμα την πεθερά μου.

Να τα πάρω από την αρχή όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου και είπαμε να γίνει πιο σοβαρό γνώρισα την οικογένεια του αυτός την γιαγιά μου ( έχουν πεθάνει η γονείς μου) ,τα αδέρφια μου και όλα καλά , όλα καλά μέχρι τους 2 πρώτους μήνες που συγκατοικουσαμε μετά αρχησαν όλα , ο άντρας μου έχει μια κόρη από πρώτο γάμο αυτό το παιδί με αγαπάει και το αγαπάω , όταν έρχεται στον μπαμπά του η γιαγιά το κρατάει στο σπίτι της και μόνο όταν θα έρθει ο άντρας μου πλέον την αφήνει να έρθει πάνω στο σπίτι μας, στην αρχή με ρωτούσε τι βγάζει ο άντρας μου, έμπαινε στο σπίτι με τα κλειδιά της , ενώ μαγείρευα έκανε αυτή φαγητό και έφερνε , δεν είχαμε πλυντήριο και έπλενε τα ρούχα μας για πολύ λίγο και έλεγε στο τραπέζι πάνω για τα εσώρουχα μου , όταν ήρθε το πληντυριο μας αυτή θύμωσε ,τώρα που το παιδί του άντρα μου έρχεται πιο πολύ σε εμάς ( το λογικό) θυμώνει , να πω πως πλέον είμαστε 3 χρόνια μαζί και έχουμε ενα μωρό 11 μηνών και προσπαθεί να μου πει τι να κάνω με το παιδί μου, γενικά θέλει να ανακατεύεται πολύ και να μας επιβάλει τα θέλω της..... Έχω μιλήσει πολλές φορές με τα πεθερικά μου , έχουμε μαλώσει κιόλας άσχημα ,ο πεθερός μου σήκωσε χέρι ( δεν με χτύπησε ) και πάλι εγώ τους συγχωρώ, με τον άντρα μου τι να πω άλλο δεν ξέρω του τα λέω και απλά λέει έχω τοσα προβλήματα θα έχω και εσένα με την μάνα μου, αλήθεια δεν αντέχω άλλο . Τον Μάιο θα κάνουμε γάμο βάπτιση αλλά η μαμά του πάλι θέλει να με βγάλει εκτός εαυτού, δεν ξέρω αν θέλω να κάνω και ένα. Θρησκευτικό γάμο να τον κάνω γιατί για να παίξουμε θέατρο τι αγαπημένοι είστε ,δεν τα πάμε καλά και με τον άντρα μου δεν έχουμε ιδιαίτερα επικοινωνία και όταν μιλάμε θα είναι για την μαμά του.... Πολλές φορές είπα τέρμα χωρίζω αλλά 1: σκέφτομαι το παιδί 2: δεν έχω που να πάω και δεν έχω οικονομίες στην άκρη και κακά τα ψέματα τον αγαπάω .

Έχω χάσει την θηλυκότητα μου, την αυτοπεποίθηση μου, δεν ακούω ιδιαίτερα όμορφα λόγια δεν έχουμε επαφές μετά το παιδί...

Η μητέρα του όταν γέννησα και ήταν τα βράδια μαζί μου κάποιες μέρες δεν με άφηνε να έχω το μωρό μου αγκαλιά παρά μόνο όταν το θήλαζα όλο το είχε αγκαλιά και όταν ήρθαμε σπίτι ήθελε αυτή να το κάνει μπάνιο να ξέρει τα πάντα αλλά είπα φτάνει και της τα έκοψα αλλά γενικά πάλι κάνει και λέει τα δικά της. Τώρα μου λέει ότι το παιδί μου το ξέρει αυτή καλύτερα από εμένα και πώς την αγαπάει περισσότερο ,όλα τα εγγόνια της λέει και γενικά με την κόρη της τον γαμπρό της τον άντρα της μιλάνε συνέχεια για εμένα όλο μπιχτες κτλ δεν αντέχω αλλοε φτάνει στην τρέλα και πιο πολύ γιατί μένουμε όλοι μαζί στην οικογενειακή οικοδομή τους. Δεν ξέρω τι να κάνω , θέλω ηρεμία.

Η συμβουλή σας;;

Δ εχεις πρόβλημα με την πεθερά σου, αλλά με τον αντρα σου

Δ ειναι δυνατον να σου λέει έχω τόσα προβλήματα δ θα εχω κ σενα με την μάνα μου

Εσύ δ μπορεις να κανεις κ πολλα, εκείνος είναι που θα απαιτήσει η κορη του να έρχεται στο σπιτι σας. Εκείνος πρέπει να βάλει όρια στους γονείς του. Αν δ το κανει, κ με αυτα που περιγράφεις, δ βλέπω να μπορέσετε να συνυπαρξετε. Πολυ δύσκολες οι οικογενειακές πολύ κατοικίες. Άλλη λύση να μείνετε μακρια(σε καμια περίπτωση δ λεω τα παιδια να μην έχουν επαφές με τους παππούδες) 

  • Μου αρέσει 4
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...