Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

Τι μου κανετε???Εμεις ειμαστε μια χαρα ο γιος μου πηγε διακοπες στην μαμα μου για 3 μερες και σημερα τον περιμενω πως και πως!!!!Καλα ηταν ξαναγιναμε λιγο ζευγαρι οπως παλια και πιστευω πως μας χρειαζοταν ετσι λιγο το διαλειμμα...Κατα τ'αλλα ολα καλα στηθος πονος μεγαλος αλλο πλεον το εχω μαθει...Τι κακο κι αυτο ομως απο την ημερα της ωορηξιας ποναω μεχρι την περιοδο και εγω εχω μικρο κυκλο 25-26 ημερων αρα απο την 10 μεχρι την 25 ποναω!!!

Εσεις για πειτε τι κανετε?

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποντικακημου, το ευτυχες ειναι οτι ουτε εγω δουλευω, αλλα και παλι δεν παυει να μην ειναι κουραστικο...συνεχεια σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι, και αγχωνομαι περισσοτερο...χαχα...καλο εεε? που να δεις οταν δηθεν ηρεμω...ευτυχος εχω πολλες δουλειες και ξεχνιεμαι λιγο...:rolleyes:

Ασταγακη μου, κοιτα μια κακια (καλοπροεραιτη)που θα πω...να μην σου ξεπριστει το στηθος, και να πονεσει μεχρι να γεμησει γαλατακι, για το καινουριο μωρακι...;)...οσο για τις διακοπουλες του μικρου, καλα κανατε...το χρειαζεστε καμια φορα...:P

Ελενακηηη...? που εισαι καλε?

Ευτυχακη...ευχομαι να μην ξαναχρειαστεις τους υπολογισμους για τους επομενους 9 μηνες...!!!

φιλια...:P

καλησπερα στις ομορφες...

Το ριξαμε εξω ολες μας ε???Αχχχ εγω εβγαλα ερπη στα χειλια(το παθαινω σχεδον καθε τριμηνο τουλαχιστον μια φορα)αλλα αυτην την φορα ειναι πολυ χαλια!!!Ποναω πολυ μη πω για το κεφαλι που ειναι καζανι!!!Κατα τα αλλα ολα καλα κανενα συμπτωμα ουτε περιοδου ουτε απο κατι πιο ευχαριστο και μεταξυ μας καλυτερα!!!Εσεις για πειτε πως τα πατε????

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!! Σορυ που χαθηκα αλλα ετρεχα με την μικρη μου!!! Πηγαμε σε εναν γαμο το προηγουμενο σαββατο οπου ειχε απιστευτη υγρασια και κρυο γιατι το κανανε σε κτημα 8 το βραδυ και παρολο που το ειχα και σωστα ντυμμενο και οταν κοιμηθηκε στο καροτσι της ειχε και την κουβερτουλα της και τα παντα και φυγαμε και σχετικα νωρις 12.30 το βραδυ το μωρο μου αρρωστησε με βηχα την κυριακη κατι δεκατα την δευτερα και απο την τριτη να σου τα σαρανταρια και τα ακροαστικα και ειμασταν στο νοσοκομειο!!! σημερα μας αφησαν να φυγουμε γιατι απο εχθες το μεσημερι ηταν απυρετη, βεβαια με αντιβιωση μασκα με αερολιν και τα σχετικα!!! και κανονικα δεν δινουν εξιτηριο κυριακη και ευτυχως δεχτηκαν να παει ο αντρας μου αυριο να της βγαλει το εξιτηριο!!! Πολυ ταλαιπωρια σας λεω!

eNortjKzUjI0Mzc0tlSyBlwwFZsC2A,,66.png

eNortjKzUjI0Mzc0MVGyBlwwFZAC1A,,42.png

Astage μου καλυτερα χωρις συμπτωματα οτι ειναι να γινει θα γινει σε δυο μερουλες θα ξερεις ;)

Ελενακη μου περαστικουλια στη μικρουλα σου κριμα μωρε το κοριτσακι σου που κρυωσε ψυχουλα μου!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου, καλημερουδια σας και καλη εβδομαδα !!!

Ελενακη μου, περαστικουλια του μωλε, αχχ...καρδουλα μου, κοιτα εσυ μην αρρωστησεις και δεν κανει τωρα...φιλουρες...

Ασταγακη μου, τι επαθες κουκλα μου??? το κεφαλι σου γιατι ποναει?...μπας και μας ετοιμαζεις καμια εκπληξη? αντε, κι'εμεις ειμαστε εδω να σου στειλουμε θετικη ενεργεια...:P

Ποντικακη μου...φοβαμαι να σε ρωτησω οτιδηποτε, και αναμενω τα καλα νεα συντομα...:)

Ευτυχακη μου, φασινα? εγω κοντευω να τελειωσω και μου μπαινουν ιδεες να βαψω το σπιτι...αυτο παθενω οταν εχω αγχως :D.

Σας ευχομαι μια καλη, και με ευχαριστα νεα...ομορφη εβδομαδα !!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα!

Νικολετα μου γιατι φοβασαι παιδι μου να με ρωτησεις οτι θες? Αν και δεν εχω νεα οι επαφες μια χαρα πανε! Τη φασινα και εγω σχεδον την τελειωσα. Περιμενω να στεγνωσουν τα τελευταια μου χαλια και να τα ανεβασω στο παταρι να αδειασει το σαλονι μου μου μειναν κατι ψιλοδουλιτσες και μετα απλα θα καθομαι στο μπαλκονι με το γιο μου.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Ακομα τιποτα απο το κοκκινο μετωπο κοριτσια αλλα εξαλλου αυριο την περιμενω...Νομιζω οτι θα ερθει ομως γιατι σαν να ποναει η κοιλια μου οποτε μαλλον θα φαμε ακυρο απο αυριο:(:(:(Αυτα τα νεα μας προς το παρον θα σας κραταω ενημερες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ κοριτσια!εψαχνα να βρω που μας εβαλαν!μπερδευτηκα!η αληθεια ειναι οτι θα με πειραζε αν δν το εβρισκα!τελοςπαντων!!τι κανετε;εγω ηρεμα..παρασκευη θα παρω τ αποτελεσματα επιτελους!astage mou?ελπιζω να μην ερθει!τι να κανει σε σενα ε;;;ποντικακι εσυ κανενα νεο καλη μου;ελενακη πως ειναι το κοριτσακι σου;ολα ενταξει τωρα;νικολετα μου;πως εισαι εσυ;ολα καλα;την καληνυχτα μου σε ολες!φιλακια!

Καλημερα φιλεναδες! Τι μου κανετε?

Αstage μου τι εγινε? δεν ηρθε ετσι δεν ειναι??????????????

Ελενακη μου τι κανει η μικρη?

Αυτο το ειδατε?

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ FERTILITY MONITOR? (multipage.gif1 2 3)

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Ακομα τιποτα απο την αχρηστη...Χθες εφαγα μια φρικη γιατι παντα μια μερα πριν ερθει οπως εχω ξαναγραψει σταματαει ο πονος στο στηθος και χθες δεν πονουσε τοσο οποτε λεω αντε καλως μας ηρθε αλλα σημερα το πρωι ποναει κανονικα!!!Ειναι ο πρωτος μηνας που ξερω ακριβως ποτε θα ερθει γιατι την 11η μερα στον υπερηχο φανηκε πως τοτε ειχε σκασει το αυγο αρα σημερα ειναι η 14η μερα οποτε λογικα πρεπει να κανει την εμφανιση της μεχρι το βραδυ...Ευτυχως εχω πραγματα να απασχολω το μυαλο μου...Εχω λιγη δουλιτσα ακομα στο φροντιστηριο πριν κλεισουμε και επιτελους βγαλαμε το παμπερς απο τον μικρο και ολη την ωρα το μυαλο μου ειναι στο "θες να κανεις τσισα?" και βουρ τρεχουμε για το γιο-γιο!!!Ευτυχως ειναι καλος και εμαθε γρηγορα με λιγα ατυχηματα...

Αυτα κοριτσακια μου,

Για πειτε εσεις πως τα περνατε???

bKtop2.png8BRwp3.png

Λοιπον οτι δεν ηρθε ακομη ειναι πολυ καλο σημαδι αλλα εσυ μη δινεις σημασια εχεις δουλεια στο φροντιστηριο ειπαμε ;)

Μπραβο στο μικρο σου αντρακι που εβγαλε την πανα!!!!!! Και εμεις σε αυτο το σταδιο ειμαστε αλλα στην αρχη, τον βαζω εγω στο γιο γιο ουτε που μου λεει οτι θελει μονο χθες μου ειπε αφου ειχε κανει τα μισα κακα στην πανα τα υπολοιπα τα καναμε στο γιο γιο μακαρι να καθαρισουμε το καλοκαιρι αν και δεν το βλεπω!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Βρε αμα ειναι να ερθει αυτη ερχεται οσες δουλειες κι αν εχω...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!Ναι ναι κιουρια νταν στην ωρα της μονο που τωρα με εχει βαλει σε τρελες σκεψεις πρεπει μεχρι το βραδυ να εχω αποφασισει ή να παρω τηλ τον γιατρο μου να κλεισουμε για λαπαροσκοπηση ή τον δευτερο που πηγα να του πω πως την 5η μερα που θελει αυτος να με δει θα ειναι Κυριακη...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???Βασικα το εχω παρει πολυ χαλαρα αυτην την φορα και νομιζω πως δεν θελω να κανω τιποτα τελικα να τα παρατησω ολα μεχρι και το σεξ σκεφτομαι να κοψω τουλαχιστον να μην υπαρχει ουτε μια ελπιδα!!!!HELP GUYS....

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...