Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Μεικτές οικογένειες


Evi9

Recommended Posts

Καλημέρα ! Είμαι καινούργια στη σελίδα σας! Έχω προβληματιστεί πολύ ! Έχω αναζητήσει λύση για ένα θέμα που με απασχολεί και σκέφτηκα μήπως μπορώ να βρω από δω για αρχή ! Είμαι παντρεμένη και χωρισμένη από τον πρώτο μου γάμο με ένα αγοράκι 10 χρόνων ! Πριν περίπου 3 χρόνια γνώρισα τον καινούριο μου άντρα με τον οποίο είμαι παντρεμένη από τον Δεκέμβρη ! Έχει και εκείνος 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο ! Ένα αγοράκι 8 και ενα κορίτσι 13! Τα παιδιά τα πάνε πολύ καλά σε γενικές γραμμές ! Τα αγόρια λίγο μεταξύ τους έχουν ένταση αλλά θεωρώ ότι είναι και φυσιολογικό! Δυο αγόρια! Το θέμα είναι με τον μικρό του άντρα μου! Ο οποίος είναι πολύ ζωηρός ! Δεν έχει όρια και γενικά όλες οι εντάσεις ξεκινάνε τις περισσότερες φορες από το μικρό! Η δίκη μου αντιμετώπιση παρόλο που έχω απίστευτη υπομονή κάποιες φορες φρικάρω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ ! Εκεί ακριβώς μετά από πολλές προσπαθείες να σταματήσω την ένταση με ήρεμο τρόπο ζήταω βοήθεια από τον μπαμπά του ο οποίος χάνει την ψυχραιμία του και αρχίζει να ουρλιάζει και να λέει ένα σωρό σε σημείο να την πληρώνουμε όλοι ! Τα αλλά δυο παιδιά νιώθουν πολύ άσχημα και αδικημένα γιατί τα παίρνει η μπάλα και αυτά ! Το θέμα μου είναι ότι θέλω να χωρίσω και δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τα παιδιά που δεν θέλουν να αποχωριστούν το ένα το άλλο! Το αγαπάω αλλά δεν μπορούν τα παιδιά και τα τρία να μπαίνουν σε αυτές τις διαδικασίες ! Τι να κάνω ; Δεν ξέρω ! Είμαι σε απόγνωση !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Θέλεις να χωρίσεις για ποιο λόγο? Επειδή το παιδάκι του το μικρό είναι ζωηρό κ δεν τα βγάζεις πέρα? Πριν να αποφασίσετε να παντρευτείτε δεν τα είχες γνωρίσει? Τα παιδιά του συζύγου σου μαζί σας μένουν? Όχι με την μητέρα τους?

Για μένα όταν έχεις παιδιά από άλλο γάμο πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος αν θες να τα γνωρίσεις στο σύντροφό σου κ πόσο μάλλον να ξανά κάνεις οικογένεια. Κριμα είναι οι τόσες αλλαγές για τα παιδιά

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...