Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Ναι δεν περιμένω να είναι ακριβώς ίδιο, προφανώς υπάρχουν αποκλείσεις.
       Και στη διέγερση και στην εμβρυομεταφορά με έχει βάλει να κάνω ορμονολογικές κάθε μέρα και κάθε μέρα υπήρχε αύξηση, παίρνω 6 untrogestan και 2 prolutex και δεν υπήρξε αλλαγή για πρώτη φορά και ανησυχώ ότι θα ακυρώσουμε τη μεταφορά 

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα ορμονικές Κ αν φαίνετε στο κάθε μέρα η διαφορά . Πάντως οι τιμές δεν είναι Κ χαμηλές για να σε ακυρώσει. Γιατί δεν ρωτάς τι τιμή θέλει ώστε να ξέρεις Κ εσύ τι να περιμένεις 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ε και εσυ αν περιμενεις να παει 2 ακριβως για να παρεις, καλα να παθεις!!!!!! εγω θα επερνα στις 13.30!!!!!

την αλλη φορα ειχα παρει 2 παρα 10 και η γραμματεας ειχε πει οτι εχει πελατη μεσα και να παρω στις 2 και επαιρνα απο τις 2 και μετα και δεν λειτουργουσε το τηλ τους....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την αλλη φορα ειχα παρει 2 παρα 10 και η γραμματεας ειχε πει οτι εχει πελατη μεσα και να παρω στις 2 και επαιρνα απο τις 2 και μετα και δεν λειτουργουσε το τηλ τους....

ε τωρα να παρεις στης 13.30 και να πεις ετσι και ετσι εγινε την περασμενη φορα!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ε τωρα να παρεις στης 13.30 και να πεις ετσι και ετσι εγινε την περασμενη φορα!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

τους το ειχα πει βρε και μου ειπαν οτι ηταν μπλοκαρισμενα τα τηλ....οτι να ναι...θα παρω σιγουρα πιο νωρις εχω απορια να δω τι θα με πει ο χαφτανας...θα τον πω παντως γιατι δεν μου εχει δωσει μια λιστα με αυτα που πρεπει να τρωω...

B4Itp2.png

τους το ειχα πει βρε και μου ειπαν οτι ηταν μπλοκαρισμενα τα τηλ....οτι να ναι...θα παρω σιγουρα πιο νωρις εχω απορια να δω τι θα με πει ο χαφτανας...θα τον πω παντως γιατι δεν μου εχει δωσει μια λιστα με αυτα που πρεπει να τρωω...

ναι να του το πεις!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μολις με πηρε τηλ η μαμα και ειπε ερχεται με τον πατερα μου και θα φερει να φαμε μπριζολιτσες!!!!!!!!!!!ηξερε οτι σημερα τελειωναν τα φαγητα για αυτο!!!

α ρε Μανα ειναι μονο Μια τελικα!!!!!!! και εμεις ετσι θα ειμαστε!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε; συγχωρεστε με αλλα δεν θυμαμαι ποια κοπελα κανει ενεσουλες ινοχεπ ,αλλα θα ηθελα να σς ενημερωσω οτιθ υπαρχει ελλειψη μεχρι τελος του χρονου γιατι προβλημα υπαρχει με το εργοστασιο και τις φαρμακαποθηκες!

οποια παιρνει να προσπαθησει να βρει και να χει καβατζα για τον γεναρη γιατι δεν ξερουμε που θα καταληξει αυτο και δεν ειναι καλο να αλλαξουμε σκευασμα!!!

πφφ σας αγχωσα;;; αλλα ηθελα να σας ενημερωσω διοτι υπαρχει προβλημα!!

Καλημερα Μαιρη!

Εσυ κανεις ινοχεπ?? τι να πω στην Ελλαδα δεν ειμαστε?

Εγω κανω clexane

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

να σας ρωτησω ρε κοριτσια! μου πηρε η μαμα μου δωρο μια κουβερτουλα μαλλινη λεπτη ατη με τα κροσακια αλλα οχι σκληρη , απαλη, και μου ειπε μια κοπελα οτι απαγορευεται να το σκεπαζεις με μαλλινη μεχρι ενος ετους... ισχυει???

Δεν εχω ακουσει κατι πανω σε αυτο, και δεν ειχα και μαλλινη για να ξερω...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αχ μολις με πηρε τηλ η μαμα και ειπε ερχεται με τον πατερα μου και θα φερει να φαμε μπριζολιτσες!!!!!!!!!!!ηξερε οτι σημερα τελειωναν τα φαγητα για αυτο!!!

μα φυσικα ποπη μου !!η μαμα ειναι μονο μια!!!

παω να στρωσω τραπεζι θα ερθει η οικογενεια να φαμε!!

θα τα πουμε μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Να'μαι και παλι εδω...Σας διαβαζω αλλα δεν εχω τελειωσει ακομα...

Ειπα να πω ομως κατι σχετικο με αυτα που σχολιαζατε πριν..Εμενα η γιατρος μου ειναι στο Ελενα (δημοσιο ) και τωρα που πηγα διαλεξαμε σουιτα (μονοκλινο λουξ) .χρεωθηκαμε 125 ευρω την ημερα και τα υπολοιπα τα δινει το ικα...Η πτερυγα τελεια, τα δωματια θεεικα και βεβαια ολες εχουν τα μωρακαι μαζι τους...Και οι νοσοκομες πολυ εξυπηρετικες ...Ηρεμια σε ολον τον οροφο δεν ειχε βαβουρα..

Βεβαια στους αλλους οροφους , δικλινα, τρικλινα , εξακλινα δεν ξερω τι παιζει..Πρεπει να ηταν χαλια λογω δημοσιου νοσοκομειου...Δεν ειναι σαν τα ιδιωτικα δικλινα-τρικλινα...

Εγω παντως ολα καλα..σηκωθηκα λιγο ,εφτιαξα πρωινο, πηγα τουαλετα και παλι πισω στο κρεβατακι μου...Σας διαβαζω και μου κρατατε παρεουλα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

μα φυσικα ποπη μου !!η μαμα ειναι μονο μια!!!

παω να στρωσω τραπεζι θα ερθει η οικογενεια να φαμε!!

θα τα πουμε μετα!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΕΦΗ καλη ορεξη!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ειπα να πω ομως κατι σχετικο με αυτα που σχολιαζατε πριν..Εμενα η γιατρος μου ειναι στο Ελενα (δημοσιο ) και τωρα που πηγα διαλεξαμε σουιτα (μονοκλινο λουξ) .χρεωθηκαμε 125 ευρω την ημερα και τα υπολοιπα τα δινει το ικα...Η πτερυγα τελεια, τα δωματια θεεικα και βεβαια ολες εχουν τα μωρακαι μαζι τους...Και οι νοσοκομες πολυ εξυπηρετικες ...Ηρεμια σε ολον τον οροφο δεν ειχε βαβουρα..

Βεβαια στους αλλους οροφους , δικλινα, τρικλινα , εξακλινα δεν ξερω τι παιζει..Πρεπει να ηταν χαλια λογω δημοσιου νοσοκομειου...Δεν ειναι σαν τα ιδιωτικα δικλινα-τρικλινα...

Εγω παντως ολα καλα..σηκωθηκα λιγο ,εφτιαξα πρωινο, πηγα τουαλετα και παλι πισω στο κρεβατακι μου...Σας διαβαζω και μου κρατατε παρεουλα..

Μπραβο Σοφακη ειδες θα περασουν οι μερες και χαμπαρι δεν θα παρεις!!εγω παντως την συνηθησα αυτην την κατασταση...ξαπλα λαπτοπ και τηλεοραση ολη μερα....

B4Itp2.png

καλησπερα κοριτσια!

προσπαθησα να διαβασω εστω τα σημερινα,αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα!εκανα αρκετες δουλειες απο το πρωι και ειπα να κατσω λιγο γιατι πονεσε η ουριτσα μου!!

Σοφακι διαβασα για την περιπετεια σου και πολυ χαρηκα που εισαι καλα!κατσε ξεκουρασου και κανε λιγη υπομονη να περασουν οι μερουλες να δεις τον αντρακο σου παλι!ευχομαι να ειναι ολα ηρεμα μεχρι τελους και για σενα κ για ολες μας!δεν ειμαστε για λαχταρες..

GjJbp3.png7IWup3.png

Σοφη μου, εσυ ακουσες τιποτα να καταργηθηκε τελικα ο νομος που πληρωνεις στο Δημοσιο?Με το Ελενα τι γινετε?Λογικα οτι ισχυει εκει δεν θα ισχυει και για τα Δημοσια εδω στη Θεσσαλονικη?

Ρε συ..τι εγινε με εσενα?Δεν διαβασα κατι και τα κοριτσια δεν μου ειπαν που ρωτησα.Αν σε φερνω σε δυσκολη θεση, συγνωμη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ήρθα κι εγω πάλι... Εκανα την τηγανιά μου για μενα..το μοσχαρακι ακομα γινεται για τον αντρα μου...Εκανα και ενα τζατζικάκι και σε λίγο θα βάλω μάλλον ρυζάκι ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αρε μαναδες!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: αντε τυχερη!! απλωσα τα ρουχα και ηρθα!!!

λοιπον η μετρηση εδειξε 106 με οριο 120! ενταξει εβαλα 3-4 χουφτες μεσα στο μπολ και το γαλα δεν το μετραω με το ποτηρι. οτι να ναι ειμαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...