Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εχω αρχισει και πειναω! δεν νομιζω να αντεξω μεχρι τις 15.00!!!!

και εγω σημερα ξυπνησα 8 εφαγα πρωινο 9 και πεινασα απο νωρις! εφαγα κιολας! τωρα νιωθω σαν το φιδι.....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια μου τωρα ''εχωσα'' την πεθερα να βοηθησει λιγο στο μαγειρεμα..Μην φανταζεσαι δεν θελω και συνεχεια γιατι μου δινουν και οι απο πανω (μενει η θεια μου) και οι απο κατω(μενει η γιαγια μου).Και γενικως οποτε μπορει ο καθενας...Απλα μεχρι τωρα ολο την βοηθεια την εκανα μονο

οι δικοι μου..Ωρα ειναι να κινητοποιηθουν κ τα πεθερικα...Και μην φανταζεσαι μαγειρευει και παει να το παρει ο αντρας μου το απογευμα..ουτε να το φερουν 5 λεπτα αποσταση δεν μπορουν!!!

Ασε γιατι μου την εχει βιδωσει γιατι το μονο που λενε ειναι οτι εγω αγχωνομαι να ειναι ολα ετοιμα και στην εντελεια..Αν δεν ειχα προνοησει να τα εχω ετοιμα να δω ποιος θα ετρεχε τωρα????

αχ Σοφακι μου..τι να πεις!καμια φορα θελουν κ λιγακι σπρωξιμο να ξυπνησουν!

GjJbp3.png7IWup3.png

δεν κανει να φας καμια φρυγανιτσα να σε κρατησει;τελικα καλε τζατζικι κανει να φατε;εγω δεν ξερω,γι'αυτο δεν απαντησα πριν.
Αναστασια μου τωρα ''εχωσα'' την πεθερα να βοηθησει λιγο στο μαγειρεμα..Μην φανταζεσαι δεν θελω και συνεχεια γιατι μου δινουν και οι απο πανω (μενει η θεια μου) και οι απο κατω(μενει η γιαγια μου).Και γενικως οποτε μπορει ο καθενας...Απλα μεχρι τωρα ολο την βοηθεια την εκανα μονο

οι δικοι μου..Ωρα ειναι να κινητοποιηθουν κ τα πεθερικα...Και μην φανταζεσαι μαγειρευει και παει να το παρει ο αντρας μου το απογευμα..ουτε να το φερουν 5 λεπτα αποσταση δεν μπορουν!!!

Ασε γιατι μου την εχει βιδωσει γιατι το μονο που λενε ειναι οτι εγω αγχωνομαι να ειναι ολα ετοιμα και στην εντελεια..Αν δεν ειχα προνοησει να τα εχω ετοιμα να δω ποιος θα ετρεχε τωρα????

ασεεεε γιατι μου δινεις τροφη να μιλησω!!!!!! τελος παντων!!!! εμενα μονο αν στειλει η μαμα μου απ'το χωριο (το φερνει ο αντρας μου γιατι η δουλεια του ειναι κοντα) η πεθερα μου μονο μια φορα εστειλε με τον αντρα μου εννοειτε και αυτο της ειχε πει αυτος να φτιαξει.....

και το μονο που ελεγε (δεν ξερω τωρα) ηταν οτι αγχωνομαι πολυ για ολα! και με θεωρουσε υπερβολικη που ημουν κλεισμενη μεσα στο σπιτι!!!

δηλαδη τι επρεπε να εχω αιμοραγια για να ειμαι σπιτι???? συσπασεις δεν ξερει τι σημαινει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

α καλα παντα εχουν να πουνε κατι....αχ τι να πω κ εγω Σοφη μου που θα παω στο στομα του λυκουυυυ....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω βάζω μπολικο λαδάκι και οχι πολύ σκορδο... Αλλά αντι για ανηθο που δεν μας αρεσει βάζω δυοσμο!!

δυοσμο??δεν το εχω δοκιμασει ποτε ...αλλα για να το λες νοστιμο θα ειναι!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

λιτσακι δεν νομιζω να μην κανει το τζατζικι! εγω παντως γιαουρτι τρωω!!!!

και εγω εχω λαχανο και καροτα λεω να τα κοψω σημερα να ειναι ετοιμα στο ψυγειο για σαλατα!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βρε ριμαξε τα κανε μια φορα μια παρανομια...ετσι και αλλιως κρεατακι κανει να τρωμε ξεκινα με κοψιδια κ και μην σταματας!!!!!!!!!! καλα εγω αν ημουν στην θεση σου πω πω τπτ δεν θα αφηνα ορθιο....δεν θα τρωγα τηγανι αλλα ολα τα αλλα.....:lol::lol::lol:

τελικα τζατζικι κανει να τρωμε??

εγω στη θεση σας θα ετρωγα ενα κιλο παιδακια μονη μου! ε και λιγο τζατζικακι μαζι δεν θα με χαλαγε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εντομεταξυ καθε μεσσημερι το ιδιο πραγμα λεμε!!!! sorry κοριτσια αν σας εχουμε πριξει!!!!!!!!!!!!!

ναι αυτο ειπα πιο κατω και εγω!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

βρε ριμαξε τα κανε μια φορα μια παρανομια...ετσι και αλλιως κρεατακι κανει να τρωμε ξεκινα με κοψιδια κ και μην σταματας!!!!!!!!!! καλα εγω αν ημουν στην θεση σου πω πω τπτ δεν θα αφηνα ορθιο....δεν θα τρωγα τηγανι αλλα ολα τα αλλα.....:lol::lol::lol:

τελικα τζατζικι κανει να τρωμε??

αχ δεν ειμαι πολυ του κρεατος!!!! προτιμω να φαω ψαρι εξω αλλα περισσοτερο μ'αρεσουν τα μεζεδεκλικια!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασεεεε γιατι μου δινεις τροφη να μιλησω!!!!!! τελος παντων!!!! εμενα μονο αν στειλει η μαμα μου απ'το χωριο (το φερνει ο αντρας μου γιατι η δουλεια του ειναι κοντα) η πεθερα μου μονο μια φορα εστειλε με τον αντρα μου εννοειτε και αυτο της ειχε πει αυτος να φτιαξει.....

και το μονο που ελεγε (δεν ξερω τωρα) ηταν οτι αγχωνομαι πολυ για ολα! και με θεωρουσε υπερβολικη που ημουν κλεισμενη μεσα στο σπιτι!!!

δηλαδη τι επρεπε να εχω αιμοραγια για να ειμαι σπιτι???? συσπασεις δεν ξερει τι σημαινει???

χαχαχαχα!βγηκαν στη φορα τα φτυαρακια!αχ πεθερες και ξερο ψωμι!παντα εχει ζουμι η υποθεση!εγω προς το παρον μια χαρουλα την παλευω!ενταξει,κανεις δεν ειναι τελειος,αλλα σε γενικες γραμμες,τα βρισκουμε.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

ας μη μιλησω εγω για πεθερικα! σημερα εγω τους εστειλα παλι φαγητο! οχι μονο δεν με βοηθανε(ενοοειται) αλλα τους στελνω φαι κ μας στελνουν πολυ συχνα κ τα ρουχα για σιδερωμα!! ευτυχως απο τοτε που εμεινα εγκυος τα δικα τους τα σιδερωνει ο αντρας μου!κ παει να τους κανει κ καθαριοτητα!

BJVqp3.png

χαχαχαχα!βγηκαν στη φορα τα φτυαρακια!αχ πεθερες και ξερο ψωμι!παντα εχει ζουμι η υποθεση!εγω προς το παρον μια χαρουλα την παλευω!ενταξει,κανεις δεν ειναι τελειος,αλλα σε γενικες γραμμες,τα βρισκουμε.

δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις. ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα μιλαμε συγκεκριμενα για την περιπτωση που δεν μπορεις και καποιος αν σου κανει το φαγητο τουλαχιστον ειναι μεγαλη βοηθεια!! τελος παντων!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ας μη μιλησω εγω για πεθερικα! σημερα εγω τους εστειλα παλι φαγητο! οχι μονο δεν με βοηθανε(ενοοειται) αλλα τους στελνω φαι κ μας στελνουν πολυ συχνα κ τα ρουχα για σιδερωμα!! ευτυχως απο τοτε που εμεινα εγκυος τα δικα τους τα σιδερωνει ο αντρας μου!κ παει να τους κανει κ καθαριοτητα!

Γωγουλα σοκαριστηκα!!υπαρχει καποιο θεμα κ συμβαινει αυτο;ανηκουστο θα ελεγα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....πηρα τηλ να ρωτησω για τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου..ειχα αφησει παλαιοτερα τα στοιχεια μου και ειχαν πει οτι θα με ειδοποιησουν κανονικα ξεκινανε στην 27 βδομαδα αν δεν κανω λαθος...και με αυτες που μιλησα δεν ξερανε να με απαντησουν καν..μιλησα με μια μαια προισταμενη και αυτη δεν ηξερε τι να πει και μου λεει καλα θα σε ειδοποιησουμε και λεω ποτε αφου γεννησω και μετα??? καλα οχι οτι μπορω να παω αλλα τουλαχιστον ισως καταφερνα να παρακολουθησω τα τελευταια μαθηματα...:rolleyes::rolleyes:

τα σιχαινομαι τα δημοσια...

Μην τις παρεξηγείτε κορίτσια γιατί τα τηλεφωνα βγάζουν στα επείγοντα, στις γέννες κτλ και να μην έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το ποιος θα παρακολουθήσει τα μαθήματα. Πρέπει να πετυχεις κάποιον που ασχολείται με αυτά. Μην ξεχνάτε δεν πληρώνονται για τα μαθήματα. Τα κάνουν εθελοντικά! Πρέπει να επιμένεις Πόπη. Να ξαναπάρεις αύριο για να πετύχεις κάποιον αρμόδιο.

εχω αρχισει και πειναω! δεν νομιζω να αντεξω μεχρι τις 15.00!!!!

Εγώ δεν άντεξα να περιμένω τον άντρα μου και έφαγα! Πολύ το ευχαριστήθηκα το κοτόπουλο γιουβετσάκι!!! Ένιωθα την κάθε πιρουνιά λες και θα μου το έπαιρναν! Σαν να με βοήθησε το φαγάκι και στην καούρα που έχω από το πρωί. Έκανα και μια μικρή εξαγωγούλα και μετά με έπιασε η καούρα. Και δεν ήπια και χυμό σήμερα..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

αχ δεν ειμαι πολυ του κρεατος!!!! προτιμω να φαω ψαρι εξω αλλα περισσοτερο μ'αρεσουν τα μεζεδεκλικια!!!!:lol::lol::lol::lol:

αμα εισαι των μεζεκλικιων τοτε την εβαψες! εγω ειμαι πολυ κρεατος! ειδικα στα καρβουνα! απλα δεν το μπορω πολυ συχνα. με μπουχτιζει κ εμενα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...