Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Κάτσε βρε παιδί μου από ποτέ ήταν τα έμβρυα που είχες βάλει? Μήπως τότε δεν ήταν Κ πολύ οκ ? Νομίζω εσύ δεν έκανες διεργεση τώρα κοντά? Λάθος κάνω? Μήπως να δοκίμαζες κανένα φυσικό κύκλο τώρα που έχετε το καλό το σπέρμα μήπως μαζέψεις δύο τρία ακόμα? 

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2023

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Katerinakiss είπε:

Φαντάζομαι η μεγάλη κόρη σου θα απασχολεί και λίγο το μικρό ώστε να μην κουράζεσαι! 

Εγω είναι κάποιες φορές που ξεχνάω πως είμαι έγκυος!!!!

Στο τσακίρ κέφι …. Και για κανένα μισάωρο ! Και πολύ μου είναι 🤣🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

18 ώρες πρίν, Rainbow2023 είπε:

Κάποιες φορές ηρεμούν τα συμπτώματα και μετά επανέρχονται. 

Είμαι από αυτές εξάλλου που από την 6η εβδομάδα έχουν πολύ ανακατοσουρα , τάση για εμετό αλλά και εμετό σχεδόν 1 κάθε μέρα. Δεν βγαίνει αυθόρμητα βέβαια ο εμετός πάντα. Κάποιες φορές τον προκαλώ γιατί υποφέρω!!!! Αλλά οανταυβγαζω διάφανα υγρά. Σπάνια φαγητό. 

Από άλλα συμπτώματα έχω πολύ πονεμένο στήθος. Που και που έχω κάποιες σουβλιες. Λίγα όμως πράγματα. Είμαι σχεδόν 10 εβδομάδων. 

Εσείς πώς πάτε? Αυχενική κλείσατε? Εμένα η γιατρός μου με έβαλε και έκλεισα. Σε 20 ημέρες περίπου θα πάω πρώτα ο Θεός. 

Εγω δεν ξερω ακόμα πότε θα την κάνουμε, την άλλη εβδομάδα εχω ραντεβού, λογικά θα μου πει πότε θα την κάνουμε. 

• Μου αρέσει 1

Lilypie Angel and Memorial tickers

On 5/2/2023 at 9:02 ΠΜ, Katerinakiss είπε:

Εγω δεν ξερω ακόμα πότε θα την κάνουμε, την άλλη εβδομάδα εχω ραντεβού, λογικά θα μου πει πότε θα την κάνουμε. 

Άντε ωραία!! Με το καλό!! 

Ρε κορίτσια έχω μια ανησυχία. 

8 εβδομάδων το έμβρυο ήταν 1,59 cm 

Την 10 εβδομάδα ήταν 3 cm. Είναι καλή ανάπτυξη? Και στις 2 μετρήσεις με βγάζει 2 μέρες μεγαλύτερη στην ηλικία κύησης. Όμως από κάτω που γράφει procentile γράφει δίπλα 39,5 την πρώτη φορά, 34 την δεύτερη φορά. 

Αυτή είναι η θέση εκατοστιμοριου? Δεν είναι λίγο οξύμωρο να με βγάζει και 2 μέρες μεγαλύτερη αλλά σε χαμηλή κατάταξη? Ξέχασα να ρωτήσω την γιατρό μου γτ πάμε και ακούμε όμορφα λόγια και ξεχνιέμαι. 

On 7/2/2023 at 4:23 ΜΜ, Rainbow2023 είπε:

Άντε ωραία!! Με το καλό!! 

Ρε κορίτσια έχω μια ανησυχία. 

8 εβδομάδων το έμβρυο ήταν 1,59 cm 

Την 10 εβδομάδα ήταν 3 cm. Είναι καλή ανάπτυξη? Και στις 2 μετρήσεις με βγάζει 2 μέρες μεγαλύτερη στην ηλικία κύησης. Όμως από κάτω που γράφει procentile γράφει δίπλα 39,5 την πρώτη φορά, 34 την δεύτερη φορά. 

Αυτή είναι η θέση εκατοστιμοριου? Δεν είναι λίγο οξύμωρο να με βγάζει και 2 μέρες μεγαλύτερη αλλά σε χαμηλή κατάταξη? Ξέχασα να ρωτήσω την γιατρό μου γτ πάμε και ακούμε όμορφα λόγια και ξεχνιέμαι. 

Αν ήταν κάτι σοβαρό, θα στο έλεγε και η γιατρός πιστεύω! Τα δυο μου παιδιά, πάντα τα έβγαζε σχεδόν βδομάδα μεγαλύτερα!Τωρα με βγάζει κάνα τριήμερο πιο μικρό, η Crl αντιστοιχεί βέβαια σε ότι με βγάζει. Ρώτησα τον γιατρό μου είπε είναι μια χαρά, μπορεί να κάνει ανάπτυξη πιο μετά κ να μην υπάρχει διαφορα. 
θεωρω ότι είναι θα μας το έλεγαν. 

Αυχενική που θα κανετε ;

• Μου αρέσει 1

Και εγώ έτσι νομίζω. Αφού είναι εκείνοι ευχαριστημένοι τότε θα είμαστε και εμείς. Εκείνοι ξέρουν. 

Αυχενική θα κάνω σε έναν εμβρυολογο που συνεργάζεται με το Ιασώ. Αλλά θα πάω ιδιωτικά. Εσύ? Σε νοσοκομείο 'η σε ιδιώτη? 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Rainbow2023 είπε:

Και εγώ έτσι νομίζω. Αφού είναι εκείνοι ευχαριστημένοι τότε θα είμαστε και εμείς. Εκείνοι ξέρουν. 

Αυχενική θα κάνω σε έναν εμβρυολογο που συνεργάζεται με το Ιασώ. Αλλά θα πάω ιδιωτικά. Εσύ? Σε νοσοκομείο 'η σε ιδιώτη? 

Και εγώ σε ιδιώτη , μου σύστησε έναν ο γιατρός τώρα, το σκέφτομαι λίγο και θα κλείσω αυτή τη βδομάδα ! 

Καλησπέρα σε όλες! Ίσως είναι λίγο νωρίς για να μπω γιατί μετά από δύο αποβολές ακόμα έχω τον φοβο αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αυτή τη φορά! Είμαι 7+5 ,έχουμε ακούσει καρδούλα και συνεχίζουμε..Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας και να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

10 εβδομάδων και 1 ημέρας και εγώ!!

1η εγκυμοσύνη, ευτυχώς μόνο με πρησμένο και πονεμένο στήθος από την αρχή και με ανακατωσούρες από την 9η εβδομάδα.

Ακούσαμε καρδούλα στις 07w+2d και είδαμε χεράκια, ποδαράκια και κινητικότητα στις 09w+2d.

Έχουμε αυχενική στις 02/03 !

Καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας 🥰

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, RENA 851 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ίσως είναι λίγο νωρίς για να μπω γιατί μετά από δύο αποβολές ακόμα έχω τον φοβο αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αυτή τη φορά! Είμαι 7+5 ,έχουμε ακούσει καρδούλα και συνεχίζουμε..Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας και να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!! Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε. Έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές μελέτες που λένε ότι μειώνονται πολύ τα ποσοστά αποβόλης όταν ακούς καρδούλα. Ιδίως αν είναι και ένας καλός και δυνατός χτύπος. Οι αποβόλες σου σε ποια εβδομάδα ήταν?

1 hour ago, Orchid88 είπε:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

10 εβδομάδων και 1 ημέρας και εγώ!!

1η εγκυμοσύνη, ευτυχώς μόνο με πρησμένο και πονεμένο στήθος από την αρχή και με ανακατωσούρες από την 9η εβδομάδα.

Ακούσαμε καρδούλα στις 07w+2d και είδαμε χεράκια, ποδαράκια και κινητικότητα στις 09w+2d.

Έχουμε αυχενική στις 02/03 !

Καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας 🥰

Καλώς ήρθες!! 1 εβδομάδα διαφορά έχουμε!! Εγώ σήμερα είμαι 11 εβδομάδων. 

Εμείς την τελευταία φορά που πήγαμε, στις 10 εβδομάδες δηλαδή, κοιμόταν. Χιχι. Χτύπαγε η καρδούλα δυνατά και αυτό ακίνητο. Κίνηση είχαμε δει στις 8 εβδομάδες αλλά λίγο. Ήταν πολύ μικρό τότε :)

Θυμασαι CRL και χτύπους καρδιάς που έχετε καταγράψει? Εμείς καρδούλα ακούσαμε την 8 εβδομάδα. Με 171 χτύπους. 

την 10 εβδομάδα είχε 174 παλμούς με 3cm μήκος 

πρίν από 27 λεπτά , Rainbow2023 είπε:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!! Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε. Έχω διαβάσει πολλές επιστημονικές μελέτες που λένε ότι μειώνονται πολύ τα ποσοστά αποβόλης όταν ακούς καρδούλα. Ιδίως αν είναι και ένας καλός και δυνατός χτύπος. Οι αποβόλες σου σε ποια εβδομάδα ήταν?

Καλώς ήρθες!! 1 εβδομάδα διαφορά έχουμε!! Εγώ σήμερα είμαι 11 εβδομάδων. 

Εμείς την τελευταία φορά που πήγαμε, στις 10 εβδομάδες δηλαδή, κοιμόταν. Χιχι. Χτύπαγε η καρδούλα δυνατά και αυτό ακίνητο. Κίνηση είχαμε δει στις 8 εβδομάδες αλλά λίγο. Ήταν πολύ μικρό τότε :)

Θυμασαι CRL και χτύπους καρδιάς που έχετε καταγράψει? Εμείς καρδούλα ακούσαμε την 8 εβδομάδα. Με 171 χτύπους. 

την 10 εβδομάδα είχε 174 παλμούς με 3cm μήκος 

Καλώς σας βρήκα!

Δεν μας έχει πει χτύπους ακόμη.. την αφήνει να την ακούσουμε ελάχιστα γιατί κάναμε και τις δύο φορές κολπικό υπέρηχο και μας είπε ότι δεν κάνει καλό στο μωρό.. αναμένω τον κοιλιακό υπέρηχο για να μάθω.

CRL 1,19cm στις 07w2d και με έβγαλε +1 ημέρα

CRL 2,45CM στις 09w2d και με έβγαλε +2 ημέρες

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Orchid88 είπε:

Καλώς σας βρήκα!

Δεν μας έχει πει χτύπους ακόμη.. την αφήνει να την ακούσουμε ελάχιστα γιατί κάναμε και τις δύο φορές κολπικό υπέρηχο και μας είπε ότι δεν κάνει καλό στο μωρό.. αναμένω τον κοιλιακό υπέρηχο για να μάθω.

CRL 1,19cm στις 07w2d και με έβγαλε +1 ημέρα

CRL 2,45CM στις 09w2d και με έβγαλε +2 ημέρες

Ξέρω ότι ο κολπικός υπέρηχος όταν βάζεις να ακούσεις καρδούλα τα 'ενοχλει' και πράγματι δεν το αφηνεις πολύ ώρα. Δεν έχω ακούσει όμως ότι τους κάνει κακό. 

Μια χαρά οι μετρήσεις σου. Κ εμένα με έβγαζε +2 ημέρες και τις 2 φορές. 

Πότε έχεις ξανά γιατρό? Από συμπτώματα πως είσαι?

Κορίτσια γεια και από μένα…εγώ είχα μια βιοχημική και μια παλίνδρομη…τώρα είμαι για τρίτη φορά έγκυος…να πω την αλήθεια τρέμω να συμμετέχω στο τοπικ από τόσο νωρίς…είμαι οκτώ εβδομάδων ακριβώς..ακούσαμε καρδιά από 6+3..προχθές που πήγα 7+3 ακούσαμε πάλι 158 παλμούς και 1,3 εκατοστά…αν δεν κάνω αυχενική δεν το πιστεύω…

Συμπτώματα σχεδόν τίποτα..το στήθος πρηστηκε και κάθε βράδυ έχω μια ελαφριά ζαλάδα..Επίσης,δεν έχω καμία όρεξη για φαγητό…για γλυκό ούτε λόγος…

12 ώρες πρίν, Rainbow2023 είπε:

Η πρώτη στις 23 από μικρόβιο που πέρασε στον σάκο και από τις συσπάσεις άνοιξε ο τράχηλος μου και η δεύτερη φορά στις 15 εβδομάδες όπου και που επιβεβαιώθηκε ότι έχω ανεπάρκεια.. Από τότε έχω φοβηθεί για το κάθε τι που θα μπορούσε να συμβεί.. Αλλά ας μην βαραινω την ατμόσφαιρα.. Προχωράμε θετικά!

10 ώρες πρίν, tin89 είπε:

Κορίτσια γεια και από μένα…εγώ είχα μια βιοχημική και μια παλίνδρομη…τώρα είμαι για τρίτη φορά έγκυος…να πω την αλήθεια τρέμω να συμμετέχω στο τοπικ από τόσο νωρίς…είμαι οκτώ εβδομάδων ακριβώς..ακούσαμε καρδιά από 6+3..προχθές που πήγα 7+3 ακούσαμε πάλι 158 παλμούς και 1,3 εκατοστά…αν δεν κάνω αυχενική δεν το πιστεύω…

Συμπτώματα σχεδόν τίποτα..το στήθος πρηστηκε και κάθε βράδυ έχω μια ελαφριά ζαλάδα..Επίσης,δεν έχω καμία όρεξη για φαγητό…για γλυκό ούτε λόγος…

Με το καλό εύχομαι να έρθει το μωράκι σου.  Όλες περιμένουμε την αυχενική είναι η αλήθεια για να χαρούμε έστω και λίγο. Είναι αυτό το άχαρο συναίσθημα της προσμονής. 

Στην παλλινδρομη ποσών εβδομάδων ήσουν?

6 ώρες πρίν, RENA 851 είπε:

Η πρώτη στις 23 από μικρόβιο που πέρασε στον σάκο και από τις συσπάσεις άνοιξε ο τράχηλος μου και η δεύτερη φορά στις 15 εβδομάδες όπου και που επιβεβαιώθηκε ότι έχω ανεπάρκεια.. Από τότε έχω φοβηθεί για το κάθε τι που θα μπορούσε να συμβεί.. Αλλά ας μην βαραινω την ατμόσφαιρα.. Προχωράμε θετικά!

Λυπάμαι πολύ για τις απώλειες σου. Είναι πολύ δύσκολο. Το ξέρω από μια φίλη μου που διέκοψε την κύηση στις 21 εβδομάδες λόγω προβλημάτων.  Εύχομαι αυτή τη φορά με τις κατάλληλες συμβουλές από τους γιατρούς να κρατήσεις το ουράνιο τόξο σου. 

Τι μικρόβιο ήταν το πρώτο? Πώς το κόλλησες?

13 ώρες πρίν, Rainbow2023 είπε:

Ξέρω ότι ο κολπικός υπέρηχος όταν βάζεις να ακούσεις καρδούλα τα 'ενοχλει' και πράγματι δεν το αφηνεις πολύ ώρα. Δεν έχω ακούσει όμως ότι τους κάνει κακό. 

Μια χαρά οι μετρήσεις σου. Κ εμένα με έβγαζε +2 ημέρες και τις 2 φορές. 

Πότε έχεις ξανά γιατρό? Από συμπτώματα πως είσαι?

Είτε τα ενοχλεί, είτε τους κάνει κακό, από την στιγμή που ακούσαμε καρδούλα, δεν με πειράζει που δεν μας αφήνει να την ακούσουμε αρκετή ώρα..

Έχω προγραμματίσει την αυχενική για 2/3..και μετράω μέρες!!!

Από συμπτώματα έχω μόνο πρησμένο στήθος που πονάει από την αρχή (ίσως και λόγω της μεγάλης ποσότητας προγεστερόνης) και ανακατωσούρες από την 9η εβδομάδα...

Δόξα τω Θεό μέχρι στιγμής όλα καλά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...