-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, mariamik είπε:
έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..
η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019
πρίν από 19 λεπτά , mariamik είπε:Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn
Εγώ θα πω απλά πως και στην σαλπιγγογραφία το σχήμα της μήτρας μπορεί να μην φανεί γιατί στην ουσία είναι ακτινογραφία και κάποια μαλακά μόρια δεν φαίνονται ή φαίνονται φυσιολογικά. Διάβασε την εμπειρία μου με την πρόσφατη υστεροσκόπηση μου και θα καταλάβεις. Την οποία υστεροσκόπηση την έκανα μετά από δική μου απαίτηση γιατί έτσι ένιωθα. Μέχρι που έκλεισα το ραντεβού με την κλινική με ρώταγαν και οι δύο γιατροί μου αν είμαι σίγουρη γιατί δεν έβλεπαν τον λόγο. Ήξερα όμως πως αν κάτι πάει στραβά και εκ των υστέρων μάθω πως δεν ήταν κάτι οκ στην μήτρα μου θα θύμωνα με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να την κάνω. Ο εξωσωματιστής μου την ανέφερε γιατί είχε εικόνα, είχε δει μία σκιά στον υπέρηχο που δεν την ξεχνούσε κι ένα ενδομήτριο με φάρμακα οριακά 7,2, εγώ επέμεινα και αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα αλλά υπήρχαν υποψίες δεν έγινε τυχαία. Έχουμε λίγο πολύ το ίδιο ιστορικό, έχω κάνει 2 χειρουργεία σε κύστες δερμοειδής και το ένα μου αφαίρεσε ένα μεγάλο μέρος της μία ωοθήκης, χωρίς να το ξέρω φυσικά. Ο τότε γιατρός μου δεν μου πρότεινε ποτέ να κάνω ΑΜΗ γιατί να το προτείνει; Ήξερε πως η ΑΜΗ μου θα βγει χαμηλή εξαιτίας των χειρουργείων. Κι εμένα αυτό μου έλεγαν όλοι οι γιατροί πως η εικόνα μου είναι καλύτερη από τις εξετάσεις μου αλλά τι να το κάνω; Πάλι φτωχή ανταποκρίτρια θεωρούμαι. Επίσης παρά τα 2 χειρουργεία και ένα για εξωμήτριο 3 το μικροβίωμα μου είναι άψογο, δεν επηρεάστηκε κάτι, δεν είναι κανόνας αυτό. Άλλαξα γιατρό, βρήκα έναν άνθρωπο που για μένα είναι άγιος και με έχει βοηθήσει σε 1,5 χρόνο περισσότερο απ΄ότι με βοήθησε ο προηγούμενος γιατρός μου που τον ήξερα από 19 χρονών. Με σύστησε και στον εξωσωματιστή μου που πραγματικά ο άνθρωπος δεν ξέρω πως με αντέχει ακόμα, έχει τεράστια υπομονή μαζί μου και τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και προχώρησα παρακάτω.
Ο γιατρός που αναφέρεις πως έχεις τώρα είναι ο γνωστός στην Θεσσαλονίκη; Αυτός δεν είναι και στην κλινική εξωσωματικής στο Διαβαλκανικό; Νόμιζα πως κάνει κ αυτός εξωσωματικές. Αυτός τις σου λέει; Λαπαροσκόπηση γιατί να κάνεις ξανά βρε κορίτσι αν είχες κάτι άλλο θα φαινόταν το 19 που έκανες την τελευταία. Μην σε πιάνει πανικός και απελπισία, θέλει υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρεις. Ούτε μικροβίωμα χρειάζεται να κάνεις στην παρούσα φάση. Όλα αυτά θα τα κάνεις αφού βρεις τον γιατρό που θα σε παρακολουθεί. Κάνε τα ραντεβού σου με όσους γιατρούς σου έχουν προτείνει, παράλληλα μην χάνεις την ελπίδα σου κάνε τις προσπάθειες σου φυσικά και όταν θα βρεις τον γιατρό που νιώθεις οκ μαζί του θα τα συζητήσεις όλα αυτά που διαβάζεις εδώ και θα χαράξετε μία πορεία μαζί. Εμείς εδώ είμαστε να σου λέμε την εμπειρία μας και να το συζητάμε, η κάθε μία έχει περάσει τα δικά της και θα διαβάσεις πολλά, δεν σημαίνει πως όλα θα τα κάνεις ή θα τα πάθεις. Κάθε μια μας είναι διαφορετική.
Επίσης για την ωορρηξία σου καλά κάνεις και την παρακολουθείς αλλά μην σου γίνει εμμονή γιατί αλήθεια θα τρελαθείς, το πέρασα το στάδιο που είσαι και δεν είναι εύκολο!
πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:Ναι εχει κ γενικές κ θυρεοειδή κ βιταμίνες,ειναι αρκετές!Τις έγραψε για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον κύκλο σε εμβρυομεταφορα.
Ναι μου μάτωσε λιγο είναι η αληθεία όταν πιέστηκα.Το σιχαίνομαι κ εγώ δυστυχώς κ δεν νομιζω να το πιω ποτέ,μου έρχεται αναγούλα κ μόνο που το σκέφτομαι.Έχει απ όλα μέσα στις εξετασεις γιατί είπαμε να κάνουμε μεταφορά σε αυτόν τον κύκλο!
Κάνε μία δοκιμή με διάφορες μάρκες κι αν δεν το μπορείς υπάρχουν κι άλλα τρόφιμα πλούσια σε προβιοτικά. Σου ανέφεραν και τα κορίτσια παραπάνω κάποια θα σου πω κι εγώ έξτρα σε αυτά είναι τα μαλακά τυριά που έχουν υποστεί ζύμωση όπως το γκούντα και το τσένταρ, οι ελιές που ωριμάζουν σε αλάτι, το γιαούρτι και ειδικά το πρόβειο. Έχεις επιλογές και εννοείται και συμπληρώματα σε χάπια.
Για τις εξετάσεις σου αν έχεις κάνει και πυρετό ή δέκατα μπορεί να βγουν κάποια ανεβασμένα αλλά όχι οι ορμόνες, οι βιταμίνες κλπ. Θα σου βγει ίσως η κρεατίνη λίγο τσιμπημένη, ίσως καμιά τρανσαμινάση ειδικά αν πήρες κανένα ΜΣΦΑ για μερικές ημέρες πχ ντεπόν κλπ, τα λευκά αιμοσφαίρια ή ο όγκος των ερυθρών, τέτοια πράγματα περιμένουμε να δούμε ανεβασμένα στο κρυολόγημα συνήθως. Εννοείται ρώτα και τον γιατρό σου για να το σημειώσει και να ξέρει τι βλέπει. Γιατί αν σου πει προχώρα τουλάχιστον θα ξέρει τι βλέπει, αν δεν του πεις τίποτα θα απορεί!
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 8.186 απαντήσεις
- 962.836 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.895 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 130.013 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.170.458 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.629 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.185 απαντήσεις
- 962.824 εμφανίσεις
-
- 1.814 απαντήσεις
- 232.265 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 226 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 5.052 εμφανίσεις
-
- 1.461 απαντήσεις
- 56.512 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 2.196 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 102.606 εμφανίσεις
-
- 28.275 απαντήσεις
- 3.529.838 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 295 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 691 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα