Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Χοριακη πριν την καθυστέρηση

Vasia3315

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε; Είχα να ανοίξω το φόρουμ 2 χρόνια σχεδόν για να γράψω..θέλω τα φώτα σας. Προσπαθούμε για 2ο παιδάκι με πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου να είναι 28/09 και πιθανή ωορρηξία 10-11/09 είχανε επαφές 10/09 και 12/09.. είναι πολύ νωρίς ακόμα για χοριακη σίγουρα 8 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο..τι εμπειριες έχετε εσείς από τη χοριακη σας; Ποσό νωρίτερα πιστευτέ θα έδειχνε; Χαζή μεν η ερώτηση αλλά πραγματικά το θελουμε τόσο πολύ και είμαι λίγο ανυπόμονη 😁

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Είχα να ανοίξω το φόρουμ 2 χρόνια σχεδόν για να γράψω..θέλω τα φώτα σας. Προσπαθούμε για 2ο παιδάκι με πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου να είναι 28/09 και πιθανή ωορρηξία 10-11/09 είχανε επαφές 10/09 και 12/09.. είναι πολύ νωρίς ακόμα για χοριακη σίγουρα 8 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο..τι εμπειριες έχετε εσείς από τη χοριακη σας; Ποσό νωρίτερα πιστευτέ θα έδειχνε; Χαζή μεν η ερώτηση αλλά πραγματικά το θελουμε τόσο πολύ και είμαι λίγο ανυπόμονη 😁

Εγω εκανα καπου εκει στη μια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο και ηταν πανω απο 100 η χοριακη μοθ αλλα ημουν με εξωσωματικη και ειχα κανει εμβρυομεταφορα οποτε δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Ισως να ειναι καλυτερα να περιμενεις λιγες μερες. Παντως στις 2 3 μερες πριν σιγουρα δειχνει το γνωριζω απο φιλη. Καλη επιτυχια!

• Ευχή 1

8 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Μάλλον έχεις γράψει/09 αντί/10 στις ημερομηνίες επαφών κι ωορρηξίας😄 η χοριακη συνήθως ξεκινά να δείχνει 12 μέρες μετά την πιθανή ωορρηξία!

Εγώ στην τρίτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει χοριακη 2-3 μέρες πριν την καθυστέρηση κ είχε βγει 70. 

Οπότε κ εσύ αν κάνεις την Παρασκευή πιστεύω θα δείξει.. Βέβαια για σιγουριά θα μπορούσες να περιμένεις κ την καθυστέρηση για να κάνεις 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 20/10/2024 at 11:39 ΠΜ, mama16 είπε:

Εγώ στην τρίτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει χοριακη 2-3 μέρες πριν την καθυστέρηση κ είχε βγει 70. 

Οπότε κ εσύ αν κάνεις την Παρασκευή πιστεύω θα δείξει.. Βέβαια για σιγουριά θα μπορούσες να περιμένεις κ την καθυστέρηση για να κάνεις 

Χρειαστηκε μετά να κανεις δεύτερη χοριακη; Και αν ναι θυμάσαι πόσες μονάδες ήταν; 

On 24/10/2024 at 9:29 ΜΜ, Vasia3315 είπε:

Χρειαστηκε μετά να κανεις δεύτερη χοριακη; Και αν ναι θυμάσαι πόσες μονάδες ήταν; 

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ..

Όχι δεν χρειάστηκε να κάνω. Εφόσον πριν την καθυστέρηση ήταν ήδη 70 ο γυναικολόγος έκρινε ότι ήταν πολύ καλή η χοριακη για να μου προσδώσει άγχος. Κλείσαμε ραντεβού κατευθείαν μετά από 10μερες περίπου για να με δει.. 

Εσύ τι έγινε? Έχεις κάποιο νέο?

10 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ..

Όχι δεν χρειάστηκε να κάνω. Εφόσον πριν την καθυστέρηση ήταν ήδη 70 ο γυναικολόγος έκρινε ότι ήταν πολύ καλή η χοριακη για να μου προσδώσει άγχος. Κλείσαμε ραντεβού κατευθείαν μετά από 10μερες περίπου για να με δει.. 

Εσύ τι έγινε? Έχεις κάποιο νέο?

Καλημέρα, εγώ έκανα την Παρασκευή 39.55 βγηκε δεν διπλασιάστηκε αλλά ανέβηκε ένα 80% και σήμερα περιμένω να βγουν τα σημερινά αποτελέσματα. Δεν ξέρω έχω αγχωθεί λίγο..δεν ξέρω τι να περιμένω σήμερα. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Καλημέρα, εγώ έκανα την Παρασκευή 39.55 βγηκε δεν διπλασιάστηκε αλλά ανέβηκε ένα 80% και σήμερα περιμένω να βγουν τα σημερινά αποτελέσματα. Δεν ξέρω έχω αγχωθεί λίγο..δεν ξέρω τι να περιμένω σήμερα. 

Ολα καλά σου εύχομαι να πάνε... Λογικά τώρα θα την έχεις πάρει..

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Αχ..την πήρα και πήρα και μια πίκρα..89 4 μέρες μετά το 39…χαλί μαύρο..δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος μ είπε περιμένουμε..τώρα τι περιμένουμε θα σας γελάσω..μάλλον την αποβολή..

3 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Ανεβαίνει πολύ αργά δυστυχώς σε σχέση με την πρώτη που διπλασιάστηκε..

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Vasia3315 είπε:

Αχ..την πήρα και πήρα και μια πίκρα..89 4 μέρες μετά το 39…χαλί μαύρο..δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος μ είπε περιμένουμε..τώρα τι περιμένουμε θα σας γελάσω..μάλλον την αποβολή..

Ανεβαίνει πολύ αργά δυστυχώς σε σχέση με την πρώτη που διπλασιάστηκε..

Τι να πω κορίτσι μου αφού σου είπε ο γιατρός να περιμένεις αυτό να κάνεις.. Αν κ δύσκολο προσπάθησε να μην απογοητεύεται...

• Ευχή 1

Καλησπέρα σας, ολοκαίνουργια στην παρέα!!! Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα… εγω είμαι 38 ετών με πολλές βιοχημικές που μετά το έψαξα και βρήκα ΑΜΗ 0,70..η πρώτη μου απορία είναι ότι εγώ μένω πολύ εύκολα έγκυος αλλά τα χάνω υπερβολικά νωρίς.. φταίει ή ΑΜΗ για αυτό;; Γιατί εγώ γνωρίζω ότι με χαμηλή αμη δεν μπορείς εύκολα να συλλάβεις… και δεύτερον  θέλω να σας ρωτήσω έχω κύκλο 28-29 μέρες. Τελευταία περίοδος 7/10. Έκανα τεστ εχθές πριν την αναμενόμενη περίοδο θετικοτατο και β χοριακη καπάκι 15,7.. είναι πολύ νωρίς το ξέρω αλλά επειδή προσπαθούμε ενα  χρόνο τώρα και είχα συμπτώματα το έκανα… συμπτώματα φουλ μεταλλική γεύση στο στόμα και λίγες ανακατωσούρες… τι πιστεύετε; Και αμα συμβαίνει σε καμία άλλη όλο αυτό! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας🍓

πρίν από 6 λεπτά , κασια είπε:

Καλησπέρα σας, ολοκαίνουργια στην παρέα!!! Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα… εγω είμαι 38 ετών με πολλές βιοχημικές που μετά το έψαξα και βρήκα ΑΜΗ 0,70..η πρώτη μου απορία είναι ότι εγώ μένω πολύ εύκολα έγκυος αλλά τα χάνω υπερβολικά νωρίς.. φταίει ή ΑΜΗ για αυτό;; Γιατί εγώ γνωρίζω ότι με χαμηλή αμη δεν μπορείς εύκολα να συλλάβεις… και δεύτερον  θέλω να σας ρωτήσω έχω κύκλο 28-29 μέρες. Τελευταία περίοδος 7/10. Έκανα τεστ εχθές πριν την αναμενόμενη περίοδο θετικοτατο και β χοριακη καπάκι 15,7.. είναι πολύ νωρίς το ξέρω αλλά επειδή προσπαθούμε ενα  χρόνο τώρα και είχα συμπτώματα το έκανα… συμπτώματα φουλ μεταλλική γεύση στο στόμα και λίγες ανακατωσούρες… τι πιστεύετε; Και αμα συμβαίνει σε καμία άλλη όλο αυτό! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας🍓

Η αμη δεν ευθύνεται για βιοχημικές. Αλλες ορμονικές εξετάσεις έχεις κάνει? Η fsh ήταν οκ ? Επίσης αν έχεις πάνω από 2 βιοχημικές πρέπει να ψάξεις Κ άλλους παράγοντες.  Αυτοάνοσα ζάχαρο αντίσταση στην ινσουλίνη θρομβοφιλια .. 

Τώρα ένα νούμερο χοριακης δεν μπορεί να δείξει τίποτα πρέπει να επαναλάβεις Κ μάλιστα αφού το έκανες 4 μέρες πιο νωρίς πρεπει να περιμένεις Κ αρκετά 

• Μου αρέσει 1

Έχω Χασιμότο που το έμαθα φέτος στην πρώτη βιοχημική της χρονιάς και είναι πλέον ρυθμισμένο και fsh 8,7. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω τη Δευτέρα β χοριακη.. 

πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Η αμη δεν ευθύνεται για βιοχημικές. Αλλες ορμονικές εξετάσεις έχεις κάνει? Η fsh ήταν οκ ? Επίσης αν έχεις πάνω από 2 βιοχημικές πρέπει να ψάξεις Κ άλλους παράγοντες.  Αυτοάνοσα ζάχαρο αντίσταση στην ινσουλίνη θρομβοφιλια .. 

Τώρα ένα νούμερο χοριακης δεν μπορεί να δείξει τίποτα πρέπει να επαναλάβεις Κ μάλιστα αφού το έκανες 4 μέρες πιο νωρίς πρεπει να περιμένεις Κ αρκετά 

Έχω Χασιμότο που το έμαθα φέτος στην πρώτη βιοχημική της χρονιάς και είναι πλέον ρυθμισμένο και fsh 8,7. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω τη Δευτέρα β χοριακη.. 

πρίν από 5 λεπτά , κασια είπε:

Έχω Χασιμότο που το έμαθα φέτος στην πρώτη βιοχημική της χρονιάς και είναι πλέον ρυθμισμένο και fsh 8,7. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω τη Δευτέρα β χοριακη.. 

Έχω Χασιμότο που το έμαθα φέτος στην πρώτη βιοχημική της χρονιάς και είναι πλέον ρυθμισμένο και fsh 8,7. Μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε να κάνω τη Δευτέρα β χοριακη.. 

Εχω χασιμοτο, εμεινα εγκυος στα 36 μετα απο 14 μηνες προσπαθειων, με ΑΜΗ 5.5 και πρωτη χοριακη 1η μερα καθυστερησης 11.4. Τωρα ειναι 17+ μηνων και μου κανει τον βιο αβιωτο. Χαχαχα!

Τι θελω να πω. Η αμη σου δεν εχει σχεση με αυτο και ειναι κ οκ. Οι βιοχημικες καλο ειναι να διερευνωνται. Η χοριακη σου ειναθ θετικη. Θελεις αυξηση τουλαχιστον 60% ανα 4 μερες. Ευχομαι να παει τελεια!! Να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...