Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Απιστία

Maro g

Recommended Posts

Καλησπέρα!Είμαι 32 χρονών και με τον άντρα μου έχουμε 15 χρόνια διαφορά,είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε και ένα παιδάκι 11 χρονών.Στην αρχή του γάμου όλα πήγαιναν καλά μετά από κάποια χρόνια όμως άρχισαν οι δυσκολίες όπως το να απομακρυνθούμε ερωτικά δηλαδή εγώ κοιμόμουν με το παιδί και αυτός μόνος του,δεν είχα καλή συμπεριφορά προς εκείνον όπως τον μείωνα,του φώναζα είχα και βίαιη συμπεριφορά κάποια στιγμή τον έδιωξα από το σπίτι γιατί δεν άντεχα άλλο τους τσακωμούς μέσα στο σπίτι.Αυτη η συμπεριφορά προς εκείνον ήταν πολλά χρόνια.Τον έβλεπα ότι ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση μαζί μου.Οταν τον έδιωξα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα γνώρισε άλλη (ενω δεν είχαμε πάρει διαζύγιο)εγώ δεν ήξερα τίποτα, την γνώρισε τον Αύγουστο του 23' επειδή μένουμε επαρχία Αυτή έφυγε για το εξωτερικό και μιλούσαν τηλεφωνικά και το καλοκαίρι του 24'ξαναήρθε πάλι στο χωριό εντωμεταξυ έμενε στο σπίτι της μέχρι να έρθει αυτή το καλοκαίρι και εγώ δεν ήξερα τίποτα για το που έμενε νόμιζα στην Μαμά του.Τον Αύγουστο μαθαίνω χωρίς να μου το πει εκείνος ότι είναι με αυτή παθαίνω σοκ εντωμεταξυ έγινε πιο απόμακρος μόλις το έμαθα και μπαίνει ο Σεπτέμβριος και φεύγει αυτή εγώ σε μαύρα χάλια τον παρακαλάω να γυρίσει πίσω στην οικογένειά μας να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας γιατί κατάλαβα ότι θα τον χάσω.Γυρισε πίσω αλλά συνέχισε την επικοινωνία του με αυτή ενώ μου είχε πει ότι δεν μιλάνε και έρχετε Ιανουάριος του 25'και ξαναέρχεται αυτή για 2 ημέρες να τον δει και πάλι μου είπε ψέματα ότι θα πάει κάπου και ήταν με αυτήν εξαφανισμένος και το κατάλαβα ότι μου είπε ψέματα και ότι ήτανε με αυτήν και εγώ τον ξαναδεχτηκα σπίτι ενω είχαμε πει ότι θα δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας(Μου τονίζει συνέχεια ότι εγώ φταίω για αυτή την κατασταση ότι εγώ το άφησα να συμβεί λόγω της άσχημης συμπεριφοράς και της βίαιης που είχα απέναντι του και ότι τον έδιωξα από το σπίτι και από το κρεβάτι)Του λέω συνέχεια ότι πρέπει να αποφασίσει με ποια θέλει να είναι και να μην με κοροϊδεύει.Εγω του λέω ότι δεν θέλω να χωρίσουμε.Αυτη τον πιέζει να χωρίσουμε να είναι με αυτήν.Οποτε τσακωνόμαστε γι'αυτό το θέμα δηλαδή ότι μου το ξαναέκανε έχει αυτή την καραμέλα κει λέει συνέχεια ότι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με εσένα και θα έπρεπε λόγω της συμπεριφοράς σου να σε είχα χωρίσει νωρίτερα.Εντωμεταξυ εγώ κάνω προσπάθειες να βελτιώσω την συμπεριφορά μου έστω και αργά προς εκείνον προσπαθώ να τον πλησιάσω ερωτικά και νιώθω ότι είναι μαγκωμενος όχι ότι δεν κάνουμε αλλά σε αραιή κατάσταση νιώθω ότι έχει αυτήν στο μυαλό του και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό εγώ θέλω να τον ξανά κερδίσω και συγχωρώ αυτά που κάνει και μου λέει συνέχεια ότι όλα αυτά τα χρόνια με είχες στην απ' έξω δηλαδή δεν μου δείχνεις ενδιαφέρον.

Επεξεργάστηκαν by Maro g

Διαφημίσεις

Μάλλον ένιωθες ότι ήταν δεδομένος στη ζωή σου και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε σόκαρε. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν όντως θέλεις να είστε μαζί και για ποιο λόγο. 

Μήπως είναι θέμα εγωισμού η ανασφάλειας; Τι άλλαξε στη μεταξύ σας σχέση και πλέον θεωρείς ότι μπορείτε να συνυπαρξετε ειρηνικά και να έχετε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή;

Ελπίζω να βρείτε την καλύτερη λύση για εσάς και για το παιδάκι σας. Όσο είστε ήρεμοι εσείς θα είναι και εκείνο πιο ήρεμο και χαρούμενο.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Maro g είπε:

Καλησπέρα!Είμαι 32 χρονών και με τον άντρα μου έχουμε 15 χρόνια διαφορά,είμαστε 11 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε και ένα παιδάκι 11 χρονών.Στην αρχή του γάμου όλα πήγαιναν καλά μετά από κάποια χρόνια όμως άρχισαν οι δυσκολίες όπως το να απομακρυνθούμε ερωτικά δηλαδή εγώ κοιμόμουν με το παιδί και αυτός μόνος του,δεν είχα καλή συμπεριφορά προς εκείνον όπως τον μείωνα,του φώναζα είχα και βίαιη συμπεριφορά κάποια στιγμή τον έδιωξα από το σπίτι γιατί δεν άντεχα άλλο τους τσακωμούς μέσα στο σπίτι.Αυτη η συμπεριφορά προς εκείνον ήταν πολλά χρόνια.Τον έβλεπα ότι ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση μαζί μου.Οταν τον έδιωξα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα γνώρισε άλλη (ενω δεν είχαμε πάρει διαζύγιο)εγώ δεν ήξερα τίποτα, την γνώρισε τον Αύγουστο του 23' επειδή μένουμε επαρχία Αυτή έφυγε για το εξωτερικό και μιλούσαν τηλεφωνικά και το καλοκαίρι του 24'ξαναήρθε πάλι στο χωριό εντωμεταξυ έμενε στο σπίτι της μέχρι να έρθει αυτή το καλοκαίρι και εγώ δεν ήξερα τίποτα για το που έμενε νόμιζα στην Μαμά του.Τον Αύγουστο μαθαίνω χωρίς να μου το πει εκείνος ότι είναι με αυτή παθαίνω σοκ εντωμεταξυ έγινε πιο απόμακρος μόλις το έμαθα και μπαίνει ο Σεπτέμβριος και φεύγει αυτή εγώ σε μαύρα χάλια τον παρακαλάω να γυρίσει πίσω στην οικογένειά μας να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας γιατί κατάλαβα ότι θα τον χάσω.Γυρισε πίσω αλλά συνέχισε την επικοινωνία του με αυτή ενώ μου είχε πει ότι δεν μιλάνε και έρχετε Ιανουάριος του 25'και ξαναέρχεται αυτή για 2 ημέρες να τον δει και πάλι μου είπε ψέματα ότι θα πάει κάπου και ήταν με αυτήν εξαφανισμένος και το κατάλαβα ότι μου είπε ψέματα και ότι ήτανε με αυτήν και εγώ τον ξαναδεχτηκα σπίτι ενω είχαμε πει ότι θα δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μας(Μου τονίζει συνέχεια ότι εγώ φταίω για αυτή την κατασταση ότι εγώ το άφησα να συμβεί λόγω της άσχημης συμπεριφοράς και της βίαιης που είχα απέναντι του και ότι τον έδιωξα από το σπίτι και από το κρεβάτι)Του λέω συνέχεια ότι πρέπει να αποφασίσει με ποια θέλει να είναι και να μην με κοροϊδεύει.Εγω του λέω ότι δεν θέλω να χωρίσουμε.Αυτη τον πιέζει να χωρίσουμε να είναι με αυτήν.Οποτε τσακωνόμαστε γι'αυτό το θέμα δηλαδή ότι μου το ξαναέκανε έχει αυτή την καραμέλα κει λέει συνέχεια ότι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με εσένα και θα έπρεπε λόγω της συμπεριφοράς σου να σε είχα χωρίσει νωρίτερα.Εντωμεταξυ εγώ κάνω προσπάθειες να βελτιώσω την συμπεριφορά μου έστω και αργά προς εκείνον προσπαθώ να τον πλησιάσω ερωτικά και νιώθω ότι είναι μαγκωμενος όχι ότι δεν κάνουμε αλλά σε αραιή κατάσταση νιώθω ότι έχει αυτήν στο μυαλό του και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό εγώ θέλω να τον ξανά κερδίσω και συγχωρώ αυτά που κάνει και μου λέει συνέχεια ότι όλα αυτά τα χρόνια με είχες στην απ' έξω δηλαδή δεν μου δείχνεις ενδιαφέρον.

Με τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι εγωισμός. Δεν τον θέλεις πραγματικά. Απλά δεν μπορείς να δεχτείς ότι προχώρησε και νιώθεις ενοχές γιατί γνωρίζεις και μόνη σου από ότι λες, ότι ευθύνεσαι εσύ για αυτό γιατί είχες άσχημη συμπεριφορά και μάλιστα βίαιη απέναντι του. Είναι και αυτός άνθρωπος. Αστον να ζήσει, κρίμα το παιδάκι σας 11 χρόνων να βιώνει τέτοιες καταστάσεις που αφορούν τους γονείς του. 11 χρόνια κοιμάσαι με το παιδί σου και τσακώνεσαι άσχημα με τον πατέρα του παιδιού σου, ξανά μένετε μαζί, το παιδί σου ελπίζει ότι οι γονείς του θα είναι πάλι μαζί και παλιμπαιδιζεται. Και οι δυο φταίτε σε αυτό. Αφήστε τους εγωισμούς σας και χωρίστε, ο καθένας τον δρόμο του για χάρη του παιδιού σας. Μαζί δεν ήσασταν ευτυχισμένοι, το γράφεις , πέρασαν τόσα χρόνια. Τοξικό περιβάλλον δημιουργήσατε. Είσαι νέα, θα νιώσεις ερωτευμένη ξανά. Ας χωρίσουν οι δρόμοι σας, να ευτιχισετε έστω χωριστά. Χαρούμενοι γονείς = χαρούμενα παιδιά.

• Μου αρέσει 8

Θα συμφωνήσω ότι δεν τον θες πραγματικά και αν γυρίσει πάλι μετά από λίγο θα έχεις την ίδια συμπεριφορά. Καλύτερα να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους, μετά από 11 χρόνια δεν ξέρω τι περιμένεις να γίνει.

Επίσης πρέπει να δεις λίγο και το θέμα ότι κοιμάσαι με το 11χρονο παιδί σου, σε λίγο θα μπει στην εφηβεία.

Ίσως πρέπει να ζητήσεις και κάποια ψυχολογική βοήθεια καθώς φαίνεσαι προσκολλημενη στο παιδί ψάχνοντας να γεμίσεις το συναισθηματικο κενό σου.

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Anthi9 είπε:

Μάλλον ένιωθες ότι ήταν δεδομένος στη ζωή σου και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε σόκαρε. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν όντως θέλεις να είστε μαζί και για ποιο λόγο. 

Μήπως είναι θέμα εγωισμού η ανασφάλειας; Τι άλλαξε στη μεταξύ σας σχέση και πλέον θεωρείς ότι μπορείτε να συνυπαρξετε ειρηνικά και να έχετε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή;

Ελπίζω να βρείτε την καλύτερη λύση για εσάς και για το παιδάκι σας. Όσο είστε ήρεμοι εσείς θα είναι και εκείνο πιο ήρεμο και χαρούμενο.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι βρήκε άλλη με σόκαρε έχω συναισθήματα για εκείνος αυτός όμως αμφιβάλει ότι δεν θα του ξανακάνω τα ίδια εγώ δεν υπάρχει περίπτωση και του το λέω να ξανακάνω τα ίδια και έχω διορθώσει κάποια πράγματα

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Maro g είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι βρήκε άλλη με σόκαρε έχω συναισθήματα για εκείνος αυτός όμως αμφιβάλει ότι δεν θα του ξανακάνω τα ίδια εγώ δεν υπάρχει περίπτωση και του το λέω να ξανακάνω τα ίδια και έχω διορθώσει κάποια πράγματα

δ μπορεις να τον κατηγορησεις που αμφιβαλλει

λαθος του που δ ειναι ξεκαθαρος μαζι σου

μην μπερδευετε το παιδακι σας με τη σχεση σας

νομιζω καλυτερα να το παρεις αποφαση,να προχωρησεις κ να "δουλεψεις" τον εαυτο σου

• Μου αρέσει 4

22 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Με τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι εγωισμός. Δεν τον θέλεις πραγματικά. Απλά δεν μπορείς να δεχτείς ότι προχώρησε και νιώθεις ενοχές γιατί γνωρίζεις και μόνη σου από ότι λες, ότι ευθύνεσαι εσύ για αυτό γιατί είχες άσχημη συμπεριφορά και μάλιστα βίαιη απέναντι του. Είναι και αυτός άνθρωπος. Αστον να ζήσει, κρίμα το παιδάκι σας 11 χρόνων να βιώνει τέτοιες καταστάσεις που αφορούν τους γονείς του. 11 χρόνια κοιμάσαι με το παιδί σου και τσακώνεσαι άσχημα με τον πατέρα του παιδιού σου, ξανά μένετε μαζί, το παιδί σου ελπίζει ότι οι γονείς του θα είναι πάλι μαζί και παλιμπαιδιζεται. Και οι δυο φταίτε σε αυτό. Αφήστε τους εγωισμούς σας και χωρίστε, ο καθένας τον δρόμο του για χάρη του παιδιού σας. Μαζί δεν ήσασταν ευτυχισμένοι, το γράφεις , πέρασαν τόσα χρόνια. Τοξικό περιβάλλον δημιουργήσατε. Είσαι νέα, θα νιώσεις ερωτευμένη ξανά. Ας χωρίσουν οι δρόμοι σας, να ευτιχισετε έστω χωριστά. Χαρούμενοι γονείς = χαρούμενα παιδιά.

Όχι μετά από αυτό κατάλαβα ότι τον θέλω έχω αισθήματα για εκείνον και δεν θέλω με τίποτα να χωρίσουμε 

9 ώρες πρίν, Maro g είπε:

Όχι μετά από αυτό κατάλαβα ότι τον θέλω έχω αισθήματα για εκείνον και δεν θέλω με τίποτα να χωρίσουμε 

μπορει κ να ισχυει

αλλα αν εκεινος δ εχει πλεον αισθηματα για σενα,που αυτο φαινεται απο οσα εχεις πει,δ γινεται να ειστε μαζι.δ γινεται να θελει μονο ο ενας

ακομη κ απο αυτο το μνμ σου,αλλα κ τις προηγουμενες ασχημες συμπεριφορες,φαινονται πολλα για τον ψυχισμο σου,κ τον τροπο που διαχειριζεσαι τα αισθηματα σου,κ τη ζωη σου.δωσε προτεραιοτητα στον γιο σου κ σε σενα,κ να μιλας με ειδικο

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, vikib είπε:

μπορει κ να ισχυει

αλλα αν εκεινος δ εχει πλεον αισθηματα για σενα,που αυτο φαινεται απο οσα εχεις πει,δ γινεται να ειστε μαζι.δ γινεται να θελει μονο ο ενας

ακομη κ απο αυτο το μνμ σου,αλλα κ τις προηγουμενες ασχημες συμπεριφορες,φαινονται πολλα για τον ψυχισμο σου,κ τον τροπο που διαχειριζεσαι τα αισθηματα σου,κ τη ζωη σου.δωσε προτεραιοτητα στον γιο σου κ σε σενα,κ να μιλας με ειδικο

Ναι το καταλαβαίνω εγώ τον θέλω και δεν θα τον αφήσω ούτε να χαλάσουμε την οικογένεια μας εξαιτίας μου εκείνος μου έχει πει ότι λόγω αυτόν που έκανες βρήκα άλλη όχι για κάποιο άλλο λόγο δεν μου έχει δώσει ξανά στο παρελθόν αφορμες

Συγνώμη αλλά αυτό που βλέπω ότι ότι κανείς δεν θέλει να "χρεωθεί" την ευθύνη ενός οριστικού χωρισμού. Στην ουσία κανένας από τους δύο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του αλλά έχει ως δικαιολογία τη συμπεριφορά του άλλου.

Ανεξάρτητα από το ποιος έχει την ευθύνη αφού δεν μπορείτε να είστε μαζί ως σύντροφοι όπως θέλει ο καθένας από τη μεριά του τουλάχιστον να συνεννοειστε όμορφα και ήρεμα για το παιδί. Αν έστω ένας από τους δύο δε θέλει να είναι στη σχέση και να μείνει θα δημιουργείται συνεχώς ένα τοξικό κλίμα και είναι κρίμα για το παιδάκι σας.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Maro g είπε:

Ναι το καταλαβαίνω εγώ τον θέλω και δεν θα τον αφήσω ούτε να χαλάσουμε την οικογένεια μας εξαιτίας μου εκείνος μου έχει πει ότι λόγω αυτόν που έκανες βρήκα άλλη όχι για κάποιο άλλο λόγο δεν μου έχει δώσει ξανά στο παρελθόν αφορμες

εσυ τον θελεις,ε και;δ θα τον αφησεις...δλδ τι θα κανεις;η συμπεριφορα σου ειναι επικινδυνη

η οικογενεια σας,εφοσον υπηρχε βια,λεκτικη,σωματικη,ηταν χαλασμενη

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Maro g είπε:

Η οικογένεια σου έχει χαλάσει εδώ και χρόνια, για την ακρίβεια 11. Δηλαδή σε αγαπάει, είναι ερωτευμένος μαζι σου κ βρήκε άλλη;; 

Σκέψου το παιδάκι σου, όσο πιο μικρό σε ηλικία έρθει ένας χωρισμός τόσο καλύτερα για εκείνο να προσαρμοστεί, στην εφηβεία θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.

• Μου αρέσει 1

Εγώ θα έλεγα σταματα να αυτόμαστιγώνεσαι, φταίτε και οι 2 για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Ούτε αυτός μπορεί να γυρίσει σε μια γυναίκα που τον μειώνει και δε τον εκτιμά ούτε κι εσύ μπορείς να τον δέχεσαι πίσω ξέροντας ότι έρχεσαι δεύτερη και θα είσαι συνέχεια στην πρίζα μήπως σε απατάει. Το παιδί σου δεν είναι κρίμα να βιώνει τέτοιες καταστάσεις; Όσο ήσασταν χωρισμένοι πώς ήταν; Καλύτερα και πιο ήρεμα; Επίσης κοιμάσαι 11 χρονια με το παιδί; Σου το ζητάει εκείνο ή εσύ το έχεις ανάγκη; Ψυχοθεραπεία θα βοηθήσει όπως και να χει να ξετυλίξεις το κουβάρι που έχεις μέσα σου 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Maro g είπε:

Καλη μου, ένας άνθρωπος που δεν είναι ευτυχισμένος με έναν άλλο, απλά χωρίζει. Όταν μπει στη διαδικασία να βρει καποιον άλλο, δε μπορεί να το ρίχνει στη σύντροφό του, όπως κάνει ο άντρας σου. Προφανώς ήσασταν και οι δύο δυστυχισμένοι, εσύ γιατί δε βρήκες άλλον; Τα χίλια δίκια να έχει, όσο απαράδεκτη και αν ήσουν, ας σε χώριζε πριν βρει άλλη. Ή αφού τη βρήκε ας είναι ξεκάθαρος, όχι να κάθεται να σου λέει ότι εσύ φταις. Απλα μάλλον σας ψιλοπαιζει και τις δύο, γιατί αν με την άλλη ήταν αποφασισμένος να το προχωρήσει, ούτε δεμένο δεν θα τον κράταγες..προχωρα τη ζωή σου, είσαι πολύ νέα για να μείνεις σε τέτοια ιστορία μια ζωή..

• Μου αρέσει 1

Εγώ θα έλεγα να μην λειτουργήτε με το συμφέρον αλλά μόνο με αυτά που αισθάνεστε . Είναι προφανές ότι εσύ κοπέλα κανένα συναίσθημα δεν έχεις για τον άνθρωπο απλά βλέπεις ότι πέρασαν τα χρόνια χωρίς να βρεις καμία καλητερη περίπτωση Κ τώρα που το παιδί μεγάλωσε σκέφτεσε ότι θα μείνεις μόνη Κ σε επαρχία λίγες οι ευκαιρίες πλέον οπότε σε έπιασε απελπισία . 

Ο άλλος απλά έχει βολεύτει στην εργενικη ζωή Κ λέει τώρα να ξαναγυρίσω  να με πρήζει μετά από τόσα χρόνια δύσκολα τα πράγματα. Κ επίσης να ξανακάνω οικογένεια με μια νέα σχέση Κ να έχω πάλι ντραβαλα πάλι δύσκολα τα πράγματα οπότε δεν θέλει να πάρει καμία απόφαση . 

Όταν δείτε ότι όλα τα κάνετε επειδή απλά κοιτάτε το συμφέρον σας Κ όχι την συντροφικότητα τότε θα καταλάβαιτε ότι πιο καλή η μοναξιά Κ ότι προκύψει στο μέλλον σε πιο υγιή πλαίσια καλοδεχούμενο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...