Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Δυστυχώς κορίτσια μου η χοριακη επεσε σε 9000 ! Αύριο θα παω για υπερηχο...αλλα η παλινδρομιση κ η αποξεση ειναι μονοδρομος πια για μενα! Ειμαι πολυ χαλια! Κοντευω να τρελαθω! Τι μπορω ομως να κανω; Να ελπιζω οτι εστω το ενα ζει; Ναι το θελω! Αλλα θα ταν ανοησια αφου η χοριακη επεσε τοσο! Απελπισία με πιάνει....

μην απελπιζεσαι κοριτσακι μου δεν χαθηκαν ολα ακομη.....μπορει να εχασες μονο το ενα σε παρακαλω μην σκεφτεσαι ετσι ολα θα πανε καλα!!!ποτε θα πας στον γιατρο?

Διαφημίσεις

μην απελπιζεσαι κοριτσακι μου δεν χαθηκαν ολα ακομη.....μπορει να εχασες μονο το ενα σε παρακαλω μην σκεφτεσαι ετσι ολα θα πανε καλα!!!ποτε θα πας στον γιατρο?

Αύριο μου πε να παω για υπερηχο....κι εγω θελω πολυ να πιστεύω πως εστω ενα νινάκι υπαρχει ακομα....αλλα αφου μειωθηκε η χοριακη μαλλον θα μεινει ευσεβης ποθος μονο!!! Ειλικρινα δε μπορω να μη στεναχωριεμαι...δε τη παλευω!!!!

Δυστυχώς κορίτσια μου η χοριακη επεσε σε 9000 ! Αύριο θα παω για υπερηχο...αλλα η παλινδρομιση κ η αποξεση ειναι μονοδρομος πια για μενα! Ειμαι πολυ χαλια! Κοντευω να τρελαθω! Τι μπορω ομως να κανω; Να ελπιζω οτι εστω το ενα ζει; Ναι το θελω! Αλλα θα ταν ανοησια αφου η χοριακη επεσε τοσο! Απελπισία με πιάνει....

Κουραγιο μεχρι αυριο που θα πας για τον υπερυχο!!!!Τιποτα δεν ειναι τετελεσμενο ακομη!!!Η χοριακη ισως να επεσε επειδη το ενα δεν τα καταφερε,το αλλο ομως??με τον γιατρο μιλησες??μηπως πρεπει να παρεις καποιο φαρμακο για να βοηθησεις το αλλο???μπορει να λεω βλακειες τωρα...ενημερωσες τον γιατρο??τι πιστευει εκεινος??

498ap2.png

nZqvp3.png

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΟ .......

SKorpina υπομονη μεχρι αυριο σε παρακαλω βαλε τα δυνατα σου μεχρι αυριο θα ξερεις πραγματικα τι γινεται. Απογοητευτηκες αλλα κανε κουραγιο! Καλη δυναμη σου ευχομαι. Σε φιλω και μια ζεστη αγκαλια χχχ

Διαφημίσεις

Γειά σας & από μένα. Επιτέλους κατάφερα να μπω στο parentscafe!

Σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,έχω αγωνία γιά την β χορειακή της scorpina.

Εγώ είναι στην 4η ημέρα της εμβρυομεταφοράς.( στο ΓΕΝΕΣΙΣ)

Εχω μέλλον ακόμη , καλή επιτυχία σε όλες ,θα τα λέμε τώρα που σας βρήκα.

Ithaki καλή αρχή!argyro υπομονή, μπορεί να είναι καλό σημάδι...

Καλωσορισες Τετα!!!Καλη επιτυχια να εχεις και σιγουρα εδω θα εχεις καλη παρεα,αφου εδω σε καταλαβαινουμε περισσοτερο απο τον καθενα(τουλαχιστον αυτο αισθανομαι εγω):-):smile::-):smile:.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αχ Σκορπινάκι.. Μένει να περιμένεις μέχρι αύριο... Μην ξεγράφεις τίποτε ακόμη μέχρι να το δουν στον υπέρηχο...

(Εμένα το 9000, γιατί μου φαίνεται παρόλ'αυτά ψηλό?)

jYwYp3.png

Σκορπίνα μου, υπομονή και πίστη. Ό,τι κι αν δείξει αύριο ο υπέρηχος, προέχει να είσαι εσύ καλά, γιατί θα σε χρειαστούν -αν ''ο μη γενοιτο'' όχι τα τωρινά εμβρυάκια- τα μωρά σου στο μέλλον. Δε ξέρω τι να πω πραγματικά. Λυπάμαι πολύ...

Αργυρώ μου , Ιθάκη μου, περιμένω να μάθω νέα σας και σίγουρα ταυτίζομαι μαζί σας. Εγώ δεν έχω κάποιο ουσιαστικό σύμπτωμα και ανησυχώ. Αν είχα, νιώθω ότι θα αποδείκνυε πως πάνε όλα καλά. Πως κάτι γίνεται μέσα μου. Θα τρελαθώ ως τη Δευτέρα... ΚΑΙ Αργυρώ,μην το κουνήσεις από αυτό τον καναπέ!!!!

Τέτα, καλωσήρθες.. Καλή επιτυχία, γλυκιά μου.. Μαριαπο, πως πάνε οι ενεσούλες μας;

Στα υπόλοιπα κορίτσια μας ένα φιλί... Συγγνώμη εάν ξεχνάω κάποια, είμαι όλο άγχος..

"Έχω μια αγκαλιά...για σένα την έχω...και πολλά φιλιά σού στέλνω ξανά...που δεν είσαι εδώ ακόμα τ'αντέχω....όμως μην αργείς δε νιώθω καλά..."

Σκορπίνα μου, υπομονή και πίστη. Ό,τι κι αν δείξει αύριο ο υπέρηχος, προέχει να είσαι εσύ καλά, γιατί θα σε χρειαστούν -αν ''ο μη γενοιτο'' όχι τα τωρινά εμβρυάκια- τα μωρά σου στο μέλλον. Δε ξέρω τι να πω πραγματικά. Λυπάμαι πολύ...

Αργυρώ μου , Ιθάκη μου, περιμένω να μάθω νέα σας και σίγουρα ταυτίζομαι μαζί σας. Εγώ δεν έχω κάποιο ουσιαστικό σύμπτωμα και ανησυχώ. Αν είχα, νιώθω ότι θα αποδείκνυε πως πάνε όλα καλά. Πως κάτι γίνεται μέσα μου. Θα τρελαθώ ως τη Δευτέρα... ΚΑΙ Αργυρώ,μην το κουνήσεις από αυτό τον καναπέ!!!!

Τέτα, καλωσήρθες.. Καλή επιτυχία, γλυκιά μου.. Μαριαπο, πως πάνε οι ενεσούλες μας;

Στα υπόλοιπα κορίτσια μας ένα φιλί... Συγγνώμη εάν ξεχνάω κάποια, είμαι όλο άγχος..

CHRIKOSMALI καλά πηγαίνουν οι ενεσούλες,την πέμπτη μου είπαν να παω για υπερηχο,δεν νιώθω όμως κάτι,άλλα κορίτσια μου είχαν πει πως πονούσαν οι ωοθήκες τους,τεσπα.

skorpinaki μου γλυκό σε παρακαλώ μην σκέφτεσαι μόνο αρνητικά,η χοριακή σου παραμένει αρκετά υψηλή.Σε σκέφτομαι και σε φιλώ

chrikosmali μπορεί να είναι και καλό που δεν έχεις συπτώματα,τι να πω,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός

teta meta καλώς ήρθες κοριτσάκι μου,καλή επιτυχία να έχεις,οτι χρειαστείς είμαστε εδώ

και σε όλες τι κούκλες στέλνω πολλα γλυκά φιλάκια.Κουράγιο κοριτσάκια μου,καποια στιγμή θα έρθει ο πελαργος,ελπίζω...και το εύχομαι ολόψυχα για όλες

Αύριο μου πε να παω για υπερηχο....κι εγω θελω πολυ να πιστεύω πως εστω ενα νινάκι υπαρχει ακομα....αλλα αφου μειωθηκε η χοριακη μαλλον θα μεινει ευσεβης ποθος μονο!!! Ειλικρινα δε μπορω να μη στεναχωριεμαι...δε τη παλευω!!!!

η χοριακη σου δεν ειναι χαμηλη απλα σε σχεση με πριν που ειχες δυο τωρα επεσε....ειμαι σιγουρη πως το ενα ειναι εκει και αυριο που θα πας θα το δεις.... μιλησες με τον γιατρο σου?εκεινος τι λεει??

Διαφημίσεις

Καλώς μας βρήκες Τέτα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές, αλλά αργώ ακόμη...

Μεγάλη επιτυχία! Έχω 23 οιστραδιόλη , ό,τι πρέπει για να αρχίσω τις gonal, αλλά η περίοδος άφαντη...(εκεί βρε παιδί μου που κάθε μήνα ερχόταν στις 25 μερες!!!!) και τώρα θα συνεχίσω να τρυπιέμαι με arvekap μεχρι να αδιαθετήσω.... Έχω νεύρα, αλλά μια που δεν μπορώ να κάνω τίποτε, πρέπει να ηρεμήσω μου φαίνεται...

Τι μαυρίλα είναι αυτή βρε κορίτσια με τις προσπάθειες τριγύρω; Δεν το αντέχω!

Θέλω να λέω μόνο συγχαρητήρια και μπράβο. Μπορώ;

jYwYp3.png

Ithaki καλη επιτυχια και σε σενα. Κι εγω gonal επαιρνα. Ειναι οι καλυτερες για παραγωγη ωαριων εμενα τουλαχιστον μου ταιριαξαν....

Ναι, αλλά είναι καλές για ποιότητα ωαρίων; Ιδού η απορία!

jYwYp3.png

Η ποιότητα των ωαρίων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όχι μονο από τις ενέσεις. Είναι θέμα οργανισμού, διατροφής, ωριμότητας ωαρίων , σπερματοζωαρίων..... και τύχης!!!!

"Έχω μια αγκαλιά...για σένα την έχω...και πολλά φιλιά σού στέλνω ξανά...που δεν είσαι εδώ ακόμα τ'αντέχω....όμως μην αργείς δε νιώθω καλά..."

Α! και καλής ψυχολογίας.............. Φιλιά, καλή αρχή...

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα ! Scorpina το 9000 εγώ το βρίσκω τεράστια τιμή για χορειακή, εντάξει μπορεί να έπεσε , αλλά τουλάχιστον το ένα εμβρυάκι σου πιστεύω & εύχομαι ότι το έχεις στην κοιλίτσα σου.

Να σε ρωτήσω κάτι?? Τους υπέρηχους , που τους κάνεις σε γυναικολόγο δικό σου ή στο κέντρο της εξωσωματικής σου? Τι θέλω να πω? Γιατί βρε παιδάκι μου να μην κάνεις σήμερα τον υπέρηχο & σε αφήνουν να "τραιλένεσαι" από την αγωνία σου? Τους το ζήτησες ? Μήπως θέλουνε να δούνε μέχρι αύριο ,την εξέλιξη ? Ε, ας έκανες & αύριο δεύτερο υπέρηχο... Γιά χοριακή πότε σου είπανε ,ξανά? Ithaki & εγώ τις gonal έπαιρνα, & είχα & ποσότητα & ποιότητα, απ'ότι μου είπανε δηλαδή..Argyro περιμένουμε νέα σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...