Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εγω ειμαι ετσι κι ετσι εχω κατι πονακια χαμηλα που ωρες ωρες δε μπορω ουτε να περπατησω δυστυχως σημερα εκανα και τι καμπυλη ζαχαρου γιατι δε μπορουσα αλλο να το καθυστερησω και ειμαι ακομα πιο χαλια εκτος απο τα πονακια εχω ακομα ανακατωσουλα ζαλιδα εντωμεταξυ ο αιματοκριτης μου επεσε κι αλλο και πηγε 29 το βραδακι θα παω στο γιατρο ελπιζω να ειναι ολα καλα με το μπεμπε θα σας πω νεα το βραδυ ή το πρωι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσιά πως είστε; καλή εβδομάδα σε όλες!

Βλέπω πως σχεδόν όλες έχετε ξεκινήσει δουλειές στο σπίτι για την έλευση των νεων μελών των οικογενειών σας... Εμείς ευτυχως τρίτο είναι και δεν έχουμε πολλά τέτοια, μόνο το παιδικό βαψαμε μισο πρασινο μισό γαλάζιο σαν ουρανό με σύννεφα και κάναμε μερικές ζωγραφιές μικυ-μινι και γουίνι...:) Έγινε πολύ όμορφο.. Κατα τ' άλλα το μωρό θα μπει στο δικό μας δωματιο για ένα τριμηνο στην καλαθούνα γιατί αν το αφήσω με τους μικρούς τύραννους το βλέπω να του λείπει κανα χερι, κανα πόδι (το λιγότερο)...

Τελοσπάντων, εγώ την καμπύλη μια που έπεσε το θέμα, την είχα κάνει πριν καμια-δυο βδομάδες κι ενώ στα άλλα παιδιά έκανα την τρίωρη των 100γρ, τώρα μου έβαλε την μικρή με τα 50 γρ., δε ξέρω γιατί, αλλά ευτυχώς γιατί εκείνο το πράγμα είναι απίστευτα σιχαμερό:? Πάντως καλές βγηκαν, ευτυχώς.

Αχ εγώ σας αφήνω τώρα, δεν ξέρω αν θα ξαναμπω σήμερα γιατί σήμερα έχουμε γιορτούλα στο σπίτι (ναι γιορτάζω!;)) κι όσο να 'ναι όλο και κ'αποιος θα μου έρθει και πρέπει να είμαι έτοιμη...

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλες υπομονές με τον καύσωνα!!! (Εγώ εδώ έχω λιώσει...................)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Nemina πολύχρονη!!!!!!

Το χειρότερο στην καμπύλη είναι την ώρα που το πίνεις μετά......εντάξει τον ξεχνάς τον πόνο σου :tongue:

όσο σκεφτόμουν ότι αν δεν κάνω τις δουλειές που ήθελα θα έπρεπε να πάω μέρα απο την άδειά μου έκανα κουράγιο και δεν είπα τπτ αν και οριακά άντεξα.....

Υπνηλία μου ήρθε κι εμένα Εβελίνα αλλά τη χαζοπάλεψα και λέω να πάω τώρα να ρίξω καμια ξάπλα!

Φιλακια πολλά σε όλες!!!:D

Tatum είδα κι δίπλα το μηνυμά σου για τον θηλασμό..το καλό είναι οτι πια ΑΜΑ θες μπορείς να ενημερωθείς απο 1002 φορείς...άλλες γυναίκες δεν θέλουν το "βάρος" του θηλασμού,άλλες σκέφτονται το πεσμένο στήθος,άλλες δυσκολεύονται κι εγκαταλείπουν....καμιά τους όμως δεν είναι λιγότερο μητέρα...

Εγώ θέλω να θηλάσω,και μιας και δε δουλεύω έχω σκοπό να το παλέψω όσο δεν παίρνει.Αυτό που εύχομαι είναι να μη δυσκολευτώ και κάποια στιγμή εγκαταλείψω!!

Ελπιζω σε κανενα απο τα μηνυματα που γραφω να μη φενομαι κολημενη και να μη νιωσει καμια κοπελα οτι την πιεζω γι αυτο το θεμα ή προσπαθω να της κανω πλυση εγκεφαλου. Πραγματικα θα στενοχοριομουν πολυ αν ενιωθα κατι τετιο! Για το στηθος παντος ο γιατρος μου ειχε πει οτι πεφτει πιο πολυ αν παρεις το χαπι αφου "ξεφουσκωνει" πολυ γρηγοροτερα απο ενα πιο φυσιολογικο αποθηλασμο!

Στη μικρη δεν ενημερωθηκα αρκετα (εκτος απ τα οφελη και τη διαδηκασια παραγωγη-ζητηση που τα εμαθα καλα καλα) γιατι απλα οταν δεν με ειχαν στο κρεβατι δουλεβα 12ωρα+ και οταν ημουν στο κρεβατι ειμουν σε πολυ χαλια ψηχολογικη κατασταση καιι εψαχνα για το προβλημα μου ή ειχα τετια νευρα με την πεθερα (που να μην ηταν μακρια) που δεν μπορουσα να σκευτω τιποτα (πιθανον λαθος μου). Ο μονος λογος που τα καταφερα ειναι οτι ειμαι ΠΟΛΥ ξεροκεφαλη και πεισματαρα και παλι καλα στον θηλασμο βοηθησε! Μπορει να θηλασα 17 μηνες αλλα δε θεωρω καμια κοπελα υποχρεομενη να θηλασει ακομα και 1 μερα αν δε το νιωθει η ιδια, στο κατω κατω δε ξερω ουτε πως ζει ο καθενας (πχ προβληματα-ψηχολογια-αποψης) ουτε και αν πραγματικα το θελει! Απ τα λιγα πραγματα που μου τη σπανε στο θεμα ειναι οταν 1 κοπελα λεει ΘΕΛΩ, δεν ενημερωνετε (επιλογη της) και μετα προσπαθει να μου κανει και κυρηγμα για το τι να κανω! Το μονο που θελω ειναι να νιωθει ανετα καθε κοπελα να ρωτησει, ακομα και οτι της φενετε χαζο, αν φυσικα θελει να ρωτησει, χωρις ομως να νιωθει και υποχρεομενη να κανει-πιστεψει αυτα που θα απαντησω!

Χθες επρεπε να ειναι η μερα μου για το θηλασμο χαχαχα οτι και να γινοταν (ακομα κι αν δεν ελεγα εγω τιποτα) το θεμα πηγενε εκει! Βγηκαμε για καφε μια φιλη και τα παιδια μας και εκει που πηγαμε ηρθαν αλλη μια φιλη μας με μια ακομα (παλι με τα παιδια τους). Η αγνωστη μου κοπελα εγκυος στον 6ο οποτε και τη ρωτησαν για αν θα θηλασει και ειπε θα προσπαθισει και οταν κατσαμε λιγο μονες μου ελεγε οτι τη μεγαλη της τη θηλασε για 1 μηνα γιατι δεν ενιωθε ανετα. Οι αλλες 2 μας ακουσαν και της ειπαν για ποσο θηλασα και αλλαξε 10 χρωματα... ενιωθε τιψεις?? ντρεποταν? περιμενε κυριγμα? αρχισε να μου λεει οτι στο 2ο θα προσπαθισει να αντεξει πιο πολυ... Της εξηγισα οτι (για μενα παντα) το να νιωθει ανετα η μαμα και να ειναι χαρουμενη με τις επιλογες της ειναι πολυ πιο σημαντικο απο θηλασμους και οτιδηποτε αλλο.

Οσο για τη δουλεια-αντλησεις μονο η ιδια η μαμα ξερει αν εχει την ψηχολογικη αντοχη να το κανει, δεν ειναι απλα αντλω και τελιωσε, ειναι εχω το χωρο να το κανω, τσακωνομε με αφεντικα και συναδελφους, ακουω σχολια και συμβουλες-κριτικες. Καθε μια μας ξερει ή βλεπει στην πορια αν μπορει να τα αντεξει ολα αυτα και δεν πιστευω οτι ειναι μονο το ποσο το θελει η μαμα! Το εκανα για 1 μηνα (3ο) και αν βαλεις ολα τα παραπανω και οτι η μικρη επιδη ελειπα 8+ ωρες τη μερα σταματησε να κοιματε νυχτα και σε ολες αυτες τις ωρες ετρωγε 1(!) φορα, και εκλαιγε οταν ερχοταν η ωρα για τη 2η μεχρι να γυρισω :(. Η δουλεια ηταν για ακομα 10 μηνες και δεν ηταν και αρκετα τα λεφτα για τοσες ωρες αλλα και μετα το μηνα (θα εφευγε η μαμα μου) θα επρεπε να την παω σε γυναικα που προσεχε 6-7 μικρα στο σπιτι της, πληρωνοντας πανω απ τα μισα μου εσοδα!!! Ειμουν τυχερη γιατι φταναν τα λεφτα που εβγαζε ο μπαμπας (με στερησεις φυσικα) και ετσι η επιλογη ηταν ευκολη, ζοριστηκα 1 μηνα και σταματησα τη δουλεια αλλα ειχα αυτη την επιλογη και δεν υσχιει για ολες!

Συγνωμη για το... σεντονι. Απλα ενιωθα την αναγγη να πω ενα τεραστιο ΜΗ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΙΨΕΙΣ οποια κι αν ειναι η επιλογη ή ακομα και το αποτελεσμα! Η ζωη ειναι μικρη και τα βρεφικα-παιδικα χρονια ειναι λιγα για να τα περασουμε στεναχοριμενες για πραγματα που γιναν και δεν αλλαζουν! Ακομα και αν μια επιλογη σας, αργοτερα, σας φανει λαθος ή σας τα ζαλισουν οτι ηταν λαθος, ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιομα να κρινει!

Ξανα συγνωμη για την πολυλογια :oops:

Ue8pp3.pngI307p3.png

απο τα πρωτα πραγματα που μου ειπε ο γιατρος μου οταν εμεινα εγκυος ηταν να μην δινω σημασια σε ολες αυτες που θα τρεξουν να μου πουν τις συμβουλες τους.. και οτι θα ακουσω οτι μπορω να φανταστω (πραγμα που γινεται συνεχως) και οτι απορια εχω να παιρνω τηλ να τον ρωταω ακομα και αν ειναι 5 το πρωι...

Λες και ξερει καποιος αλλος καθε λεπτομερια για την κατασταση και μπορει να κρινει! Στη μικρη εγω ακουγα συνεχια οτι δεν επρεπε να γεννησω στο νοσοκομειο που ειχα επιλεξει (να κανω 30 λεπτα να παω σ αυτο που θελαν δηλαδη) γιατι λεει ΕΠΡΕΠΕ να κανω επισκληριδιο!!! Στη θεση σου θα της ειχα πει να κοιταει την κοιλια της και θα την απεφευγα (εγκυος-ξεεγκυος). Σιγα μην την αφηνα να με ζαλιζει με τις δικες τις ανασφαλιες-φοβους-ντροπες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μπορει να ειναι τρελη ταλαιπορια το βαψιμο αλλα σας ζηλευω απιστευτα! Λογο δουλειας του μπαμπα, το περισσοτερο πουν εχουμε μηνει σε 1 σπιτι ειναι 2 χρονια και ακομα και τοτε δεν ξεραμε οτι θα κρατισει τοσο. Μεχρι τωρα μονο αυτοκολιτα απο αυτα που ξεκολανε ευκολα ειχαμε, ακομα και στο δικο μας σπιτι :(

marant συνχαρητιρια για τις αντοχες!!! Ηρθε το βιβλιαριο μου οποτε ερχετε και η δικη μου σειρα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Λες και ξερει καποιος αλλος καθε λεπτομερια για την κατασταση και μπορει να κρινει! Στη μικρη εγω ακουγα συνεχια οτι δεν επρεπε να γεννησω στο νοσοκομειο που ειχα επιλεξει (να κανω 30 λεπτα να παω σ αυτο που θελαν δηλαδη) γιατι λεει ΕΠΡΕΠΕ να κανω επισκληριδιο!!! Στη θεση σου θα της ειχα πει να κοιταει την κοιλια της και θα την απεφευγα (εγκυος-ξεεγκυος). Σιγα μην την αφηνα να με ζαλιζει με τις δικες τις ανασφαλιες-φοβους-ντροπες!

η επισκληρίδιος δηλαδή γίνεται απο ποιόν επιλογή;απο την επιτοκο ή τον γιατρό της;

οχι δεν ακούστηκες "σκληρή" με τον θηλασμό-μερικές άλλες απο κει είναι άστα πάνω στο θέμα και αυτό αλλά και άλλα-οπότε μην αγχώνεσαι..όσο για το στήθος..20 κιλά σε 2 χρόνια έριξα...έκανα ραγάδες αλλά δεν ξεφούσκωσε-μάλλον γιατί τα έχασα σταδιακά..ε,το ίδιο φαντάζομαι και με τον θηλασμό..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

η επισκληρίδιος δηλαδή γίνεται απο ποιόν επιλογή;απο την επιτοκο ή τον γιατρό της;

οχι δεν ακούστηκες "σκληρή" με τον θηλασμό-μερικές άλλες απο κει είναι άστα πάνω στο θέμα και αυτό αλλά και άλλα-οπότε μην αγχώνεσαι..όσο για το στήθος..20 κιλά σε 2 χρόνια έριξα...έκανα ραγάδες αλλά δεν ξεφούσκωσε-μάλλον γιατί τα έχασα σταδιακά..ε,το ίδιο φαντάζομαι και με τον θηλασμό.. αυτο ακριβος ελεγε και ο γιατρος

Που να μην ηταν απλα για τους πονους και να ηταν αγωγη τι θα λεγαν! Να χαμε διαφορετικη αποψη με το γιατρο να πω παει στο καλο :P. Ουτε εγω ηθελα να κανω αλλα ουτε αυτος!

Εχω διαβασει απιστευτα πολυ, αφου γιρησα στην πολη που δουλευα και ειχα ιντερνετ και μου τη σπαει αφανταστα η κριτικη και η κακια που βγενει μεσω αυτης, αν βαλεις και την πιεση απο ολες τις μεριες.... το μονο που δε χριαζομαστε, ποσο μαλον μια εγνυμονουσα ή μια λεχωνα! Απλα ο γραπτος λογος παρεξιγητε ευκολα και εγω ειμαι γενικα "κολιμενη" στις αποψεις μου για το τι θα κανω εγω, πολλοι προσπαθουν να επεμβουν και δε θα θελα να νιωσει καμια οτι θελω και εγω να επεμβω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Που να μην ηταν απλα για τους πονους και να ηταν αγωγη τι θα λεγαν! Να χαμε διαφορετικη αποψη με το γιατρο να πω παει στο καλο :P.

Εχω διαβασει απιστευτα πολυ, αφου γιρησα στην πολη που δουλευα και ειχα ιντερνετ και μου τη σπαει αφανταστα η κριτικη και η κακια που βγενει μεσω αυτης, αν βαλεις και την πιεση απο ολες τις μεριες.... το μονο που δε χριαζομαστε, ποσο μαλον μια εγνυμονουσα ή μια λεχωνα! Απλα ο γραπτος λογος παρεξιγητε ευκολα και εγω ειμαι γενικα "κολιμενη" στις αποψεις μου για το τι θα κανω εγω, πολλοι προσπαθουν να επεμβουν και δε θα θελα να νιωσει καμια οτι θελω και εγω να επεμβω!

χαχαχαχα!!!!μιλάς με τη μουλάρα του πείσματος!!!!εγω να δεις κόλλημα....όταν λέω πως κάτι το θέλω έτσι,δε πάει να χαλάει ο κόσμος όσο καιρό και να μου πάρει θα το κάνω όπως θέλω εγω!!!ενω αλλού είμαι οτι μου τη βαρέσει εκείνη την ώρα!!!!χαχαχα!!!υδροχοάρα παιδί μου,τι θες;;;;;;

εγω πάντως βρε Μυρσίνη δε σκάω..τουτέστιν πόσα παιδιά θα κάνω;100;υγεία να έχουμε και το κορμί θα χαλάσει τι θα κάνει;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχαχα!!!!μιλάς με τη μουλάρα του πείσματος!!!!εγω να δεις κόλλημα....όταν λέω πως κάτι το θέλω έτσι,δε πάει να χαλάει ο κόσμος όσο καιρό και να μου πάρει θα το κάνω όπως θέλω εγω!!!ενω αλλού είμαι οτι μου τη βαρέσει εκείνη την ώρα!!!!χαχαχα!!!υδροχοάρα παιδί μου,τι θες;;;;;;

εγω πάντως βρε Μυρσίνη δε σκάω..τουτέστιν πόσα παιδιά θα κάνω;100;υγεία να έχουμε και το κορμί θα χαλάσει τι θα κάνει;;

Αν στα 34 ανησιχουσα για το σωμα περισσοτερο απ την υγεια των παιδιων μου μαλον κατι δε θα πηγενε καλα! Απο ζωδια δεν εχω ιδεα αλλα στα μερη μου στη ιταλια λενε "θρακιοτικο κεφαλι" για να πουν οτι καπιος ειναι ΠΟΛΥ ξεροκεφαλος και ΦΥΣΙΚΑ ειμαι μιση θρακιωτησα χαχαχα! Λενε βεβαια στα παιδια κιριος "ουτε αν κλαψεις... ελληνικα" ε και αυτο το ειχα μικρη χαχαχα.

Μου λυπουν οι κοιλιακοι μου δε θα πω ψεματα... αλλα δεν κανω και τιποτα (ουτε γκρινιαζω) οποτε δεν περιμενω να γινει και θαυμα και μαλον στην τελικη δε με νιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Χαρα καλα αποτελέσματα σε γιατρο, θα περιμένουμε τα νεα σου!!!

Τατουμ, don't worry,όλα οκ, αυτο έλειπε να παρεξηγιομαστε εδώ μέσα... Το ότι συζητάμε δεν σημαίνει ότι περνάμε τα δικά μας θέλω!! Ο καθένας έχει την άποψη του κ κάνει ότι εκείνος θέλει..

Κορίτσια ξεποδαριαστηκα σήμερα, απο τις 7 μέχρι τις 9 έκανα shopping therapy, πήγαμε στο mc Arthur k ενώ ήταν η μικρη με τον μπαμπά στα φουσκωτα, εγω ξεσαλωσα.. Πήρα πολλα πραγματάκια για τον μπεμπη απο τα ρούχα.. Βέβαια τώρα είμαι ψωφια. Ποναω κ χαμηλά, μάλλον δεν είμαι πια για πολλα χιλιόμετρα..αλλα το ευχαριστηθηκα.. Δεν είχα κ τον αντρουλη μου να πιέζει να τελειωνω κ το ευχαριστηθηκα πραγματικά!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!!

Άννα μπράβο!!με 'γεια τα ρουχαλάκια,καλοφόρετα!!ευχαριστήθηκες και τη βόλτα,αυτό έχει σημασία..εγω αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να με πάει ο Νικολάκης εκεί..ίσως τον ψήσω αν κάτσει τελικά επειδή θέλει να ψωνίσει..

Εχτές βρε κορίτσια μ' είχε πιάσει πόνος δεξιά χαμηλά..όπως της περιόδου αλλά στην ωοθήκη (όταν έκανα ωορηξίες στη μέση του κύκλου το καταλάβαινα ακριβως γιατί είχα αυτούς τους πόνους) πήγαινε κι ερχότανε αυτό όλη μέρα..σήμερα πάντως μέχρι τώρα τίποτα..υπάρχει περίπτωση να είναι ερεθισμένη καμια σκωληκοειδής απόφυση;ή είναι κάτι που συμβαίνει;δεν πήρα τον γιατρό,είχα αποφασίσει οτι αν συνεχιστεί και σήμερα θα τον ενοχλήσω..τι λέτε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Άννα με γεια τα ρουχαλάκια!!!Αχ θελω και εγώ και άλλα ψώνια!!!Πότε θα πάω δεν ξέρω!!!

Χαρά πως τα πήγατε στο γιατρό???

Τατουμ δεν παρεξηγούμε .. ο καθένας έχει τις απόψεις του!!! Συμφωνώ βέβαια στο ότι ο θηλασμός είναι πολύ σημαντικός για τα μωρά μας, αλλά δεν έχουν όλες τις ίδιες αντοχές και την σωστή ψυχολογία να το κάνουν!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!!!

Άννα μπράβο!!με 'γεια τα ρουχαλάκια,καλοφόρετα!!ευχαριστήθηκες και τη βόλτα,αυτό έχει σημασία..εγω αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να με πάει ο Νικολάκης εκεί..ίσως τον ψήσω αν κάτσει τελικά επειδή θέλει να ψωνίσει..

Εχτές βρε κορίτσια μ' είχε πιάσει πόνος δεξιά χαμηλά..όπως της περιόδου αλλά στην ωοθήκη (όταν έκανα ωορηξίες στη μέση του κύκλου το καταλάβαινα ακριβως γιατί είχα αυτούς τους πόνους) πήγαινε κι ερχότανε αυτό όλη μέρα..σήμερα πάντως μέχρι τώρα τίποτα..υπάρχει περίπτωση να είναι ερεθισμένη καμια σκωληκοειδής απόφυση;ή είναι κάτι που συμβαίνει;δεν πήρα τον γιατρό,είχα αποφασίσει οτι αν συνεχιστεί και σήμερα θα τον ενοχλήσω..τι λέτε;

καλημερα κοιλουμπονια!!!!

ρινιω,δεν θα ειναι τιποτα..εξαλλου αν ηταν σκολικ.θα σε πονουσε συνεχεια ..τωρα υπαρχουν παντου πονακια κ ειναι λογικο..μην ανησυχεις..

εγω πηγα κ εφτιαξα επιτελους τα νυχακια μου!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πηγα στο γιατρο εχτες ο μπεμπης εχει παρει θεση εχει μπει στη λεκανη αλλα δεν εχουμε φοβο ομ τραχηλος μου ειναι μακρυς ακομα θα παιρνω ουντροτσεσταν και θα ξεκουραζομαι περισσοτερο και ολα καλα να φανταστειτε το κεφαλι του ειναι εκει που ειναι η τομη της καισαρικης

μου ειπε οκ μπορω να φυγω τη δευτερα να παω τις διακοπουλες μου να προσεχω και τα σχετικα οποτε σιγα σιγα θα ετοιμαζω για να αναχωρησουμε τη δευτερα πρωι πρωι με το καλο τη παρασκευη θα παω για ανταυγες και σπα ακρων εκλεισα και ραντεβου και θα φυγω ανανεωμενη εμεις οταν γυρισουμε θα ξεκινησουμε βαψιμα και τα λειπα προς το παρον δε κανω τιποτα

ο αιματοκριτης μου βεβαια πηρε το κατηφορο παλι εφτασε 29

η καμπυλη ζαχαρου μια χαρα 70 πριν 1,03 μετα την αηδια πολυ καλα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...