Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυναικα είναι απλα έχω την συνήθεια να λέω ο γιατρός συνέχεια για όλες τις ειδικότητες χεχεχε γεωργακιλα λέγεται και είναι στην λίστα με τους πιστοποιημενους γιατρους της papakia30

Καλημέρα κι απο μένα !!

Και εγώ χαζομανούλα είμαι με ΠΗΤ 30/8.

Χτες πήγα για υπέρηχο, ακουσα ξανά καρδούλα, το είδα πόσο έχει μεγαλώσει το καμάρι μου και κουνούσε τα χεράκια του !!!

Μόλις το ξανάδα λέω " χαλάλι σου οι ανακατωσούρες! "

Έχω και εγώ να κάνω τις επόμενες μέρες την αυχενική.

Ρε παιδιά, τι συγκίνηση είναι αυτή μόλις το βλέπω στον υπέρηχο ; Μου φαίνεται τόσο απίστευτο, τόσο μαγικό...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας !!!

Φιλάκια !!

0WNhp3.png

Καλημέρα κι απο μένα !!

Χτες πήγα για υπέρηχο, ακουσα ξανά καρδούλα, το είδα πόσο έχει μεγαλώσει το καμάρι μου και κουνούσε τα χεράκια του !!!

Ρε παιδιά, τι συγκίνηση είναι αυτή μόλις το βλέπω στον υπέρηχο ; Μου φαίνεται τόσο απίστευτο, τόσο μαγικό...

Φιλάκια !!

Καλωσόρισες!!!

Ναι είναι απίστευτο να το βλέπεις...θα παθεις πλάκα στην αυχενική ενω είναι τόσο λιγα εκατοστά θα νομίζεις οτι βλέπεις κανονικό μωρο έτοιμο να γεννηθεί!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!

Papakia30-μαρια είσαι καλυτερα σήμερα;;; :-)

Κοριτσια μου έχω φρικτο πονοκέφαλο και εκτός απο αυτό,εχουν πεσει πανω μου ολα τα συμπτωματα μαζι....εμετο..υπνηλια..το εντερακι μου...νευρα... Μπηκα μόνο να σας πω για την αυχενική...(Ισως μπω αργοτερα αν ειμαι καλα)

Χρυσα μου ανυπομονω να διαβασω νεα σου!!!

Οσο αφορά τη διαφάνεια...πιστοποιημενοι γιατροι θα βρειτε στη λιστα του λινκ...Οσον αφορα τη διαρκεια..Οσο εμπειρος και αν ειναι ενας γιατρος, οτι θεση και να εχει το παιδι, 15 λεπτά δεν ειναι ποτε αρκετα....ενημερωθείτε..ψαχτειτε λίγο....!!!Και δεν ειναι τυχαιο που δεν σας δινουν dvd...πονηρευτειτε....τουλαχιστον εγω οσα εχω διαβασει και οσο το εχω ψαξει...

Φιλια σε όλες σας!!!

http://www.emvrio.gr/about-us/certifications

Καλημέρα Μαρία μου πως είσαι σήμερα? πολύ άγχος αυτό με την αυχενική αρχές Φλεβάρη θα την κάνω άντε να δω με ποιον και που , θα μου πει ο γιατρός μου

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια !!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ ποσο σας νοιωθω κ γω περυσι τετοιο καιρο ειχα τα ιδια μ εσας!!!!!!!

ξυπνουσα στανταρ καθε μερα στις 5.30 κ στις 6.30 εκανα εμετο(μπλιαχ το σιχαινομαι κ τον φοβαμαι)αφου τον αντρουλη μου δεν τον αφηνα να φυγει στη δουλεια αν δεν εκανα εμετο πρωτα,αυτος χαιροταν παρα πολυ του λεγα πας καλα?εγω υποφερω κ ολη μερα ειχα ανακατωσουρα!!!!!

αλλα κοριτσια με το που εκλεισα τον 3 εξαφανιστηκαν ολα!!!!!!!!!

το δευτερο τριμηνο ειναι το καλυτερο γιατι δεν εχεις συμπτωματα πολλα.

οταν νοιωσεις για πρωτη φορα το μωρο ειναι κατι μαγικο κοριτσια!!!!!!!!!!!

εγω ενοιωσα την πρωτη κλωτσια στις 21 εβδομαδες!!!!!!!

το τριτο τριμηνο ειναι ζορικο γιατι εισαι με την κοιλουμπα δεν μπορεις να κανεις πολλα,ευχομαι φετος να μην εχει τοση ζεστη μεχρι να γεννησετε κοριτσια!!!!!!!!!!!περυσι ευτυχως δεν ειχε πολλες ζεστες,εγω ημουν ολη μερα σπιτι με το κλιματιστικο κ το βραδακι βγαιναμε βολτουλα!!!!!!!!

οσο για τις τιμες που λετε εγω στην αυχενικη εδωσα 120 κ 35 για το αιμα!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κι απο μένα !!

Φιλάκια !!

καλημέρα καλωσήρθες εγκυούλα μας!!!!

το πρώτο σου? εγώ 24/8 (27/8 με παράταση στο Μητέρα) εσύ?

αχ όντως συγκίνηση (θα ήθελα κάθε εβδομάδα να πηγαίνουμε επίσκεψη στο γιατρό να το βλέπουμε και να το ακούμε:D:D:D:D) είναι τρέλα!!!!!!!!!!!!

SO9Np3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Ανυπομονώ κι εγώ να πάω αύριο να δω το μωράκι μου!!! Να το δει κι άντρας μου γιατί την τελευταία φορά πήγα μόνη μου και δεν το είχε δει πόσο μεγάλωσε που κουνιότανε και μας γύρναγε την πλάτη :)

Αααχ κι εγώ χτες το βράδυ πάλι εμετό....μπλιαχ ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό και στο δεύτερο τρίμηνο! Το πρωί και στη δουλειά ευτυχώς δε με πιάνει και τρώω κι όλας όσο μπορώ αφού από το απόγευμα και μετά δυσκολεύομαι :( Τρώω στις 7.00 στο σπίτι και μετά στη δουλειά κατά τις 10.00 και μετά μεσημεριανό 13.00, έχω πάρει και κάτι γιαούρτια για απόγευμα...

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

καλημεραααααααα τι κανετε μανουλιτσες??

ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη ολα πηγαν τελειαα :D

το φασολακι μας ειναι 1,5 ποντο κ η καρδουλα του χτυπουσε 164 το λεπτο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω ..ειμαι ξυπνια απο τις 5 τα ξημερωματα κ απο κεινη την ωρα ολο τραγουδαω χαχαχαχ εχω χαζεψει λεμεεε

το επομενο ραντεβου γυρω στις 12 φλεβαρη κ μετα θα μου πει ποτε θα παω για αυχενικη...μου εδωσε ενα καρο εξετασεις απο βδομαδα θα της κανω..την επομενη φορα θα μου πει για πητ κ καθε ποτε αλλαζω μηνα ..ο υπερηχος εδειξε οτι ειμαι 8 εβδομαδων κ 2 ημερων αλλα πληρη εικονα την επομενη φορα...

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααααα!!!

Είμαι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις εκανα και ενα μπανακι....Αχχχχ τι τελειο που ειναι το ζεστο νεράκι.....!!!!

Χαιρομαι πολύ για όλες σας και ζηλευωωωω!!!!Εγω θα κανω καιρο να ξαναδω το ζουζουνι μου!!!!

Εγω την αυχενικη μου θα την κανω στο γιατρο μου...ειναι στην πρωτη λίστα αλλά αν δω οτι διαρκει κατω απο 40 λεπτα...θα παω στον Πειραια που ειναι μια γιατρος πιστοποιημενη και δινει και dvd!!!:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

το φασολακι μας ειναι 1,5 ποντο κ η καρδουλα του χτυπουσε 164 το λεπτο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω ..ειμαι ξυπνια απο τις 5 τα ξημερωματα κ απο κεινη την ωρα ολο τραγουδαω χαχαχαχ εχω χαζεψει λεμεεε

το επομενο ραντεβου γυρω στις 12 φλεβαρη κ μετα θα μου πει ποτε θα παω για αυχενικη...μου εδωσε ενα καρο εξετασεις απο βδομαδα θα της κανω..την επομενη φορα θα μου πει για πητ κ καθε ποτε αλλαζω μηνα ..ο υπερηχος εδειξε οτι ειμαι 8 εβδομαδων κ 2 ημερων αλλα πληρη εικονα την επομενη φορα...

Μπράβο κοριτσάκι μου όμορφο!!!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!είδες όλα καλά!!!!χαλάρωσε τώρα, ξεκουράσου και απόλαυσε τη πιο ωραία περίοδο της ζωής σου (θα έρθουν και πιο όμορφες με τα παιδάκια μας αλλά και τώρα στην αναμονή είναι τρελή ευτυχία, αχ αυτές οι ορμόνες, θα κλάψω πάλι)!!!!! πωπω ανυπομονώ να πάω και εγώ να το δω και να το ακούσω ξανά!!!

SO9Np3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Ανυπομονώ κι εγώ να πάω αύριο να δω το μωράκι μου!!! Να το δει κι άντρας μου γιατί την τελευταία φορά πήγα μόνη μου και δεν το είχε δει πόσο μεγάλωσε που κουνιότανε και μας γύρναγε την πλάτη :)

Αααχ κι εγώ χτες το βράδυ πάλι εμετό....μπλιαχ ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό και στο δεύτερο τρίμηνο! Το πρωί και στη δουλειά ευτυχώς δε με πιάνει και τρώω κι όλας όσο μπορώ αφού από το απόγευμα και μετά δυσκολεύομαι :( Τρώω στις 7.00 στο σπίτι και μετά στη δουλειά κατά τις 10.00 και μετά μεσημεριανό 13.00, έχω πάρει και κάτι γιαούρτια για απόγευμα...

Καλημέρα!!!!αχ αυτές οι ανακατωσούρες!!!

άντε θα το δει και ο μπαμπάς:D:D:D:D:D

ζηλεύω εγώ αρχές Φλεβάρη θα πάω και για την αυχενική (δεν περνάει ο καιρός)

SO9Np3.png

Χρυσα μου σε νιώθουμε όλες!!!!Που να δεις πως θα ειναι η επόμενη φορά...!!!!:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...