Jump to content
➔ Parents.org.gr

• Από την διαχείριση / Admin News

• 3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα! 

Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️

Κοριτσι μου!!!! Να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!! Κι εσυ να εισαι σιδερενια!!! Ποτε περναει ο καιρος βρε κοριτσια!! Η δοτρια που αργησε να βρεθει,η εγκυμοσυνη..και τωρα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!!! Τα καλυτερα για την οικογενεια σου ευχομαι!! ❤

• Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας! Ηρθε επιτελους και η δικη μου σειρα να γραψω οτι μετα απο τοσο καορο αγωνα προσπαθειων ανανονης αγχους και ψυχολογικων μεταπτωσεων απεκτησα την κορουλα μου! Γεννησα στις 10/3 με καισαρικη ενα υγιεστατο κοριτσακι 3,5 κιλα! Ερωτας μεγαλος η μπουμπουκιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτο χωρις εσας εδω δε νομοζω οτι θα τα ειχα καταφερει και σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου για την απεριπριστη βοηθεια, για την παρηγορια σε περιοδους που τα πραγματα δεν πηγαιναν οπωσ ηθελα και ακουγατε την γκρινια και τα παραπονα μου μου και με κανατε παντα να νιωθω καλυτερα, για ολες τις πληροφοριες που εμαθα εδω μεσα και το πτυχιο ιατρικης που μας βλεπω να παιρνουμε ολες συντομα με τοση μελετη χαχαχα! 

Ευχομαι λοιπον σε ολες σας να τα καταφερετε και να αποκτησετε κ εσεις τα παιδακια σας! Σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και πολλη πολλη αγαπη♥️♥️♥️♥️

Κοριτσι μου!!!! Να σας ζησει η μπουμπουκα σας!!! Κι εσυ να εισαι σιδερενια!!! Ποτε περναει ο καιρος βρε κοριτσια!! Η δοτρια που αργησε να βρεθει,η εγκυμοσυνη..και τωρα κρατας το μωρακι σου αγκαλια!!! Τα καλυτερα για την οικογενεια σου ευχομαι!! ❤

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το καταλαβα στη αρχη απο τις γουλιες που εβγαζε και καθως τον ταιζα τσιριζε και δεν επιανε θηλη ισως γιατι πονουσε..τον θηλαζα και εβγαζε το γαλα που ετρωγε και εκανε κ το σωματακι του σαν τοξο..

τον θηλαζω αλλα οταν τον δινω ξενο γαλα του δινω ειδικο για τις αναγωγες..φουσκωσαν και τα ουλα μας τα κατω και εχει λιγο γκρινια το καημενο...μεγαλωσαμε αρκετα και ειναι τελεια κορισια...κοντευουμε τα 5 κιλα!!!αν δεν τα εχει φτασει!

και εμενα τα κανει αυτα...αλλα για να λεει ο παιδιατρος...αλλα και εσας παιρνει βαρος και εχει ΓΟΠ , εμας σαν κριτηριο εχει μονο το βαρος...τι να πω...και τσιριζει καποιες φορες την ωρα που τρωει. 5 κιλα ?μπραβο σας !και ειναι πιο μικρος απο εμας, εμεις ειμαστε 4150! τα ουλα φουσκωσαν για δοντια ?

url%5Dcbf47431c9.png

Samina όταν βλέπεις οτι το μωρο δεν καταπίνει το βγαζεις απο το στήθος?? Κ μόλις ανοίγει ξανά το στόμα του το βάζεις? Επίσης αν κανει κακακια σηκωνεσαι κ το αλλαζεις η περιμένεις να αφήσει αυτό το στήθος?

Εγώ απο χθες ξεκίνησα κ το βάζω μονο στήθος.... Σταμάτησα κ λίγο το θηλαστρο....

Οταν το μωρο ψιλοκοιμαται στο στήθος το βγάζω το ξυπνάω κ το ξανά βάζω...αν κανει κακά ενώ θηλάζει εξαρτάται...αν έχουμε μόλις ξεκινήσει σταματάω, το αλλάζω κ συνεχίζουμε. Διαφορετικά θηλάζει κανονικά κ μετα αλλαγή Πανας....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Margi το σώμα το κανει τοξο ενω θηλάζει; Εχω αρχισει να ανησυχω κ εγω πολυ εντονα...

ναι κ ενω θηλαζει το κανει αλλα βαρος παιρνει κανονικα γενικα απο την ημερα που γεννηθηκε δεν εχει χασει βαρος ακομα κ στην κλινικη μονο 90 γρ οποτε

πηρε γρηγορα τα πανο του..την δευτερα σαραντιζουμε και θα ερθει κ η παιδιατρος να τον δει να τον ζυγισουμε ολα.

τα ουλα φουσκωσαν για δοντια ναι αλλα δεν σημαινει οτι θα βγουν κιολας εχουμε καιρο γι αυτο..

αλλα ο καημενος ζοριζεται πολυ εχει 2 ωρες που εφαγε κ δεν κοιμαται ησυχα τον ενοχλει το γαλα που ανεβαινει ...

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες το βράδυ η μπεμπα μου ήταν πολυ ανήσυχη... Ξύπνησε στις 6 και έκλαιγε τόσο δυνατά και σπαρακτικά που δεν ήξερα τί να κάνω. Είχε γίνει κόκκινη απο το πολυ κλάμα! Μόνο με το στήθος έβρισκε παρηγοριά.... Κ εδώ κ 2 βράδια δεν έχει κάνει κακά της. Λέτε να φταίει αυτό ή είναι κολικοί;

RArep3.png?mjfpyDPm

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες το βράδυ η μπεμπα μου ήταν πολυ ανήσυχη... Ξύπνησε στις 6 και έκλαιγε τόσο δυνατά και σπαρακτικά που δεν ήξερα τί να κάνω. Είχε γίνει κόκκινη απο το πολυ κλάμα! Μόνο με το στήθος έβρισκε παρηγοριά.... Κ εδώ κ 2 βράδια δεν έχει κάνει κακά της. Λέτε να φταίει αυτό ή είναι κολικοί;

εμενα καποια στιγμη εκανε κ εμενα ετσι πολυ κλαμα κ ανησυχια πολυ ειχε 4 μερες να κανει κακα τι χαμομηλι ηπια εγω τι το μωρο οσπου τα εκανε κ ηρεμησε εκανε πολυ πραμα ομως ξελαφρωσε το καημενο...μηπως εχει κολικους?

Κορίτσια καλησπέρα!!!Να μας ζήσουν όλα τα Αυγουστομωράκια!!!!Γεννήσαμε και εμείς στις 20/08, με καισαρική τελικά λόγω περιτύλιξης!Πλέον είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς στον θηλασμό!!!Εγώ και ο μπέμπης σας στέλνουμε τα φιλιά μας και σε όσες ακόμα δεν έχουν γεννήσει τις καλύτερες ευχές μας!!!

4ebfbca4f9.png

Να σας ζήσει mariareti! Ο,τι καλύτερο για την οικογένειά σας!

Margi κ εμένα κολικοί μου φαίνονται γιατί τώρα ξανά είχε την ίδια ανησυχία, ενώ έχει κάνει κακά της. Μάζευε κ τα ποδαράκια της στην κοιλίτσα της...

RArep3.png?mjfpyDPm

Να μαστε κι εμεις απο το σπιτι προσπαθουμε να μπουμε σε ρυθμο. Γενικα ειναι ησυχος αλλα στο μαιευτηδιο χασαμε κοντα 300 γρ που ηταν πολλα και δεν μας αφησαν να φυγουμε αμεσως δωσαμε κ ξενο και μια χαρα τωρα. Εγω τα κανω ολα... θηλαζω, βγαζω μρ το θηλαστρο και ποτε ποτεδινω και ξενο ψιατι βλεπω κατι 15μλ οταν βγαζω μρ το θηλαστρο και φρικαρω μηπως ολα τα γευματα απο φο στηθος ηταν ετσι! Εχω οικιασει το medela symphony που ειχαν στο νοσοκομειο.

Samina εμενα μου ειπε 2 φορες τη μερα με σαπουνι τις αλλες μονο με τρεχουμενο νερο. Να μην καθαριζουμε το πωποθδακι με φορα προς τα γενν οργανα αλλα προς τσ κατω και να μην το πειραξουμε καθολου να μην το τραβαμε η κατεβαζουμε για να το καθατιζουμε προς το παρον.

Για το γαλα ενα χαρτι που μας δωσαν απο το αττικο οταν φυγαμε εχει οδηγιες συντηρησης αλλα στο νοσοκομειο μας ελεγαν αλλα. Οτι οταν το βγαζοθμε μενει 1-1,5 ωρα σε περιβαλλοντος και 24ωρες ψυγειο (οχι πορτα) στο φυλλαδιο λεει περισσοτερο. Αν δεν το εχεις θα το βρω και θα γραψω.

α εχιυμε και λιγο ικτερο και θα κανουμε επσνεξεταδη...

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!Εμεις σημερα ξυπνησαμε με περισσοτερη διαθεση(θελω να πιστευω ολη η μερα ετσι θα παει)...η χτεσινη μερα ηταν απαλευτη ομως...τοσο κλαμα απο το τιποτα...μονο με το στηθος ηρεμουσε..σε καποιες φασεις αγανακτω..αλλα οκ))ξενο δεν θελω να της δωσω γιατι φοβαμαι ετσι θα τη χασω τη μπαλα ..οσο περισσοτερο θηλαζουμε τοσο περισσοτερο παραγουμε..η παιδιατρος μου ειπε καθε 2 ωρες το λιγοτερο..αλλα εγω δεν το τηρω κ ουτε σκοπευω;) οποτε θελησει η μπεμπα μ))

καλησπέρα κορίτσια!!!

Θέλω βοήθεια από όποια ξέρει: Εν'ω ο μπέμπης μου μέχρι προχθές καθόταν πολύ ώρα στο στήθος, τώρα μένει περίπου πέντε λεπτά. Εν τω μεταξύ μου δίνει την αίσθηση οτι δεν βολεύεται. Έχει καμία ανάλογη εμπειρία?Δεν θέλω να του δώσω ξένο αλλά δεν τον βλέπω να παίρνει και πολύ βάρος.

4ebfbca4f9.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

Θέλω βοήθεια από όποια ξέρει: Εν'ω ο μπέμπης μου μέχρι προχθές καθόταν πολύ ώρα στο στήθος, τώρα μένει περίπου πέντε λεπτά. Εν τω μεταξύ μου δίνει την αίσθηση οτι δεν βολεύεται. Έχει καμία ανάλογη εμπειρία?Δεν θέλω να του δώσω ξένο αλλά δεν τον βλέπω να παίρνει και πολύ βάρος.

εμενα κ τωρα δεν βολευεται με το ζορι καθεται στο στηθος γκρινιαζει πολυ μονο οπως τον εχω αγκαλια στο στηθος και του κραταω το χερακι ενω τρωει,νιωθει σιγουρια μεχρι να αρχισει να νευριαζει κ να μην καθεται καθολου.

δοκιμασε να τον βαλεις καπως αλλιως δες στο ιντερνετ θεσεις θηλασμου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...